Silvija 15. december 2015 Prijavi Deli 15. december 2015 Zmanjkalo mi je doma krompirja - pri fotru je v tisti res dobri kleti in ga domov privlečem po vrečo....no in ostala brez avta, ker mlajše dete šlo z njim....in naenkrat nimam idej za kuhanje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png)))) če ni krompirja smo lačni madona http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png"Kamaroni", riž? Na čebuli popražiš zelenjavo ali gobice, dodaš sladko ali kislo smetano in testenine vmešaš v to omako. Mmmmmm http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gifAli rižev narastek in zelenjavna ali milijon župa. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. december 2015 Prijavi Deli 15. december 2015 Jaz sem že pol leta brez krompirja Pa se kar da, v bistvu ga nič ne pogrešam. Mene riž rešuje, jaz sem itak bolj rižojedec, kot krompirjejedec .. Nič posebnega ne jemo zadnje čase .. nekaj so imeli vsi trebušne viroze in nikomur pretirano pasalo. Kefir pridno tamanimo, včeraj smo ene piškotke pekli s tamalimi, drugače pa ja, rižote in juhe in mineštre na vse načine, tko nekak ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. december 2015 Prijavi Deli 16. december 2015 Pri nas pa kar praznina zazeva, če ni krompirja. Naredila včeraj široke rezance v tisti dobri paradižnikovi omaki z bučkami. pa solata. drugač pa....hudiča sem se zredila nekontrolirano grickam vse po vrsti, oreščkov, keksov kje...včeraj napadla z žlico nutelo. pismo rosno no.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 16. december 2015 Prijavi Deli 16. december 2015 jst pa sem zdej začel na veliko krompir jest, v bistvu zarad ajurvedske terapije k mi je skenslala testenine riž (razen basmatija) in podobno..prej ni razen pomfrija in občasno pire-ja nč kej preveč ni dišal. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 16. december 2015 Prijavi Deli 16. december 2015 jst pa sem zdej začel na veliko krompir jest, v bistvu zarad ajurvedske terapije k mi je skenslala testenine riž (razen basmatija) in podobno..prej ni razen pomfrija in občasno pire-ja nč kej preveč ni dišal.No, počasi boš ratu še normaln člouk vn. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Še kako kranjsko klobaso pa mal kislega zelja dej zravn, pa pehtranovo al čemaževo potico za posladek in boš že naš. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 16. december 2015 Prijavi Deli 16. december 2015 Pico, a ti si res na ajurvedski prehrani? resno, in se skor 97% držim zapovedanega, tu in tam me zanese v kak košček sira, aja pa solim jedi.. ker tko k sm jst nerazdvojni delček Krishne je sol nerazdvojni delček mene. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 16. december 2015 Prijavi Deli 16. december 2015 No, počasi boš ratu še normaln člouk vn. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Še kako kranjsko klobaso pa mal kislega zelja dej zravn, pa pehtranovo al čemaževo potico za posladek in boš že naš. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif mislim, da se bom mesnim zadevam, vsaj dokler bom v službi Krishne odpovedal, razen če ne dobim izredne odpovedi iz nekrivdnih razlogov in bom v duhovnem zavodu za zaduhovitev preden ne prevzamem eno od vej Budizma.. 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 16. december 2015 Prijavi Deli 16. december 2015 Tisti, ki se bolj resno ukvarjajo z vegetarijanstvom, so me poučili, da sta tako ovsena kot riževa moka lepilo, se ju da uporabljati namesto jajc - sladice sploh. Nisem še poskušala, zbiram pogum - zato ker so po mojih izkušnjah vsi nadomestki slabši ali se pa kaj lažje sfiži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 16. december 2015 Prijavi Deli 16. december 2015 Tisti, ki se bolj resno ukvarjajo z vegetarijanstvom, so me poučili, da sta tako ovsena kot riževa moka lepilo, se ju da uporabljati namesto jajc - sladice sploh. Nisem še poskušala, zbiram pogum - zato ker so po mojih izkušnjah vsi nadomestki slabši ali se pa kaj lažje sfiži. čičerikina moka je najboljša zamenjava za jajca.. je pa res, da verjetno ne za sladice Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. december 2015 Prijavi Deli 16. december 2015 Tisti, ki se bolj resno ukvarjajo z vegetarijanstvom, so me poučili, da sta tako ovsena kot riževa moka lepilo, se ju da uporabljati namesto jajc - sladice sploh. Nisem še poskušala, zbiram pogum - zato ker so po mojih izkušnjah vsi nadomestki slabši ali se pa kaj lažje sfiži. Riževa odvisno kakšna - iz kakšnega riža zmleta. Pa če misliš za sladice, ne pričakuj istih fluffy efektov, kot z belo moko Meni se za nadomestek jajc v pecivih, muffinih še najbolje obnesejo prezrele banane ...Aja, riževo sem parkrat v Hoferju kupila in se očitno hitro pokvari, ko je zmleta, ker je imela vonj in okus po .. kaj vem, žarkem al kaj .. 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 16. december 2015 Prijavi Deli 16. december 2015 Riževo moko dam jaz mlet pri sorodnikih, jo rabim predvsem za brezglutenski kruh in je zelo dolgo obstojna. Čičerikine moke pa še nisem preizkušala. Prosene tudi ne. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 17. december 2015 Prijavi Deli 17. december 2015 Brstični ohrovt v smetanovi omaki. Tole bo treba pa še kdaj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. december 2015 Prijavi Deli 22. december 2015 Izumila novo jed. Sama doma, mož na terenu, jz pa tudi še grem . Včeraj sem naredila krompirjevo musako, s koščki soje, na praženi čebuli, z začimbami, preliv kisla smetana, jajce. Ostalo je nekaj koščkov soje in danes: popražila sem jih na čebuli, dodala česen, zeliščno sol (današnji darilček, super). Proti koncu sem dodala pšenične kalčke in jih malo prepražila, nato pa vmešala še jajce. Navrh: kalčki kreše. Nadodlično, to bo moja stalna jed. Iskala sem po celem netu, povsod kalčki, pa sem in tja, pa kako vzkalijo, pa stekleni kozarci in kalilniki...ali samo v enem članku sem naletela, kako je z zrni, ki vzkalijo. Samo v enem članku je bilo med vrsticami za prebrat, da pšeničnega zrna (ZRNOOOO!) ni treba kuhat. Treba pa je skuhat zrnje stročnic, ki je vzkalilo. Kakšne upute? 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 22. december 2015 Prijavi Deli 22. december 2015 S kalčki se ne ukvarjam, tako da nimam kaj rečt; sem prišla samo pohvalit, pridna, dobro kosilo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifVegi musaka je super, samo pri nas se dela brez soje, ker jo jem samo jaz. Malo si me zintrigirala s temi kalčki... mi nikoli niso bili najbolj okusni, pa sem jih črtala z jedilnika. Pa okus se spreminja, mrbit probam še enkrat. Saj če sem lahko 'kalila' jajčeca paličnjakov, bom lahko tudi zrnje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 2 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. december 2015 Prijavi Deli 26. december 2015 Letošnji čudoviti božični plan meni se (mi) je totalno sfižil http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/zalostko.gifkozlala celo božično noč http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png (lahko bi bilo veliko slabše http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif ) na sam Božič pa me je treslo od vročine http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif pa tako zvito sem porinila pripravo božične večerje vd tašči, božičnega kosila pa moji mami http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/shuriken.gifplus centrifuge je v tem, da je dragi (končno) spoznal vrednost 24h ukvarjanja z dojenčkom http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngdanes me je že navsezgodaj soraševal, če sem kaj bolj(š)e http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gifTako da zame je hujšanja do nadaljnjega konec, prenažirat se pa že prej nisem upala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif btw, a kdo pogreša sneg? Tukaj vsi ohajo in ahajo kakšna škoda je, ker ga ni - no, zame je to top. Na sonce se je sicer treba zapeljat kam višje, ampak zaenkrat ni sile 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 27. december 2015 Prijavi Deli 27. december 2015 Seveda pogrešam sneg. Ne samo, da je zasnežena pokrajina nekaj prelepega, to so pač prepotrebne padavine, pa varuje rastline pa tko..... Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. december 2015 Prijavi Deli 27. december 2015 Pismo, meni se zdi, da samo kuharim te dneve. Niti ne upam povedati kaj...klasiko v glavnem.Tak, da 25. sem res samo od štedilnika za mizo in nazaj...ma klinc takšno.Je pa najboljša ever sestra in njen podmladek. Prinesli so si južino zraven...od namazov žnj, do bifteka...potem smo pomešali še z našimi in tako veselo in glasno se ne spomnim, da bi kdaj bilo. Spljoh. v dnevni se kregali okrog beguncev, v jedilnici smo imeli bolj sofisticirane teme...peka potice in takšne reči )) Luštno v glavnem. Deco - podmladkov podmladek, pa zaposlili z igračami 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 31. december 2015 Prijavi Deli 31. december 2015 Kuha se sojina rižota, moja nova najljubša jed na čakalni listi je pa še orehova potica, pa kup takšnih in drugačnih piškotov. Lakote torej zaenkrat ni na vidiku. 1 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 31. december 2015 Prijavi Deli 31. december 2015 p.s. tudi s čaji sem za nekaj časa založena. Zeleni, božični, zeliščni, babičin.... All is good. Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Monday 1. januar 2016 Prijavi Deli 1. januar 2016 Vcer je bila pasta s posusenimi paradizniki, moja mesojeda family jo po novem obozuje. Zraven pa nek temen portugalski vincek z 19% alkohola Naprej pa kokice v neomejenih kolicinah.. Danes pa... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 4. januar 2016 Prijavi Deli 4. januar 2016 refoškov toč s polento http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif ... malo inprovizacije ... tudi istrijan so teran razredčili z vodo, če je bil prekisel ali dodali drugo vino lev malo pretiraval pri nakupu pršuta in vina ... za vsak slučaj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png včeraj zeljna juha s krompirjem ... še angelčki bi jo jedli, če bi imeli ritke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 5. januar 2016 Prijavi Deli 5. januar 2016 V vsakem mesenem izdelku je GMO, tko da ne rabte kupavat bio verdurco in poli salamco.. Ste že okuženi Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 5. januar 2016 Prijavi Deli 5. januar 2016 Včeraj rjavi riž z radičem na žaru, danes vegi ričet s suho skorjo parmezana, jutri bo pa pečen krompir skupaj s rumeno, rdečo in zeleno papriko. Čiščenje hladilnika se temu reče. Sem si zadala, da ta teden ne grem v trgovino.Bravo punca, tako se dela. Na katerem žaru pa? Prav žaru žaru ali kar na elektro koharju? Vegi ričet se tudi dobro sliši... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2016 Prijavi Deli 5. januar 2016 Kostna juha v vseh dimenzijah, nekaj še na zalogo.Danes kuham kurjo župo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif zmrz.zaloge so se žal zmanjšale na 0, pa je treba obnovithttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngPri nas praznimo špajzo - žita, kaše, polente, zdrob, riž - tole bo zdej IN. 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 5. januar 2016 Prijavi Deli 5. januar 2016 Imam tak kao roštilj za not, pa ko si polet banda čevape peče na unem zunanjem kamnitem, si jaz na tem zelenjavo, sir, polento...Terviso radič ali kako se mu reče, z maščobo in česnom. Samo je boljši če ga dam v vok, pa zalijem z malo rdečega vina. Pa opažam v Mercatorju, da se je prej celo zimo dobilo okusne Lušt paradižnike, zdej so jih pa novi lastniki, bratje Hrvatje, pometali s polic. Tudi kruh se je poslabšal, izbor Naturetinih zadev.... Tudi v Tušu pa v Šparu si dobil lušt paradižnike in glej ga zlomka tudi tam jih ni za dobit.. a sem kaj zamudil? Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.