kokica 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Meni pa zadnje čase ful sede morska hrana..... Včeraj smo šli jesti ven in sem si naročila dalmatinski krožnik...... Bilo je zelo dobro-sem bila kar presenečena. Dobila sem zelo velik krožnik, na njem pa morske dobrote z žara: dagnje, pokapane z limonino+česnovo omakco, gratinirano kapesanto, ene školjke, za katere ne vem imena (take čisto tanke in podolgovate) , lignji, morski pes, škampi, hobotnica.....pa seveda blitva..... Danes za kosilo: cvetačna juha, morske dobrote (še ne vem kaj, ker gremo zdajle v nabavko).....sladice nič, ker je treba hujšat........ Michelle, ti še vedno.......... Glavno daje bil burek vredu............... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Meni pa zadnje čase ful sede morska hrana..... ene školjke, za katere ne vem imena (take čisto tanke in podolgovate) : Verjetno so bili morski datlji (prstaci); rjave barve, podolgovate oblike - dolžine 2 členkov kazalca recimo.So zaščiteni, ampak jih po oštarijah še vedno ponujajo. Jih še nisem jedla, jih tut ne bom. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 maaaaaaaačooonaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 maaaaaaaačooonaaa Evo, pa smo ga našl, kanibala. Zapret ga je treba, klele grozi, da bo punco pojedu! Nč, jst grem pa res na pico. Dijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 upam da se mu bo zataknla u grlu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 I love Maaaaaačoonaaaa's mindžaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 aaaaaa Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 mindža pomeni isto, kot tvoj nick, češpljica, se pravi, po domač: ženski spolni organ. Okusen tale naš Dave, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ja pravi gurman... sam moj nik nima neč z ženskim spolnim organom.........pač pa s sadežem.....češplovi cmoki ...sej ti je kej znano ne? no po domače slivca..aaa? P.s. in potem men nekateri matr kak nik...hja če pa so vaše misli khm..zabeljene kaj vam morem...??!!! Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ja pravi gurman... sam moj nik nima neč z ženskim spolnim organom.........pač pa s sadežem.....češplovi cmoki ...sej ti je kej znano ne?no po domače slivca..aaa?P.s. in potem men nekateri matr kak nik...hja če pa so vaše misli khm..zabeljene kaj vam morem...??!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 hehehehe že oki sm navajena.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOVE YOUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH IIIIIIIII MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 A se je teb čist odfukal? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Tripl, a veš, kaj men ni jasn? Od kadaj majo v Polju internet za paciente? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Tripl, a veš, kaj men ni jasn? Od kadaj majo v Polju internet za paciente? Zgleda da tak deluje modernizacijska doba. Že vsak odfukanc ma internet! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Zgleda da tak deluje modernizacijska doba. Že vsak odfukanc ma internet! Ti, k si dohtr, maš zihr kakega kolega, k psihičnim bolnikom pomaga, pa mu lohk kak popust zrihtaš. Aja, da se držimo teme...prej sm jedla palačinke z eurokremom pa mal limone. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ti, k si dohtr, maš zihr kakega kolega, k psihičnim bolnikom pomaga, pa mu lohk kak popust zrihtaš. Aja, da se držimo teme...prej sm jedla palačinke z eurokremom pa mal limone. Eh, takim ni kej pomagat, se ne spreobrne doklr se u jamo ne zvrne. Js sm pa paello snedu in en salat taler zravn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Eh, takim ni kej pomagat, se ne spreobrne doklr se u jamo ne zvrne. Js sm pa paello snedu in en salat taler zravn! Uuuuuuuuuu, morm it enkrat hit na kako spajsi fud...prov sede vsake tok cajta. Se bom pustila povabt na večerjo kšnmu fejst pobču. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Uuuuuuuuuu, morm it enkrat hit na kako spajsi fud...prov sede vsake tok cajta. Se bom pustila povabt na večerjo kšnmu fejst pobču. S mene misnla? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 S mene misnla? Nope, poročenih ne obrajtam. Bo mogu bit pa kr samski in voljan. Lahko bo clo večerjo z zajtrkom fasu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Nope, poročenih ne obrajtam. Bo mogu bit pa kr samski in voljan. Lahko bo clo večerjo z zajtrkom fasu! Bom povedu frendu kaj ga čaka! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Bom povedu frendu kaj ga čaka! Čak mal, morm najprej videt, če je vreden zajtrka, drgač bo sam večerja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Čak mal, morm najprej videt, če je vreden zajtrka, drgač bo sam večerja. Sam da nou še južna padla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Sam da nou še južna padla! Jah, če je poba za ožent, zna bit, da res. Sam tega mu pa ne povedat, da ga nova, še preden me vid, do konca prestrašla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Jah, če je poba za ožent, zna bit, da res. Sam tega mu pa ne povedat, da ga nova, še preden me vid, do konca prestrašla. Se ga zlo težk prestraš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.