Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Meni pa zadnje čase ful sede morska hrana.....

Včeraj smo šli jesti ven in sem si naročila dalmatinski krožnik...... x^x x:px

Bilo je zelo dobro-sem bila kar presenečena. Dobila sem zelo velik krožnik, na njem pa morske dobrote z žara: dagnje, pokapane z limonino+česnovo omakco, gratinirano kapesanto, ene školjke, za katere ne vem imena (take čisto tanke in podolgovate) :ermm: xnckrivx , lignji, morski pes, škampi, hobotnica.....pa seveda blitva..... :yumy: :yumy: :yumy:

Danes za kosilo: cvetačna juha, morske dobrote (še ne vem kaj, ker gremo zdajle v nabavko).....sladice nič, ker je treba hujšat........x:Dx x:Dx x:Dx

Michelle, ti še vedno.......... :sori: :o|o: Glavno daje bil burek vredu............... :palec: xDDx x^x

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

Meni pa zadnje čase ful sede morska hrana.....

ene školjke, za katere ne vem imena (take čisto tanke in podolgovate) :

Verjetno so bili morski datlji (prstaci); rjave barve, podolgovate oblike - dolžine 2 členkov kazalca recimo.

So zaščiteni, ampak jih po oštarijah še vedno ponujajo. Jih še nisem jedla, jih tut ne bom.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja pravi gurman... x;)x x:Dx

sam moj nik nima neč z ženskim spolnim organom.........pač pa s sadežem.....češplovi cmoki ...sej ti je kej znano ne?

no po domače slivca..aaa?

P.s. in potem men nekateri matr kak nik...hja če pa so vaše misli khm..zabeljene kaj vam morem...??!!! xDDx x;)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

ja pravi gurman... x;)x x:Dx

sam moj nik nima neč z ženskim spolnim organom.........pač pa s sadežem.....češplovi cmoki ...sej ti je kej znano ne?

no po domače slivca..aaa?

P.s. in potem men nekateri matr kak nik...hja če pa so vaše misli khm..zabeljene kaj vam morem...??!!! xDDx x;)x

xnckrivx

MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOVE YOUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH IIIIIIIII MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :wub: :wub: :wub:

Zgleda da tak deluje modernizacijska doba. Že vsak odfukanc ma internet! x:Dx :vragec: x;)x

Ti, k si dohtr, maš zihr kakega kolega, k psihičnim bolnikom pomaga, pa mu lohk kak popust zrihtaš. :inocent: x:Dx

Aja, da se držimo teme...prej sm jedla palačinke z eurokremom pa mal limone. x:px x:Dx

Ti, k si dohtr, maš zihr kakega kolega, k psihičnim bolnikom pomaga, pa mu lohk kak popust zrihtaš. :inocent: x:Dx

Aja, da se držimo teme...prej sm jedla palačinke z eurokremom pa mal limone. x:px x:Dx

Eh, takim ni kej pomagat, se ne spreobrne doklr se u jamo ne zvrne. x:Dx

Js sm pa paello snedu in en salat taler zravn! x:px x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Eh, takim ni kej pomagat, se ne spreobrne doklr se u jamo ne zvrne. x:Dx

Js sm pa paello snedu in en salat taler zravn! x:px x:Dx

Uuuuuuuuuu, morm it enkrat hit na kako spajsi fud...prov sede vsake tok cajta. :palec: Se bom pustila povabt na večerjo kšnmu fejst pobču. x;)x x:px x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...