sončk 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Priponka je shranjena na mojem d disku Cvrtja pa že nisem jedu sigurno dve leti!!! Čeprav bi kakšne pišančje "bremze" še vedno pasale no fino, me veseli če je še za koga uporabno... ... kva je to... reklama za Coca colo... da nisi ti en američki špijun ... hec, hec... tole je zakon ... Ne samo ful mi je zanimivo kje vse jo lahko uporabiš, pa da kljub temu, da ljudje vedo jo še vedno pijejo...no saj jo sama tudi še kdaj pa kdaj * Meni so bili teli triki ful fajn...mogoče tudi, ker sem še začetnik v kuhinji pa mi je vse to še zelo zanimivo Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 zjutraj ničopoldne ničzvečer ničzakaj?Dons mi ne paše nič! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Kosilo: pasulj Solata: kislo zelje Večerja bo najbrž: Riž s tuno & zelenjavo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ..palapalapalapalacinke s sladkim grehom in mletimi mandeljni... jao, kok mam jaz rad mami!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jz bi tud, pa nimam jajc Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jz bi tud, pa nimam jajc ..to sploh ni problem... ...sej bi te povabu na palacinke, sam jih ni vec.... jajca pa lohk se dobis... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 rajš ne bom šla zdajle v tale pogovor... ker bi te vprašala, če mi dve jajci prineseš, pa te pol jaz na še eno porcijo palačink povabm.. pa bi se čist drugač slišal... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ker bi te vprašala, če mi dve jajci prineseš, pa te pol jaz na še eno porcijo palačink povabm.. pa bi se čist drugač slišal... ...hmhmhmhhmh... ideja ni slaba... skoda, da nisi tega vprasala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Aaaaa kaj je to?? Ful se mi je.. in to čokolado bašem vase zdajle, ko jo tko malkrat Prej pa pol kozarca kumarc, še 15 minut prej kruh in sir, še 15 minut prej en namaz, pa jogurt pa... kriza... pol bom pa vsa napihnjena Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Aaaaa kaj je to?? Ful se mi je.. in to čokolado bašem vase zdajle, ko jo tko malkrat Prej pa pol kozarca kumarc, še 15 minut prej kruh in sir, še 15 minut prej en namaz, pa jogurt pa... kriza... pol bom pa vsa napihnjena ..noseca si... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 kaj bomo dons jedl? nc, ker smo dons ugotovil v raznih kabinah s cudnimi spegli in z grozotnimi osvetlitvami, da... groza, skratka... debelarstvo! (zadnjic sva s tamalim izumila to besedo. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ..noseca si... od česa že? jaz se še z unim duhom ne razumem tko zlo dobr debelarstvo kaj to so uni, ki se ukvarjajo z gojenjem sala al kako? čebelarstvo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 saj! nisem hotla silit oz. v misli polagat asociacij, saj so slednje ("zadnje navedene" ) glih zato, da jih vsak sam dobi. ampak ja.. debelarstvo, cebelarstvo.... natancno taka asociacija je bla... itak, kaksna pa, sam je bla se ena, ki se mi pa zdaj ni zasociirala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 eno čokolado bi pojedla. sam imam že umite zobe,pa še v kuhinjo se mi ne da ponjo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 eno čokolado bi pojedla. sam imam že umite zobe,pa še v kuhinjo se mi ne da ponjo Bom jaz pojdel...namesto tebe ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Zajtrk: kos kruha bela kava pa grisini z rožmarinom pa še suhi jabolčni krhlji.Malca bo: domač koruzni kruh z navadnim jogurtomKosilo bo najverjetneje posoljena ajdova kaša z bučnim oljem. Večerja: telovadba Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Zajtrk: žlica meda, bananaMalica: burekKosilo: rižota z morskimi sadeži Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Čist preveliko porcijo testenin s tunino sem si nardila.. sam mi je brezveze stran metat, za dvakrat pa tud ni Yes, jajca mam Palačinke zvečer Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 zaktrk: standardno( jogurt+ostalo)kosilo: repa, krompirhruška, čokoladavečerja: jogurt, banana, skuta, mandarinibom še sanjala o teh jogurtih Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 zajtrk: ovseni kosmiči z žlico medu in nekaj mandljikosilo: kuhan krompir v kockah,blitva + postrv pa še sveža mešana solata malca pred treningom: 250g skute zmikasno z 3dcl vode, da sm samo popilpo treningu doma: 150g piščančjih prsi brez vsega pa še pred spanjem bom popil moj šejk 250g skute z 3dcl vode to je to Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Palačinke bile Sam Nutelle ni blo, pa smo kar z jagodno marmelado..Nujno dat Nutello na shoping list x!x Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 zajtrk: ovseni kosmiči z žlico medu in nekaj mandljikosilo: kuhan krompir v kockah,blitva + postrv pa še sveža mešana solata malca pred treningom: 250g skute zmikasno z 3dcl vode, da sm samo popilpo treningu doma: 150g piščančjih prsi brez vsega pa še pred spanjem bom popil moj šejk 250g skute z 3dcl vode to je to Hm, bi se kar povabu !!(bližam se sredini posta--čaj pa presna zelenjava) Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Hm, bi se kar povabu !!(bližam se sredini posta--čaj pa presna zelenjava) kurm maščobo, morm neki kil dol zbit pa ne uživam veliko hidratov Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Večerja: Riba (škarpena-file), zelenjava-kotremček, brokoli, cvetača, ohrovt. Zdaj pa sledi sladica: jafa keksi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Kikirikijevo maslo...meni pa to res ne pase. Je pa pogosto omenjeno v ameriskih filmih, baje ful americani palijo na to...Ne vem...nekak mi ne gre... :xx!: meni tudi sploh ne paše tole "maslo" enkrat smo ga kupili, pojedli eno žlico ga obdržali dokler se ni pokvarilo in pol stran vrgli hehe kikirikijevo maslo sux! Za zajtrk sem ovsene kosmiče... hmm BTW, kaj čem za kosilo jest? sem že spet lačen Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.