Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Danes bom me drugim tudi zmiksal banane z jugurtom (ali kefirjem...), dodal veliko žlico medu in na koncu bo za en šilc not špricnla, lalala, marsala lala! x:Dx x:o)x x:Dx
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx :palec: teb piko tud nekam seka dons x:o)x

*

mi smo pa pohanega pipeka, široke rezance z sladko smetano pa s partizanom v koruzo

opsa s parmezanom pa koruzo z repinclom x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

... se pravi: 2 makoviki, 3 pudingi, ene grisini palcke, 1 jaffa keksi, 1 velka milka in dva jabolka... x:px x:px x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...kwa mi luste delas...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...jebat ga-jest tok punucam... pa konc koncev: nkol ne ves kdaj bo naslednja vojna... x;)x

Frank Zappa

...ja sej nism vse v enmu obroku no... to je blo od zju3 do zdele.. s tut cudna... a mislis da sem si to tak bruhcshnel koktajl naredu...

Frank Zappa

...vi2 pa masta neokusne... tole je tema v keri ljudem luste delamo... tale tema je komplementarna terapija za anoreksijo... in vi2 pol take kvasta... kamo sem ja zaj dosel... x;)x

Frank Zappa

..cas je relativen je rekel albertt... x;)x

...bobnar-ne bom odgovarju brez advokata! x;)x

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Danes bom me drugim tudi zmiksal banane z jugurtom (ali kefirjem...), dodal ...

Takrat se mi ni dalo še dopisat ali kislim mlekom in glej ga šmenta - pri blagajni opazim, da sem v naglici pograbil prav njega! Malo prepozno sem se vračal, večina štacun je bila že zaprtih in naredil sem si dodatno pot v trgovino, ker sem se hvalil... zarečenih banan se še največ poje!

To je bilo samo za napolnit želodček, ko sem se domislil, da si naredim še eno jed z zelenjavo na -ček (korenček, krompirček, porček, čebulček) Pražim zelenjavo, malo pomešam in zadiši po zogljeneli beljakovini. Nemogoče je, da to pride od glasbe, Antologia Madredeus z glasom Terese Salgueiro so tako umirjeni, da sem se celo odpovedal curryju kot začimbi. Aha, ko sem držal za lonec, sem imel hrbtišče roke preblizu ognja in požgalo mi je nekaj kocin povrh prstov. Vržem še dve pesti riža, da me ne bo pestila lakota in na koncu krasno zeleno domačo baziliko. Solim enkrat vmes in jed je ravno prav brez okusa, da zelenjava naredi dober vtis v ustih.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...