Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Za kosilo bo pa tist sojin golaz s polento...

Poročilo o tem: ni dobro. okus ima ful po mesu, pa nasplosno ni. Sem samo polento zbezala ven.

Danes mati ustvarjajo nekaj, kar je baje anja tomazin delala na tlp x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Sem se za spremembo celo spravla malo bolj kuhat..

Rižota z lečo in grahom, solata zraven, za sladico bo pa Crema catalan..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

pirin kruh, pa sirotko, pa zdenka sir, pa domača hruška x:Dx njami ( to je tko za malico)

Danes je bil zopet ribji dan: ostriž na žaru, tris-riž,pira in ješprenj in kuhana blitva, začinjena z olivnim oljem in česnom.....

x:px x:px x:px

Uf sem čisto brez besed!!! :palec:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Uf sem čisto brez besed!!! :palec:

Sem bila jaz tudi, sploh takrat, ko sem sedela za mizo in veselo papcala.....

Ja, pa pozabila sem povedat, da je zraven bil kozarček domačega merlota (bobi-pa ne unega z Makedonije, da nau spet kakšne leve izjave) x^x x^xx^x

Zdajle pa pečem skutin narastek, da bi mi slučajno kakšna izgubljena dekca na fitnesu ne ostala kje v zraku..... :inocent: x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

Hihi, kakšna večerja :inocent:

Tortilla chips, za salso pa sladko rdeče zelje (mi je ful zadišalo, chips je pa še od včeraj)

In čist paše x:)x

loesje

Spet nazaj -

po fitnessu špageti in to ne s kečapom (ker uspeh x:Dx) sem si pogrel eno šparovo omako...ena pikantna mesno-zelenjavna...kaj ti vem...saj ni dosti boljši kot kečap x:o)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ej, Cashy....omakco si je najbolje narediti kar sam....tiste kupljene.... :xx!: ....Včasih manj kot kompliciraš bolje je..... :palec:

Npr. daš malo čebule, česna in prepražiš, gor vržeš šampinjone (če nimaš pravih gob) in popražiš.....potem dodaš sladko smetano, pustiš, da malo povreje in hop na testenine..... x:px

hvala, Kokica, vendar nimam niti najmanjšega veselja se lastnoročno s tem ubadat, še manj pa s tem zapravljat čas x:o)x se mi zdi potem še skoraj boljši kompromis s kečupom, kot izgubljene dodatne pou ure zaradi teh priprav x:Dx

Ma, ne serji ga no....a veš ti kakšna kemija je tam notri....potem je bolje, da vržeš gor pelate, seveda jih prej pogreješ, pa malo bazilike, rožmarina, soliš, popraš in to je to.... :palec:

Malo volje boš pa moral pokazat, če boš hotel kvalitetno jesti..... x;)x ...Pa še tvoja bodoča bo vesela, ko bo videla, da se znajdeš v kuhinji...Zakaj pa misliš, da sem se jaz poročila? Ker rada dobro in slastno jem.....moj možek pa tudi dobro kuha x:Dx x:Dx x:Dx x:px x:px

xrolleyesx Joj, Cashy, a veš da niso več moderni moški, ki nimajo pojma o kuhanju..

Pa menda ne misliš, da ti bo žena vsak dan kuhala? x:o)x

Boljš, da se zdajle začneš učit, ko sam zase delaš (pa če ne uspe, vržeš stran in veš za drugič).. Veš kok bejbe padejo na to, če jih tip na večerjo povabi x:px Pa tako, da sam skuha, ne v gostilno :o|o:

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
Poročaj.....kaj je to bilo in kako je bilo okusno x:px :palec:

Od ovoga bi i ciganca pobacila, bi rekli Srbi :o|o:

Ene gljive je gnjavla do onemoglosti z nekimi rženimi palačinkami x:Dx

Zelenjavno juhico pa sirove štruklje, pa solatica, seveda- brez nje skoraj ne gre- all made by me x^x
Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain)

xrolleyesx Joj, Cashy, a veš da niso več moderni moški, ki nimajo pojma o kuhanju..

Pa menda ne misliš, da ti bo žena vsak dan kuhala? x:o)x

Boljš, da se zdajle začneš učit, ko sam zase delaš (pa če ne uspe, vržeš stran in veš za drugič).. Veš kok bejbe padejo na to, če jih tip na večerjo povabi x:px Pa tako, da sam skuha, ne v gostilno :o|o:

matr, punce, na koncu me boste še res prepričale, da bom začel kuhat :vragec: :o|o: xrolleyesx x:o)x

samo takrat se kaka pol leta držte preč od moje bajte, za vsak primer eksplozije xrolleyesx xcivx

Zakaj pa ne bi začel kuhat? Enkrat bos slej ali prej mogel najbrž. Ali resnično pričakuješ, da boš dobil žensko, ki ti bo vsak dan kuhala? :sori: Raj mej rezervo in se nauči x;)x

Pri nas bo lazanja.2 pravzaprav, mesna in špinačna. Kar fajn.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

hja, ko sem bil še pobalinček sem pa dostikrat kaka jajca si stepel in ocvrl ipd...pol pa kar naenkrat nič več (najbrž od takrat, ko sem šel v dijaški dom v srednjo šolo..)

očitno bom res bolj resno začel...čeprav s špageti x:o)x

Eh, če sem jaz mojga brata pripravla do tega, da ene tri različne omake za testenine skup sprav, pa pico speče (v mikrovalovni x:o)x ) pa jajca je tud znal, pa hrenovke.. Pa je težji primer, sem kar prepričana...

Ej, Cashy, tele testenine so kul stvar, veš.. Ful preprosto nardit ene par čist različnih omak zanje, pol maš pa špagete, metuljčke, svedrčke, torteline, ...ine..., ...ine... in kar naenkrat znaš en kup stvari skuhat x:px x:o)x

Mene je frend zadnjič povabil na testenine z brokolijem, kaj je blo hudo x:px x:px x:px

pa fora je, da mečeš v lonc, kar pač najdeš v hladilniku...

*** jaz pa še ne vem.. sem ravno pri zajtrku.. koruzni kruh z lanenimi semeni (domač) in zelenjavni namaz...

loesje

Spet nazaj -

Eh, če sem jaz mojga brata pripravla do tega, da ene tri različne omake za testenine skup sprav, pa pico speče (v mikrovalovni x:o)x ) pa jajca je tud znal, pa hrenovke.. Pa je težji primer, sem kar prepričana...

Ej, Cashy, tele testenine so kul stvar, veš.. Ful preprosto nardit ene par čist različnih omak zanje, pol maš pa špagete, metuljčke, svedrčke, torteline, ...ine..., ...ine... in kar naenkrat znaš en kup stvari skuhat x:px x:o)x

Mene je frend zadnjič povabil na testenine z brokolijem, kaj je blo hudo x:px x:px x:px

pa fora je, da mečeš v lonc, kar pač najdeš v hladilniku...

hehe, Aliana, kolk me znaš ti v dobro voljo spravit x:px sem celo nekaj zaupanja vase dobil x^x x:o)x x8Dx

x;)x zdej pa kečap vrži v smeti pa pobrskaj po hladilniku inglej zgoraj naštete recepte by kokica & co...

(Hmm.. za začetk v uno barilla omako dodaj eno konzervo tune in mal koruze, če ti je všeč ta kombinacija.. al pa grah.. to si je moj bratec delal v takih količinah, da sem samo :eek: )

loesje

Spet nazaj -

x:o)x pa dobr no, zabaš ga tja čist zadaj v hladilnik in pred njega postav vse tiste bolj normalne verzije omakc x:o)x x:Dx

kul zdej?

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...