alf 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Zdaj v tem trenutku za zajtrk, jem burek. mesni al sirov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 mesni al sirov?mesni :xx!: Sirov Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Pizza burek je zakon! Un na Bavarcu! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Pizza burek je zakon! Un na Bavarcu! Ampak to, samo takrat, ko pridem iz Globala z dvajsetimi vodkami v riti ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ampak to, samo takrat, ko pridem iz Globala z dvajsetimi vodkami v riti ! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 piščančje bedro, krompir, solata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Kosilo: kupus Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Kosilo: kupus Večerja: kiseli kupus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Sem bila jaz tudi, sploh takrat, ko sem sedela za mizo in veselo papcala.....Ja, pa pozabila sem povedat, da je zraven bil kozarček domačega merlota (bobi-pa ne unega z Makedonije, da nau spet kakšne leve izjave) x^xx^x Zdajle pa pečem skutin narastek, da bi mi slučajno kakšna izgubljena dekca na fitnesu ne ostala kje v zraku..... spet no coment Dones sem pa tkooooo smuču, da sploh ne vem kaj sem pojedu Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Jutri si bom chef Michelle naredila kosilo v 5 minutah. Zavrela vodo, dala notri najtanjše špagete, vzela še en lonec, zlila notri Barillo, pogrela in VOILA! V ponedeljek bom pa spekla lepinje, pa kej iz sirčka naredila... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 hmmm danes sem bil zelo priden za krožnikom za zajtrk ovseni kosmiči z vsemimogočimi dodatki, za kosilo skutini štruklji preliti z sirovo omako... tako malo drugačno z muškatom... omaka je ostala še za večerjo tko da sem stresel notr še mal pašte pa pojedel... in potem na koncu za poobedek palačinke pa skutin namaz z medom.... njama danes sem več kot sit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 dans grem vun jest.A grem lohk zraven?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Zajtrk: Krof, bananaKosilo: telečji zrezek z jurčki, dodatek; špinača s krompirjemzelena solata Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Kremno brokolijevo juho poskušam naredit... Rabim nekja toplega, me zebe že cel dan Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Kremno brokolijevo juho poskušam naredit... Rabim nekja toplega, me zebe že cel dan Zakaj si je pa nisi skuhala kar čez noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ker sem šele danes brokoli kupla Sem pa pridno spremenila recept in nisem uporabla jušne kocke, ampak en kup začimb in solila na koncu evo, že drugi krožnik, pa pogrela sem se malo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ker sem šele danes brokoli kupla Sem pa pridno spremenila recept in nisem uporabla jušne kocke, ampak en kup začimb in solila na koncu evo, že drugi krožnik, pa pogrela sem se malo Moramo najt eno lokacijo za izvedbo kuharskih tečajev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Mene bl skrbi kaj bom jutri jedu, k me ženske mal razvajajo......hihi, ena mi je čufte pripravla, mam zlo rad , ena mi je pasulj skuhala (mmmmm, kak dobrega skuha, pa mam tud zlo rad, prdkanje gor al dol ), ena pa mi jutr sarme skuha .....pismo me poznajo v nulo....ob vsem se mi sline cedijo Torej.....kaj v hladilniku najdlje zdrži? Čufte so za en dan, pasulj za dva, sarme pa tud za dva......hm, težka bo......sarme nekak najdlje zdržijo, ne.....hihi, kake fajne skrbi, sm mal zajamral, da mam že mal dost variant "pogrej in pojej". Morm bl pogost jamrat, zgleda.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Mene bl skrbi kaj bom jutri jedu, k me ženske mal razvajajo......hihi, ena mi je čufte pripravla, mam zlo rad , ena mi je pasulj skuhala (mmmmm, kak dobrega skuha, pa mam tud zlo rad, prdkanje gor al dol ), ena pa mi jutr sarme skuha .....pismo me poznajo v nulo....ob vsem se mi sline cedijo Torej.....kaj v hladilniku najdlje zdrži? Čufte so za en dan, pasulj za dva, sarme pa tud za dva......hm, težka bo......sarme nekak najdlje zdržijo, ne.....hihi, kake fajne skrbi, sm mal zajamral, da mam že mal dost variant "pogrej in pojej". Morm bl pogost jamrat, zgleda.... Da ti šaljem žgance i kiselo mleko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Bi šlo drug teden.....v ponedeljek? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Bi šlo drug teden.....v ponedeljek? samo asociacija na čufte, pasulj in sarme Imaš raje koruzne ali ajdove žgance? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Raje....koruzne. V gobovi juhi ajdove....Sicer pa nbenih posebno rad.......pa saj to bi bil zajtrk, ne? Kaj pa za kosilo dobim? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Raje....koruzne. V gobovi juhi ajdove....Sicer pa nbenih posebno rad.......pa saj to bi bil zajtrk, ne? Kaj pa za kosilo dobim? mah, kompliciraš...... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ..........tak se do gostov ne obnaša!!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ..........tak se do gostov ne obnaša!!! Jasno, da ne....ampak ti nisi moj gost......če bi pa bil...bi mogoče za aperitiv ponudila domačo medico...kaj pa vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.