druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 čokolešnik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 bom na naslednjo srečanje lnf-jevcev prinesel kak posladek,ki ga bom sam spekel...me zanima, kdo si bo upal jest jaz če bom tam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Jao pojedla pol kozarca kislih kumarc, mi blo pol mal slabo, pa pojedla čez še pol čokolade. in vrečko mendeljev. in jabolko. in kozarc mleka. in srizla sam sir. in ... No ja, men to pomen sam to, da se bom ful naučila in da se intenzivno učim.. Mam sam takrat takele divje prehranjevalne ideje... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 zdele sm pomalčal 150g piščančjih prsi, brez vsega, spečenih v teflonu brez maščobe-itak pred spanjem bom pa še mal zmešane skute z vodo vase vrgu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 zdele sm pomalčal 150g piščančjih prsi, brez vsega, spečenih v teflonu brez maščobe-itak :xx!: -malo pusto....a veš, da mal maščobe mora bit....ne gre to kar na suho.... Jaz sem pa danes za kosilo jedla na žaru pečene bučke, melancane, papriko, paradižnik (pripravljeno na olivnem olju ), pa kuhan krompirček in zeleno solato.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 :xx!: -malo pusto....a veš, da mal maščobe mora bit....ne gre to kar na suho.... Jaz sem pa danes za kosilo jedla na žaru pečene bučke, melancane, papriko, paradižnik (pripravljeno na olivnem olju ), pa kuhan krompirček in zeleno solato.... pa sej maščobe že tekom dneva dovolj zaužijem, zvečer pa pač ne Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 pa sej maščobe že tekom dneva dovolj zaužijem, zvečer pa pač ne ......saj vem nooooo p.s. nisva imela istih misli Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ......saj vem nooooo p.s. nisva imela istih misli ja, moje misli so ble med rjuhami s tabo... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 dva marelična navihančka si pečem.. lačna, sam se mi ne da zdej neki kuhat spravt.. bom zjutri u, sej res, kosila nisem mela.. to me muči.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ja, moje misli so ble med rjuhami s tabo... Saj jaz nisem hotla vedet za tvoje.....rekla sem samo, da nisva imela istih misli....In, res jih nisva.... Vem, da se odpoveduješ maščobi zaradi izgube kilaže....Jaz pa pravim, da vsaka dobra hrana, da ni pusta mora biti pripravljena s vsaj malo maščobe....To je vse...pač ne gre na suho.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 jaz pa vceraj kosilala vampe ,jamsiiiiii je bilo dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Jao pojedla pol kozarca kislih kumarc, mi blo pol mal slabo, pa pojedla čez še pol čokolade. in vrečko mendeljev. in jabolko. in kozarc mleka. in srizla sam sir. in ... tvoj zelodec pa velik prenese eno uro mam cas, da neki za kosilo pripravim :xx!: idej mi zmanjkuje pismo.... bodo ze mogli bit tko na hitr pripravljeni dobri kar tortelini, z omako, paradiznikovo solato, pomesano z sirom, a se grem kaksno juho prej pripravit? ja fajn, tle cas zapravljam namesto, da bi zacela.... dobr tek, vsem k boste, ste in se jeste! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 ....Jaz pa pravim, da vsaka dobra hrana, da ni pusta mora biti pripravljena s vsaj malo maščobe....To je vse...pač ne gre na suho.... seveda NE gre! mora bit navlaženo.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 seveda NE gre! mora bit navlaženo.. , normalno, kako bi pa izgledal tisti ubog kos mesa kar brez vsega.... *********************************************************************** Danes smo jedli piščančjo juhico z rezanci, njoke prelite z mesno omako in zeleno solato..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 , normalno, kako bi pa izgledal tisti ubog kos mesa kar brez vsega.... *********************************************************************** Danes smo jedli piščančjo juhico z rezanci, njoke prelite z mesno omako in zeleno solato..... če uporabiš ta'prave začimbe za peko mesa, je full full užitno tud brez vsega, pa olja itak ne rabš v teflonu, pa čist lepo se speče, še mal svojega sokca vn spusti mesk Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 DNS BO PA BABA NAREDILA KNAPOVSKO VEČERJO, tO BO UŽITEK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Vredu-predam se...ostajam brez besed.... .....res, začimbe naredijo piko na I. *********************************************************** Zdaj pa grickam indijske oreščke.....zakaj so že dobri? ....še raje imam pa brazilske... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Liter prežganke z eno epruvetko in kosom starega, suhega, neslanega kruha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Riž sem si skuhala z barilo iz malancan Grenivka in jogurt za otrobi za zajtrkin zdajle beljakovinski napitek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 mater, ob TEj uri sem šla jest in sicer: skledo zelene solate z žlico fižola, 4 prepečenca, kos polnozrnate štručke, in za konec jabolko. malo premalo, če še rasteš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Pred mano je kozarec beljakovinskega napitka, ki ga moram kmalu popiti, ampak mi je tooooolk odveč. Najbolje, da zaprem oči in na eks Pa ta whey... Za kosilo sem pa sama naredila sojine polpete. Malce so se sicer razdrli, ampak je bilo lih toliko dobro. Uporabila sem pa VELIIIIKO peteršilja. Jih imam še za jutri, še dobr Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 pravkar se prehranjujem s hruško ,za kosilo pa jedla krompir, pa eno fajno omako iz bučk in solato Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Sem si lepo napasla oči v ribarnici in se odločila, glede na ribji dan, da danes jemo: * za pedjed: kozice z žara* potem pa: morski list, blitva s česnom in kus-kus Seal, ker ne gre na suho, seveda vse pripravljeno z olivnim oljem....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Spet skuta,tuna,pa pomaranče :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Zdaj v tem trenutku za zajtrk, jem burek. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.