Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ... no sej ostalo verjetno ne bo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 hja ne vem, men so ful dobri pa nc grenki... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 jz sm tut vcas tko delou, pol sm experimentiru se z rzjo...sam z ovesom mi najbl sede... pa palacinke tut... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Čakam na Pizzo; 4 siri z mal tartufkov Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 golaž z domačimi svaljki kot prilogo in pa solata - motovilčk Za sladico pa jabolčni štrudl Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Kosilce: domač kruh pa grozdje, fuuuuuuul grozdja.Ko pridm dam pa goveja juhica s jušnimi kroglicami. Čeprou porova mi zdele bl sede ampak je treba govejo popapat da naumo stran metal Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Mmmmm ....kremna juha iz šampinjonov, svinjski zrezki v gobovi omaki, kruhovi cmoki, šopski podobna solata, en dober mb laški rizling, biskvitna rolada z breskvami........kak to blo dobro , sam pol pa sm dol padu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 jst sm pa eno brokoli juhco za ''malco'', za kosilo piščančje zrezke pa rdečo peso, večerja: pečen kostanj pa mal čokolade zravn...tolk o luninem postu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 pohrustala že čokolino za zjutri , eno jaboljo in jogurt Za koslio pa še razmišljam kaj bi naredila...dilema je med dvema variantama: krompirjevo-korenčkova juha (z makaroni in hrenovko) + jabolčni štrudel ali korenčkova juha, krompirjevi cmoki z marmelado, kompot Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Prebranac pa cvrtke ( ceprav ne vem, kaj so cvrtki, samo mi pravijo, da jih jem). Ostali se sklepam, da en mesek... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Še ne vem... pač pa tale teden vsak dan za zajtrk jem čokolešnik ... tok je dober... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 jogurt, banana, mandarina za zjutri Kosilce bo pa verjetno zelje in pečenica Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ričet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 mami je svinsko dober ričet nardila... je biw za kosilo... mnjama za zajtrk sm mela pa jabčk pa hruško. pa prvič u lajfu sm kostanjevo potico probala. dobra je bwa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Prav zdajle jem najboljšo solato: Zelena solata, koruza, tuna, sir, poper... mjami Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 odkar sem napisala en komentar o ptičji gripi, sem brez truda preklopila na bolj zdravo prehrano,,.verjetno sem si s tem, da sem pisala o svojih občutjih, uredila misli in jih usmerila v pozitivno spremembo... .... Diana a ti padaš na te finte o ptičji gripi in to.... hmm a se ti ne zdi, da je to le komercialni keč farmacevtske industrije? Na Forumu je ena tema o reklamah se mi zdi, da si tale medijska norija okoli ptičje gripe zasluži oskarja (oziroma zlati boben) za reklamo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 jaz sem včeraj naredila pizzo danes pa bodo verjetno kanaloni in zelenjavna juhica Veste kaj me zanima, kako naredite paradižnikovo zmes za na pizzo Rada bi še malo izpilila okus na pizzi pa me zanima kako vi to naredite, testo mi rata res super, noben problem...Jaz kupim spasiran paražnik v konzervi, dodam mu origano, baziliko, ščepec soli in žličko olja in zmešam... Hm pa še tole kakšen sir daste na pizzo in kdaj ga daste gor, takoj, ali kasneje med peko Mogoče se pa najdejo kakšpni mojstri pizz Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 jaz sem včeraj naredila pizzo danes pa bodo verjetno kanaloni in zelenjavna juhica Veste kaj me zanima, kako naredite paradižnikovo zmes za na pizzo Rada bi še malo izpilila okus na pizzi pa me zanima kako vi to naredite, testo mi rata res super, noben problem...Jaz kupim spasiran paražnik v konzervi, dodam mu origano, baziliko, ščepec soli in žličko olja in zmešam... Hm pa še tole kakšen sir daste na pizzo in kdaj ga daste gor, takoj, ali kasneje med peko Mogoče se pa najdejo kakšpni mojstri pizz Mogoče malo vegete v paradižnikovo mezgo, jaz dam včasih origano tudi v testo, pa pred kratkim sem bil na jugu , nabavil kajmak, in tudi zelo uredu paše na pizzo.... vsaj meni je.. okusi so pa itak različni, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Veste kaj me zanima, kako naredite paradižnikovo zmes za na pizzo Jaz kupim spasiran paražnik v konzervi, dodam mu origano, baziliko, ščepec soli in žličko olja in zmešam...Hm pa še tole kakšen sir daste na pizzo in kdaj ga daste gor, takoj, ali kasneje med peko pasirani pelati - ne, so mi ogabni:xx!: , raje imam cele in jih razrežem. poleti pa itak z domačega paradižnika naredim omako. dodam kakšno začimbo za pico in sol, baziliko pa dam samo svežo direkt na pico, sušeno pa no way, ker je brez okusa.sir dam takoj gor, pred peko in ga potresem še malo po robu pice in se tako fino zapeče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 mmmm ja sveži paradižniki so res super ja...samo jaz se vedno tako na hitro spomnem kaj bom danes delala...in potem mi prav pride takle spasiran paradižnik, ki ga imam lahko potem dalj časa v hladilniku Ebor, dobra zamisel, v testo origano to moram preizkusiti Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 mmmm ja sveži paradižniki so res super ja...samo jaz se vedno tako na hitro spomnem kaj bom danes delala...in potem mi prav pride takle spasiran paradižnik, ki ga imam lahko potem dalj časa v hladilniku Ebor, dobra zamisel, v testo origano to moram preizkusiti Zdej ne vem kako delaš testo jaz dam moko malo soli malo origana malo olja in to zalijem s pivom.... včasih sem uporabljal namesto piva kvas in vodo, samo se je to s pivom izkazalo za boljše.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ja delava testo sicer drugače...jaz dam mokico v posodo, naredim luknjo, notri dam ščepec sladkorja, razdromim kvas in luknjo prekrijem z malčnim mlekom, počakam 10 min., da začnejo delati kvasovke medtem pripravim kozarec v katerega dam malo ostalega mleka, res malo za en prst debeline, če gledaš kozarec, malo vode, ščepec soli in malo olja to zmešam in polijem po moki...potem pa začnem gnesti...Ko je dovolj testo dam na toplo za kakšne pol urice Rata res super testo Mislim pa da moj način ne bi smel motit, da ne bi dala še malo origana notri k mokici Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ja delava testo sicer drugače...jaz dam mokico v posodo, naredim luknjo, notri dam ščepec sladkorja, razdromim kvas in luknjo prekrijem z malčnim mlekom, počakam 10 min., da začnejo delati kvasovke medtem pripravim kozarec v katerega dam malo ostalega mleka, res malo za en prst debeline, če gledaš kozarec, malo vode, ščepec soli in malo olja to zmešam in polijem po moki...potem pa začnem gnesti...Ko je dovolj testo dam na toplo za kakšne pol urice Rata res super testo Mislim pa da moj način ne bi smel motit, da ne bi dala še malo origana notri k mokici Ne po moje origano nebi smel motit.... vidim pa, da se ti resno in strokovno lotiš priprave testa, jaz delam testo za pizzo tako na hitro, po tvojem postopku pa delam vzhajano testo recimo za potico, seveda pa tam pridejo še rumenjaki pa raztopljena margarina pa.... samo to je pa že druga zgodba, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 zelenjavna rižota, zelenjavni zrezek, zelena solata+radič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 dons sm jedla krompirjev burek biw zanimiv... sam ne more bit burek krompirjev... ni bil slab... sam ni bil BUREK Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.