Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 aha, no dobr pamtim niam rad požrešnih bab, naj bojo kr na solatah pa ribcah pa testeninah, drgač jaz bogo revše Ja, važn, da ti lohk ogromn požereš, ne? :xx!: Dedc smotani. Za špagete je pa milijon omak....pa vse so dobre, če znaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 eh, jas čist skromn zajček, pojma nimaš Pozabu si napisat NA VSEH PODROČJIH! Pol bi se ti šele smejala. :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 aaauč, to pa ni lepo od tebe, sploh ne veš A se ti morm opravičt al kaj? Sej bi te pelala na kosilo, sam bi me blo sram, da bi jst ful pojedla, ti pa sam solato! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 pa še to bi pol požrla pa ves drek od omak not vsipala ker kao "sej tk ne morš jest, ne veš kj je dobro" Ne, to pa nimaš prov...solate pa sam s kisom (balzamičnim, po možnosti) in oljem (bučnim, po možnosti) jem. Zlo redko kaj druzga not fsipam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 hah, te pa bi mi itak še to požrla :xx!: čaki, te štorije ma samson prek, v kaj si zaj ti mene vtaknla...Lubčk, temu se pravi svobodna volja...pa ja novš reku, da si taka copata, da lohk telepatsko nate vplivam? Na, zdej sm pa še mal kokosove ritter sport zmazala. Tok energije ponucam v pogovorih s tabo, da se morm mal podpret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 3 Sacher tortice direkt z Dunaja... ja, ja ni ga cez dobre prjatle... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 čaki, te štorije ma samson prek, v kaj si zaj ti mene vtaknla......sej nimam tega patentiranga, no... z veseljem berem, kako jo bos zmlel... da vidim, ce si mi konkurencen... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 3 Sacher tortice direkt z Dunaja... ja, ja ni ga cez dobre prjatle... mmm gudy. Sam ti pa res velik jes? tko količinsko.Sacherca je men ful nasitna.Sicer pa ( samohvala bo ) ful dobro sama nardim Sam je ne bom zdej dolg.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...sej nimam tega patentiranga, no... z veseljem berem, kako jo bos zmlel... da vidim, ce si mi konkurencen... A me podcenjuješ al kaj? Pa kako lohk 3 saherce pomlatš? Jst ene ne morm cele. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 A me podcenjuješ al kaj? Pa kako lohk 3 saherce pomlatš? Jst ene ne morm cele. :xx!:..jaz govorim o osminkah, ne o celih Sachercah, tko kt ti... jaz sem s kmetov doma, sm skromn poba... ...jah sej tele originalne so ful mejhne... ce gre recmo v Lublani v zvezdo so fuuul vecje... Ja Michelle mogoce res zgleda, da velik jem... sam k bi ti Pikico vidlaaaaa.... taX velik rata zlo blag pridevnik... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ..jaz govorim o osminkah, ne o celih Sachercah, tko kt ti... jaz sem s kmetov doma, sm skromn poba... ...jah sej tele originalne so ful mejhne... ce gre recmo v Lublani v zvezdo so fuuul vecje... Ja Michelle mogoce res zgleda, da velik jem... sam k bi ti Pikico vidlaaaaa.... taX velik rata zlo blag pridevnik... Spet jast na tapeti. Aja, ne govoriva o celi saherci? Pol se pa opravičujem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...OK, da ne bo zamere... Pikica ne je lih toooooooolk velik kokr jest pravm... dost manj pa tut ne......v resnici ona sploh ne je tolk... sam ji vseen na tolsco seka, zato ker nic ne ponuca... sej cele dneve sam irca... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 čokolešniktestenine z zelenjavno omako, solatajabolčno pecivofrancoski rogljiček, jogurt pa sem zdaj spet lačna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 odkar sem na fitnessu, sem se naučil špagete kuhat vsak dan jih pojem dodatno poleg ostalih obrokov 250g...torej pol vrečke. Zdaj se moram samo še omake naučit delat, pa potrpljenje imet zanjo, ker se bom počas tega ketchupa naveličou :xx!: kwaa?? špagete s ketchupm ješ??? :xx!: eee cashy dej, k se srečava ti povem kak preprost recept za dobro omako Bajram !? ne Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 kwaa?? špagete s ketchupm ješ??? :xx!: eee cashy dej, k se srečava ti povem kak preprost recept za dobro omako ne Sam res Cashy, kako lahko ješ to svinjarijo ??? :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 preprosta omaka za testenine ...menda ne bo narobe Cashy če kupiš široke rezance, lahko une temno rjave , al pa zelene s špinačo, al pa kar navadne zlatorumene, kuhaj da so še malo kompaktni , daj na cedilo.... v posodo zlij eno sladko smetano in pristavi na ogenj, dodaj vrečko parmezana...po okusu lahko daš še malo soli, popra, variacije **** na drobno narezane šunke ali slanine(če je slanina jo lahko prej popražiš) gobice kar pač najdeš v hladilniku ....zmešaš in ciao...dober tek meni je Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 (popravljeno) No jest ne bom napisal kaj sem jedel ampak kaj si želim. Torej: mlad krompir ( direk iz njive ) pečen v pečici, dodatki: česen, petršilj, sol. Zraven pa pečene malancane in bučke ali pečena paprika Na krompirju bi stopil še sir!!! Popravljeno 17. januar 2006 -> Mihaelos Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 dobra izbira....vonj vročega poletja zaenkrat sam sanjamo lahko...še pol leta ga ne bo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ker trot pa požre CELO torto, na ovalu če clo TEB ne rata niti s kako omakco Kdo je zdej naiven? Enga kosa ne zmažm, kje šele celo. Vosu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Danes sem si pa kupila polnozrnato štručko in skuto za namazat in to light. Pa sm mislila, da bo kr en okus. Je bilo pa res dobro. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Danes sem si pa kupila polnozrnato štručko in skuto za namazat in to light. Pa sm mislila, da bo kr en okus. Je bilo pa res dobro. Jaz prisegam na sosedovo stručko z Philadelphia light al pa balance namazom Kolk je to dobr, se mi kr zelodcek zacne oglasat Danes bo riži-biži pa pesa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 No, zdej sm pa lačna, k tole berem. Še 20 min, da je konc šihta, pol grem pa direkt v Mečkator po ka sendvič. Sirova pa slanina. Majoneze pa nov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Jaz se pa na majonezo nikoli ne spomnem Razen kot delam francosko. Nekak mi nikamor ne pase...lahko, da pase k mesu pa tko, sam to jst itak ne.Ni mi vsec nekak...Doma je nihce ne kupuje, niti kečapa....ker ne vem s čem ga jest, k nč tazga ne jem... Šibka točka: Zenf...zenf pa komot dam na kruh in jem kr tko brez sira pa tak dober tek pika! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Jaz se pa na majonezo nikoli ne spomnem Razen kot delam francosko. Nekak mi nikamor ne pase...lahko, da pase k mesu pa tko, sam to jst itak ne.Ni mi vsec nekak...Doma je nihce ne kupuje, niti kečapa....ker ne vem s čem ga jest, k nč tazga ne jem... Šibka točka: Zenf...zenf pa komot dam na kruh in jem kr tko brez sira pa tak dober tek pika!Tenk ju. A res, a ti pa zenf? Faca..jst pa tega redko porajtam...če res ni nč druzga, ga zravn hrenovk jem, drgač pa ne....sej, 100 ljudi, 100 čudi. Še 3 minute. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz pa shizim na majonezo in zenf, pa tud na hren. sam zenfa si skor nikol samga ne namazem. Pa tud philadeplhia mi je vsec Michelle. pa sploh se ne mroem siru upret spet.. sem zadnjic rekla, poln kufer teh sirov... pa sem ene dva dni kikirikijevo maslo, nc zdej sem pa spet na siru, sem si prejle nastimala sendvic s ful sira (in jasno z majonezo, temu se pac ne odrecem ) in s petcentimetrskim pasom kalckov. so mi vcer zadisal, pa so bli svezi, pa sem jih kupila. dons pa ne vem kaj bom, morda makarone. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.