druidka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 No jest sm pa dons na vrsti za kuho---pa blage nimam kaj nej nardim---bi neki zelenjavnega---ma kdo kako idejo? jaz bom jedla solato. uporabla bom zelenjavo, ki jo imam doma, pa malo rjavega riza, konzervo tune, pa nariban sir. vse to zmesam. mnjam mnjam. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Genij sem ful dobro solatko sem si za kosilo nardila Čist slučajno sem se dons v Merkatorju ustavla, ujela noro dobre avokade.. ne moreš verjet, zreli so že in dejansko majo okus Pol sva si pa s Tristanom en paketek piščančjih filejčkov razdelila, jaz sem svojo polovico zmarinirala v sol, curry, česen, origano mešanici, popekla na olivcu.. Zmešala z rdečim radičem in koruzo... Njami!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Ob dobrem vinčku...paše tud kej poglodat... Ravnokar sem se spravil nad puranom... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Diana, pa ne da se pustiš stradat na najbolj požrešne dni v letu? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 mljaska danes kraljevi skampi na buzaro Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 za kosilo sem mela rižoto z zelenjava in tofujem ter zeleno solato, zvečer se bom napokala s toplimi sendviči, čips, ... nič kaj slavnostno se ne počutim, zato tudi nič takega ne bom jedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 zdejle sem ponjamsala eno juhico dobro.....potem pa čez še testenine-široke rezančke z eno fajn omakco-mesno..čez pa parmežan..mmmmnjam.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hitmonchan 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 mi smo pa dons jedl krompir pa meso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Če se še kdo ni preveč najedel med temi prazniki. Moja kulinarična ustvarjanja: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Men sta pa mami in oči mikrovalovko pripeljala, ker so doma novo kupili, pa zmrznjene tortilje zraven, za testirat. deluje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Kokica, kaj je na teh dveh slikah? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Kokica, kaj je na teh dveh slikah? Te zanima, ne?Na prvi je tatarski biftek (ala JAZ), ostalo se tako vidi kaj je..... Na drugi so pa kanapejčki na bazilikinem kruhku, z lososom, kaviarjem, kaprami, olivami........ Prav pasalo je..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 No, zdaj me pa še zanima, kakšen je ta tatarski biftek ala TI, sestavine pa to, navodila... Prosim? Resno, nisem še nikol tega probal, pa me res zanima, kaj je tolk dobrega v tem in hočem enkrat probat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 No, zdaj me pa še zanima, kakšen je ta tatarski biftek ala TI, sestavine pa to, navodila... Prosim? Resno, nisem še nikol tega probal, pa me res zanima, kaj je tolk dobrega v tem in hočem enkrat probat.Verjamem, ja, da nisi nikoli probal tatarca ala JAZ..... Bom vpisala recept v svoj blogec pa si ga tam poglej, velja? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Sem že tam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Sem že tam!Te že čaka...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 danes moram pa jaz kosilo pripravit. tak da bodo na jedilniku polnjene paprike z zelenjavo, rjavim rizom in mozzarello. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Pravkar se bašem z Baklavami ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 js si bom pa zej 250g skute light zmiksal z 4 dcl vode in to popil rabm kazein pred spanjem in skuta ga ma velik Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 joj... men bi tud skuta pasala...pa je sploh ne jem... mislim, redko, ne pridem do nje, sam jo kar maram v bistvu... sam ne vsake... tocno, bom furnila jogurt, kvas in med spet. aja, v zadnjem mescu sem pojedla sama po mojem kilo ali vec oliv. tko med 6 in 20 ali vec jih pojem dnevno. cist shizim. drugac sem pa sita vse hrane.sam se sir pa olive mi pasejo. pa ponoc, vcer, okol treh mi je blazno korencek zapasal, sam nisem sla glodat. sem pa uletela v temo, ker se mi je hecno zdelo - kaj bomo jedli dons... kao, plani ze za jutri, cim je cez polnoc, ze vse vemo kwa bomo , ze prazhimo kako cebulo za zajtrk pa tak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ze prazhimo kako cebulo za zajtrk pa tak. ti nis resna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Dons sem si spet privoščila najboljši sendvič v Kranju: vegeterjanček (ful majoneze, pa pinki omake, solata pomfri)MIJAMI.Zdele sem si pa naredila še eno solato in jo z užitkom zmazala, tako da sem zdaj najbolj zadovoljna. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 js si bom pa zej 250g skute light zmiksal z 4 dcl vode in to popil rabm kazein pred spanjem in skuta ga ma velik QUOTE(Marsa @ 6. Jan 2006 ob 00:25) * ze prazhimo kako cebulo za zajtrk pa tak. ti nis resna Zdaj pa cepam po Čokolešniku ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 pravkar pojedla za zajtrk čokolino Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 js si bom pa zej 250g skute light zmiksal z 4 dcl vode in to popil rabm kazein pred spanjem in skuta ga ma velik A ni kazein za rogove (pr kravah); mislm, za sintezo (rast) rogov pa kopit pr govedu? Mislm čist resno; brala enkat eno razpravo o tem, kok je mleko (še posebej homogenizirano) ful škodljivo...da je v mleku beljakovina kazein (blazno neprebavljiva in to) in da jo majo goveda za rast in izgradnjo rogov in kopit (v bistvu za rast roževinastih tkiv). Kaj zaj? Kazein ful gut al ful bad? Jst vem sam to, da zvečer (po treningu) je ful gut pusto (najboljš bel) meso pokapan z mal limoninim sokom (za boljšo/večjo rast mišičnih vlaken). Tok enih teorij, da mal mede Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.