Aliana 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Kaj sem sčarala zdajle Se spravla kuhat avokadovo juho in namest česna zmletega zmetala not ingver.. ista barva pač No, pol le dodala še česen.. In zmiksala vse skup do konca, da je taka fina kašica nastala (španci majo ful takih juh, zelenjavne in zmiksane...) in je v bistvu dbest, tisti ingver not mal boly spicy nardi vse skup.. Pol pa potresla povrh še ovsene kosmiče.. in mam krasno večerjo joooj, da ne omenjam današnjega kosila.. sem mogla na hitr sčarat, pa ful so mi ribice zadišale.. torej - konzerva sardin na krožnik, zraven jajce na oko, makovka in skleda zelene solate.. Ja ve, sliš se :xx!: pa je blo čist Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Kaj sem sčarala zdajle joooj, da ne omenjam današnjega kosila.. sem mogla na hitr sčarat, pa ful so mi ribice zadišale.. torej - konzerva sardin na krožnik, zraven jajce na oko, makovka in skleda zelene solate.. Ja ve, sliš se :xx!: pa je blo čist hm ne me spomnit...tistega davnega leta....k sem bla še mukica...so v pionirskem listu objavli recept za neko hrano s sardinami pa zdenka sirom :xx!: tistega dne noben za mizo ni jedo, vsi so samo z okami zavijali... * jst sn se pa danes razjezla...sn rekla ka pa či jutre vmrem...pa sn scomprala tapravi goveji biftek z zelenim poprom, krompirček pa solatko, pa muffine...če že grešimo, pa dajmo vsaj ornk...da ne bo neka na polovico.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 predvidevam, da se boš odpovedal, če te na kosilo povabim hm ne me spomnit...tistega davnega leta....k sem bla še mukica...so v pionirskem listu objavli recept za neko hrano s sardinami pa zdenka sirom :xx!: tistega dne noben za mizo ni jedo, vsi so samo z okami zavijali... jao Lia, jaz sem sposobna take stvari skombinirat, da crkneš (no.. ne dobesedno... ) A veš, da se čist da skup pojest z nutello namazan toast in tuno iz konzerve povrh povrh položeno... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 jao Lia, jaz sem sposobna take stvari skombinirat, da crkneš (no.. ne dobesedno... ) A veš, da se čist da skup pojest z nutello namazan toast in tuno iz konzerve povrh povrh položeno... to je sprejemljivo....sam sardine v konzervi so se mi pa od takrat :OO!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 jas sn pa bobi palčke v vikikremo namakala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 hehe, kdo bi si mislu Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Čobanica mi je iz čiste zlobe nekaj dni pošiljala ose, kjer mi je v detalj razlagala, kako gre k mami na sarme, pa kako so bile slastne, pa kako je dan po sarmah šla na še eno rundo...ah, oh in sploh..... :!!: Jaz pa jezik do tal in jasno akcija: tekla v petek v Kp, kupila vse potebno in se za vedno skregala z kranjskim zeljarjem, pri kateram sem veliko let kupovala ribano zelje in glave za sarme Namreč, rada imam majhne sarmičke in ne velikih, kafanskih :xx!: in sem zato želela kupiti dve manjši zeljnati glavi Ampak tip majnih pač ni imel in je izvekel iz čebra eno ogromno in začel kazati-ja guspa, glejte te liste, so kot palačinke ....ma ne, rada bi majhne sarmice naredila...In ker je dobil vtis, da se mu bo izjalovila prodaja, me je začel zasmehovati , češ, naj dam list pa na pol, ha, ha, gospodinja pa taka, pa zobotrebce uporabim, da bodo sarmo skupaj držali Pa sem z roko odmaknila obe vrečki z že stehtanim zeljem, ki sem ga pred tem naročila in rekla: kar sami delajte sarme po tem receptu Še dobro, da ima tudi Mečkator... Tu pa še slikica sarmičk, ki sem jih takoj po slikanju 'na trdo ' zložila v pisker, skupaj s pujskovimi suhomesnatimi dobrotami, malo prilila vode in prižgala ogenj.... MljaskRubyca, ljubica, se ti ne bi zdelo škoda, če se ti tvoji privlačni kuharski komentarji in fotke ne bi nekoč zbrali v eni knjigici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Čobanica mi je iz čiste zlobe nekaj dni pošiljala ose, kjer mi je v detalj razlagala, kako gre k mami na sarme, pa kako so bile slastne, pa kako je dan po sarmah šla na še eno rundo...ah, oh in sploh..... :!!: Tu pa še slikica sarmičk, ki sem jih takoj po slikanju 'na trdo ' zložila v pisker, skupaj s pujskovimi suhomesnatimi dobrotami, malo prilila vode in prižgala ogenj.... Mljask če te prav ponižno in spoštljivo prosimo, boš zaupala še receptek Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Rubyčka, tele so pa tko elegantne, k od moje mame. Imam tudi rada manjše sarmice, kot pa ono zarolano rolo, ki zgleda kot Karađorđeva šnicla v Dubočici ali pa rolada z banano Ko jih delam lastnoročno naredim tudi manjše in prvo jih prekuham, potem dam pa še v pečico *Br tek Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 jas sn pa bobi palčke v vikikremo namakala O to sem pa tudi jaz, kar dobra kombinacijasladko/slano..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 mmm js pa tok dobr štrudl spekla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 mmm js pa tok dobr štrudl spekla ohhhhh Štruuuudl........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Bučno juho z zlatimi kroglicami,puranove medaljone v omaki.pire krompir.solato - ledenko,čežano s smetano... MLJASK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 neko pakistansko zadevo, ki je odličnega okusa...mnjam (še recept, čeprav ne vem, če je prava tema): čebulo pražiš na ognju... zaliješ z malo vode in kuhaš, kuhaš, kuhaš (dodaš malo česna) in kuhaš, kuhaš... dodaš sladko papriko (al pa chili) in kuhaš, kuhaš... vedno pa vmes dodajaš vodo (paziš, da je ni ne preveč ne premal) in nato dodaš na drobno narezan krompir... pa kuhaš, kuhaš.... dokler se krompir ne skuha in tik preden ugasneš dodaš še dve stepeni jajci... počakaš, da zakrkneta in ješ mnjam:) Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 neko pakistansko zadevo, ki je odličnega okusa...mnjam (še recept, čeprav ne vem, če je prava tema): čebulo pražiš na ognju... zaliješ z malo vode in kuhaš, kuhaš, kuhaš (dodaš malo česna) in kuhaš, kuhaš... dodaš sladko papriko (al pa chili) in kuhaš, kuhaš... vedno pa vmes dodajaš vodo (paziš, da je ni ne preveč ne premal) in nato dodaš na drobno narezan krompir... pa kuhaš, kuhaš.... dokler se krompir ne skuha in tik preden ugasneš dodaš še dve stepeni jajci... počakaš, da zakrkneta in ješ mnjam:)Res nisi nič pozabila dodati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ja, sol... opala;) Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ja, sol... opala;)No, pa napiši še enkrat postopek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ok: malo olja na katerem pražiš čebulo (dve do tri srednje velikosti), nato zaliješ z malo vode in kuhaš čebulo, ki ji dodajaš razne začimbe, česen. kar dolgo časa kuhaš (kakšnih 10 min) nato pa dodaš čisto na drobno narezan, olupljen krompir. In kuhaš dokler se krompir ne skuha (soliš). Tik preden ugasneš dodaš še dve stepeni jajci, počakaš, da zakrkneta in postrežeš... Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Včeri sm maznla solatko: rdeč radič s toplim krompirjem, trdo kuhanim jajčkom in ja (mea culpa maxima) toplimi ocvirki. Dobr je blo ! Dons me mika Allegrina pakistanščina, mogoče bi pa kar svetačno kremno juhico...morm prevert če je cvetača še živa (torej užitna) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 zelenjavno juhco, s kolerabo, krompirjem, bučami...preden postrežeš naribaš gor parmezan +Solata... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ...mmmmmm sarme že dolg nism mlatu .........sm pa dans filano papriko... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ...mmmmmm sarme že dolg nism mlatu .........sm pa dans filano papriko... Kdo ti jo je nafilu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Čau Lia SARME II Kakšne sarme pa vi delate , vaše izkušnje? Žena jih dela skoraj enako, kot ti, le da zelja ne kupuje, ker ga je sama skisala. Ono kupljeno je redkokdaj kisano z naravno soljo, kaj šele z zdravo, kar se vidi že na oko, ker ni čvrsto.Sem jo pa po začetnih mukah s težavo prepričal, naj tucane feferone in sol pusti pri miru, sicer se pa malo sarmice nasolijo že od slanine Večkrat, ko jih pregrevaš, boljše so, na krožniku jih pa oživiš in so take, kot nove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Včeraj sem jedla SUSHI...........prvic.........Bilo je dobroooooooooo........ Zdaj, ko sem videla kako se dela.......se ga lotim tudi sama. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Jaz pa čakam, da se kruh speče (še eno uro..), pa rakove klešče bodo zraven Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.