Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 more bit neki čokoladnga, ker pr men kej druzga ne vela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Tudi prav Se v teku tedna zmeniva! Oki? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Zmenjeno. Fajn bodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Danes bom me drugim tudi zmiksal banane z jugurtom (ali kefirjem...), dodal veliko žlico medu in na koncu bo za en šilc not špricnla, lalala, marsala lala! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 teb piko tud nekam seka dons * mi smo pa pohanega pipeka, široke rezance z sladko smetano pa s partizanom v koruzo opsa s parmezanom pa koruzo z repinclom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 dones smo jedli jagode in pili šampanjčka... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>prov...čeprov men bl čez vikend ustreza...med tednom 2 službi (ta treta na poti), pa faks, odbojka, en dobodelni klub, pevske...cel hudič. (Off topic): Saj pol pa ni čudno, da ne najdeš cajta za tibetančke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 danes pa končno spet pizza....komi čakam. že diši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 dons je biw pa krompirjev golaž mmmmmmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 heh pr men so bli pa dons trije sendviči u celem dnevu, eni smokiji, pa uni tamali roglički čokoladni (bla na pohodu ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 postrvi pečene hrustljavo s krompirčkom za večerjo pa lignje po tržaško z rukolo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 bananamjam sm zdele Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 kaneloniiiii pa pumfri... dobr je blo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ... se pravi: 2 makoviki, 3 pudingi, ene grisini palcke, 1 jaffa keksi, 1 velka milka in dva jabolka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 danes bom naredila burek, šla na glavno tržnico v LJ in so mi tete dale res dobro mešanico za burek Mislim da bo super Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ...kwa mi luste delas... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ...jebat ga-jest tok punucam... pa konc koncev: nkol ne ves kdaj bo naslednja vojna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 sej ni smešn kolk... ampak kaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ...ja sej nism vse v enmu obroku no... to je blo od zju3 do zdele.. s tut cudna... a mislis da sem si to tak bruhcshnel koktajl naredu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 seveda to je bila moja prva misel Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ...vi2 pa masta neokusne... tole je tema v keri ljudem luste delamo... tale tema je komplementarna terapija za anoreksijo... in vi2 pol take kvasta... kamo sem ja zaj dosel... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 mislm da si že kr neki časa tle... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 ..cas je relativen je rekel albertt... ...bobnar-ne bom odgovarju brez advokata! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes bom me drugim tudi zmiksal banane z jugurtom (ali kefirjem...), dodal ...Takrat se mi ni dalo še dopisat ali kislim mlekom in glej ga šmenta - pri blagajni opazim, da sem v naglici pograbil prav njega! Malo prepozno sem se vračal, večina štacun je bila že zaprtih in naredil sem si dodatno pot v trgovino, ker sem se hvalil... zarečenih banan se še največ poje! To je bilo samo za napolnit želodček, ko sem se domislil, da si naredim še eno jed z zelenjavo na -ček (korenček, krompirček, porček, čebulček) Pražim zelenjavo, malo pomešam in zadiši po zogljeneli beljakovini. Nemogoče je, da to pride od glasbe, Antologia Madredeus z glasom Terese Salgueiro so tako umirjeni, da sem se celo odpovedal curryju kot začimbi. Aha, ko sem držal za lonec, sem imel hrbtišče roke preblizu ognja in požgalo mi je nekaj kocin povrh prstov. Vržem še dve pesti riža, da me ne bo pestila lakota in na koncu krasno zeleno domačo baziliko. Solim enkrat vmes in jed je ravno prav brez okusa, da zelenjava naredi dober vtis v ustih. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.