santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 saj tudi jaz popijem dnevno 2-3 l vode.....ampak zvečer si pa privoščim.....(antioksidant) Nič komentiral...sam nazdravil ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Nič komentiral...sam nazdravil ! saj, vem.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 saj, vem.... Zdaj sem si kr naliv Borovničev sok, da ja bo izgledal, kot črno vino... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Zdaj sem si kr naliv Borovničev sok, da ja bo izgledal, kot črno vino... ampak ni vsak dober, preveri na flaši ali pa vprašaj Bobnarja za nasvet..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 jas nea naročam v Makedoniji tak ko eni ko majo jao, kake maš....a borovničev sok tudi delajo????? ne me hecat..... p.s. ti že veš.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Dobro, da veš, ampak, če pa imaš prav,.....e mulo tega pa ne veš..... Kaj si pa ti danes jedel? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 a si kanibal upam, da ti bo teknila Jap Mihaelos znabiti tudi kanibal DRugče sem pa večerjal še nič!! ker sem ravnokar iz nočne smuke!! Grem pod tuš! Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Grem pod tuš! Pa upam, da si si katero za večerjo s seboj pripeljal......drugače boš lačen. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 saj tudi jaz popijem dnevno 2-3 l vode.....Piješ toliko vode iz mode, žeje ali kar tako, za hec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 kdo pa ve če ne jaz ja, vem, da misliš, da veš....ampak bi še nam povedal, da bi vedeli, če res prav veš..... Piješ toliko vode iz mode, žeje ali kar tako, za hec Stane, toliko vode popijem že kar od nekdaj....., še predno je bilo v modi...... Ne ravno zaradi žeje, bolj zaradi čiščenja telesa in glede na to, da športam je treba izgubljeno tekočino tudi nadomestit.....(seveda v tem primeru z dodatki.... ) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ja, vem, da misliš, da veš....ampak bi še nam povedal, da bi vedeli, če res prav veš..... Stane, toliko vode popijem že kar od nekdaj....., še predno je bilo v modi...... Ne ravno zaradi žeje, bolj zaradi čiščenja telesa in glede na to, da športam je treba izgubljeno tekočino tudi nadomestit.....(seveda v tem primeru z dodatki.... )Se ti ta poraba nič ni zmanjšala v zadnjem času Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Se ti ta poraba nič ni zmanjšala v zadnjem času Ni, pa tudi nočem, da se....ker kot sem rekla....moje merilo za uživanje tekočine-vode ni žeja.....Kadar si žejen si že dehidriran. Bi morala biti? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 moje merilo za uživanje tekočine-vode ni žeja.....Kadar si žejen si že dehidriran. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ni, pa tudi nočem, da se....ker kot sem rekla....moje merilo za uživanje tekočine-vode ni žeja.....Kadar si žejen si že dehidriran. Bi morala biti?Dehidracija ne pomeni pomanjkanje vode kar tako, pač pa pomanjkanje vode določene koncentracije elektrolitov v njej.Na forumu svet je lep je nekdo testiral vodo iz čistilnega aparata in so v tem obdobju vsi člani družine pili to vodo kot žolne, dokler se jim niso začela že kolena tresti od podsoljenosti. Bolj so pili, bolj so bili žejni in bolj dehidrirani Ne pravim pa, da nimaš ti prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Saj zato pa pravim, da kadar sem aktivna imam vodo z dodatki, tudi elektroliti.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Piješ filtrirano vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 NE, sem pa razmišljala o nakupu filtra.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 hehe, pa nea veš vsega ha? Koka Kokica ker to ne piše na flaši Mulček jaz se nisem hvalila, da vse vem....Ti si se, zdaj se pa nekaj finega delaš.... AAA...to piše na flaši, da ti vse veš.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 NE, sem pa razmišljala o nakupu filtra.... Lahko, če imate zelo nečisto vodo, ne pozabi pa, da je čista deževnica slabša od mlake, v kateri žabe regljajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Še vedno nimam nobenega tvojega odgovora na moja vprašanja tebi......Pa vendarle, Bobi priznaj, da vsega pa le ne veš... Saj te bo življenje naučilo, bodi potrpežljiv pa bo..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Spet lačen !! Sem si namazal mal tatarskega bifteka, za spremembo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ti maš problem s tem ne jaz,..... .............govori nekdo, ki nima pojma o meni...... Sicer pa, se mi zdi, da si ti začel tole brezvezno komunikacijo med nama......daj oladi malo (sva se enkrat že zmenila, da se ogibava eden drugega, ampak ti ne moreš, da ne bi...., ker si dolgočasen, nadut, ciničen smrkavec..... Bobi bobek.... ********************************************* Danes nisem še nič jedla....si grem zdajle prec kupit eno svežo polnozrnato štručko..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 rekla Bobu Bob in ostala živa.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Zajtrk: žlico meda, banano Kosilo: Tatarski Bifter Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ampak ni vsak dober, preveri na flaši ali pa vprašaj Bobnarja za nasvet..... jp, Santos, dobr papcas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.