Marsa 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jaz bom pa brokoli z drobtincami na putru, to mam ful rada ze od majhnega, razen da je tedaj bla bolj sam cvetaca na broju. nisem pa se nic.se nekak mal naravno 'postim', ker sem tolk enga sira pa takih stvari pojedla cez praznike, mam mal dost.se clo oliv nisem dons (drugac pojem dnenvo kakih 20 oliv, vsaj ) in tud soka agrumov ne, ker se je mitja prehitro odrolal, seb se mi pa ni dal stimat tistga. :||sem si pa kupila donat in sem prej en kozarc spila, se mi zdi, da bi mi pasal mal Mg. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 20 oliv vsak dan, bi se ti splačal oljko posadit že Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ja ne tko, 365 X 20. ampak je to v obdobjih, recimo zdaj v enem mescu sem jih... kaj pa vem, vec kot kilo ziher... pojem en mini kos kruha s sirom, zraven pa nekak 6 oliv mi glih prav skoz pride. kaksno ze kar tko pojem, pa recimo da 2 kosa pojem, pa pride ene tolk.. al pa vec...vcas pa kar sam to. ce mam pa recimo redkvice, pa teh 6 pojem. splacal oljko posadit! to itak, ker shizim, vis lohk BOM se olje delala pol. no recimo ta hip sem sla pa zlicko gomasia pojest (premocnega sem naredila tokrat, je preslan in prezazhgan ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jst tud cel dan na čajih..... ostali pa Frigane lignje ( sam s koruzno moko- so prav ratal, v preostalo moko pa jajce pa polpete koruzne), krompirjevo solatopa čokoladni puding s smetanco Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Šarf srbski pasulj po moje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Za fruštek Calvo (to ni navadna tuna) pa kruh, zdaj sem pa odkril ohrovt ali nekaj zelenga no v hladilniku pa me zanima kako to pojem? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ce je glavnato, temnozeleno, je najbrz ohrovt, lohk ga zdushis kot recimo sladko zelje.narezes in vse to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jp, Santos, dobr papcas. Je res ja, zelo rad jem, predvsem dobro hrano ! Za večerjo pa še ne vem kaj bi-Pizzo al pa se spravim delat reznace s tartufi v sladki smetani ! Bom še razmislil ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Šarf srbski pasulj po moje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Sem se kr odločil delat rezance s tartufi, kar jih ravnokar delam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Sem pravkar naredila tatarski biftek, ki se že veselo hladi.....Gremo zvečer na obisk prijateljem, pa da mal gricknemo in "špljucknemo" kaj dobrega. p.s. predjed bi si pa kar pri Santosu privoščila. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Sem pravkar naredila tatarski biftek, ki se že veselo hladi.....Gremo zvečer na obisk prijateljem, pa da mal gricknemo in "špljucknemo" kaj dobrega. p.s. predjed bi si pa kar pri Santosu privoščila. Jaz tud danes jedel Tatarca !! A ti bi rezance s tartufi !? z veseljem bi te povabil, če bi se le dalo...kdo ve, morda enkrat v prihodnjem !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ja ne tko, 365 X 20. ampak je to v obdobjih, recimo zdaj v enem mescu sem jih... kaj pa vem, vec kot kilo ziher... Uh, glede hrane imam jaz tudi full obdobja. Ta moment imam sirovo - v vseh oblikah - tak navaden za s kruhom, pa toast sir, pa sirova omaka v testeninah. Bi lahko kar živela od testeni, sadja pa sira, se mi zdi. No pa kak jogurtek, druzga pa ne bi pogrešala. Včer pa odkrila Kitajsko zelje, sploh nisem vedla, da je tok fajn (sem vedla, da obstaja in ga vidla, ampak okušalno je bil odkrit včeraj ) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 zajtrk: jogurt, banana, pšenični kalčki, laneno seme pa čaj, itak. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 V tem trenutku se mi neda nič delat za jest...bom kr naročil Pizzo 4 siri ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Zajtrk: jogurt in kos rženega kruha; Kosilo: porova kremna juha, polnjeni lignji popečeni na olivnem olju + omakca:olivno olje,česen, peteršilj, popečena polenta s sveže naribanim parmezanom, zelena solata; Bilo vredno greha.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Zajtrk: jogurt in kos rženega kruha;Bilo vredno greha.... Se strinjam...vredna greha p.s.sorry, ni mi še zneslo se inštaliratna msn...bom poskusil zdaj...morda mi uspe ! pa ti pošljem na pirvat moj naslov...ok Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 p.s.sorry, ni mi še zneslo se inštaliratna msn...bom poskusil zdaj...morda mi uspe ! pa ti pošljem na pirvat moj naslov...ok ni blema, ko boš pa boš.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 js sm pa se lih kar (sej se ni prepozna ura, a ne ) najedla jabolcnega strudla, k ga je mami spekla .... je took dober :yumy: :yumy: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Makarone z paradižnikovo omakco pa origanom in zdravo soljo. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Jao, kaj jem...sej ne vem, če nej napišem? Ok...jajca (že 100 let jih nisem), zraven pa pesto genovese in dijonezo. Sploh ni slabo. Zdrava sol pa itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 špageti pa kr neka omaka malo nareto pa malo dodano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 jaz sem pa dons za zajtrk jajcka, jih je mitja spekel, pa kislo zelje zraven (to je neka moja kombinacija, jih mam zmeraj, mi je vse *presuho* - ko jem recimo kikirikijevo maslo, pa moram zraven grickat korencek, ko pa jem recimo kruh pa sir, mi pa pase zraven polet paradajz, pozim oliva, ce jem kaj pregresnega mal, recimo zhemljo ali makovko, pa mi pase zraven jogurt )..popoldne za kosilo sem pa rizi bizi s basmatijem naredila in je bil bozanski. pa ful solate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Jao, kaj jem...sej ne vem, če nej napišem? Ok...jajca (že 100 let jih nisem), zraven pa pesto genovese in dijonezo. Sploh ni slabo. Zdrava sol pa itak. ...lahko bi napisu kaj si na Smarni jedla... sam nimam tooolk cajta... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 ...lahko bi napisu kaj si na Smarni jedla... sam nimam tooolk cajta... Ja, al pa ti...k si mi žgance pojedu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.