Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 js tud čokolino je vse naravno..........vse razen tistih 14-ih E-jev... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jst pa čoko...ker je dober za otroke...jedla sm ga pa nazadnje avgusta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jst pa čoko...ker je dober za otroke......sej ce te je "mal" vec skupi, to se ne pomen, da si noseca, no... ..uf, s5 ircam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Meni pa je bojo dobro, čokolešnik in čokolino ! Zajtrk: žlico meda, babanoKosilo: Pečena sarma v rerni, priloga riž z zelenjavo ter mal posoljenega žafrana Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 čokolešnik. Čokolešnik????? Sem našo maličko vedno zažirala, ko je bil na jedilniku...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 kuhano ni teklo..ja sej ce kuhan vin predolg kuhas, pol spljoh ne tece vec... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Se bom spravil delat eno od mojih specialitet ! Rezanci s tartufi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Čak a ti vsak dan tartufe ješ al ja? Jaz sem pa kar spet Calvo jedel, a šteje pod raznoliko prehrano če enkrat jem z žemlo enkrat pa štruco? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jaz sem pa kar spet Calvo jedel, a šteje pod raznoliko prehrano če enkrat jem z žemlo enkrat pa štruco? Jaz pa glihkar špinačne raviole z dijonezo in pesto genovese. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Čak a ti vsak dan tartufe ješ al ja?Glede nato, da jaz za tartufe dobesedno ubijam ! Ja, jem jih vsaj trikrat na teden ! A je kej narobe pri tem ?! Dej ti men povej, kako lahko ješ "tuno" calvo ? :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Glede nato, da jaz za tartufe dobesedno ubijam ! Ja, jem jih vsaj trikrat na teden ! A je kej narobe pri tem ?! Dej ti men povej, kako lahko ješ "tuno" calvo ? :xx!: Jst se bom pa enkrat na tele rezance povabla. Sej žihr,a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jst se bom pa enkrat na tele rezance povabla. Sej žihr,a ne? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 js sm se pa dones postu no ja en jogurt al pa dva,tri sm pojedu oz. popil Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Tuna na pizzi, mljac mljac Pa še koruza in tatarska zraven! Juhuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 odkar sem na fitnessu, sem se naučil špagete kuhat vsak dan jih pojem dodatno poleg ostalih obrokov 250g...torej pol vrečke. Zdaj se moram samo še omake naučit delat, pa potrpljenje imet zanjo, ker se bom počas tega ketchupa naveličou :xx!: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 js sm se pa dones postu no ja en jogurt al pa dva,tri sm pojedu oz. popil Bajram !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ueek:o|o: kake kombinacije nagravžne, hm, okej, koruza ja, kaj pa tatarska išče na pizzi pa nea vem čujx:o)x pa saj te omake v kozarcih so ajnfoh... barilla, knorr pa te variante... celo morje okusov... razn če mislš sam paradajz lupat pa tenstat, pa celo kočo zasmradit o, pa res, sej obstajajo že pripravljene omake jest pa kuhinja sva kot pes in mačka a jih je treba kaj prej prekuhat, al se samo na špagete stresejo iz kozarca? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ueek kake kombinacije nagravžne, hm, okej, koruza ja, kaj pa tatarska išče na pizzi pa nea vem čuj Ma, pojma nimaš...a na sendviču pa mora bit majoneza? Sej je ne polijem po pici...sam pomakam not. Probi 1x, pol pa govor. Pa ne se mi pol zahvaljevat za idejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 odvisno od modela kupi pa probaj, kaj se pajtlaš že vnaprejA to si sam seb napisal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 no ja, tatarska, pomoje na štajerskem v picerijah sploh nimajo tatarske, hoohoh ...že doživela to! Svašta. Picerija ni picerija brez tatarske! Je treba mal podmazat futr, da gre lažje po grlu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ekhm, ti si s kmetov?tam morjo vse podmazovat, pa zalivat pa tak pa un prejšn post zbriši, kaj morm če s tk brzinska klikaš še hitrej k lapaš bemu baboNe bom. Ne, nism s kmetov, sam ne nalivam zravn alkota, tko k vsi ostali, rajš s tatarsko podmažem. Nasploh ne maram suhe hrane..more bit neka omaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 kaj maš ti že v biku? nekaj maš... ker kake kalorije sekaš, jaooo Luno v biku. Pa kje s to spet vidu, da kalorije sekam. :OO!: Ja, nism punca, k na solate pada. Pr men se worngi je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jaz sem spet pri solati, sem odvisna od nje. Obvezno vsak dan jo moram pojest celo skledo, drugač ne morem spat. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 o, pa res, sej obstajajo že pripravljene omake jest pa kuhinja sva kot pes in mačka a jih je treba kaj prej prekuhat, al se samo na špagete stresejo iz kozarca? Ej...jaz obozujem Barillo z paradiznikom in baziliko! Too je nekaj najbolj V bistvu samo pogreješ...torej daš v lonec, prižgeš štedilnik in čakaš Pa tudi druge okuse imajo super...recimo z malancanami, pa z gobami, pa s sirckom tudi. O mesnih pa ne vem, kaj dosti.Zame, ko sem sama v Lj al pa kej, pa moram na hitro kaj narediti, je Barilla najboljsa resitev Si dam na testenine in riz Kar se pa pic tiče dam pa gor koruzo, artičoke pa rukolo. V Piazzi imajo eno pico z nekim pecenim al ocvrtim radičem in je ful dobra Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ej...jaz obozujem Barillo z paradiznikom in baziliko! Too je nekaj najbolj V bistvu samo pogreješ...torej daš v lonec, prižgeš štedilnik in čakaš Pa tudi druge okuse imajo super...recimo z malancanami, pa z gobami, pa s sirckom tudi. O mesnih pa ne vem, kaj dosti.Zame, ko sem sama v Lj al pa kej, pa moram na hitro kaj narediti, je Barilla najboljsa resitev Si dam na testenine in riz sliši se slastno si bom vzel na znanje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.