Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ...dons sem bil pa good guy, kar se futra tice... vse clean... nbenga junka!! ...so far... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Pravkar z užitkom mlatim staro , suho , orehovo novoletno potico, ki sem jo izdatno pomladil s sladko slano vodo z dodatkom kapljice ruma Za vsak slučaj jo pa pomljajujem še z bevando Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 3x banana, 1x zelje in pečenica, 1x milka čokolada mala z lešniki to sem danes pojedel, je to še shujševalno? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Pravkar z užitkom mlatim staro , suho , orehovo novoletno potico, ki sem jo izdatno pomladil s sladko slano vodo z dodatkom kapljice ruma Za vsak slučaj jo pa pomljajujem še z bevando Danes pojedel za zajtrk črn kruh, krožnik goveje juhe z rezanci. Nato spet udaril po pasulju ! Pol pa še mal Bakljav zmazal pa en paket jafa keks ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 3x banana, 1x zelje in pečenica, 1x milka čokolada mala z lešniki to sem danes pojedel, je to še shujševalno? ..ce si danes 10 ur 50kilske zaklje premetaval, mislim da bo kar slo skozi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Čak nisem prepričan kaj ta sarkazem pomeni. A je to dost al mal za pojest? K pečenica pa čokolaad sta bombi sam ne vem kako je s tem kalorijami. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Čak nisem prepričan kaj ta sarkazem pomeni. A je to dost al mal za pojest? K pečenica pa čokolaad sta bombi sam ne vem kako je s tem kalorijami....heh, lej ce zanemariva razmerje misicna/mascoba masa... mas pri tem ko povecujes/zmanjsujes tel. tezo zmeraj dve strani enacbe, vnesena energija(hrana) in porabljena energija(tel. aktivnost)... in ce hoces hujsat more bit porabljena energija vecja od vnesene... to pa lahko dosezes preko vecje aktivnosti ali manjsega vnosa hrane... na osnovi povedanega jedilnika(ce nimam podatkov o tvoji aktivnosti) ne morem povedat al je to prevelik vnos energije za hujsanje ali ne... sam to sm hotu s tem sarkazmom povedat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Danes smo jedli: * korenčkovo kremno juho* dušen riž in zelenjavo* rdeče postrvi na žaru* zelena solata z bučnim oljem....... Vse soljeno z zdravo soljo...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 končno zajtrk: jogurt, skuta, banana, pšenični kalčki, laneno seme, ovseni kosmiči, indijski oreški.pa skodelici zelenega čaja. zdaj grem pa jest Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Dons bomo mel govejo juho z nuldlni, pohančke (piščeta), riž, gobovo omako, sam da bom mela jaz zelenjavno (neki mi ne pašejo gobe), za posladk pa sladk nč pa kofe. Sem pa zadnjič za predjed pri kosilu jedla marinirano tuno, mi je šlo zvečer na kozlanje. kolk sovražim marinirano hrano Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Danes pa moja najljubša jed 'Musaka' ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Danes pa moja najljubša jed 'Musaka' ! Joj, to se moram enkrat spravit naredit.. še nikol nisem.. nazadnje jedla pred kakimi 5 leti, pa mi je ful dobra stvar to Jaz pa naredila peresnike z omakco iz šampinjonov, kisle smetane, čebule in začimb.. Ful dobro nastalo. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Jst pa pečenga piščanca in solato, pa za sladico svinjsko čokoladna torta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Joj, to se moram enkrat spravit naredit.. še nikol nisem.. nazadnje jedla pred kakimi 5 leti, pa mi je ful dobra stvar to petimi leti Prid k men na kosilo, takoj ! Sam je res dobra musaka...jaz bi umrl brez nje...saj je ena redkih jedi, kjere se najem, ama prav pošteno... Čim mnaj mesa, daj noter bučke, papriko, melancane, čebule...pa ne šparaj s sladko smetano...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 petimi leti Čim mnaj mesa, daj noter bučke, papriko, melancane, čebule...pa ne šparaj s sladko smetano...! Vidva z našo tamalo bi pa lahko skupaj jedla....ona tud šizi na musako....samo z več mesa kot zelenjave..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Jst mam tud musako rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 petimi leti Prid k men na kosilo, takoj ! Ja zdele poveš, ko sem že pojedla Drugič se pa prej spomn... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Vidva z našo tamalo bi pa lahko skupaj jedla....ona tud šizi na musako....samo z več mesa kot zelenjave..... Saj jaz tud, ko sem bil še mičken... sem imel rajš meso, kot zelenjavo...zdaj pa kontra...meso jedva ga jem :xx!: !Pametna mala...ve kaj je dobro ! Ja zdele poveš, ko sem že pojedla Drugič se pa prej spomn... Zmenjeno ! Zdaj pa grem v akcijo...musaka je že na mizi... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 prebranac, še zmer Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 U brata albanca...... tanjir prebranca...... (Rokeri s moravu) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 solato z rjavim rižem, sirom in tuno. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Prišel iz saune...lačen, kot že dolgo ne ! Pojedel tisto kar je ostalo od kosila-musako. Kot desert pojedel ombolo Zdaj spil jogurt in sem, kot now ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 3 vanilijeve kocke, čokolešnik njam Evo hočem direkten in kratek odgovor: Jutri grem na 10km pohodek po hribih in me zanima kakšno hrano bi naj zaužil, da bi shujšal in ohranil čimveč mišične mase. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 3 vanilijeve kocke, čokolešnik njam Evo hočem direkten in kratek odgovor: Jutri grem na 10km pohodek po hribih in me zanima kakšno hrano bi naj zaužil, da bi shujšal in ohranil čimveč mišične mase.Tukaj boš dobil več, kot odgovor ! http://mojtrener.com/ Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Čak, da se spomnem... Aha, za kosilo sem jedel pašto z bolonjsko omakco, ter zeleno solato. Za večerjo bučkovo juhco, pa sem spet naredil pašto s tartufi , nato je sledila sladica, mamina sadna torta , pol pa še mal udaril po orehih ter mandljih. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.