Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Ne Butl, opisujem kaka naj bi bila kava, vsaj pr Taljanih, ki veljajo za stručkote za kafe. Jo niso oni izumli, prva kava se je kuhala baje na Dunaju, so jo pa oni takoj pol posvojili in naredili iz nje perfekcijo. Tk da zej Dunajčani kupujejo Taljanske pražarne ker oni take kvalitete sami zgleda ne znajo doseč. Vsaka kava je po difoltu močna, sam ene so slabš kvalitete, grenke, druge se pa pijejo recimo brez cukra, ker pustijo v ustih poln, sladkast okus, a te so dražje a kvalitetnejše. Kot primer naj navedem, da gostinci denimo Barcaffe kupujejo po 8,00€ kilo, boljše mešanice, kvalitetnejše so pa od 28,00€ naprej. Julius Meinl, Illy, Lavazza. Taboljše mešanice za gostince so tm nekje okoli 58,00€ za kilo (Julius Mainl ki ma pakirano vsako dozo posebi, in se tut vsaka doza posebi melje). In zej če to primerjamo s ceno Barcaffeta nam je lahko kaj jasno.....al pa ne no.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Kava za une avtomate, se pa dobi tako, na grobo povedano, da pol ko pražarna konča pražit kavo, pometejo halo in pol tist kar ostane na smetišnici, pa vsa polomljena zrna ki jih po praženju izločijo, zmeljejo in dajo v une mašine avtomatske za kafe. Plus zelena kavna zrna, ki pred praženjem mal splesnijo, pa pol da bi jih ne metali proč, na hitro popražijo.... in tko no..... in pol dodajo v to kafe še kakav, da popravi okus. By the way, to je tut stara fora šiptarskih barov, k po pravilu kupujejo najcenejše kave - Barcaffe in pol notr natresejo mal kakava in vsi tist kafe hvaljo. No...Slovenci, Taljani kaj takega nikoli ne bi pili. Je pa s tem da mora kava butnt tkolele. So tipi, ki grejo v bar, naročijo Courvoisier, ga dobijo v zanj primerno razširjenem kozarcu, ga počasi grejejo med prsti in počasi z užitkom pijejo tistih 0,03 kako urco. Za užitek. Ker to ni pijača da te butne po glavi, temveč nekaj v čemer uživaš ob posebnih priložnostih. So pa ja tut tipi, ki grejo v bar, naročijo pol litra tropinovca v katerem je po možnosti kak pehtran namočen in tisto spijejo v eni minuti in je dobro za popizdit, ker jih je pač butnlo po buči. Tk da stvar percepcije, odvisno mal al nekdo želi uživat, al jih pa fasat. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pngjebeš me če nisi ti sam Vladimir Dedijer in persona...globok poklon.. vi pa prejšnji post o kafetu na papir dat, ga uokvirit in na tako mesto v kuhinji dent, da bo stalno na videlu.. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Omar, a si že bil v Cafetinu? Jaz bi si s tem upala raskirat (glede vabljenja na kavo) ...Jaz uporabljam french press, pa z reverzno osmozo filtrirano vodo not .. Pa je dejansko razlika, če jo pri bratu pijem, ki da navadno vodo .. (Sicer pol ponavad 'pokvarim' kavo z riževim mlekom in žlico kokosovega masla, ampak pustmo to ... moja verzija kapučina, totalen užitek ..) Drugače danes jedli ajdove žgance z mlekom za zajtrk, kičeri za kosilo in še malo za večerjo ... Pa cake popse, ker sem delala testne variante za v četrtek, dobila naročilo za en rojstni dan ..The best of ortoreksija.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 seveda dobiš tudi pri nas Arabico, recimo tudi barcaffe v violičnem škrniclju, v ki radi pijete turško kafe..Morm še dodat nekaj modrih iz bogate zakladnice italofilov. Zgornji podatek da se je kava najprej začela pit na Dunaji je meni sicer docela neznan in bogokleten.. prvo mašino za kafe in edino mašino za kafe je izumil Italijanhttp://en.wikipedia.org/wiki/Espresso Pa še kafeterija v Rimu, kjer je bila najboljša kava, mešanica kave v Italiji (nekaj časa)zadi meljejo mešajo pražijo, spredaj prodajajo.... če stojiš poceni če se vsedeš malo dražje.. okus.. neponovljiv http://www.tazzadorocoffeeshop.com/ 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 seveda obvezno pripisat, don't try this at home... Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Mislim, da je s kavomatom Butl mislil vse kave, narejene drugače kot doma oziroma turško (morda s kafetiero). No, tako sem jaz razumela, zato sem pa zapisala, da ne moreš primerjati "kavomata" v lokalu s tistim doma. Mi imamo v službi enega profi in je res dober, a vseeno to ni enako kot v barih. Okusi so pa seveda različni. Se spomnim, da sem imela v študentu eno fazo, ko sem spila čisto preveč nescafejevhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gif. Je tako. Zame je prava kava skuhana v džezvi.Vse ostalo so. Kva so? Ma, kr neki. In baje eni še clo mlek not dajejo. Al pa clo smetano. Ne, sej ne verjamem, ampak, se govori, se govori. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Jaz zelo poredko zaidem v kakšen lokal na kavo, če pa že, mi je potem par dni žal za tistim denarjem, ki sem ga dala zanjo. Ponavadi ni vredna nič... še manj kot nič. Prisegam na doma skuhano barkaffe. Vsemu sem se že odpovedala, temu se pa (še) ne bom.... Enkrat sem kupila, sicer znižano, bio barkafe... kako je pa ta kava dobra.... jooooj, se mi kar sline cedijo. Cena je pa tako zasoljena, da jo še v sanjah ne moreš kar z levo roko kupit... Jugonostalgija at it's best s tem se ni smotrno hvalt sicer, ker ga ni balkanjerosa, ki ne bi prisegal na barcafe v džezvi in je to šlo celo tako daleč, da lahko naredimo popis med omikanimi in primitivnimi plemeni, po tem kakšno kavo najraje pijejohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngNekateri to vemo, a živeči v LJ ne moramo nekako vplivat na uporabo vode, lahko se pa vsaj odločimo za nekoga, ki ne prekuri kafe skozi mašinco http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Alora Omar, ti v LJ probat kave in ti tu napisat kam se splača po taljanski okusi! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Sej se najdejo kafiči ki imajo dober kafe, problem je,kot je nekdo gor napisal, da kvaliteta ful niha ob istem proizvajalcu kofeta..ob istem kelnerji z istim razpoloženjem.. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 seveda dobiš tudi pri nas Arabico, recimo tudi barcaffe v violičnem škrniclju, v ki radi pijete turško kafe..Morm še dodat nekaj modrih iz bogate zakladnice italofilov. Zgornji podatek da se je kava najprej začela pit na Dunaji je meni sicer docela neznan in bogokleten.. prvo mašino za kafe in edino mašino za kafe je izumil Italijanhttp://en.wikipedia.org/wiki/Espresso Pa še kafeterija v Rimu, kjer je bila najboljša kava, mešanica kave v Italiji (nekaj časa)zadi meljejo mešajo pražijo, spredaj prodajajo.... če stojiš poceni če se vsedeš malo dražje.. okus.. neponovljiv http://www.tazzadorocoffeeshop.com/Oki, se moram za ta podatek opravičit. Res je, da je bila prva kavarna v evropi odprta 1654 v Italiji, na Dunaju je pa bla 1683, 29 let kasneje. Ta dva datuma sm pomešu. Načeloma se največ spije espresso. V njem je mal manj kofeina a pride sam okus kave pr espressu do najboljšega izraza. Samo pr tej kavi začutiš njeno tapravo aromo. Največ kofeina je v podaljšanem kafetu. Mleko in cukr naj se res ne bi lih dajalo v kafe. Če že, sam par kapljic, macchiato, za tiste, k jim je kava preveč grenka. Tut ne boš doživel, da bi se dajalo v kafe v Italiji trsni sladkor, če že pa zelo redko, ker trsni sladkor spremeni kavni ukus. Pr nas je trsni sladkor skor obveza tlačit v kafe. Nihanje okusa kafeta v kafičih je pa lahko tut na račun same priprave kave. Ko se da kava v ročko od mašine za kafe, je treba tisto kavo dobro potlačit. In ker kavo večinoma kuhajo študentke, ki nimajo v rokah lih dost moči, je ne potlačijo dovolj. In je že tu takoj spremenjen okus. Bari v Italiji, ki so najbolj frekventni, ki morajo met vedno enak okus kave, majo zaradi tega zjutri zaposlene sam tipe, da bolj stisnejo kafe preden ga dajo v mašino. Zadnja stvar je pa še samo mletje kafeta. Če je zuni dež, bl vlažno, mrzlo, pol je treba kafe mlet mal bl grobo. Če je suho, sončno, toplo, pol je treba mlet kavo bl na fino. Sam to redko kdo dela in zato spet nastanejo razlike........ 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 jaz zadnje čase imam cajt za razvajanje samo v MB. In v Mb je kar nekaj lokalov, kjer je kava precej dobra, sladoled nadodličen..je pa res, da sem jaz tisti, ki pije latte macchiato... tako da mu okus kofeta zadnje cajte ni tako sila bistven Večinoma vidim da je Meinl.. kafe.. je pa tut Illy pa Lavazza skratka korekten izborOki, se moram za ta podatek opravičit. Res je, da je bila prva kavarna v evropi odprta 1654 v Italiji, na Dunaju je pa bla 1683, 29 let kasneje. Ta dva datuma sm pomešu. Načeloma se največ spije espresso. V njem je mal manj kofeina a pride sam okus kave pr espressu do najboljšega izraza. Samo pr tej kavi začutiš njeno tapravo aromo. Največ kofeina je v podaljšanem kafetu. Mleko in cukr naj se res ne bi lih dajalo v kafe. Če že, sam par kapljic, macchiato, za tiste, k jim je kava preveč grenka. Tut ne boš doživel, da bi se dajalo v kafe v Italiji trsni sladkor, če že pa zelo redko, ker trsni sladkor spremeni kavni ukus. Pr nas je trsni sladkor skor obveza tlačit v kafe. Nihanje okusa kafeta v kafičih je pa lahko tut na račun same priprave kave. Ko se da kava v ročko od mašine za kafe, je treba tisto kavo dobro potlačit. In ker kavo večinoma kuhajo študentke, ki nimajo v rokah lih dost moči, je ne potlačijo dovolj. In je že tu takoj spremenjen okus. Bari v Italiji, ki so najbolj frekventni, ki morajo met vedno enak okus kave, majo zaradi tega zjutri zaposlene sam tipe, da bolj stisnejo kafe preden ga dajo v mašino. Zadnja stvar je pa še samo mletje kafeta. Če je zuni dež, bl vlažno, mrzlo, pol je treba kafe mlet mal bl grobo. Če je suho, sončno, toplo, pol je treba mlet kavo bl na fino. Sam to redko kdo dela in zato spet nastanejo razlike........če b se te dalo prevzgojit kar se polpretekle zgodovine tiče, bi te kr posvojil.. Pomembno je, tut kako se čisti ročka za kufe..eni je ne čistijo nikoli.. in se spodi nabere fondačo drugi jo čistijo prepogosto in ima še deseti kapučin priokus detergenta mala skrivnost čiščenja pa je....... ne bom povedal tu, ker je proti plačilu 2 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Alora Omar, ti v LJ probat kave in ti tu napisat kam se splača po taljanski okusi! http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngLej, sej to pravkar delam. Sm zadnje čase mal več v Ljubljani in hodim v različne kafiče na kafe. Sm se celo za kakga odloču da nimajo slabo kafe, sam so me pol ob ponovitvi tut kdaj razočarali. Tk da zaenkrat še ne bom nobenga pohvalu. Ko pa naletim na kakga res dobrega, vam bom to povedu. Na kafe pa hodim največ tm okoli prešerca, sam bom moral tut kaj na druge konce....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 jaz zadnje čase imam cajt za razvajanje samo v MB. In v Mb je kar nekaj lokalov, kjer je kava precej dobra, sladoled nadodličen..je pa res, da sem jaz tisti, ki pije latte macchiato... tako da mu okus kofeta zadnje cajte ni tako sila bistven Večinoma vidim da je Meinl.. kafe.. je pa tut Illy pa Lavazza skratka korekten izborče b se te dalo prevzgojit kar se polpretekle zgodovine tiče, bi te kr posvojil.. Pomembno je, tut kako se čisti ročka za kufe..eni je ne čistijo nikoli.. in se spodi nabere fondačo drugi jo čistijo prepogosto in ima še deseti kapučin priokus detergenta mala skrivnost čiščenja pa je....... ne bom povedal tu, ker je proti plačiluRočko se čisti z drgnjenjem trikrat na dan. Enkrat tedensko, oziroma na enih petsto kafet pa zvečer z malo sode bikarbone in pol ful dobro sprat in na suho spuščat deset minut skozi ročko paro. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Če smo ugotovili, da na trdoto vode (in trdoto glav lastnikov recimo) ne motemo vplivat, prosim, da standard malce znižaš na "ne perfektno, a sprejemljivo, ker ni povprečno za področje". Hvala! Tako bomo imeli vsaj dva placa na izbiro. Stara LJ je moj revir. Komot nadaljuješ tam, jaz bom čakala ocene http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngMeni je pr pitju kafeta važna tut okolica. In ta je res najlepša ravno v stari Ljubljani. Sploh ob ljubljanci. Eni lokali so prou čudoviti. Škoda, k se ne potrudjo dovolj za samo kvaliteto kafeta. Investirajo v lokal na tisoče evrov, kupjo ful dobre in lepe mize in stole, kafe pa mal zanemarjo...... Škoda. 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Meni je pr pitju kafeta važna tut okolica. In ta je res najlepša ravno v stari Ljubljani. Sploh ob ljubljanci. Eni lokali so prou čudoviti. Škoda, k se ne potrudjo dovolj za samo kvaliteto kafeta. Investirajo v lokal na tisoče evrov, kupjo ful dobre in lepe mize in stole, kafe pa mal zanemarjo...... Škoda. Ma ti boš moral imet ja delavnico - tema kafe http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png . Z vodeno ekskurzijo. 3 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Ma ti boš moral imet ja delavnico - tema kafe http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png . Z vodeno ekskurzijo.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngA jo vključimo v astro šolo za telebane ali ga damo h Cookie in Aliani za kuharsko delavnico? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 2 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngA jo vključimo v astro šolo za telebane ali ga damo h Cookie in Aliani za kuharsko delavnico? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif ne daj bože pa da imamo pod točko 1. kako uloviš lazarja2. kako ugonobiš ulovljenega lazarja3. španski in domači lazarji karakteristike izvor4. reverzno osmozna voda v čaju5. retroaktivni jupiter na veneri..saturn retrogradno opazuje6. kičeri priprava7.. KUFE8. Razno Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 LOL Face http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif OK, začetek dneva je krasen. Samo brez kave, ker mi jo je zmanjkalo in bo treba na sprehod do mesta. Nimam čist ideje kaj bi kuhala danes .. Čist brez zelenjave sem, do trgovine se mi pa ne da hodit ... 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Kdo bi si mislil, da je lahko kuffe taka znanost... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Sam za eno dobro šalco kave.... se splača http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Za kosilo - ponarejena lazanja in domača solata Grem na nadaljevnje randija.... z motiko....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png 3 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Smukni v enega od lokalov na unem linku, če si v centru, pojdi v Cafetino ali Čokl ali Le Petit http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 To je včasih odlična taktika - da ješ, kar ti bodo dal. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Jaz mam dons s sabo francosko štruco, paradajz in humus iz Hoferja (odličen je). Če bi pa izbirala, bi pa eno res dobro solato: berivka, češnjev paradižnik, mocarelo, špargle in sezam. Zraven seveda kakšno dobro hrustljavo skorjo.Sem kupila humus v Hoferju, pa me en mičken moti okus dodanega kisa. A se lahko pohvalim, da je moj boljši? Proba ob priliki http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Uf, a tud humus sama delaš? Hudo, hudo!humus je pa nekaj najlažjega za narest... lažje clo od tiramisuja Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngA jo vključimo v astro šolo za telebane ali ga damo h Cookie in Aliani za kuharsko delavnico? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifVerjemi, da sem že pisala Astro kofi delavnica. Potem sem le dojela, da prvi koraki prvo. Že da obredemo kafiče z dobro kavo od Italije do Ljubljane, je za začetek dovolj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gifhumus je pa nekaj najlažjega za narest... lažje clo od tiramisujaKenede...mačji kašelj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngUf, a tud humus sama delaš? Hudo, hudo!Ja, nč hudo. Saj ti pa obvladaš Barve, Travico in druge lepote http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 recept odpreš pločevinko čičerike tahinipeteršiljčesenjlimonin soksu vse streseš v mikser, blender, specialni humus sekljalnik in zmečkalnik, lazerski razelementarnik kar koli pač imate.. ker vem da imate v kleti še pa još teh pripomočkov vtakneš vtič v vtičnica in knof na on in ekola Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 tahini je sezamova pasta,ki ga mora vsaka gospodinja kot se šika imet v omari.. tut če ne ve kva bi z njim.. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Ceres ti si ena noble dama, in slednje res ne vedo into opravičljivo čemu služi sezamova pasta. jst priznam da dokler nisem zaplaval v vode indijske duhovnosti in orientofilstva tut nisem vedel čemu je stvarnik tole naredil, mislil sem da gre za piling za kožabajdvej ne sodi v temo ampak bom pozabil če tega takoj ne napišem od kozmetike Afrodita sladkorni piling je za pojest dober koža pa dejansko k svila Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Meni je pr pitju kafeta važna tut okolica. In ta je res najlepša ravno v stari Ljubljani. Sploh ob ljubljanci. Eni lokali so prou čudoviti. Škoda, k se ne potrudjo dovolj za samo kvaliteto kafeta. Investirajo v lokal na tisoče evrov, kupjo ful dobre in lepe mize in stole, kafe pa mal zanemarjo...... Škoda. Mislim, da bo najboljša rešitev za vse forumce, da ti, Ceres in Cookie odprete lokal, kjer boste postregli z odlično kavo in hranohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png. Potem boste imeli pa še popoldanske/večerne delavnice na različne teme. Pico si najprej želi takšno o lazarjihhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png recept odpreš pločevinko čičerike tahinipeteršiljčesenjlimonin soksuCeres, humus je res enostavno narediti. Samo zgoraj manjka olivno olje, su = sol. Lahko dodaš tudi indijsko kumino, seveda pa ni nujno, kot tudi tahini ne. Pa Pico, sori, moramhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif: česen (brez j!). od kozmetike Afrodita sladkorni piling je za pojest dober koža pa dejansko k svilaJa, ta linija od Afrodite je res super. Maslo za telo, mmm.... tut če ne ve kva bi z njim..http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 13. maj 2015 Prijavi Deli 13. maj 2015 Pa Pico, sori, moramhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif: česen (brez j!).Potrjujem. Česnik se res napiše brez jja. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.