Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Hm...zanimivo...po ascendentu bi pasala skp. x;)x Čak, a z novga mesta je, al kaj? Pol prec odpade, k se ne grem več na daljavo. No way. :vragec:

Mah ne! x:Dx Ime in priimk, pa kr ugotov, kaj je kej! x;)x Žabar drgač kt jz pa ti! x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]
Deli na socialnih omrežjih

Kaj bomo dons jedl, not pa ženitna posredovalnca x:o)x

xnckrivx ....to je tripl kriv, k me klele rajca s svojimi prjatli. Jst sm sam povedat pršla, da sm čapalinke dons jedla. :inocent: Aja, to sm že povedala. :o|o: No, pa pico tud. :inocent: To sm tud že povedala....ammmm... ups. :inocent: x:o)x x:Dx

:vio:

Heloou x;)x poročam kako je uspel party za RD x^x

Ful faj požrtijo smo naredili: kupila melono, jo dala na polovico, izdolbla, notr fliknla olive in nazaj vrgla izdolbeno melono...fajn okus, pa še izgleda ful fajn x:px x8Dx

Grisine ovila s pršutom, so mi pršut res fajn na tenko narezali in zelooo dober je bil, tako, da je vse izgledalo in bilo :palec: x^x

potem pa sem bila malo še ustvarjalna x:Dx in po predlogu Cookie nafilala suho sadje z gorgonzolo, jaz sicer nisem uporabila datlja, ker mi okus ni všeč, je bilo pa zato z suho marelico :palec: :2src: x:px in suho slivo prav tako, zdraven dodala malo svežih jagod, tamalih paradižničkov v sredo pa na košče narezan sir (dimljen in sir Luka) :vio: malo sem ga popoprala, dodala malo mlete rdeče paprike in malo dodala še čilija v prašku x:px x:o)x

Druga runda pa so dobili popečene kruhke z zeliščnimi namazi :yumy:zdraven sem dodala še malo suhe salame in spet sirče kot prej x;)x vse so pohrustali xyesx

Moja bodoča taščica pa se je tudi zelo potrudila in spekla muffine, kokosovo pecivo s čokolada in potratno potičko x:px :yumy:

Večer je bil :palec: :onfire: xcheersx xrainbowx xpartyx xchatx xcakex

Včerja pa sem za kosilo naredila slastno pizzo xzobkox

Za danes še premišljujem xscratchx

Lp, sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

No, sam da je žurka uspela xokx :switz: xsuperx

xpartyx

Jst sm pa dons maznla pest praženih lešnikov, polnozrnat kruh z jabolkom.

Za kosilce bo juhica - bobiči x:px :yumy:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pospravljam po zmrzovalniku - še zadnja škatla mineštrice domače, za čez pa rakove palčke. Pa domač kruh, mal popečen, ker je že par dni star.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Zdele sem se pa telefonsko začvekal z eno, ki je pražila čebulo, pa jetra je že imela vnaprej zrezana.

Pa sem se odločil, da si še sam enkrat toliko naredim pražena jetra!

Letim v štacuno po jelenov krh in bebi jetra!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Včeraj zvečer mi je zapasala zaseka na kruhu, pomazana še s česnom. Pa glej, ni več kruha!

Tako sem naredil BOHINJSKO PAŠTO.

(ocvirke in malo masti sem segrel kar v kozici, iz katere sem pravkar zvrnil na cedilo kuhano pašto z vodo, stresel čez rahlo cvrčeče koščke skrknjene pujsetine nekaj strokov sesekljanega česna, počakal da zadiši vsaj do sosedov in vrgel čez peresnike. Ni mi bilo jasno samo eno - zakaj se tega nisem spomnil že lansko zimo?)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest mačona
mater, celo popoldne na forumu visim in nisem jedla nič od petih! lačna pa sploh nisem. sicer pa je že 5 dni taka situacija, zajtrk in kosilo še pojem normalno, popoldne pa če se spomnim, pojem kako sadje ali čokoladko. telo očitno ve, da se je treba malo postiti pred prazniki.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...