aiwa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 pa lih sem hotla napisat da si danes ful želim ene velike mešane solate.... vsega bi not nametala....mmmmm... mogoče se mi želja uresniči... xrosex :$$: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Tortelinčki, pa malancani, pa solatka s česnom in rdeča pesa... bolj mal solatke morem poudarit k česen me je čist odbil... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Mmmmm.. skampki.. ze disi..grem pogledat, ce je treba kaj pomagat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mmmmm.. skampki.. ze disi..grem pogledat, ce je treba kaj pomagat...Preden prideš tja, morajo biti škampi že gotovi, saj niso svinjska pečenka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Juha z rezanci . Na pari skuhan brstični ohrovt, korenje, krompir, korenina zelene, nato vse skupaj zapečeno v pečici z miksom 5 sirov! Evo bom šele sedaj dala na mizo, sem si privoščila lenarjenje. Tata Velikan pa že včeraj in danes na poslovnem kosilu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Preden prideš tja, morajo biti škampi že gotovi, saj niso svinjska pečenka po stopnicah v spodnje nadstropje, ja Sicer so bili pa res gotovi, pa njami so bli, zdaj se pa pocas od doma domov spravim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Juha s korenjem in kromprijem, polnozrnat kruh. Jah men je gut Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 mami prav da bo kitajsk nardila.... mljask Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Laaaaaačen hihi, hm nč, tortelinčkov že dolg nisem :yumi: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 dons nč nino ti VSAK dan ješ tortoline. jz jih prov ne morm več sam zarad tega k skoz tebe poslušam o njih... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>dons nč nino ti VSAK dan ješ tortoline. jz jih prov ne morm več sam zarad tega k skoz tebe poslušam o njih... Študentska hrana...! Dans pa bomo jedli ribo: škarpeno - file, kot priloga kuhan krompirček in solata ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 por s kislo smetano - njammm pa mal riža zraven bom dala, drugač bom čez pol ure spet lačna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Tatarski biftek ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Nč... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Jst tud ne pa v bistvu nisem imela namena se iti nek post, potem je pa kar šlo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 prebranac skoda, da ne kajmaka, sam ne smem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Dons bo pa kr fižolova enolončnica pa palačinke z marmelado Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ribe mmm še ne vem točn kere pa ful solate Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Mi pa bomo v šoli za malco jedli pico :xx!: ku mast samo teče dol z nje :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 me zanima kaj bo mami dons prpravla....včeri je bla jota.... smo bli zvečer v plinski celici... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Zihr bo neki dobrga ker kuha stare mame skoraj nikoli ne razočara. (Izkušnje pa to) Včerej je bil pa pasulj,ki je bil res . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 fržol mmmmmm.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 klele bi šla pa tud jz enkrat... k mam lih tko bliz... evo kul ideja. peljem mami enkrat ta teden v petek, al pa soboto... jo morm prašat kaj ma kej v planu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 mačona,a majo še kej tazga dobrega... tistle se ful fajn sliš pa rmeni prstki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>klele bi šla pa tud jz enkrat... k mam lih tko bliz... evo kul ideja. peljem mami enkrat ta teden v petek, al pa soboto... jo morm prašat kaj ma kej v planu Pa še na bone je... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.