Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

Kaj sem sčarala zdajle x:o)x

Se spravla kuhat avokadovo juho in namest česna zmletega zmetala not ingver.. ista barva pač x:o)x No, pol le dodala še česen.. In zmiksala vse skup do konca, da je taka fina kašica nastala (španci majo ful takih juh, zelenjavne in zmiksane...) in je v bistvu dbest, tisti ingver not mal boly spicy nardi vse skup.. Pol pa potresla povrh še ovsene kosmiče.. in mam krasno večerjo x:)x

 

 

joooj, da ne omenjam današnjega kosila.. sem mogla na hitr sčarat, pa ful so mi ribice zadišale.. torej - konzerva sardin na krožnik, zraven jajce na oko, makovka in skleda zelene solate.. Ja ve, sliš se :xx!: pa je blo čist x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kaj sem sčarala zdajle x:o)x

 

joooj, da ne omenjam današnjega kosila.. sem mogla na hitr sčarat, pa ful so mi ribice zadišale.. torej - konzerva sardin na krožnik, zraven jajce na oko, makovka in skleda zelene solate.. Ja ve, sliš se :xx!: pa je blo čist x:px

 

x^x hm ne me spomnit...tistega davnega leta....k sem bla še mukica...so v pionirskem listu objavli recept za neko hrano s sardinami pa zdenka sirom :xx!: tistega dne noben za mizo ni jedo, vsi so samo xrolleyesx z okami zavijali...

 

*

 

jst sn se pa danes razjezla...sn rekla ka pa či jutre vmrem...pa sn scomprala tapravi goveji biftek z zelenim poprom, krompirček pa solatko, pa muffine...če že grešimo, pa dajmo vsaj ornk...da ne bo neka na polovico.... x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

x:((x

x:Dx

predvidevam, da se boš odpovedal, če te na kosilo povabim x:o)x

x^x hm ne me spomnit...tistega davnega leta....k sem bla še mukica...so v pionirskem listu objavli recept za neko hrano s sardinami pa zdenka sirom :xx!: tistega dne noben za mizo ni jedo, vsi so samo xrolleyesx z okami zavijali...

 

jao Lia, jaz sem sposobna take stvari skombinirat, da crkneš x:o)x (no.. ne dobesedno...x:o)x )

A veš, da se čist da skup pojest z nutello namazan toast in tuno iz konzerve povrh povrh položeno...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

jao Lia, jaz sem sposobna take stvari skombinirat, da crkneš x:o)x (no.. ne dobesedno...x:o)x )

A veš, da se čist da skup pojest z nutello namazan toast in tuno iz konzerve povrh povrh položeno...

 

:palec: to je sprejemljivo....sam sardine v konzervi so se mi pa od takrat :OO!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Čobanica mi je iz čiste zlobe x:o)x nekaj dni pošiljala ose, kjer mi je v detalj razlagala, kako gre k mami na sarme, pa kako so bile slastne, pa kako je dan po sarmah šla na še eno rundo...ah, oh in sploh..... :vragec: :!!: :bomb:

 

Jaz pa jezik do tal in jasno akcija: tekla v petek v Kp, kupila vse potebno in se za vedno skregala z kranjskim zeljarjem, pri kateram sem veliko let kupovala ribano zelje in glave za sarme :vragec:

 

Namreč, rada imam majhne sarmičke in ne velikih, kafanskih :xx!: in sem zato želela kupiti dve manjši zeljnati glavi :palec:

Ampak tip majnih pač ni imel in je izvekel iz čebra eno ogromno in začel kazati-ja guspa, glejte te liste, so kot palačinke :O:....ma ne, rada bi majhne sarmice naredila...In ker je dobil vtis, da se mu bo izjalovila prodaja, me je začel zasmehovati :eek: , češ, naj dam list pa na pol, ha, ha, gospodinja pa taka, pa zobotrebce uporabim, da bodo sarmo skupaj držali :eek: :vragec: :wacko:

 

Pa sem z roko odmaknila obe vrečki z že stehtanim zeljem, ki sem ga pred tem naročila in rekla: kar sami delajte sarme po tem receptu :vragec: x^x

 

Še dobro, da ima tudi Mečkator...

 

Tu pa še slikica sarmičk, ki sem jih takoj po slikanju 'na trdo ' x:px zložila v pisker, skupaj s pujskovimi suhomesnatimi dobrotami, malo prilila vode in prižgala ogenj....

x^x x:px x^x Mljask

Rubyca, ljubica, se ti ne bi zdelo škoda, če se ti tvoji privlačni kuharski komentarji in fotke ne bi nekoč zbrali v eni knjigici :palec:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Čobanica mi je iz čiste zlobe x:o)x nekaj dni pošiljala ose, kjer mi je v detalj razlagala, kako gre k mami na sarme, pa kako so bile slastne, pa kako je dan po sarmah šla na še eno rundo...ah, oh in sploh..... :vragec: :!!: :bomb:

 

 

Tu pa še slikica sarmičk, ki sem jih takoj po slikanju 'na trdo ' x:px zložila v pisker, skupaj s pujskovimi suhomesnatimi dobrotami, malo prilila vode in prižgala ogenj....

x^x x:px x^x Mljask

 

:eek: če te prav ponižno in spoštljivo prosimo, boš zaupala še receptek :2src: x:Ix :8):

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

x:px Rubyčka, tele so pa tko elegantne, k od moje mame. Imam tudi rada manjše sarmice, kot pa ono zarolano rolo, ki zgleda kot Karađorđeva šnicla v Dubočici :vragec: ali pa rolada z banano xrolleyesx

Ko jih delam lastnoročno x:Dx naredim tudi manjše in prvo jih prekuham, potem dam pa še v pečico x:px

 

*Br tek

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

 

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

neko pakistansko zadevo, ki je odličnega okusa...mnjam

 

(še recept, čeprav ne vem, če je prava tema):

 

čebulo pražiš na ognju... zaliješ z malo vode in kuhaš, kuhaš, kuhaš (dodaš malo česna) in kuhaš, kuhaš... dodaš sladko papriko (al pa chili) in kuhaš, kuhaš... vedno pa vmes dodajaš vodo (paziš, da je ni ne preveč ne premal) in nato dodaš na drobno narezan krompir... pa kuhaš, kuhaš.... dokler se krompir ne skuha in tik preden ugasneš dodaš še dve stepeni jajci... počakaš, da zakrkneta in ješ

 

mnjam:)

Every man gotta right to decide his own desteny!

Robert Nesta Marley

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
neko pakistansko zadevo, ki je odličnega okusa...mnjam

 

(še recept, čeprav ne vem, če je prava tema):

 

čebulo pražiš na ognju... zaliješ z malo vode in kuhaš, kuhaš, kuhaš (dodaš malo česna) in kuhaš, kuhaš... dodaš sladko papriko (al pa chili) in kuhaš, kuhaš... vedno pa vmes dodajaš vodo (paziš, da je ni ne preveč ne premal) in nato dodaš na drobno narezan krompir... pa kuhaš, kuhaš.... dokler se krompir ne skuha in tik preden ugasneš dodaš še dve stepeni jajci... počakaš, da zakrkneta in ješ

 

mnjam:)

Res nisi nič pozabila dodati :8):

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ok:

 

malo olja na katerem pražiš čebulo (dve do tri srednje velikosti), nato zaliješ z malo vode in kuhaš čebulo, ki ji dodajaš razne začimbe, česen. kar dolgo časa kuhaš (kakšnih 10 min) nato pa dodaš čisto na drobno narezan, olupljen krompir. In kuhaš dokler se krompir ne skuha (soliš). Tik preden ugasneš dodaš še dve stepeni jajci, počakaš, da zakrkneta in postrežeš...

Every man gotta right to decide his own desteny!

Robert Nesta Marley

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Včeri sm maznla solatko: rdeč radič s toplim krompirjem, trdo kuhanim jajčkom in ja (mea culpa maxima) toplimi ocvirki. Dobr je blo :yumy: !

 

Dons me mika Allegrina pakistanščina, mogoče bi pa kar svetačno kremno juhico...morm prevert če je cvetača še živa x:o)x (torej užitna)

 

x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 2 weeks later...
Guest sstane
Čau Lia :palec: xsrcx

SARME II x^x

 

Kakšne sarme pa vi delate , vaše izkušnje? x8Dx

Žena jih dela skoraj enako, kot ti, le da zelja ne kupuje, ker ga je sama skisala. Ono kupljeno je redkokdaj kisano z naravno soljo, kaj šele z zdravo, kar se vidi že na oko, ker ni čvrsto.

Sem jo pa po začetnih mukah s težavo prepričal, naj tucane feferone in sol pusti pri miru, sicer se pa malo sarmice nasolijo že od slanine x;)x

Večkrat, ko jih pregrevaš, boljše so, na krožniku jih pa oživiš in so take, kot nove x:Dx :palec:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...