Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

aha, no dobr pamtim x:o)x

niam rad požrešnih bab, naj bojo kr na solatah pa ribcah pa testeninah, drgač jaz bogo revše x:Dx

Ja, važn, da ti lohk ogromn požereš, ne? :xx!: Dedc smotani. x:o)x x^x

Za špagete je pa milijon omak....pa vse so dobre, če znaš. x:px

Deli na socialnih omrežjih

pa še to bi pol požrla pa ves drek od omak not vsipala ker kao "sej tk ne morš jest, ne veš kj je dobro" x:o)x x:Dx :vragec:

Ne, to pa nimaš prov...solate pa sam s kisom (balzamičnim, po možnosti) in oljem (bučnim, po možnosti) jem. x^x Zlo redko kaj druzga not fsipam. x:o)x

hah, te pa bi mi itak še to požrla :xx!: x:Dx

čaki, te štorije ma samson prek, v kaj si zaj ti mene vtaknla...

Lubčk, temu se pravi svobodna volja...pa ja novš reku, da si taka copata, da lohk telepatsko nate vplivam? :o|o: x:Dx

Na, zdej sm pa še mal kokosove ritter sport zmazala. xrolleyesx Tok energije ponucam v pogovorih s tabo, da se morm mal podpret. x:o)x

3 Sacher tortice direkt z Dunaja... ja, ja ni ga cez dobre prjatle... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

čaki, te štorije ma samson prek, v kaj si zaj ti mene vtaknla...

...sej nimam tega patentiranga, no... z veseljem berem, kako jo bos zmlel... da vidim, ce si mi konkurencen... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

3 Sacher tortice direkt z Dunaja... ja, ja ni ga cez dobre prjatle... :palec:

mmm gudy.

Sam ti pa res velik jes? tko količinsko.

Sacherca je men ful nasitna.

Sicer pa ( samohvala bo x;)x ) ful dobro sama nardim x:px Sam je ne bom zdej dolg....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

A me podcenjuješ al kaj? :o|o:

Pa kako lohk 3 saherce pomlatš? Jst ene ne morm cele. :xx!:

..jaz govorim o osminkah, ne o celih Sachercah, tko kt ti... jaz sem s kmetov doma, sm skromn poba... x;)x

...jah sej tele originalne so ful mejhne... ce gre recmo v Lublani v zvezdo so fuuul vecje...

Ja Michelle mogoce res zgleda, da velik jem... sam k bi ti Pikico vidlaaaaa.... taX velik rata zlo blag pridevnik... x:Dx

Frank Zappa

..jaz govorim o osminkah, ne o celih Sachercah, tko kt ti... jaz sem s kmetov doma, sm skromn poba... x;)x

...jah sej tele originalne so ful mejhne... ce gre recmo v Lublani v zvezdo so fuuul vecje...

Ja Michelle mogoce res zgleda, da velik jem... sam k bi ti Pikico vidlaaaaa.... taX velik rata zlo blag pridevnik... x:Dx

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Spet jast na tapeti. x:Dx

Aja, ne govoriva o celi saherci? Pol se pa opravičujem! x:o)x x^x

...OK, da ne bo zamere... Pikica ne je lih toooooooolk velik kokr jest pravm... dost manj pa tut ne...

...v resnici ona sploh ne je tolk... sam ji vseen na tolsco seka, zato ker nic ne ponuca... sej cele dneve sam irca... x:Dx x;)x

Frank Zappa

odkar sem na fitnessu, sem se naučil špagete kuhat x:Dx

vsak dan jih pojem dodatno poleg ostalih obrokov 250g...torej pol vrečke. Zdaj se moram samo še omake naučit delat, pa potrpljenje imet zanjo, ker se bom počas tega ketchupa naveličou :wacko: :blink: :xx!:

kwaa?? špagete s ketchupm ješ??? :xx!: eee cashy dej, k se srečava ti povem kak preprost recept za dobro omako x:o)x x;)x

Bajram !? x:Dx

:lol: ne x:o)x

honor and respect

kwaa?? špagete s ketchupm ješ??? :xx!: eee cashy dej, k se srečava ti povem kak preprost recept za dobro omako x:o)x x;)x

:lol: ne x:o)x

x:Dx

Sam res Cashy, kako lahko ješ to svinjarijo ??? :xx!: :xx!: :xx!:

x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:inocent: preprosta omaka za testenine ...menda ne bo narobe Cashy če kupiš široke rezance, lahko une temno rjave , al pa zelene s špinačo, al pa kar navadne zlatorumene, kuhaj da so še malo kompaktni , daj na cedilo....

v posodo zlij eno sladko smetano in pristavi na ogenj, dodaj vrečko parmezana...po okusu lahko daš še malo soli, popra,

variacije **** na drobno narezane šunke ali slanine(če je slanina jo lahko prej popražiš)

gobice

kar pač najdeš v hladilniku ....zmešaš in ciao...dober tek xsrcx

meni je x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

(popravljeno)
No jest ne bom napisal kaj sem jedel ampak kaj si želim. Torej: mlad krompir ( direk iz njive x:Dx ) pečen v pečici, dodatki: česen, petršilj, sol. Zraven pa pečene malancane in bučke ali pečena paprika x:px :vio: :eek: Na krompirju bi stopil še sir!!! Popravljeno -> Mihaelos

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Danes sem si pa kupila polnozrnato štručko in skuto za namazat in to light. Pa sm mislila, da bo kr en okus. Je bilo pa res dobro. xyesx

xyesx :yumy:

Jaz prisegam na sosedovo stručko z Philadelphia light al pa balance namazom :yumy: Kolk je to dobr, se mi kr zelodcek zacne oglasat x:px

Danes bo riži-biži x;)x pa pesa

Jaz se pa na majonezo nikoli ne spomnem :sori: Razen kot delam francosko.

Nekak mi nikamor ne pase...lahko, da pase k mesu pa tko, sam to jst itak ne.

Ni mi vsec nekak...

Doma je nihce ne kupuje, niti kečapa....ker ne vem s čem ga jest, k nč tazga ne jem...

Šibka točka: Zenf...zenf pa komot dam na kruh in jem kr tko brez sira pa tak x:Ix

dober tek pika!

Jaz se pa na majonezo nikoli ne spomnem :sori: Razen kot delam francosko.

Nekak mi nikamor ne pase...lahko, da pase k mesu pa tko, sam to jst itak ne.

Ni mi vsec nekak...

Doma je nihce ne kupuje, niti kečapa....ker ne vem s čem ga jest, k nč tazga ne jem...

Šibka točka: Zenf...zenf pa komot dam na kruh in jem kr tko brez sira pa tak x:Ix

dober tek pika!

Tenk ju. x:Ix

A res, a ti pa zenf? Faca..jst pa tega redko porajtam...če res ni nč druzga, ga zravn hrenovk jem, drgač pa ne....sej, 100 ljudi, 100 čudi. x:px

Še 3 minute. x:px x:Dx

jaz pa shizim na majonezo in zenf, pa tud na hren. :)

sam zenfa si skor nikol samga ne namazem.

Pa tud philadeplhia mi je vsec Michelle.

pa sploh se ne mroem siru upret spet.. sem zadnjic rekla, poln kufer teh sirov... pa sem ene dva dni kikirikijevo maslo, nc zdej sem pa spet na siru, sem si prejle nastimala sendvic s ful sira (in jasno z majonezo, temu se pac ne odrecem xDDx) in s petcentimetrskim pasom kalckov. so mi vcer zadisal, pa so bli svezi, pa sem jih kupila.

dons pa ne vem kaj bom, morda makarone.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...