Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

mmmmm....jst pa grozdje papcam.....ko sem ga zagledal se mi je zaluštal, pol pa si mislim, ma je ziher zanič glede na čas, no, mi ne da miru, maznem enga za probat....njamsi. Dobro... x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Za kosilčka danes: zelenjavna juhica z vlivanci; piščančja prsa na žaru; mešana zelenjava, dušena na olivnem olju; ter riž in kup zelene solate..... seveda vse začinjeno s sstanetovo soljo....x:Dx x:Dx x:Dx

Za večerjo pa: domača jetrna pašteta na opečenem kruhku, ter kozarček merlota........ x:px x:px x:px

Smisel življenja je največja sreča

Včeraj zvečer sem hotel pripravljati zelenjavco, pa me pokliče fotr in reče, da ma domača jajca z Dolenjske, če jih hočem paket. Kaj naj ... ? Ok. Bom pa jedel jajca na oko!

Baje je 1 jajce bolj zdravo pojesti kot 2 jajci. Zdravje je važno! Torej sem sprejel dejstvo, da je pojesti liho število jajc bolj zdravo in sem si jih naredil 3 (5 bi jih imel preveč) Moram priznati, da so mi naredila apetit in sem si odrezal še kos Tolminca. Primorci so takoooo dooobri! Manjkala so mi orehova jedrca. Baje pomagajo za ... ja, jest med in orehe.

Ampak danes si moram narest kaj bolj konkretnega (ne mislim klobase)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

x8Dx

zajtrk: čokolino

ravnokar pijem čajček in že razmišljam o malici x:px

Za kosilo pa sem povabljena k prijateljici ki je veganka...me prav zanima kaj bo dobrega pripravila...jaz na te okuse nisem navajena x;)x Ko opisuje, se mi pa res sline cedijo x:px x:Dx x:o)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Guest sstane
ravno kosilo pojedla...sin skuhal-priden...krompir v kosih in ribji file pečen na olivnem olju s tržaško omako :yumy:

Se mi zdi, da je jeternica ena češka jed :8):

Guest sstane
nak...jet(e)rnica je zasavska klobasa...mnogi bi rekli fuj...men je dobra, jih sami delamo x:px

To poznam, na Češkem se mi pa zdi, da je to juha iz ječmena in krvi, jo delajo za koline :8):

Zajtrk; banano, burek s sirom. x:o)x

Kosilo; x:px Škampi ter kalamari na žaru :yumy: priloga/kuhan krompir in zelena oz. mešana solata :palec:

x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

santos ti pa uživaš, jaz sem najdu celo čokolešnik v omari pa ga pojedel

xDDx x;)x

Jaz pa sem si ga kupil (kilskega) v kranjski gori na dopustovanju...ne morem brez; že odvisnik ! x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

aliana si kej shirala?

x:Dx ja, sam še kost pa koža me je x:o)x

ma ne, v bistvu zgubila eno kilo.. itak ni bil point v tem, pa nekak sem računala, da glede na mojo kilažo ne bi smela nekaj ful kil zgubljat. pa je bila očitno moja teorija pravilna x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jaaa x;)x

hihi, vse več nas je ;)

aja kaj bomo danes jedli - hm v četrtek sem solato, včeraj nič razen sokov in vode, danes zaenkrat nič (podoben jedilnik kot včeraj), jutri upam isto, v ponedeljek bo že kar dolgočasen jedilnik, ker se bo ponovil ... no ja, govorim zase, itak da bom kuhala za preostali del družine x:Dx

včeraj sm južnal zunaj in sm si prvošu opečen lososov file na marinirani presni zelenjavi z rjavim rižem - dobr je blo :yumy:

dones pa sm si doma naredu oz. speku telečje medaljone s praženimi mandlji z njoki x:o)x - spet blo dobr :yumy: x:Dx

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...