Samson23 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Ja, al pa ti...k si mi žgance pojedu! ...kar ne mors prebolet, da sm ti pr tvoji 7. porciji ene vilce stran vzel... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Zajtrk: 3x jajac na okoVroč kruh - tatarski biftek - Sir2x kozarec mleka Kosilo sem prespal... Malica: mal za spremembo sem pojedel nekaj svinjarije iz Noč in Dan - 2x Čiken s čebulo Večerja pa nekaj bolj na soft: Sir, kruh z namazom od tartufov Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 zajtrk: jogurt, laneno seme, sončnično seme, bananakosilo: riba na žaru (platesa), dušena zelenjava, kuhan krompir, solata, torticamalica:sadna kupa, toast+sir, jogurtvečerja: sadna kupa, milkauh, preveč je blo vsega danes Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 kosilo: riba na žaru (plantesa)joj! kolk strahotno bi mi riba v bistvu pasala.... in tocno taka. na zharu. blagorcek.ampak, nadvse privoscim (saj moj rizibizi tud ni bil slab ). sam - a ves da ne vem kera riba je pa plantesa?slis se zanimivo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 joj! kolk strahotno bi mi riba v bistvu pasala.... in tocno taka. na zharu. blagorcek.ampak, nadvse privoscim (saj moj rizibizi tud ni bil slab ). sam - a ves da ne vem kera riba je pa plantesa?slis se zanimivo. morski list ali platesa: bela riba. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 a daj! en *navaden* ( ) morski list pa taksno... velicastno ime! Pih no saj si zasluzi... ja, mega. shizim na ribe, sam jih malkrat jem, ker shizim na prave, torej sveze pa tak, ne na tam ene sam filete zmrznjene nekje brezveze kupljene (ne da mislim da je tvoja riba bla taksna, sem ziher da ne , sam razpredam misli ).kul, moram... mal tehle rib spet uvest, ful boljs se pocutim, ce 'lazje' jem.sam vcas rabim dozo 'mocnejsega', ker se kar nekaj energije porabim... tko da hvala za push! (a je bla dobra? itak, ne. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 (a je bla dobra? itak, ne. ) Men je tud List eden najboljših rib...takoj za Škarpeno ! Brancin pa Orada se že skor težko dobi tiste iz morja...saj povečini so gojene :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 a daj! en *navaden* ( ) morski list pa taksno... velicastno ime! Pih no saj si zasluzi... ja, mega. shizim na ribe, sam jih malkrat jem, ker shizim na prave, torej sveze pa tak, ne na tam ene sam filete zmrznjene nekje brezveze kupljene (ne da mislim da je tvoja riba bla taksna, sem ziher da ne , sam razpredam misli ).kul, moram... mal tehle rib spet uvest, ful boljs se pocutim, ce 'lazje' jem.sam vcas rabim dozo 'mocnejsega', ker se kar nekaj energije porabim... tko da hvala za push! (a je bla dobra? itak, ne. ) mm, ribica bla zelo dobra. pa sploh ni bla zamrznjena. zmerom kupujem sveže. v mercatorju vse dobiš Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 kul, moram... mal tehle rib spet uvest, ful boljs se pocutim, ce 'lazje' jem. Mi smo pa ful pridni, najmanj 3x na teden ribice, 1x na teden meso (ponavadi piščanec), ostalo večinoma zelenjava z raznimi testeninami, rižem, kakšen kus-kus.....ful nam sede lahka hrana zadnje čase. Smo danes imeli na izbiro klasično nedeljsko kosilo :xx!: pa smo se raje odločili za cvetačno kremno juho, riž z zelenjavo (por, korenje, s. fižol, kalčki, bambus, cvetača, gobcie...), pa eno veliko skledo zelene solate..... Smo uživali 100 na uro (moja mama bi pa zavijala z očmi ) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 wtf je dijoneza? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 wtf je dijoneza? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 joj js bi tut ribice jedla Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 joj js bi tut ribice jedla Je prišel skrajni čas, da prideš na obalo...! Zajtrk/Kosilo: Teleče meso s prilogo maldega krompirja, zelena solata Popold. malica: Razni siri, Tartufov namaz na kruhu, banana Večerja: Penne z brokoli Sadje: grozdje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 hm, spet preveč jedla danes Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 čokolino, pa čokolino, pa čokolino, pa kefir bogato ne Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 čokolino, pa čokolino, pa čokolino, pa kefir bogato ne Si me spomnil, da ga imam samo še kilo...nič, se ga bom kr lotu ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Hudo, kok časa že nisem jedla čokolina ... imam občutek, da ga bom naslednji teden, ko greva s sestro na počitnice... k sva bile še mali pižmovki, sva imeli vse skupno razen čokolina, tle so bile pa borbe in vsaka svojo škatlo ...Sploh sem pa opazla, da zadnje čase, ko se srečava jeva same take **neumnosti**, ki sva jih imeli najrajši v otroštvu....zdej sva že tolk stari, da se nama obrača - na boljš seveda Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 mene pa spomnu da ga morm kupt Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 uff js sm tud kot otroček čokolinota požru še pe še... zej mi pa ne sede sploh, je en sam cukr... brezveze, raj mam ovsene kosmiče Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 njami, čokolino. jutri za zajtrk ovseni kosmiči so bli pa danes Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 A: ČokolinoB: Čokolešnik ? Jaz sem za B Sicer pa sem jedel Calvo...spet, jutri za zajtr pa burek, ki ga bom nekako spacal čez noč, ker ne grem spat, saj mam zobarja jutri. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jst mam rajš čokolešnik. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Joooojjj Lejka, Liu!!! Kok sm se včeri najedla tistih škampov! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Zajtrk: čokolino malica: vanilijin žepek, kefir, mala žemljicaza kosilo bo: goveji zrezki v omaki z širokimi rezancivečerja: Sem si danes kupila Liso - čarovnija okusov, moram malo pogledati, če je kaj okusnega Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 A: ČokolinoB: Čokolešnik? lumpijeva kašica Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.