Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Se ga zlo težk prestraš! Ja, ne vem, ne vem...se mi zdi, da ga ni junaka, k se neb mene ustrašu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ja, ne vem, ne vem...se mi zdi, da ga ni junaka, k se neb mene ustrašu. Hehe, kak si kaj z levi? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Hehe, kak si kaj z levi? Jao...levi....ej, prvo črko imeena povej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Jao...levi....ej, prvo črko imeena povej. Asc škorpijon in luna v dvojčkih! Nm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Asc škorpijon in luna v dvojčkih! Nm! Hm...zanimivo...po ascendentu bi pasala skp. Čak, a z novga mesta je, al kaj? Pol prec odpade, k se ne grem več na daljavo. No way. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Hm...zanimivo...po ascendentu bi pasala skp. Čak, a z novga mesta je, al kaj? Pol prec odpade, k se ne grem več na daljavo. No way. Mah ne! Ime in priimk, pa kr ugotov, kaj je kej! Žabar drgač kt jz pa ti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Mah ne! Ime in priimk, pa kr ugotov, kaj je kej! Žabar drgač kt jz pa ti! Te pa vredi. Kok je pa str? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Te pa vredi. Kok je pa str? 73 letnik je! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 73 letnik je! Aha, fajn. Se prav ga bo kmal pobral, če jih ma že 73 na grbi. 32 let. Ja, upam, da jih po pameti kaže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Kaj bomo dons jedl, not pa ženitna posredovalnca Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Kaj bomo dons jedl, not pa ženitna posredovalnca ....to je tripl kriv, k me klele rajca s svojimi prjatli. Jst sm sam povedat pršla, da sm čapalinke dons jedla. Aja, to sm že povedala. No, pa pico tud. To sm tud že povedala....ammmm... ups. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Aha, fajn. Se prav ga bo kmal pobral, če jih ma že 73 na grbi. 32 let. Ja, upam, da jih po pameti kaže. Več že kt jz! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Več že kt jz! Uf, mam srečo Grem ajat, nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Uf, mam srečo Grem ajat, nočko. Noč, Pi(č)kica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Danes bo simpel.Solata iz motovilca in rukole ( rukolo mam ful rada ), pa popeceno polento s sirckom, kar je pa spet fino Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Heloou poročam kako je uspel party za RD Ful faj požrtijo smo naredili: kupila melono, jo dala na polovico, izdolbla, notr fliknla olive in nazaj vrgla izdolbeno melono...fajn okus, pa še izgleda ful fajn Grisine ovila s pršutom, so mi pršut res fajn na tenko narezali in zelooo dober je bil, tako, da je vse izgledalo in bilo potem pa sem bila malo še ustvarjalna in po predlogu Cookie nafilala suho sadje z gorgonzolo, jaz sicer nisem uporabila datlja, ker mi okus ni všeč, je bilo pa zato z suho marelico in suho slivo prav tako, zdraven dodala malo svežih jagod, tamalih paradižničkov v sredo pa na košče narezan sir (dimljen in sir Luka) malo sem ga popoprala, dodala malo mlete rdeče paprike in malo dodala še čilija v prašku Druga runda pa so dobili popečene kruhke z zeliščnimi namazi :yumy:zdraven sem dodala še malo suhe salame in spet sirče kot prej vse so pohrustali Moja bodoča taščica pa se je tudi zelo potrudila in spekla muffine, kokosovo pecivo s čokolada in potratno potičko Večer je bil Včerja pa sem za kosilo naredila slastno pizzo Za danes še premišljujem Lp, sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 No, sam da je žurka uspela Jst sm pa dons maznla pest praženih lešnikov, polnozrnat kruh z jabolkom.Za kosilce bo juhica - bobiči Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 nardila ful dobro zelenjavno juhco pa take blazince iz listnatega testa in z domačo slivovo marmelado njamsi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Pospravljam po zmrzovalniku - še zadnja škatla mineštrice domače, za čez pa rakove palčke. Pa domač kruh, mal popečen, ker je že par dni star. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Zdele sem se pa telefonsko začvekal z eno, ki je pražila čebulo, pa jetra je že imela vnaprej zrezana.Pa sem se odločil, da si še sam enkrat toliko naredim pražena jetra!Letim v štacuno po jelenov krh in bebi jetra! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Včeraj zvečer mi je zapasala zaseka na kruhu, pomazana še s česnom. Pa glej, ni več kruha!Tako sem naredil BOHINJSKO PAŠTO. (ocvirke in malo masti sem segrel kar v kozici, iz katere sem pravkar zvrnil na cedilo kuhano pašto z vodo, stresel čez rahlo cvrčeče koščke skrknjene pujsetine nekaj strokov sesekljanega česna, počakal da zadiši vsaj do sosedov in vrgel čez peresnike. Ni mi bilo jasno samo eno - zakaj se tega nisem spomnil že lansko zimo?) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 splet nesrecnih okoliscin je povzrocil, da mi je juzna dons odpadla, grem pa na eno dobro pico cez pol urce. bo kr u redu Citiraj Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Jst ga pa dans sam pijem , tekočine v vseh oblikah, za hrano ni cajta!¨!! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 mater, celo popoldne na forumu visim in nisem jedla nič od petih! lačna pa sploh nisem. sicer pa je že 5 dni taka situacija, zajtrk in kosilo še pojem normalno, popoldne pa če se spomnim, pojem kako sadje ali čokoladko. telo očitno ve, da se je treba malo postiti pred prazniki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
didl 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 No jest sm pa dons na vrsti za kuho---pa blage nimam kaj nej nardim---bi neki zelenjavnega---ma kdo kako idejo? Citiraj DIDL-DADL-DOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.