Silvija 24. marec 2016 Prijavi Deli 24. marec 2016 ti, a maš frišnega lupčeka in ti zmanjkuje lufta ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pngNe. Za starega se mora že bolj dolgo pomatrat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 24. marec 2016 Prijavi Deli 24. marec 2016 ... jaa, stari so bolj zahtevni ... bo treba delat malo kmečkih vaj za kondicijo ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Jaoj Shamann ti sam na neumnosti misliš.....srečanje je čist drugačne sorte....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif ...pišuka izgleda kot da se moram vun vlečt halo...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ Ko berem tu Domy mam kr slabo vest!Moja malica danes, kava in flancati http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png pa D vit. se razume. Pa ne rabiš met- ker mene je šele po enem mesecu podobnih napadov končno pamet srečala....Sploh ne bi smela sladkarij....pa sem čist neki brez zavor ob različnih urah in nemogočih situacijah kombinirala..http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sorry.gifPa mam.Čist mim sem si neki in bo treba koj šaltat...dokler si počutje ne sfrkam do konca.... Sam sveže stvarce...sam viltaminčke.....pa gibat, gibat...ker čamljenje in pregrehe znajo bit kt sijamska dvojčka.... 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 24. marec 2016 Prijavi Deli 24. marec 2016 Sam sveže stvarce...sam viltaminčke.....pa gibat, gibat...ker čamljenje in pregrehe znajo bit kt sijamska dvojčka....Potrjeno. Potrjeno in znanstveno dokazano http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 24. marec 2016 Prijavi Deli 24. marec 2016 ...Firbec ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. marec 2016 Prijavi Deli 24. marec 2016 Včeraj tako fajno solato iz čemaža in regrata s krompirjem in dvoje jajc.danes pa (hehe) skoraj zdrava kmečka jed - prebranac. Mater, da mi ga se luštalo že en cajt. pa rdeča pesa zraven.nekaj mi čiliji pašejo..sem enega fliknila zraven, se kar ni poznalo. sicer pa sem zasledila, da imajo zdaj spešeli v enih prodajalnah pehtranov kruh? to bi bil idealen za Mirandolvega Pikota.Ne..res se mi je okus nekoliko spremenil. Na čase mi ful paše kislo - zmažem cel liter vložene zelenjave, ali pa grenkega..sem kar lovila radiče po solati....tu in tam kaj sladkega... Ker včasih mi samo sladko zapasalo...no zdaj pa sem razširila meni. 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 24. marec 2016 Prijavi Deli 24. marec 2016 Nat, a verjameš ali ne, da še nisem naredila kdaj prebranca? Pa sem pred kratkim bel "fržol" kupila ravno zaradi tega. Prosim navodila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Nekaj sem sicer brala na netu, ampak da vidim, če še kaka ideja. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 24. marec 2016 Prijavi Deli 24. marec 2016 Ima kdo od vas izkušnje z brezglutensko moko sukrin? Nimam pojma, res ne. Sem pa tudi jaz zadnje čase razmišljala o potici - in kakšno moko zdaj? Čisto tako kot zanimivost, ker je bilo zadnjič govora o rdeči leči - kaj vse človek najde http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png (sorry za reklamo)http://810.si/izdelek/eko-testenine-iz-rdece-lece-250g/ Ste pa drugače pridni, jaz naredim ene bg riževe rezance z bučko in korenčkom, solato zraven, pa kakšne kokosove kolačke brez moke, pa se mi zdi že ornk zadeva http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 24. marec 2016 Prijavi Deli 24. marec 2016 Za kosilo malo polente, ko smo jo že ravne omenjali. Dedcu sem še malo ocvirkov zraven privoščila. Na regrat sem pa najprej dala vroč krompir, da se je ene par minut mehčal, nato sem dodala še ostalo mlado solato in je bila njami njami solata. Z bučnim ter malo orehovega olja. Sva se potepala par dni v Moravcih in sem kupila prvič v življenju orehovo olje. 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. marec 2016 Prijavi Deli 24. marec 2016 Včeraj tako fajno solato iz čemaža in regrata s krompirjem in dvoje jajc.danes pa (hehe) skoraj zdrava kmečka jed - prebranac. Mater, da mi ga se luštalo že en cajt. pa rdeča pesa zraven.nekaj mi čiliji pašejo..sem enega fliknila zraven, se kar ni poznalo. sicer pa sem zasledila, da imajo zdaj spešeli v enih prodajalnah pehtranov kruh? to bi bil idealen za Mirandolvega Pikota.Ne..res se mi je okus nekoliko spremenil. Na čase mi ful paše kislo - zmažem cel liter vložene zelenjave, ali pa grenkega..sem kar lovila radiče po solati....tu in tam kaj sladkega... Ker včasih mi samo sladko zapasalo...no zdaj pa sem razširila meni.grenko in kislo (okus) je za jetra pucat. Po TKM jej čimveč vijolično hrano (rdeča pesa, rdeče grozdje, fižol red kidney - ta je temno vijolične barve. Jetra se veselijo grenčin in kislin (regrat, radiči, artičoke, vse kar je grenkega okusa po defaultu, topla limonada - pol limone v kozarcu tople vode - zjutraj na tešče očisti in poživi jetra.Za kosilo malo polente, ko smo jo že ravne omenjali. Dedcu sem še malo ocvirkov zraven privoščila. Na regrat sem pa najprej dala vroč krompir, da se je ene par minut mehčal, nato sem dodala še ostalo mlado solato in je bila njami njami solata. Z bučnim ter malo orehovega olja. Sva se potepala par dni v Moravcih in sem kupila prvič v življenju orehovo olje. Drugič se zmeni z Nat ker boljšega orehovega olja, kot ga ima ona, ga NIKJER ne dobiš! 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 25. marec 2016 Prijavi Deli 25. marec 2016 grenko in kislo (okus) je za jetra pucat. Po TKM jej čimveč vijolično hrano (rdeča pesa, rdeče grozdje, fižol red kidney - ta je temno vijolične barve. Jetra se veselijo grenčin in kislin (regrat, radiči, artičoke, vse kar je grenkega okusa po defaultu, topla limonada - pol limone v kozarcu tople vode - zjutraj na tešče očisti in poživi jetra.Drugič se zmeni z Nat ker boljšega orehovega olja, kot ga ima ona, ga NIKJER ne dobiš!Cookie, itak, sem se spomnila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif . A bilo je pri roki in sem kupila četrt litra, da sprobam. Naprej pa ja. So pa imeli sicer tudi zelo kvalitetna olja, bučno je bilo tako, da se ti zrola... No, kako uporabljate orehovo olje? Nisem še nič brskala. Zaenkrat ga dodajam k solatam, z drugimi olji. Pa mislim, da bi pasalo čez kak sirček, na kocke narezan, pa mini čilija in malo prelit z orehovim... Kaj še? Tudi jaz rabim čim več grenčin, jetra so moja šibka točka. Limona v topli vodi zjutraj je super. Te dni je v skledi regrat (smo bolj pozni z regratom v našem koncu). Na vrtu bom imela od solat v glavnem radiče ter cikorijo. 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. marec 2016 Prijavi Deli 25. marec 2016 Jaz se z njim samo mažem. V prvi nosečnosti se je super obnesel, niti ene strije http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif v drugi sem se z jojoba, tudi nobene strije http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gifZ orehovim fino porjavim poleti (namažem se po tuširanju od glave do peta, tudi konice las), izven sezone pa se mažem z jojoba (od glave do peta, vključno z lasmi). Jedla ga še nisem, je pa odličen zjutraj, preventivno eno žličo - za možgane. Ampak trenutno sem na ribjih kapsulah, rabim za sklepe. So me že začeli opominjat (v prvi nosečnosti šele po letu in pol, zdele so se pa oglasili že po 5 mesecih). Pa itak, MSM še zraven, kostne župe in sklepi...to vse pridno glodam.Če bi kdo bral moj zdajšnji jedilnik, ne bi vedel, a je to za pse al za prašiče - tak jedilnik imam http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png 4 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. marec 2016 Prijavi Deli 25. marec 2016 Cookie, itak, sem se spomnila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif . A bilo je pri roki in sem kupila četrt litra, da sprobam. Naprej pa ja. So pa imeli sicer tudi zelo kvalitetna olja, bučno je bilo tako, da se ti zrola... No, kako uporabljate orehovo olje? Nisem še nič brskala. Zaenkrat ga dodajam k solatam, z drugimi olji. Pa mislim, da bi pasalo čez kak sirček, na kocke narezan, pa mini čilija in malo prelit z orehovim... Kaj še? Tudi jaz rabim čim več grenčin, jetra so moja šibka točka. Limona v topli vodi zjutraj je super. Te dni je v skledi regrat (smo bolj pozni z regratom v našem koncu). Na vrtu bom imela od solat v glavnem radiče ter cikorijo. Silvija priporočam čim več zelene zelenjave ***Za zajtrk zeleni smuti Pa avokadov puding še najmlajši je zraven jamral mmmmmmmmm tko, da jupi hura http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_onfire.gifZa malico čičerikina juha, za kosilo bo pa kakšna solatka, k pol šibamo naprej 2 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 25. marec 2016 Prijavi Deli 25. marec 2016 Silvija priporočam čim več zelene zelenjave http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngPinka...tudi jaz si - priporočam http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. marec 2016 Prijavi Deli 26. marec 2016 Da semle potožim žalostnega ptička tožbo. Potica...do peke vse super. Potem pa dala pečt v ta novo pečico....jebemu gate in vse po spisku...nikak da pečena. potem pa jo za ziher še dopekala - ker sem jo že vzela iz protfana in obrnila naokrog pa še zmeraj bleda...kaj bleda..surova...od spodaj...gremo nazaj v pekač in gruntam potem kako ino kaj...tako, da je zdaj spodaj hrustljavo zapečena, zgoraj nekoliko zažgana, na sredini pa vredik. Če sem se zmeraj bahala z njo...se tokrat pač ne bom. oz...hudir no...me je danes v trgovini zamikalo, da bi pehtranovo kupila...tak za inat )drugač pa včeraj imeli testenine z morskimi sadeži - mladina ni hotela rib...in so raje ta mladi naredili testenini...danes pa še ne vem. regrat s čim verjetno 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 26. marec 2016 Prijavi Deli 26. marec 2016 Nat, se pridružim s težavami pri peki potice. Potico sem spekla predlani, skorja preveč pečena. Noter se predolgo ni spekla. Ene parkrat zadnje čase kruh, tudi še po uri in pol na sredi lepkast, zunaj preveč zapečen. Biskvite zadnje čase, testo, ni da ni, rahlo, božansko. Spečem, pa ni, kar je obetalo. Lani sem sodelavko nažicala, da še meni eno polovico zraven svoje speče, letos mi je bilo pa nerodno. Kupljena - no go. Ok, ponavljam letos. Začela sem s 190, že po 5 minutah skorja rjavkasta. Znižala na 170, ampak prej kot po 20 minutah nisem upala odpirat. Tačas je bila skorja že temno rjava. Na sredi je bila lepkasta še po uri in pol. Trenutno se hladi in bom videla, če je spečena na sredi, ker halo, dve uri je pa tudi ne bom pekla. Jebelacestanamalana, pa ventilatorske pečice.... Nč, navsezadnje jo bom menda res kupila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png Hvala bogu, da snahica spekla čudovite cup cakese in preimenitno pobarvala jajca. Moram pofotkat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 26. marec 2016 Prijavi Deli 26. marec 2016 Sem zdaj odrezala prvi kos... Pa mislim, da bo za pojest. Šijuuu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/schwitz.gif 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 26. marec 2016 Prijavi Deli 26. marec 2016 mi smo z mamo barvale s cebulo in zelišči... deteljice in regratov je bil moj, samo sem hotla rect, vsa ponosno, da jaz ne jem jajc, mesa in mleka. če se le da.... vćasih pa bašem pizze in to... se ne sekiram se pa trudim... za zveličanje... da mi da svet mir... ob tej popolnosti duha in telesa.... naj bo, mi reće. jaz pa hvala (pazi se)... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2016 Prijavi Deli 26. marec 2016 uh, prvo leto ventilatorske pečice je res muka. Ampak potem se pa navadiš in je ne zamenjam za nič na svetu. Bejbe, če uporabljate ventilatorsko pečico v programu peka dol in gor skupaj z ventilatorjem, potem mirne duše pečete 20st.manj, kot bi v navadni el. pečici. *******danes suha juha z rezanci, široki rezanci z dimljenim lososom in smetano, motovilec z nežegnanim jajčkom. Jutri jemo drugje in bo kuhna cel dan šaaaaaajn *******btw, letos smo barvali pirhe s teranom (zelo lepi in res posebni - kot z drobnimi steklenimi krustalčki posuti in temno vijolične barve) in s čebulo (ene sorte v štunf in s trobenticami, regratom, listki, druge smo porisali z voščenkami). Od 14 barvanih jajc sta samo dva neugledna, ostali so revijalne edicije http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 26. marec 2016 Prijavi Deli 26. marec 2016 Cookie, kot si rekla, najmanj 20 stopinj manj. Finta je, da kvašeno delam najmanj, ampak bom v bodoče to malo izravnala. Skorja potice je malo bolj temna, a ne zažgana, znotraj pa je mehka in rahla. Gre v promet. Mi pa danes svežo špinačo, pire in puranji zrezki. Jajčke prvič letos, da nobena ena ni počila pri kuhanju. Izbrala sem klasiko: čebulni olupi in okras iz travic in cvetov, pa rdeča barva in namesto nalepk izrezane podobice s serviet. Jutri bo žegn (ki ni žegnan) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif , pa kot priloga še regrat z vročim krompirjem. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 28. marec 2016 Prijavi Deli 28. marec 2016 Da se jutri v službi malo posladkamo. Na račun novega družinskega člana http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif . Sadni kruh z brusnicami (masa za pekač 20 x 25 cm) Suhe sestavine:-175 g moke- 2 in 1/4 ČZ pecilnega praška- 150 g rjavega sladkorja- 2 pretlačeni banani- 50 g sesekljane kandirane limonove in pomarančne lupine (nisem imela, dala sem malo suhih marelic in datljev),- 25 g sesekljanih mešanih oreščkov- 50 g suhih brusnic Zmešamo te suhe sestavine. Tekoče sestavine:- 2 jajci - razžvrkljamo- 150 ml sončničnega olja (sem raztopila maslo in dodala mlačnega postopoma med miksanjem),- 5 do 6 žlic pomarančnega soka. K suhi masi vmešamo (vmiksamo) tekočine in dobimo gladko, gosto tekoče testo. Pečemo 45 do 60 minut, v namaščenem in pomokanem pekaču. Preizkus tako veste: s kakšno palčko, zobotrebcem probaš, če nič več ne prime palčke... Pecivo obrneš na rešetko, da se hladi, premažeš z nekaj žlicami mešanice pomarančnega soka in sladkorja v prahu. Moj drugi recept, mešanica različnih peciv. Biskvit z jabolčno in skutno kremo Biskvit kot za rolado. Pustim ga v pekaču.Preliv: jabolčna čežana. V vrelo čežano zakuham, odvisno od količine, en ali dva vanilijeva pudinga, ki ju prej zmešam v malo jabolčnega ali pomarančnega soka. Prelijem čez biskvit in pustim, da se ohladi.Premaz: skuta, jogurt, stepena sladka smetana. Najprej fajn zmiksam skuto z malo sladkorja v prahu, dišave po okusu. Nato nežno vmešam stepeno smetano in na koncu dodam želatino v lističih, stopljenih v vročem rumu. Premaz oz. vse skupaj pustiti, da se fajn ohladi v hladilniku. Po želji se lahko biskvit prej kaj namoči s pomarančnim sokom. 3 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 28. marec 2016 Prijavi Deli 28. marec 2016 Kolk si pridna. 1 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 28. marec 2016 Prijavi Deli 28. marec 2016 Kolk si pridna.Imam motivacijo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Naj poročam, sadni kruh z brusnicami je zelo dober. Prvič sem ga namreč delala. 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. marec 2016 Prijavi Deli 29. marec 2016 Nat, se pridružim s težavami pri peki potice. Potico sem spekla predlani, skorja preveč pečena. Noter se predolgo ni spekla. Ene parkrat zadnje čase kruh, tudi še po uri in pol na sredi lepkast, zunaj preveč zapečen. Biskvite zadnje čase, testo, ni da ni, rahlo, božansko. Spečem, pa ni, kar je obetalo. Lani sem sodelavko nažicala, da še meni eno polovico zraven svoje speče, letos mi je bilo pa nerodno. Kupljena - no go. Ok, ponavljam letos. Začela sem s 190, že po 5 minutah skorja rjavkasta. Znižala na 170, ampak prej kot po 20 minutah nisem upala odpirat. Tačas je bila skorja že temno rjava. Na sredi je bila lepkasta še po uri in pol. Trenutno se hladi in bom videla, če je spečena na sredi, ker halo, dve uri je pa tudi ne bom pekla. Jebelacestanamalana, pa ventilatorske pečice.... Nč, navsezadnje jo bom menda res kupila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png Hvala bogu, da snahica spekla čudovite cup cakese in preimenitno pobarvala jajca. Moram pofotkat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Ekola se še jaz pridružim klubi težavni peki potic Že drugo leto probavam z brezglutensko in mislim, da naslednje leto ne bom več. V glavnem tokrat sem bila ful navdušena, da sem našla en ful dober recept in glej ga glej, navdušenje po prvem poskusu ali je dobro pečena upadlo. Sicer sem pojedla kar nekaj kosov, ker mi je bilo žal stran metat ampak kok je bila suha, o madona kr usta je skupaj vleklo. V glavnem drugo leto upam, da se lotim glutenske 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 29. marec 2016 Prijavi Deli 29. marec 2016 Ekola se še jaz pridružim klubi težavni peki potic http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Že drugo leto probavam z brezglutensko in mislim, da naslednje leto ne bom več. V glavnem tokrat sem bila ful navdušena, da sem našla en ful dober recept in glej ga glej, navdušenje po prvem poskusu ali je dobro pečena upadlo. Sicer sem pojedla kar nekaj kosov, ker mi je bilo žal stran metat ampak kok je bila suha, o madona kr usta je skupaj vleklo. V glavnem drugo leto upam, da se lotim glutenske http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngItak glutensko, sladko, srečni, debeli http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 29. marec 2016 Prijavi Deli 29. marec 2016 Moja potica se je izkazala za prav dobro. Danes še pokončamo zadnje 3 kose, pa zadnje rezine šunke in hren, po pa gremo nižat holesterol http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/vitez.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/frog.gif 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.