Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

več je faktorjev pri kofetu, med ostalim čistost aparata za kufe, bi ti znal en Goricjan več povedat, če ne bi bil na polno zaposlen s postavljanjem napisa NAŠ TITO gor na Sabotinu...


kar se pa domače zelenjave tiče

 

recimo a bi vi paradižniku LUŠT rekli domač bio paradižnik

če bi ga na tak način proizvajal na Nizozemskem ?(mimogrede točn na tak način je pridelana in k nam pride večina povrtin iz Nizozemske)

 

ker tole v rastlinjaku z laboratorijsko vzgojenimi čmrlji opraševalci humusom brez plevela prečiščeno H2O s katero tole zalivajo in temperaturo ala domačica albanka skunk varianta

 

tole ni glih najbl natur

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pa saj oni ne trdijo, da je najbolj natur, ampak, da je obran takrat ko je rdeč. se mi vsaj zdi,da je temu tako.

 

drgač pa - bom pobrala prvo špinčo letos :) yesss in bo - špinača s pirejem. žal hoče dete še hrenovke zraven.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

no ne vem. paradižnik ni na vrhu moje top zelenjave, tako, da ga jaz ne kupim zlepa. starejše dete pa:) kar se mene tiče., bom počakala na svojega

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Cookie mogoče veš iz katere kmetije? Sem pa videla mislim, da v Mercatorjevem prospektu, da bodo imel jagode Jarkoviča iz Kostanjevice na Krki.

Rečeno mi je bilo, da so s Kostanjevice ob Krki. Ampak nisem verjela, pomoje v SLO sploh še ne morjo bit domače jagode (razen morda kje na Primorskem, pa še to vprašljivo). Mene je prepričal okus, vonj in izgled jagod. Sladke, dišeče, male neevropejke - kot zrastejo na našem vrtu. Cena - pustimedavrisnem.

 

V "našem" okolišu bodo v rastlinjakih dobavljive (high peak) šele okoli 20.5.

 

***

Kosilo jajčevci na pari s kus kusom in kokošja juhca s proseno kašo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

žal nimam pojma, pa kot rečeno, dvomim, da so sploh bile slovenske. So bile pa male (take velikosti, kot so normalne jagode), sladke, dišeče in sočne, pa žal 4E/košarici tudi.

 

Domače - ŽELIM vedet iz KJE je hrana, ki jo kupim. Kupujem tudi živila iz Italije, Španije, Maroka, Irana, Belgije, Avstrije, Amerike, Hrvaške, ampak to je moj zavesten izbor. In če želim slovensko robo, pol ima, da je zrastla znotraj slo.meje, ne da so jo sem pripeljali, prepakirali in prodali kot slovensko.

 

No, slo.jagode menda res že prodajajo, če rastejo in dozorijo na moje vrtu, pol so tudi že zrastle in dozorele v rastlinjakih. Moje so male, blede, malo dišeče, pa zato sladke. Moram pa tekmovat z lazarji in jih obirat en dan prezgodaj glede na zrelost, ker v nasprotnem mi jih obžrejo polži.

 

Pico, past s pivom za polže je naravna past - žal tudi draga. Jaz jih pobiram, jih bom pa tudi začela lovit, ja - s pivom, bananimi olupki in v skrajni sili z briketi. Pomečem jih pa v hudournik.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

:D

 

Kakšna svinjska mast trenutno ni glih 'in'

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

bi ti znal en Goricjan več povedat, če ne bi bil na polno zaposlen s postavljanjem napisa NAŠ TITO gor na Sabotinu...

Par dni nazaj sm zagledu, da so napis TITO spet obnovili in je spet ful viden. Ni pa besede NAŠ, ker je bla ta beseda na parceli od Hvalice in on ne pusti več pisanja (zlaganja kamnov) po njegovi parceli. Ne hodim pa tja gor, k je polno modrasov. Viri, priče, DNK, matična in ostalo ...... so pa vsi k me poznajo, ker me ni še nihče, niti me najbrž ne bo nikoli tm gor srečal. Tut zaradi modrasov.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif A zdaj se boste še tu prepucavali in (lažno) obtoževali in podobno?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

A ne bi raje kaj o kavi napisal, če že veš kaj o tem?

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

@ Anne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif A zdaj se boste še tu prepucavali in (lažno) obtoževali in podobno?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

A ne bi raje kaj o kavi napisal, če že veš kaj o tem?

 

 

Oki. Ni blema. Za dobro kavo obstaja par pravil.

Prvo pravilo. Če češ pit dobro kavo, je ne pij v Ljubljani.

Več vzrokov, predvsem ta, da tam obstaja miselnost da mora dobra kava bit močna. Grenka. Pač sorte Robusta. In ta raste večinoma v Afriki, bujno, da kvantiteto ne kvalitete. Robusta daje grenkobo in moč. Bl kvalitetna kava je pa Arabica, ki daje uno penco na koncu na vrh kafeta in okus. Idealno je če sta v razmerju 80% Arabica in 20% Robusta. Tako razmerje maš v Italiji in na primorskem, dočim ljubljanska kotlina, gorenjska, štajerska prisegajo na Robusto, oziroma vsaj večji delež le te.

Ful je važna za kafe tut voda, ki mora bit čimmehkejša, skor že destilirana. In ful lokalov ne nadzira čistilca vode oziroma ma te čistilce napačno nastavljene, ker ne kontrolirajo PH ja.

Pol je še dost v kvaliteti čiščenja mašine in s čim se jo sploh čisti. Nazadnje pa tut v gramaturi doziranja kave. V ljubljani jo dozirajo cca 7-8g, kar je preveč, idealno jo mora bit 6g. nazadnje je še temperatura vode ki gre skoz ročko za kafe. Pol lokalov jo ma previsoko nastavljeno in pol para prehitro luži snovi iz kafeta in ga celo mal zažge, zato grenak priokus v ustih. V bistvu je to problem dost lokalov, ker naštimajo da bl hitro teče, ker majo gužvo in želijo postreč čimveč ljudi. Bi pa naj kava tekla nekako ku olivno olje, 23 sekund, a to dobiš v malo lokalih.

 

........

 

In tko.....

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

@ Anne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif A zdaj se boste še tu prepucavali in (lažno) obtoževali in podobno?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

A ne bi raje kaj o kavi napisal, če že veš kaj o tem?

 

 

Oki. Ni blema. Za dobro kavo obstaja par pravil.

Prvo pravilo. Če češ pit dobro kavo, je ne pij v Ljubljani.

Več vzrokov, predvsem ta, da tam obstaja miselnost da mora dobra kava bit močna. Grenka. Pač sorte Robusta. In ta raste večinoma v Afriki, bujno, da kvantiteto ne kvalitete. Robusta daje grenkobo in moč. Bl kvalitetna kava je pa Arabica, ki daje uno penco na koncu na vrh kafeta in okus. Idealno je če sta v razmerju 80% Arabica in 20% Robusta. Tako razmerje maš v Italiji in na primorskem, dočim ljubljankska kotlina, gorenjska, štajerska prisegajo na Robusto, oziroma vsaj večji delež le te.

Ful je važna za kafe tut voda, ki mora bit čimmehkejša, skor že destilirana. In ful lokalov ne nadzira čistilca vode oziroma ma te čistilce napačno nastavljene, ker ne kontrolirajo PH ja.

Pol je še dost v kvaliteti čiščenja mašine in s čim se jo sploh čisti. Nazadnje pa tut v gramaturi doziranja kave. V ljubljani jo dozirajo cca 7-8g, kar je preveč, idealno jo mora bit 6g. nazadnje je še temperatura vode ki gre skoz ročko za kafe. Pol lokalov jo ma previsoko nastavljeno in pol para prehitro luži snovi iz kafeta in ga celo mal zažge, zato grenak priokus v ustih. V bistvu je to problem dost lokalov, ker naštimajo da bl hitro teče, ker majo gužvo in želijo postreč čimveč ljudi. Bi pa naj kava tekla nekako ku olivno olje, 23 sekund, a to dobiš v malo lokalih.

 

........

 

In tko.....

 

Omar...ti to opisuješ eno rjavkasto žlobudro iz ka/v/omatov.

 

Taprava kava mora bit tolk močna, da z lahkoto prežge blatnike dojca, če glih špricne gor. Že sam njen vonj ma da ustav uro v bližnjem zvoniku in rast čemaža v bližnjem vrtu.

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Omar...ti to opisuješ eno rjavkasto žlobudro iz ka/v/omatov.

 

Taprava kava mora bit tolk močna, da z lahkoto prežge blatnike dojca, če glih špricne gor. Že sam njen vonj ma da ustav uro v bližnjem zvoniku in rast čemaža v bližnjem vrtu.

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif

Kako pa to, da potem ti ješ toliko čemažahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png?

 

Kavomati so pa zelo različni, ne moreš primerjati enega bara s profi avtomatom s tistim za osebno rabo. Gre pa tudi za stvar okusa, meni osebno je kava zunaj načeloma bolj všeč od domače, tu mi je ljubša kafetiera od džezve, pa po pravici mi ima dober okus tudi iz domačega filter avtomata.

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Men je kava večinoma zanič okusa, zato jo v SLO pijem z mlekom, na Hrvaškem in Italiji pa espreso. Sam za moj "okus" mora kava bit močna, da me zbudi in sem pokonc vsaj pol dneva. Pa glaž vode mora bit obvezno zraven (da sperem zobe :)

 

kava iz kavomata mi pa še nobena ni bil dobra. Pač, spijem jo, kakih gurmanskih orgazmov pa zrave ne doživljam http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jaz zelo poredko zaidem v kakšen lokal na kavo, če pa že, mi je potem par dni žal za tistim denarjem, ki sem ga dala zanjo. Ponavadi ni vredna nič... še manj kot nič.

 

Prisegam na doma skuhano barkaffe. Vsemu sem se že odpovedala, temu se pa (še) ne bom....

 

Enkrat sem kupila, sicer znižano, bio barkafe... kako je pa ta kava dobra.... jooooj, se mi kar sline cedijo. Cena je pa tako zasoljena, da jo še v sanjah ne moreš kar z levo roko kupit...

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Rečeno mi je bilo, da so s Kostanjevice ob Krki. Ampak nisem verjela, pomoje v SLO sploh še ne morjo bit domače jagode (razen morda kje na Primorskem, pa še to vprašljivo). Mene je prepričal okus, vonj in izgled jagod. Sladke, dišeče, male neevropejke - kot zrastejo na našem vrtu. Cena - pustimedavrisnem.

 

V "našem" okolišu bodo v rastlinjakih dobavljive (high peak) šele okoli 20.5.

 

 

Domače jagode so že na Primorskem, tudi dobre in sladke. Cena, po kateri jih kupim: 5 €/kg.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Omar...ti to opisuješ eno rjavkasto žlobudro iz ka/v/omatov.

 

Taprava kava mora bit tolk močna, da z lahkoto prežge blatnike dojca, če glih špricne gor. Že sam njen vonj ma da ustav uro v bližnjem zvoniku in rast čemaža v bližnjem vrtu.

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif

Ne Butl, opisujem kaka naj bi bila kava, vsaj pr Taljanih, ki veljajo za stručkote za kafe. Jo niso oni izumli, prva kava se je kuhala baje na Dunaju, so jo pa oni takoj pol posvojili in naredili iz nje perfekcijo. Tk da zej Dunajčani kupujejo Taljanske pražarne ker oni take kvalitete sami zgleda ne znajo doseč.

 

Vsaka kava je po difoltu močna, sam ene so slabš kvalitete, grenke, druge se pa pijejo recimo brez cukra, ker pustijo v ustih poln, sladkast okus, a te so dražje a kvalitetnejše. Kot primer naj navedem, da gostinci denimo Barcaffe kupujejo po 8,00€ kilo, boljše mešanice, kvalitetnejše so pa od 28,00€ naprej. Julius Meinl, Illy, Lavazza. Taboljše mešanice za gostince so tm nekje okoli 58,00€ za kilo (Julius Mainl ki ma pakirano vsako dozo posebi, in se tut vsaka doza posebi melje). In zej če to primerjamo s ceno Barcaffeta nam je lahko kaj jasno.....al pa ne no.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

 

Kava za une avtomate, se pa dobi tako, na grobo povedano, da pol ko pražarna konča pražit kavo, pometejo halo in pol tist kar ostane na smetišnici, pa vsa polomljena zrna ki jih po praženju izločijo, zmeljejo in dajo v une mašine avtomatske za kafe. Plus zelena kavna zrna, ki pred praženjem mal splesnijo, pa pol da bi jih ne metali proč, na hitro popražijo.... in tko no..... in pol dodajo v to kafe še kakav, da popravi okus. By the way, to je tut stara fora šiptarskih barov, k po pravilu kupujejo najcenejše kave - Barcaffe in pol notr natresejo mal kakava in vsi tist kafe hvaljo. No...Slovenci, Taljani kaj takega nikoli ne bi pili.

 

Je pa s tem da mora kava butnt tkolele. So tipi, ki grejo v bar, naročijo Courvoisier, ga dobijo v zanj primerno razširjenem kozarcu, ga počasi grejejo med prsti in počasi z užitkom pijejo tistih 0,03 kako urco. Za užitek. Ker to ni pijača da te butne po glavi, temveč nekaj v čemer uživaš ob posebnih priložnostih.

So pa ja tut tipi, ki grejo v bar, naročijo pol litra tropinovca v katerem je po možnosti kak pehtran namočen in tisto spijejo v eni minuti in je dobro za popizdit, ker jih je pač butnlo po buči.

 

Tk da stvar percepcije, odvisno mal al nekdo želi uživat, al jih pa fasat. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

žal nimam pojma, pa kot rečeno, dvomim, da so sploh bile slovenske. So bile pa male (take velikosti, kot so normalne jagode), sladke, dišeče in sočne, pa žal 4E/košarici tudi.

 

Domače - ŽELIM vedet iz KJE je hrana, ki jo kupim. Kupujem tudi živila iz Italije, Španije, Maroka, Irana, Belgije, Avstrije, Amerike, Hrvaške, ampak to je moj zavesten izbor. In če želim slovensko robo, pol ima, da je zrastla znotraj slo.meje, ne da so jo sem pripeljali, prepakirali in prodali kot slovensko.

 

No, slo.jagode menda res že prodajajo, če rastejo in dozorijo na moje vrtu, pol so tudi že zrastle in dozorele v rastlinjakih. Moje so male, blede, malo dišeče, pa zato sladke. Moram pa tekmovat z lazarji in jih obirat en dan prezgodaj glede na zrelost, ker v nasprotnem mi jih obžrejo polži.

 

Pico, past s pivom za polže je naravna past - žal tudi draga. Jaz jih pobiram, jih bom pa tudi začela lovit, ja - s pivom, bananimi olupki in v skrajni sili z briketi. Pomečem jih pa v hudournik.

Ma sej res težko veš kaj je res in kaj ne, lahko pa rečem sam to, da se veliko vozimo po Dolenjski in vidim ogromno nasadov jagod pod rastlinjaki. Kok so pa kej špricane ipd pa pojma nimam.

 

@ Anne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif A zdaj se boste še tu prepucavali in (lažno) obtoževali in podobno?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

A ne bi raje kaj o kavi napisal, če že veš kaj o tem?

 

 

Oki. Ni blema. Za dobro kavo obstaja par pravil.

Prvo pravilo. Če češ pit dobro kavo, je ne pij v Ljubljani.

Več vzrokov, predvsem ta, da tam obstaja miselnost da mora dobra kava bit močna. Grenka. Pač sorte Robusta. In ta raste večinoma v Afriki, bujno, da kvantiteto ne kvalitete. Robusta daje grenkobo in moč. Bl kvalitetna kava je pa Arabica, ki daje uno penco na koncu na vrh kafeta in okus. Idealno je če sta v razmerju 80% Arabica in 20% Robusta. Tako razmerje maš v Italiji in na primorskem, dočim ljubljanska kotlina, gorenjska, štajerska prisegajo na Robusto, oziroma vsaj večji delež le te.

Ful je važna za kafe tut voda, ki mora bit čimmehkejša, skor že destilirana. In ful lokalov ne nadzira čistilca vode oziroma ma te čistilce napačno nastavljene, ker ne kontrolirajo PH ja.

Pol je še dost v kvaliteti čiščenja mašine in s čim se jo sploh čisti. Nazadnje pa tut v gramaturi doziranja kave. V ljubljani jo dozirajo cca 7-8g, kar je preveč, idealno jo mora bit 6g. nazadnje je še temperatura vode ki gre skoz ročko za kafe. Pol lokalov jo ma previsoko nastavljeno in pol para prehitro luži snovi iz kafeta in ga celo mal zažge, zato grenak priokus v ustih. V bistvu je to problem dost lokalov, ker naštimajo da bl hitro teče, ker majo gužvo in želijo postreč čimveč ljudi. Bi pa naj kava tekla nekako ku olivno olje, 23 sekund, a to dobiš v malo lokalih.

 

........

 

In tko.....

Od kje pa teb ideja, da v Lj ni Arabice?

 

***

 

Danes zagledam v trgovini jetrca in so mi tok zapasala, da sem jih naredila kar za večerjo :) Za kosilo pa makarončki v solati z paradižnikom in papriko ter baziliko. Sem poskusila že prvi Lušt paradižnik in mi prov dober. ;)

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Od kje pa teb ideja, da v Lj ni Arabice?

Nism nikjer napisal da v Ljubljani ni Arabice. Ker je Arabica v vseh Julius Meinlih, Illytih, Lavazzah.... Reku sm da ni dobre kave, ker je voda pretrda, ker jo predozirajo, ker majo naštimano previsoko temperaturo....... Je pa res da v Ljubljani ful šopa Hausbrandt, ki je večinoma narejen iz Robuste.

 

Sicer pa dokaži da se motim. Povabi me na res dobro kafe, pridem, in če bo res dobra, se tu javno opravičim. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sej najdeš v Ljubljani dobro kavo, ampak to je dobra kava za Ljubljano. Kot sem enkrat užalila enga Štajerca, nekaj me je pecal, pa me peljal kao v najboljšo picerijo v Mariboru in vprašal, če mi je všeč in sem odgovorila, da je kar solidna pica glede na to, da smo le na Štajerskem.

 

Me pa ima, da bi si v kafetjeri poskusla nardit kavo z destilirano vodo.

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

 

Oki, velja tut zate. Ko boš našla v Ljubljani lokal z dobro kavo, se bom pustil povabit nanjo in greva probat, al pa kritizirat. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Skoraj dobesedno si napisal, da v Lj ni dobre kave. Pol pa, da je 80 % Arabice in 20% Robuste dobra kava. To naj bi potem pomenilo, da je v Lj zgleda sam Robusta, ker mamo kao Ljubljančani radi samo grenko kavo. Da ne bova zdej celga romana odprla ti sam hočem povedat kako je bilo slišat.

 

Tud če bi bla, ne bi priznal :P

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ni treba se smešit Ceres ;) sam na Primorsko se odpelji po vodo pa jo v Lj naredi ;) Boš vidla kok bo zadovoln :)

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Omar, a si že bil v Cafetinu? Jaz bi si s tem upala raskirat (glede vabljenja na kavo) ...

Jaz uporabljam french press, pa z reverzno osmozo filtrirano vodo not .. Pa je dejansko razlika, če jo pri bratu pijem, ki da navadno vodo ..

(Sicer pol ponavad 'pokvarim' kavo z riževim mlekom in žlico kokosovega masla, ampak pustmo to ... moja verzija kapučina, totalen užitek ..)

 

Drugače danes jedli ajdove žgance z mlekom za zajtrk, kičeri za kosilo in še malo za večerjo ... Pa cake popse, ker sem delala testne variante za v četrtek, dobila naročilo za en rojstni dan ..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Skoraj dobesedno si napisal, da v Lj ni dobre kave. Pol pa, da je 80 % Arabice in 20% Robuste dobra kava. To naj bi potem pomenilo, da je v Lj zgleda sam Robusta, ker mamo kao Ljubljančani radi samo grenko kavo. Da ne bova zdej celga romana odprla ti sam hočem povedat kako je bilo slišat.

 

Tud če bi bla, ne bi priznal http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Ne, ne, ne, zadnjič sm v Ljubljani pil skor dobro kafe. Ob Ljubljanci v nekem lokalu. Julius Meinl je bla kava. Tm je bil sam problem, k je bla mal premočna, preveč gramov dajejo v eno dozo. Sm jim pa to povedu in grem naslednjič probat če so me upoštevali.

 

Tk da če najdeš kak lokal z dobrim kafetom, pridem in bom tut pohvalu, če bo kaj za hvalit. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

 

Tok se pa ne bi smešila, da bi s Primorcem, ki dobro ve, kaj je dobra kava, po Ljubljani iskala dobro kavo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Pa lej, če boš slučajno kje naletela na dobro, pa da skupi probamo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Itak bi s tabo šel z veseljem na kafe. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

 

Omar, a si že bil v Cafetinu? Jaz bi si s tem upala raskirat (glede vabljenja na kavo) ...

Aljanč zmenjeno. Sm bil v Cafetinu, večkrat in tm potrjujem, da je dobra. No....majo jih ful različnih, par njih je res dobrih. Ko boš na volji in ko boš mela čas, se bova zmenla. Jst sm zadnje čase kar pogosto po Ljubljani. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Mislim, da je s kavomatom Butl mislil vse kave, narejene drugače kot doma oziroma turško (morda s kafetiero). No, tako sem jaz razumela, zato sem pa zapisala, da ne moreš primerjati "kavomata" v lokalu s tistim doma. Mi imamo v službi enega profi in je res dober, a vseeno to ni enako kot v barih.

 

Okusi so pa seveda različni. Se spomnim, da sem imela v študentu eno fazo, ko sem spila čisto preveč nescafejevhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif.

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...