Ruby72 25. februar 2006 Prijavi Deli 25. februar 2006 dajem semle en recept, ki sem ga že komaj čakala...mi ga je danes poslala kolegica rdece zelje z jabolkami in rozinami: zelje po dolgem narezes in das v ponev kjer si predhodno segrela olje. Zelje solis, vendar ne prevec, premesas in dodas malo vode, pokrijes in dusis, na zmernem ognju. Med dusenjem veckrat premesas.Po 20 min dodas naribana jabolka in rozine(po okusu:), premesas, pustis da se dusi se 10 min in to je to. Meni je bilo tole Pa dober tek Bravo Sončk, naredila danes in je bilo odlično!!! Za zraven sem nalistan krompir malo pocvrla v ponvi na olivnem olju in vsakemu spekla en mini piščanjčji zrezček s sirom. Kot solato sem ponudila: mix endivijo in motovilc, fižolček, na vse to poribala malo hrena in zabelila z bučnim oljem, balzamskim kisom in soljo. Z desert sva se pa spustila v mesto in privoščila avstroogrske krofe , kot se za pusto soboto šika ,2/3 manjši od trojanskega standarda, sicer pa odlični Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 ah, ne. samo zdaj je obdobje naziranja, pa je prevec za napisat Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Jah, jst sm se odločila, da bom letošnji pust preskočila, zato tut ne hodim po štacunah, pa po net-prehrani, ne gledam TV z maškarami, niti sprevodov. Sm na dieti z juho iz zelene, hodim edino še na fitnes pa savno,...zjutraj telovadim tibetance pa Makko, zvečer za noge...in pol nej pojem en krof in totalno izničim vse garanje?? No way! Sam župa je pa nagravžna :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Jaz danes nič, ker se držim posta, sem pa pravkar spekla en tak dober pecivčk na "horuk". Zmešala sem polnozrnato pšenično moko, pirino moko, otrobe, 1 zavitek pecilnega in vanili sladkorja, ter umetno sladilo. Potem sem naribala 3 jabolka, manj mastno skuto (500 g),narezala sem orehe in lešnike (200 g). To mešanico (moke, otrobov in sladila) sem potresla po dnu pekača, nanjo nadrobila skuto, potresla z jabolkami, ki sem jih začinila s cimetom in na koncu dodala še orehe in lešnike. Potem sem to maso zopet posula z mešanico moke, potem zopet skuta, jabolka in lešniki+orehi, na koncu pa še ena plast moke. Na koncu sem vse skupaj prelila z mešanico manj mastnega mleka in 3 jajčk.....maso nato prepikala, da se je fajn prepojilo in dala pečt na 180 stopinj za 45 minut....Diši kot sam hudič....ampak jaz ne morem probat.....moja dva srčka pa pravita, da je njamsata..... Bom imela zjutraj dober zajtrk........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 zmrznene osliše z trgovine na nemastnem olju spečene Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 jaz bi pa samo milke jedla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 zmrznene osliše z trgovine na nemastnem olju spečene Opala, kako pa zgleda nemastno olje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 to je samo preverjanje kako pozorno berejo ljudje to. Olje je že bilo mastno brez skrbi. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 hahahaha ti si mi faca...res rabiš eno, da ti bo skoz delala tiramisu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Bravo Sončk, naredila danes in je bilo odlično!!! Za zraven sem nalistan krompir malo pocvrla v ponvi na olivnem olju in vsakemu spekla en mini piščanjčji zrezček s sirom. Kot solato sem ponudila: mix endivijo in motovilc, fižolček, na vse to poribala malo hrena in zabelila z bučnim oljem, balzamskim kisom in soljo. Z desert sva se pa spustila v mesto in privoščila avstroogrske krofe , kot se za pusto soboto šika ,2/3 manjši od trojanskega standarda, sicer pa odlični uf super, me veseli, da ti je bilo všeč Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Upam, da boš preživel. Jutri pa hajd čez mejo, pa si nabavi zaloge mascarpona, pa bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Testenine s porom 1/2 kile pora sem zrezal na fleke (na četrtinke po dolgem, potem pa še počez na 3 cm široke koščke), jih na močnem prepražil, do kraja zdušil do mehkega (skupen čas obdelave z vročino: 20 min), stresel čez 4 sesekljane česnove stroke, da je močno zadišalo. Medtem sem zavrel vodo za prave makarone (tip paste macherone). Ko je voda zavrela, se je por že ohlajal. Sedaj je trenutek za sol. Tudi Stanetova je dobra za to. Še 3 velike žlice kisle smetane, premešal in omakca se je integrirala do skuhanih testenin. Opozarjam - kadar se dodaja kisla smetana, je potreba po česnu večja, kot ponavadi. Če bi kdo hotel dodati prašek za napenjanje, potem naj strese malo mletega popra. Po okusu je v redu dodatek. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Jedla sm mehko solato s koruzo, tuno, balzamičnim kisom, bučnim oljem in Zdravo soljo....mater, je bla dobra! Zvečer sm pa povabljena na večerjo...mmmmmmm, kok bo dobr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 hmmm čez cca. pol ure si bom speku v teflonu dobrih 200g piščančjih prsi, to znese okol 50g beljakovin, idealno po napornem treningu.. zravn bom pa samo eno rezino polnozrnatega kruha, lih tok, da je mejčkn hidrata... pa svežo zeleno papriko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 je že za mano oz. v želodcu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 nažrla sem se piškotov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Hmm.. glede na to, da men Nutella paše skor povsod.. sem si rekla, da bi lahko tud na testenine šla.. in sem skuhala čist tamale školjkice, v še čist vroče zamešala eno ogromno žlico Nutelle...in ugotavljam, da se nisem čisto nič zmotila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Hmm.. glede na to, da men Nutella paše skor povsod.. sem si rekla, da bi lahko tud na testenine šla.. in sem skuhala čist tamale školjkice, v še čist vroče zamešala eno ogromno žlico Nutelle...in ugotavljam, da se nisem čisto nič zmotila pa vseeno, dober tek Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 dones si bom spet speku cca. 200g piščančjih prsi, mah sm že mal naveličan, ampak vseen so najbolši vir kvalitetnih beljakovin pa zravn mal polnozrnatega kruha pa paprike pa paradižnika pa sadni jogurt za posladek, pol grem pa na kako pivo še... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Pivo so ogljikovi hidrati to morš pred treningomMogoče bi šla tut v tiramisu ah boli me k...tu pa tam se pa lahk pregrešim oz. grešim... paše mi pit dones, grem mal nalit joj corona bo tekla ma vse živo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 A jeste kaj bledes/blitvo? Lepa, mlada in zdrava blitvička, takoj narejena in dooooooooooooobra Ideja za kosilo, kvaliteten obrok Kuskus z blitvo -15 minut Naredim kuskus (Zlato polje )Blitvo operem, dobro odcedim in fliknem v ponev na olivno olje. Malček jo podušim, kakšno minuto. Posolim, včasih dodam noževo konico mesnga ekstrakta od Liebiga . Ugasnem, dodam kakšno žlico kisle smetane, pest parmezana in pest pinolov. Omako porazdelim po kuskusu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Jst pa kuham Afriško meso, pa kuskus zraven + solata mmmmmm jst pa maram bitvo in ru... rigo Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Evo, tiramisu narejen, ravno prav je šel v posodo Pustim za jutri, mogoče se mami in oči na obisk povabta... Zdaj pa kosilo na hitro.. smo vsi na kuskusu danes al kaj? Jaz ga bom danes s sejtanom.. pa kako omakco se moram spomnit... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Ja, najprej vzameš eno Surikato in jo obriješ, potem olupiš kožo in kuhaš 2 uri........ U bistvu je govedina narezana na koščke al pa trakce s korenjem, zeleno, pa piment daš not, pa kajenski poper, papriko, klinčke, rdeče vino, full čebule, česen in kuhaš ene 3 ure, da se vse opretensta in meso zmehča - kuskus full paše zraven - bolj na Maroško kuhinjo spominja no. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 ja kuskus itak arabska jed Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.