Pujsita 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Jaz pa dons ne bom nič z lonci komplicirala . Post Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz pa vcer nisem, niti predvcerajsnjim. no predvcerajsnjim sva izjemoma pojedla vsak eno kozervicko ribjo pa ogromno skledo solate..drugac ne jem konzerv, praviloma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ja vem, wacko sem Kikirikijevo maslo...meni pa to res ne pase. Je pa pogosto omenjeno v ameriskih filmih, baje ful americani palijo na to...Ne vem...nekak mi ne gre... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 men pa redko prav zadishi, ker je sladko bolj pac, sam pol mi pa vedno pashe, sam moram met nujno zraven korencek. morda zato, ker shizim na kikirikije?sam ne slane. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jogurt, banana, kosmičiza kosilo pa solata (+riž, tuna, sir) kikirikijevo maslo, njami. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 a ne* jaz sem ga v amdamu ponovno odkrila, no pol je kar kmal tud sem prisel... drugac sem ga pa prvic jedla ze pred kakimi 20 leti, ko ga je frendica sama delala, pa se mi je zdel tolk odstekan pa tolk dobr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 a res, hecno, ja saj pravim, je zlo specificen okus, no mi ga kar maramo, tud tamal, sam mu tud redko prav zadishi.sam mamo pa obdobja, ko ga prec slistimo, celga. pa s kalcki tud pashe. mitja ze ve, ce rezem kruh in stimam za jest mal, pa ce strgam korencek, ze ve da bo kikirikijevo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz bom pa danes za kosilo ribico, pa malo zelenjave zraven, njami.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 joto z repo pa brez krompirja Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Zaenkrat nisem še nič jedel. Morda enkrat proti večeru... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 za večerjo: jogurt, banana, pšenični kalčkipa mal čokolade Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Eno skledo špehovega regrata Če bi ga imel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Jedla za kosilo piščanca, krompir, zeleno solato. Ja, kikirikijevo maslo si planiram kupit že kar neki časa, pa zmer pozbam....sta pa itak sam dve varianti, da mi bo noro dobr (itak bo kombiniran s kako čokolado al pa eurokremom, al pa, da mi bo za :xx!: : Definitivno poročam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Eno skledo špehovega regrata Če bi ga imel jaz bi tudi regrat. sam brez špeha samo s krompirjem. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jaz bi tudi regrat. sam brez špeha samo s krompirjem. Magari samo posoljenega, če bi ga imel, NOW Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Magari samo posoljenega, če bi ga imel, NOW bo treba kako železno palco polizat, ti očitno Fe manjka saj lahk jo tud posoliš... (sej jaz bi ga tuud ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 bo treba kako železno palco polizat, ti očitno Fe manjka saj lahk jo tud posoliš... (sej jaz bi ga tuud )Ga že ližem, v refošku Sem si na vroooočem prepražil malo onih plastičnih gobic , jih ohladil s kapljico vina, posul z rožmarinom in krstil s soljo za Regrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Zajtrk: domač koruzni kruhek s čajemmalca bo: corn kruh z navadnim jogurtom in skuto+manadarinekosilo: bom še razmislila-večerja: je še zeeeeeeeeelooo daleč Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jaz pa sem včeraj pekla, cvrla bolje rečeno (ponfri in ribje palček) pa moram povedati, da se mi je kar malo obrnilo tole crtje :xx!: celo stanovanje smrdi in najbolj pomembno, da mi tudi ne paše več taka hrana Upam, da mi bo uspelo dati gor...razni dobri nasveti in triki v kuhinji Danes pa: Zajtrk: kornfleks z mlekomMalica: črna žemlja in kefirKosilo: še nimam pojma Lp,Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jaz pa sem včeraj pekla, cvrla bolje rečeno (ponfri in ribje palček) pa moram povedati, da se mi je kar malo obrnilo tole crtje :xx!: celo stanovanje smrdi in najbolj pomembno, da mi tudi ne paše več taka hrana Upam, da mi bo uspelo dati gor...razni dobri nasveti in triki v kuhinji Danes pa: Zajtrk: kornfleks z mlekomMalica: črna žemlja in kefirKosilo: še nimam pojmaLp,Sončk Priponka je shranjena na mojem d disku Cvrtja pa že nisem jedu sigurno dve leti!!! Čeprav bi kakšne pišančje "bremze" še vedno pasale Drugače pa zajtrk: čokolešnik z dodatkom žličke kostanjevega medu - malce pogreni, za kosilo pa še ne vem kaj in koga bomo snedli Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Do zdaj sem:- jogurt lcavita z necem, k ni nicemur podobno ( ni mussli, ni cornfleakes), ampak je dobr - grenivko- diet red bull Za kosilo bo pa tist sojin golaz s polento... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 zajtrk: standardno, jogurt, banana, pšenični kalčki, laneno seme, indijski oreški, pa čajmalica: dva koščka čokolade , suhe marelicekosilo: mislim, da bodo danes spet testenine z zelenjavno omakoto za enkrat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 No kosilce: Na prepraženi čebulici sem si spekel 3X pordukt kokošjih riti ( jajca ), dodal trapiz in feta sir, ter mal posu z origanom. Vse skupaj sem pojedel z velikim kosom kruha in poplaknil z mrzlim čajem. No sladica pa domača hruška. Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 zjutraj: keksi, jogurt, jabolkokosilo: piščančja obara, sladoled, jabolkomalica: lučka Maxim in bela kavado večera še kakšno jabolko, sladoled, mogoče ananas ali kivi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Mi je ostalo od praznikov še par rezin pršuta, pa sem si za spremembo naredila mesno omakico za torteline.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.