Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Jao xrolleyesx pojedla pol kozarca kislih kumarc, mi blo pol mal slabo, pa pojedla čez še pol čokolade. in vrečko mendeljev. in jabolko. in kozarc mleka. in srizla sam sir. in ...

No ja, men to pomen sam to, da se bom ful naučila in da se intenzivno učim.. Mam sam takrat takele divje prehranjevalne ideje...

x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

zdele sm pomalčal 150g piščančjih prsi, brez vsega, spečenih v teflonu brez maščobe-itak

:xx!: -malo pusto....a veš, da mal maščobe mora bit....ne gre to kar na suho....x:Dx

Jaz sem pa danes za kosilo jedla na žaru pečene bučke, melancane, papriko, paradižnik (pripravljeno na olivnem olju :palec: ), pa kuhan krompirček in zeleno solato.... x:px

Smisel življenja je največja sreča

:xx!: -malo pusto....a veš, da mal maščobe mora bit....ne gre to kar na suho....x:Dx

Jaz sem pa danes za kosilo jedla na žaru pečene bučke, melancane, papriko, paradižnik (pripravljeno na olivnem olju :palec: ), pa kuhan krompirček in zeleno solato.... x:px

pa sej maščobe že tekom dneva dovolj zaužijem, zvečer pa pač ne x:o)x

honor and respect

dva marelična navihančka si pečem.. lačna, sam se mi ne da zdej neki kuhat spravt.. bom zjutri x:o)x

u, sej res, kosila nisem mela.. to me muči..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja, moje misli so ble med rjuhami s tabo... :inocent: x:Dx x;)x x:o)x

Saj jaz nisem hotla vedet za tvoje.....rekla sem samo, da nisva imela istih misli....In, res jih nisva....:inocent:

Vem, da se odpoveduješ maščobi zaradi izgube kilaže....Jaz pa pravim, da vsaka dobra hrana, da ni pusta mora biti pripravljena s vsaj malo maščobe....To je vse...pač ne gre na suho....

x;)x

Jao xrolleyesx pojedla pol kozarca kislih kumarc, mi blo pol mal slabo, pa pojedla čez še pol čokolade. in vrečko mendeljev. in jabolko. in kozarc mleka. in srizla sam sir. in ...

xokkx tvoj zelodec pa velik prenese x:Dx

eno uro mam cas, da neki za kosilo pripravim :xx!:

idej mi zmanjkuje pismo....:vragec:

bodo ze mogli bit tko na hitr pripravljeni dobri kar tortelini, z omako, paradiznikovo solato, pomesano z sirom, a se grem kaksno juho prej pripravit? ja fajn, tle cas zapravljam namesto, da bi zacela....

dobr tek, vsem k boste, ste in se jeste! x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

seveda NE gre! mora bit navlaženo.. x:o)x x;)x

:palec: , normalno, kako bi pa izgledal tisti ubog kos mesa kar brez vsega.... :o|o:

Danes smo jedli piščančjo juhico z rezanci, njoke prelite z mesno omako in zeleno solato..... x:Dx x^x

:palec: , normalno, kako bi pa izgledal tisti ubog kos mesa kar brez vsega.... :o|o:

Danes smo jedli piščančjo juhico z rezanci, njoke prelite z mesno omako in zeleno solato..... x:Dx x^x

če uporabiš ta'prave začimbe za peko mesa, je full full užitno tud brez vsega, pa olja itak ne rabš v teflonu, pa čist lepo se speče, še mal svojega sokca vn spusti mesk x:Dx x:o)x x;)x

honor and respect

Vredu-predam se...ostajam brez besed.... :ermm: :shsh:.....res, začimbe naredijo piko na I. x^x

Zdaj pa grickam indijske oreščke.....zakaj so že dobri? :inocent: ....še raje imam pa brazilske... x:px x:px x:px

Guest sstane
mater, ob TEj uri sem šla jest in sicer: skledo zelene solate z žlico fižola, 4 prepečenca, kos polnozrnate štručke, in za konec jabolko. :o|o: x:)x x:Dx x:o)x x^x

malo premalo, če še rasteš x:px x;)x

Pred mano je kozarec beljakovinskega napitka, ki ga moram kmalu popiti, ampak mi je tooooolk odveč. Najbolje, da zaprem oči in na eks :o|o: :sori: Pa ta whey...

Za kosilo sem pa sama naredila sojine polpete. Malce so se sicer razdrli, ampak je bilo lih toliko dobro. Uporabila sem pa VELIIIIKO peteršilja. Jih imam še za jutri, še dobr x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Sem si lepo napasla oči v ribarnici in se odločila, glede na ribji dan, da danes jemo:

* za pedjed: kozice z žara

* potem pa: morski list, blitva s česnom in kus-kus

Seal, ker ne gre na suho, seveda vse pripravljeno z olivnim oljem....... xg:Dx :yumy: :yumy: :yumy:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...