alf 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Prepeličja jajčka z jurčki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Njoke s sirovo omako in malce svedrov z mandeljni in bučkami Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Sarma Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 zeljna juha... ...jutri ješprenj z.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Dons smo jedli golaž ... s krompirčkom... pa še dober je bil. Jutri pa ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Njoke s sirovo omako in malce svedrov z mandeljni in bučkami Me zanima, kako pa narediš tole z mandeljni in bučkami.... Jaz sem pa bila danes bolj na suhi hrani.... Vem, da ni zdravo, ampak no time.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Dons pa kr Mc Donald`s meni! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 dons bomo imeli post.....za zdravo postavo.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Spargljeva juhca je bila. Zdaj, ko sem jih odmrznila, jih moram porabit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Najbolš bi blo, da neb nič... samo zdaj že je kar je... sem se že napokal....Pri dropceni cvetki, majhni marjetki, medek sem pil... medek sem pil...Sedaj imam želodček polen kot sodček... zdaj sem pa sit, zdaj sem pa sit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest iskalka 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Mi bomo pa zelenjavno juho in štruklje. Mljask. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Ciao, dobrodosla, iskalka, tkole okusno si uletela na LNF! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Mi bomo pa šmorn pa jabolčno čežano pa tist kar večina obožuje slanino z vampi po tržaško Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 jaz pa se ne vem kaj bom kuhcala... tamal je zbircen, tko da ne bo hotel brsticnega ohrovta, ki bi ga jaz jedla in ga mam tud doma... avokado mi disi ze par dni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 jaz pa se ne vem kaj bom kuhcala... tamal je zbircen, tko da ne bo hotel brsticnega ohrovta, ki bi ga jaz jedla in ga mam tud doma... avokado mi disi ze par dni... Ekhmmm... otroci so ogledalo svojih staršev.... to sem zato napisu, ker mi je prejle en kle to zabrusu..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 joj ebor, kolk sem bla nesrecna zarad tega ker je bil tko nejesc tamal.sam nimas kaj.jaz sovrazim siljenje, tko ga nsiem hotla silt, pa ga *morala* (ker se je prej rodil, je mel hudo zlatenco in je kar zaspal med dojenjem. in sem ga morala silt. :xx!:ogabno... in je trmast, jaz pa ne tolk, da se enmu v usta hoce nekaj tlacit, se mi zdi visek in posilstvo. ce noce in noce. ce JAGOD tud probat ni hotu no! sem rekla pa bedast no, ves kok ti bo vsec. ne. in ni.pol kasnej, saj zdaj velik vec je. ah kje, patrick, ga ne spravim k avokadu, no way. ne saj to tko, ne za 'kosilo', jaz ga kar tko jem, sam na kruhu oz. na oni suhi ploscici, ki je taka kot hostija, no mal debelejsa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 joj ebor, kolk sem bla nesrecna zarad tega ker je bil tko nejesc tamal.sam nimas kaj.jaz sovrazim siljenje, tko ga nsiem hotla silt, pa ga *morala* (ker se je prej rodil, je mel hudo zlatenco in je kar zaspal med dojenjem. in sem ga morala silt. :xx!:ogabno... in je trmast, jaz pa ne tolk, da se enmu v usta hoce nekaj tlacit, se mi zdi visek in posilstvo. ce noce in noce. ce JAGOD tud probat ni hotu no! sem rekla pa bedast no, ves kok ti bo vsec. ne. in ni.pol kasnej, saj zdaj velik vec je. ah kje, patrick, ga ne spravim k avokadu, no way. ne saj to tko, ne za 'kosilo', jaz ga kar tko jem, sam na kruhu oz. na oni suhi ploscici, ki je taka kot hostija, no mal debelejsa. Hja sej vem, tudi jaz sovražim siljenje pa pitanje na silo....Pri meni je bila prva ješča, da nismo uspeli sprot trpat v usta...Pri drugemu je pa bila enaka situacija kot pri tebi... kaj čm... tko pač je... zaradi tega če se pretirano živciraš je samo še slabše... pa še močnejši odpor dobi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Mene je tovarisica v vrcu silila z govejimi zrezki. Od nekdaj sem jih sovrazila. Nisem hotela pojesti in pika ona me je pa silila sedeti tam, dokler nisem pojedla. In potem se je zacelo dogajat to, da sem skrila meso v copate, ki sem jih imela obute, ko sem prisla domov, sem pa vrgla proč. Dogajalo se je, dokler nista mojadva starsa zvedla, kaj se dogaja, pogledala sta namrec v copate in sla na pogovor z tovarsico, ki me od takrat ni vec silila z nicemer. Obupna je bla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 uh, te vzgojiteljice v vrtcih. koliko stvari jaz ne jem zaradi njih... :xx!: sicer pa malo prej imela požrtijo s palačinkami Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 kurja juhica z ribano kašomesna lazanjazelena solata Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 kaksno solatko sem si naredila Velik rukole, paradižnik, čičerika, leča pa balzamični Sem napokana zdaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 A ma kdo rad tiramisu?Pošlji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Danes ... vse mogoče, v glavnem pa preveč že zjutraj en majcen sendvič, za kosilo veliko zelenjave - nekaj kuhane in še solatka + juhica... potem pa zvečer topli sendviči... hmm... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Sem mislil reč, da mi ga pošlje. Mislim da sem tiramisu odvisnik od sexa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Zakaj od seksa al misliš zaradi tistega tira mi su Seveda, to je afrodiziak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.