Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Sej moji mami so, tako da pojedli se bodo :palec:

Danes smo imeli ze....riz ( tadober x:px ) s frisnimi lisickami in medvedijimi tacami ( al kako se ze rece x:Ix ). Je treba se izkoristit, dokler so :palec: mjam.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

sm vidla tole temo na vrhu novih objav... in me je prjel da bi zdele pojedla en kos gibanice k jo je mami dons spekla... in jo po moje tud bom :C: zakaj, zakaj, ste se zdele spomnl pisat v tole temo?? :V: vete kok to redi če človk ob 11 zvečer je.... sam zarad vs, gibanica here I come :C: x:Dx

Guest mačona
Za kosilo sem jedla rižoto z jurčki in mešano solato. Zdaj pa pečem kruh iz bele, koruzne in sojine moke - to prvič delam, prej sem vedno pekla česnov kruh. Rada eksperimentiram s picami, zavitki, kruhom, .. :yumy: Če moj foter reče, da je delicious, bo že. xDDx

xsrcx jaz sem pa včeraj naredila skutni zavitek - po domače štrudl x;)x

Bil je zalo dober, čeprav mi je jabolčni še vedno najboljši x;)x :yumy: :yumy: :yumy:

Sicer pa za kosilo špagete s tunino/smetanovo omakico x:o)x in zeleno solato x;)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

x:)x Vceraj sem zelenjavno juho, danes nisem nic edino kokosove kroglice, ki sem jih naredila.

Take v easy....rabis cokolado v prahu, piskote ( albert kr), mleko, kokosovo moko, mogoce malce masla in je x:)x aja, pa rumcek. x:Dx

nekateri dajo kave, jaz ne, je ne maram :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...