free 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 sttane, dans sm jedu sol Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 mmmmm....jst pa grozdje papcam.....ko sem ga zagledal se mi je zaluštal, pol pa si mislim, ma je ziher zanič glede na čas, no, mi ne da miru, maznem enga za probat....njamsi. Dobro... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Za kosilčka danes: zelenjavna juhica z vlivanci; piščančja prsa na žaru; mešana zelenjava, dušena na olivnem olju; ter riž in kup zelene solate..... seveda vse začinjeno s sstanetovo soljo.... Za večerjo pa: domača jetrna pašteta na opečenem kruhku, ter kozarček merlota........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 sttane, dans sm jedu sol Ne govori na glas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 sttane, dans sm jedu sol To te pa lahko veliko Stane! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 Včeraj zvečer sem hotel pripravljati zelenjavco, pa me pokliče fotr in reče, da ma domača jajca z Dolenjske, če jih hočem paket. Kaj naj ... ? Ok. Bom pa jedel jajca na oko! Baje je 1 jajce bolj zdravo pojesti kot 2 jajci. Zdravje je važno! Torej sem sprejel dejstvo, da je pojesti liho število jajc bolj zdravo in sem si jih naredil 3 (5 bi jih imel preveč) Moram priznati, da so mi naredila apetit in sem si odrezal še kos Tolminca. Primorci so takoooo dooobri! Manjkala so mi orehova jedrca. Baje pomagajo za ... ja, jest med in orehe.Ampak danes si moram narest kaj bolj konkretnega (ne mislim klobase) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 za zajtrk čokolešnik;za kosilo mešano solato z rižem, tuno, sirom;za malico pravkar pokončala jogurt in makovo. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 zajtrk: čokolino ravnokar pijem čajček in že razmišljam o malici Za kosilo pa sem povabljena k prijateljici ki je veganka...me prav zanima kaj bo dobrega pripravila...jaz na te okuse nisem navajena Ko opisuje, se mi pa res sline cedijo Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ravno kosilo pojedla...sin skuhal-priden...krompir v kosih in ribji file pečen na olivnem olju s tržaško omako Se mi zdi, da je jeternica ena češka jed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 riž s curryjem, popečen sejtan in tofu, zelena solata+paradižnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 nak...jet(e)rnica je zasavska klobasa...mnogi bi rekli fuj...men je dobra, jih sami delamo To poznam, na Češkem se mi pa zdi, da je to juha iz ječmena in krvi, jo delajo za koline Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 tud na notranjskem poznajo klobase - jetrnice. drugo ime zanje pa je kožarice, ker zmeljejo notri tud kožo od prašiča :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 nak...jet(e)rnica je zasavska klobasa...mnogi bi rekli fuj...men je dobra, jih sami delamo a si iz Zasavja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Zajtrk; banano, burek s sirom. Kosilo; Škampi ter kalamari na žaru priloga/kuhan krompir in zelena oz. mešana solata Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 santos ti pa uživaš, jaz sem najdu celo čokolešnik v omari pa ga pojedel Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 santos ti pa uživaš, jaz sem najdu celo čokolešnik v omari pa ga pojedel Jaz pa sem si ga kupil (kilskega) v kranjski gori na dopustovanju...ne morem brez; že odvisnik ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Že cel teden na pomarančah, bananah, jabolkih in solati.. Občutek pa vedno boljši Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 mah super je zutrej vstaneš, mleko pogreješ zmešaš vse skup pa je:enostavnom, dobro, mogoče tud zdravo aliana si kej shirala? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 alo,kera bo zaj kaj gor vrgla men že kruliA v hlačah...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 aliana si kej shirala? ja, sam še kost pa koža me je ma ne, v bistvu zgubila eno kilo.. itak ni bil point v tem, pa nekak sem računala, da glede na mojo kilažo ne bi smela nekaj ful kil zgubljat. pa je bila očitno moja teorija pravilna Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Pire, špinača, pečen jajček in....in....in.....šarlotaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 jaaa hihi, vse več nas je aja kaj bomo danes jedli - hm v četrtek sem solato, včeraj nič razen sokov in vode, danes zaenkrat nič (podoben jedilnik kot včeraj), jutri upam isto, v ponedeljek bo že kar dolgočasen jedilnik, ker se bo ponovil ... no ja, govorim zase, itak da bom kuhala za preostali del družine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 čokolešnik za zajtrkza kosilo: riž, gobja omaka, namesto solate pa kislo repo (sem pač čudna )zdajle bi pa jedla čokolado, pa je nimam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 Danes imam beljakovinski dan-za kosilo in večerjo grška solata Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. februar 2006 Prijavi Deli 11. februar 2006 včeraj sm južnal zunaj in sm si prvošu opečen lososov file na marinirani presni zelenjavi z rjavim rižem - dobr je blo dones pa sm si doma naredu oz. speku telečje medaljone s praženimi mandlji z njoki - spet blo dobr Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.