Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

js tud čokolino je vse naravno.......

...vse razen tistih 14-ih E-jev... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Jst pa čoko...ker je dober za otroke...

...sej ce te je "mal" vec skupi, to se ne pomen, da si noseca, no... x;)x

..uf, s5 ircam... :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Meni pa je bojo dobro, čokolešnik in čokolino ! x;)x

Zajtrk: žlico meda, babano

Kosilo: Pečena sarma v rerni, priloga riž z zelenjavo ter mal posoljenega žafrana :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

kuhano ni teklo

..ja sej ce kuhan vin predolg kuhas, pol spljoh ne tece vec... x;)x

Frank Zappa

Čak a ti vsak dan tartufe ješ al ja?

Glede nato, da jaz za tartufe dobesedno ubijam ! :vragec:

Ja, jem jih vsaj trikrat na teden ! xrolleyesx

A je kej narobe pri tem ?! :fiju:

Dej ti men povej, kako lahko ješ "tuno" calvo ? :xx!:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Glede nato, da jaz za tartufe dobesedno ubijam ! :vragec:

Ja, jem jih vsaj trikrat na teden ! xrolleyesx

A je kej narobe pri tem ?! :fiju:

Dej ti men povej, kako lahko ješ "tuno" calvo ? :xx!:

Jst se bom pa enkrat na tele rezance povabla. x:px Sej žihr,a ne? :inocent: x:Dx x;)x

odkar sem na fitnessu, sem se naučil špagete kuhat x:Dx

vsak dan jih pojem dodatno poleg ostalih obrokov 250g...torej pol vrečke. Zdaj se moram samo še omake naučit delat, pa potrpljenje imet zanjo, ker se bom počas tega ketchupa naveličou :wacko: :blink: :xx!:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ueek:o|o:

kake kombinacije nagravžne, hm, okej, koruza ja, kaj pa tatarska išče na pizzi pa nea vem čujx:o)x

pa saj te omake v kozarcih so ajnfoh... barilla, knorr pa te variante... celo morje okusov...

razn če mislš sam paradajz lupat pa tenstat, pa celo kočo zasmradit x:Dx

o, pa res, sej obstajajo že pripravljene omake x:px jest pa kuhinja sva kot pes in mačka xrolleyesx

a jih je treba kaj prej prekuhat, al se samo na špagete stresejo iz kozarca?

ueek :o|o:

kake kombinacije nagravžne, hm, okej, koruza ja, kaj pa tatarska išče na pizzi pa nea vem čuj x:o)x

Ma, pojma nimaš...a na sendviču pa mora bit majoneza? :o|o: Sej je ne polijem po pici...sam pomakam not. x^x x:o)x x:Dx Probi 1x, pol pa govor. x:px

Pa ne se mi pol zahvaljevat za idejo. xrolleyesx :lol:

ekhm, ti si s kmetov?

tam morjo vse podmazovat, pa zalivat pa tak x:Dx

pa un prejšn post zbriši, kaj morm če s tk brzinska klikaš še hitrej k lapaš bemu babo

Ne bom. :vragec: x:Dx x:px

Ne, nism s kmetov, sam ne nalivam zravn alkota, tko k vsi ostali, rajš s tatarsko podmažem. Nasploh ne maram suhe hrane..more bit neka omaka. x:px xrolleyesx x:Dx

Jaz sem spet pri solati, sem odvisna od nje. Obvezno vsak dan jo moram pojest celo skledo, drugač ne morem spat.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

o, pa res, sej obstajajo že pripravljene omake x:px jest pa kuhinja sva kot pes in mačka xrolleyesx

a jih je treba kaj prej prekuhat, al se samo na špagete stresejo iz kozarca?

Ej...jaz obozujem Barillo z paradiznikom in baziliko! Too je nekaj najbolj :yumy: :yumy: :yumy:

V bistvu samo pogreješ...torej daš v lonec, prižgeš štedilnik in čakaš x;)x

Pa tudi druge okuse imajo super...recimo z malancanami, pa z gobami, pa s sirckom tudi. O mesnih pa ne vem, kaj dosti.

Zame, ko sem sama v Lj al pa kej, pa moram na hitro kaj narediti, je Barilla najboljsa resitev x:px

Si dam na testenine in riz x:Dx

Kar se pa pic tiče dam pa gor koruzo, artičoke pa rukolo. V Piazzi imajo eno pico z nekim pecenim al ocvrtim radičem in je ful dobra x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ej...jaz obozujem Barillo z paradiznikom in baziliko! Too je nekaj najbolj :yumy: :yumy: :yumy:

V bistvu samo pogreješ...torej daš v lonec, prižgeš štedilnik in čakaš x;)x

Pa tudi druge okuse imajo super...recimo z malancanami, pa z gobami, pa s sirckom tudi. O mesnih pa ne vem, kaj dosti.

Zame, ko sem sama v Lj al pa kej, pa moram na hitro kaj narediti, je Barilla najboljsa resitev x:px

Si dam na testenine in riz x:Dx

sliši se slastno x:px

si bom vzel na znanje x^x :palec: x8Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...