Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Pizza burek je zakon! x:px Un na Bavarcu! x:px x:px x:Dx

Ampak to, samo takrat, ko pridem iz Globala z dvajsetimi vodkami v riti ! x:Dx x:px xcivx xcivx xcivx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Sem bila jaz tudi, sploh takrat, ko sem sedela za mizo in veselo papcala.....

Ja, pa pozabila sem povedat, da je zraven bil kozarček domačega merlota (bobi-pa ne unega z Makedonije, da nau spet kakšne leve izjave) x^x x^xx^x

Zdajle pa pečem skutin narastek, da bi mi slučajno kakšna izgubljena dekca na fitnesu ne ostala kje v zraku..... :inocent: x:Dx

spet no coment x;)x

Dones sem pa tkooooo smuču, da sploh ne vem kaj sem pojedu x:Dx x:px

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Jutri si bom chef Michelle naredila kosilo v 5 minutah. Zavrela vodo, dala notri najtanjše špagete, vzela še en lonec, zlila notri Barillo, pogrela in VOILA! x8Dx x^x

V ponedeljek bom pa spekla lepinje, pa kej iz sirčka naredila...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

hmmm :D danes sem bil zelo priden za krožnikom :) za zajtrk ovseni kosmiči z vsemimogočimi dodatki, za kosilo skutini štruklji preliti z sirovo omako... :D tako malo drugačno z muškatom... omaka je ostala še za večerjo tko da sem stresel notr še mal pašte pa pojedel... in potem na koncu za poobedek palačinke pa skutin namaz z medom.... :D njama :D

danes sem več kot sit...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zajtrk: Krof, banana

Kosilo: telečji zrezek z jurčki, dodatek; špinača s krompirjem

zelena solata x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Guest sstane
Kremno brokolijevo juho poskušam naredit... Rabim nekja toplega, me zebe že cel dan :sori:

Zakaj si je pa nisi skuhala kar čez noč x;)x

Ker sem šele danes brokoli kupla x:)x

Sem pa pridno spremenila recept in nisem uporabla jušne kocke, ampak en kup začimb in solila na koncu x^x evo, že drugi krožnik, pa pogrela sem se malo x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
Ker sem šele danes brokoli kupla x:)x

Sem pa pridno spremenila recept in nisem uporabla jušne kocke, ampak en kup začimb in solila na koncu x^x evo, že drugi krožnik, pa pogrela sem se malo x8Dx

Moramo najt eno lokacijo za izvedbo kuharskih tečajev x;)x

Mene bl skrbi kaj bom jutri jedu, k me ženske mal razvajajo......hihi, ena mi je čufte pripravla, mam zlo rad x:px , ena mi je pasulj skuhala (mmmmm, kak dobrega skuha, pa mam tud zlo rad, prdkanje gor al dol x:o)x ), ena pa mi jutr sarme skuha x:px .....pismo me poznajo v nulo....ob vsem se mi sline cedijo x:px Torej.....kaj v hladilniku najdlje zdrži? Čufte so za en dan, pasulj za dva, sarme pa tud za dva......hm, težka bo......sarme nekak najdlje zdržijo, ne.....hihi, kake fajne skrbi, sm mal zajamral, da mam že mal dost variant "pogrej in pojej". Morm bl pogost jamrat, zgleda.... x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mene bl skrbi kaj bom jutri jedu, k me ženske mal razvajajo......hihi, ena mi je čufte pripravla, mam zlo rad x:px , ena mi je pasulj skuhala (mmmmm, kak dobrega skuha, pa mam tud zlo rad, prdkanje gor al dol x:o)x ), ena pa mi jutr sarme skuha x:px .....pismo me poznajo v nulo....ob vsem se mi sline cedijo x:px Torej.....kaj v hladilniku najdlje zdrži? Čufte so za en dan, pasulj za dva, sarme pa tud za dva......hm, težka bo......sarme nekak najdlje zdržijo, ne.....hihi, kake fajne skrbi, sm mal zajamral, da mam že mal dost variant "pogrej in pojej". Morm bl pogost jamrat, zgleda.... x:px x:Dx

Da ti šaljem žgance i kiselo mleko?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...