Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ....nimaš tu kaj "kaj pa vem". Al veš al pa ne veš...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ....nimaš tu kaj "kaj pa vem". Al veš al pa ne veš...... ....vse je stvar inspiracije in trenutnega razpoloženja... ..ker je tema "kaj bomo danes jedli"...včeraj sem za večerjo spekla buhteljne "sa marmeljad"+ kompot.......danes pa je za večerjo samo "prijazen nasmeh"... ...Razumeš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Razumem.....če bo nasmeh dovolj prijazen bo tud večer brez večerje zlo "okusn"..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Lih pojedla 2 hrenovki... dost beljakovin za dons. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Za zajtrk sem jedla ovsene kosmiče, ki sem jih že včeraj namočila v jogurt (so bili danes ful tako mehki)... notri sem si pa pol zjutri zmešala za okus še mal tasmanskega medu (med s čokolado- mi ga je kolegica dala za r.d., res je neki posebnega, ful tak special okus)... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Popečeno polento s sirčkom in špargeljni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Glede na to, da dieta še vedno traja, ne bom spet ne ravn velik jedla...Zjutri kekse, jogurt in jabolkoKosilo juha s fritati in sladoledPopoldan kakšno sadje, kava in to je to!Ja, vmes pa šport, šport in še več športa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Zdele pojedla Hitgurt, Power jogurt mamico jim a temu rečejo jogurt al kaj? Sem še pol škatle muslijev in kosmičev not stresla, da se je dal pojest....saj če tole ješ ni čudn, da shujšaš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Zajtrk: kava, čaj, mandarina in pomarančaMalica: domač ržen kruh pa bezgov probiojogurtKosilo: brokolijeva kremna juha.Večerja: telovadba Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Kosilo: brokolijeva kremna juha.probaj namesto kakih kruhkov popečenih dodat not arašide (sem jo imela še eno porcijo od včeraj v hladilniku, pa morala mal eksperimentirat) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 juham koto. kutam joho. jutam koho. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Srečka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Mažem tatarca mau preveč sn dau popra not, drgač pa pašeeee pa stane sol tud ne manka Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Dans mel klasično slovenačko kosilo......goveja juhca, govedina, pražen krompir, hren s kislo smetano....njamsi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Zajtrk: kava + čajMalica oz kosilo: iz menze matevž + kisla repa (vse FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL preslano :xx!: mater vegetarsko jim spalim :xx!: )Popoldanska malica: hektolitri vode in nesladkega čaja da spravim vso to vegeto iz sebe Večerja: trebušni ples Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 POvabla frenda na kosilo.. Zdaj se moram pa sam še spomnit kaj skuhat.. Razmišljam o tistem piščancu v curryjevi omaki + riž, samo da bi omako tokrat sama poskušala sčarat, ne iz konzerve.. Hmm.. a bo uspelo?Ma ja, drugač lahk pa še vedno pico naročim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Mlask kdaj že Alianca? Dons bo pa musaka, solata in neki sladkega za povrh! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 vegiburgerje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ž.. Razmišljam o tistem piščancu v curryjevi omaki + riž, samo da bi omako tokrat sama poskušala sčarat, ne iz konzerve.. Hmm.. a bo uspelo? in sama scaraj! * jaz bom pa spet joto, je je glih se za dons, pa se za frendico (v bistvu sem jo zarad nje skuhala, ji je zadnjic zadisala in da zakaj je nic ne skuham, pa sem jo vceraj skuhala in moram rect, da je med mojimi najboljsimi do zdaj, pa vedno dobro skuham, je nekak naneslo, da sem 'znana' po joti, pa ceprav jo zlo redko kuham.. sam velik razlicnega folka jo je ze jedl). ** vcer sem pa pol koncno (sele ) prisla do one skute z bananco in medom... njami njami! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Priskuten namaz Včeraj zvečer sem odprl hladilnik, kaj bi uporabil za napolnit prazen želodec. Videl sem paket jajc in si rekel - ne to ne bo dobro. Ah! Kapnilo mi je, kako sem lahko takšne streljal po temah Kaj mislimo o homoseksualcih in podobno. Jasno, za kosilo sem jedel pečeno krvavico, repo in matevža! To bo to! Zagledal sem ostanke skute in drugega nič. Delat sem si šel skutni namaz. Sesekljal česen, našel sem še nekaj kaper, razredčil s paradižnikovo mezgo, dodal nekaj kapelj tabaska... barva je bila preveč lepa in dodal sem žličko gorčice. Danes vem, da sem pozabil rahlo soliti. Zakaj nisem dal še malo smetane, tudi ne vem (ah, potekel ji je rok trajanja...) Skutne namaze po tem receptu odsvetujem. Čeprav sem pojedel vse. V sili Piko še pri-skutne namaze je! Glavno pa je, da vem, kakšne reakcije dobim po zaužitju pečenih krvavic! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Uspelo Zadnjič sem namreč iz Uncle Bens konzerve prepisala sestavine in danes kar po filingu malo sčarala omako iz tistih sestavin, brez Ejev in ostalih dodatkov.. Je uspelo noro dobr Pa kul štos mi je tole, ee omakce iz vrečk in konzerv so dejansko ful dobre, pa pol tkole iz istih stvari mal sam spackaš Se mi prav fajn zdi Eh, Triple, drugič se pa prej povab Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 super sem vidla v dnenviku, pa me je prav zanimal, kako si zrihtala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ** vcer sem pa pol koncno (sele ) prisla do one skute z bananco in medom... njami njami! super, da ti je všeč, meni je res dobra stvar Danes bomva imela za kosilo skutine njoke z omako Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 hec, pa tud Piko je s skuto packaril vcer al kdaj. ja, zlo dobr, sam nad nasitno, sem ful medu dala..pa cist zrela banana je bla, mislim glih super, tko da res njami. (ker drugac jaz nisem tolk za sladkaraj, pol pa ne vem, kako naj skuto stimam )... jaz pa redkvice jem, jih obozujem.ponoc mi je zadisal avokado, moram si ga nabavit, sam zadnjic so mel sam take grde. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 drgač je meni fino tudi če si dam notri kakšne orehe, tako malo...ne pretiravam ..ma ja sej vse živo se lahko da, važno je da snedeš z užitkom redkvice tudi meni dobre, pa korenček tudi, ga večkat kar tako svežega pohrustam Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.