Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

jaz bom pa brokoli z drobtincami na putru, to mam ful rada ze od majhnega, razen da je tedaj bla bolj sam cvetaca na broju. :)

nisem pa se nic.

se nekak mal naravno 'postim', ker sem tolk enga sira pa takih stvari pojedla cez praznike, mam mal dost.

se clo oliv nisem dons (drugac pojem dnenvo kakih 20 oliv, vsaj xDDx) in tud soka agrumov ne, ker se je mitja prehitro odrolal, seb se mi pa ni dal stimat tistga. :||

sem si pa kupila donat in sem prej en kozarc spila, se mi zdi, da bi mi pasal mal Mg. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ja ne tko, 365 X 20. xDDx

ampak je to v obdobjih, recimo zdaj v enem mescu sem jih... kaj pa vem, vec kot kilo ziher...

pojem en mini kos kruha s sirom, zraven pa nekak 6 oliv mi glih prav skoz pride. xDDx

kaksno ze kar tko pojem, pa recimo da 2 kosa pojem, pa pride ene tolk.. al pa vec...

vcas pa kar sam to.

ce mam pa recimo redkvice, pa teh 6 pojem. :)

splacal oljko posadit! x:Dx

to itak, ker shizim, vis lohk BOM se olje delala pol. x:o)x

no recimo ta hip sem sla pa zlicko gomasia pojest (premocnega sem naredila tokrat, je preslan in prezazhgan :o|o:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:o|o: jst tud cel dan na čajih.....

ostali pa Frigane lignje ( sam s koruzno moko- so prav ratal, v preostalo moko pa jajce pa polpete koruzne), krompirjevo solato

pa čokoladni puding s smetanco

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx

ce je glavnato, temnozeleno, je najbrz ohrovt, lohk ga zdushis kot recimo sladko zelje.

narezes in vse to. ;) :)

Picasso

jp, Santos, dobr papcas. ;) :)

Je res ja, zelo rad jem, predvsem dobro hrano ! x;)x :palec:

Za večerjo pa še ne vem kaj bi-Pizzo al pa se spravim delat reznace s tartufi v sladki smetani ! :yumy:

Bom še razmislil ! x^x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Sem pravkar naredila tatarski biftek, ki se že veselo hladi.....Gremo zvečer na obisk prijateljem, pa da mal gricknemo in "špljucknemo" kaj dobrega.

x:px x^x

p.s. predjed bi si pa kar pri Santosu privoščila. x:Dx x:o)x

Smisel življenja je največja sreča

Sem pravkar naredila tatarski biftek, ki se že veselo hladi.....Gremo zvečer na obisk prijateljem, pa da mal gricknemo in "špljucknemo" kaj dobrega.

x:px x^x

p.s. predjed bi si pa kar pri Santosu privoščila. x:Dx x:o)x

x:px Jaz tud danes jedel Tatarca !! x:Dx

A ti bi rezance s tartufi !? x:Dx

z veseljem bi te povabil, če bi se le dalo...kdo ve, morda enkrat v prihodnjem !? x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ja ne tko, 365 X 20. xDDx

ampak je to v obdobjih, recimo zdaj v enem mescu sem jih... kaj pa vem, vec kot kilo ziher...

Uh, glede hrane imam jaz tudi full obdobja. Ta moment imam sirovo - v vseh oblikah - tak navaden za s kruhom, pa toast sir, pa sirova omaka v testeninah. Bi lahko kar živela od testeni, sadja pa sira, se mi zdi. No pa kak jogurtek, druzga pa ne bi pogrešala.

Včer pa odkrila Kitajsko zelje, sploh nisem vedla, da je tok fajn x:px :palec: (sem vedla, da obstaja in ga vidla, ampak okušalno je bil odkrit včeraj x:Dx )

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Zajtrk: jogurt in kos rženega kruha;

Kosilo: porova kremna juha, polnjeni lignji popečeni na olivnem olju + omakca:olivno olje,česen, peteršilj, popečena polenta s sveže naribanim parmezanom, zelena solata;

Bilo vredno greha.... x:Dx x:Dx x:px

Smisel življenja je največja sreča

Zajtrk: jogurt in kos rženega kruha;

Bilo vredno greha.... x:Dx x:Dx x:px

:inocent: Se strinjam...vredna greha x:px x:Dx

p.s.sorry, ni mi še zneslo se inštaliratna msn...bom poskusil zdaj...morda mi uspe ! x;)x

pa ti pošljem na pirvat moj naslov...ok :palec:

js sm pa se lih kar (sej se ni prepozna ura, a ne :inocent:) najedla jabolcnega strudla, k ga je mami spekla .... je took dober :yumy: :yumy: :yumy: :yumy:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

jaz sem pa dons za zajtrk jajcka, jih je mitja spekel, pa kislo zelje zraven (to je neka moja kombinacija, jih mam zmeraj, mi je vse *presuho* - ko jem recimo kikirikijevo maslo, pa moram zraven grickat korencek, ko pa jem recimo kruh pa sir, mi pa pase zraven polet paradajz, pozim oliva, ce jem kaj pregresnega mal, recimo zhemljo ali makovko, pa mi pase zraven jogurt xDDx)..

popoldne za kosilo sem pa rizi bizi s basmatijem naredila in je bil bozanski. pa ful solate. x^x

Picasso

Jao, kaj jem...sej ne vem, če nej napišem? :inocent: Ok...jajca (že 100 let jih nisem), zraven pa pesto genovese in dijonezo. xnckrivx Sploh ni slabo. x:Dx

Zdrava sol pa itak. x^x

...lahko bi napisu kaj si na Smarni jedla... sam nimam tooolk cajta... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...