Cookie 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Za zajtrk belo kavico s polnozrnatim homemade kruhom.za malco 1 topljen sirček, 2 riževa oblata, navadn jogurt pa 5 mandarin.Za kosiu še ne vem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Za zajtrk BurekKosilo: mešana solata, Rižota z morskimi sadeži. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Za zajtrk je bila polnozrnata štručka in navaden jogurt.Kosilo: repa, fižol, krompirček v kosih in Bloška klobasa nekaj v kmečkem stilu, k sem bolj kmečka deklina. Večerja: nič na prazen nič namazan..... je treba hujšat.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Čas za popoldansko malico ! Baklava in sadni jogurt, pa še kako čokoladico Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 kdo te bo spravil na letalo za Nizozemsko, če boš tolko žrl. da ne bo stmoglavilo.... bi šla kar s taaaabo Oh, nimam teh problemov, kar se tiče kilaže-75 (genetika), pa itak vse skurim...! A ti bi šla kr z mano... Kje je še Nizozemska... Bo treba še mal počakat, to pa drži za oba ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Za večerjo pojedel Ribo (Škarpeno-file), solata-kislo zelje. Zdaj pa naval na Čokolino ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Zjutraj: čaj z medomKosilo: repa in pire krompirMalca: polnozrnatna štručkaMalca2: kinder jajček in bela kavaVečerja: zelena solata, olive, koruza, sirKako je življenje lepo! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Kosilo: repa in pire krompir Tole bom za kusiu jst dons maznla Za zajtrk sm čaj pa jabolčno pito.Za malco pa makovko pa navadn jogurt. Večerja pa pohane sirove luknce Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Za zajtrk in malico, nada ! Nacedil si pomarančo in limono, spil dva deci. Kosilo: goveja juha z rezanci, telečja krača, solata: rdeča pesa Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Zajtrk: kos rženega kruha z rezino siraMalica: kava + vodaKosilo: kus-kus z zelenjavo, ostriž na žaru, solata Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 popoldanska malica:kruh & nutelabanana Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Že cel teden sem na solatah in skuti.Jutri pa befsteak,njami! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Za zajtrk sem v kefir pomočil dve banani in jih najmi njami, , kosilce bo bolj pozno, pa bodo skutini štruklji ( jih je stara mama "izdelala"), zvečer pa ... nevem še ( upam da kakšna puncaaaaaa ) Danes mi ni treba v službooooooooo!!!! Veselite se z menoj xrosex :OO!: Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Zajtrk, kot vsak dan: žlico meda Nato mal Bureka & cofi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 zvečer pa ... nevem še ( upam da kakšna puncaaaaaa ) a si kanibal upam, da ti bo teknila Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Danes mi ni treba v službooooooooo!!!! Veselite se z menoj xrosex :OO!: * ne vem kaj bom dons. za zajtrk sem ene tri deci soka agrumov (seveda z vodo, recimo 2:1), pol pa nisem nic vec, zdaj bom pa mogoce brsticni ohrovtek skuhala. * mam pa skuto doma (seal in santos ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Za kosilo sem jedel: Predjed; Govejo juho z rezanciGlavna jed; ražnjičiSolata; regrat s krompirjem Popoldanska malica:dve banane in sadni jogurtKrof Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ...sm do zdej na eni jabki.....ni cajta blo. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 .. kosilo... kos kruha in sir... večerja.... he.. he ..Bog ve če kaj.... Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Večerja:Riba (Škrpena-file), dodatek; riž z zelenjavoSolata: rdeča pesa Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 dobro se godi tebi, ni kaj Kaj naj Primorci tunko mlatijo namesto rib Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 dobro se godi tebi, ni kaj Športniki moremo zdravo hrano jest ! Kaj naj Primorci tunko mlatijo namesto rib bi bil na škodi, ker tunke ne rabiš ssolit Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Zjutraj: polnozrnata štručka in jogurt Malica: jabolko Kosilo: zelenjavna enolončnica, solata Večarja: skuta+tunina Zdaje pa še obvezni večerni dodatek : en kozarček terana. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Zdaje pa še obvezni večerni dodatek : en kozarček terana. Jaz sem na Vodi, kljub temu Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 največji klumpče veš kje in od koga ga kupiti ni....sicer pa, vsak ima svoj okus...... Jaz sem na Vodi, kljub temu saj tudi jaz popijem dnevno 2-3 l vode.....ampak zvečer si pa privoščim.....(antioksidant) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.