Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Včeri je bil na pari kuhan grah s skutino polivko in telečje hrenovke v naravnem ovoju + za sladico mlečni riž s čokolado.

Dons bo pa segedin...brez sladice! Sm se že v službi nažirala s suhimi figami.

So se takoj na rit prleple. Iz ust direkt na rit :O: :O:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

včer smo mel kruhove cmoke pa zrezke v gobovi omaki.

da se ne naješ xscratchx jz sm bl lačne sorte... he he he... zih bom šla.. ker slišim da majo same dobre fajn jedi. a mogoče zdej že veš kako se reče tistmu s curryem k ti ješ?

spet se mi je na bolš poslabšal

Sojini špagetki z domačo paradižnikovo polivko, kot bi rekli v Monte iz Cota - z veliko...ne sadja ampak zelenjave x^x x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

sem čist pozabla povedat. sem bla v soboto v vegedromu... jedla indijski krožnik... pol pojedla... blo ful dobr... vse sorte enih okusov... mnjammmm
spet se mi je na bolš poslabšal

Predjed - Pršut, Sir v toplem kruhu oz. vročem. :vragec: x:Dx

Glavna jed - Tatarski Biftek z dodatkom - Olive, Kumarce in pečen kruh. :yumy: xcheersx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Dans mamica kuha...torej za...

predjed: Goveja juha z rezanci

Glavna jed: Musaka :yumy:

Solata: rdeča pesa :yumy:

xcheersx

Želim dober tek vsem na LNF ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Jst pa lahko povem da smo imel danes pire krompir, kuhano repco - kooook hudo dobr je to mljask in popečena jetrca...e pa seveda solatko brez tega ne gre!

Sam zdej sem že lačna, med vikendi sem zmeri lačna med tednom pa ne morem jest to je kar zanimiva zadeva :inocent: verjetno ker med vikendi zmeraj jem v družbi x:Dx

Hja nč pazt bo treba začet zdj k gre zima h kraju, se je mal preveč "zaloge" nabral - ups w:Iw

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

(*zanimivost?): niti vceraj niti danes nisem pouzila niti grizljaja.

Pa se ne grem kakega posta - sam preprosto ne jem. ker ne rabim... al kaj...

Sem pa *zjutraj* (x:o)x haha, ob kakih treh, ko sem vstala, danes sem si po 20. letih privoscila cezopoldansko spanje) spila en kozarc (sveze stisnjenih) agrumov. xsrcx

Jaz bi sam pila, v lajfu, najrajs... pa gricnila kak oreh, mandelj in podobno, pa kak zeljcek... shtorchek od cesa (recimo si olupim brokolijevega)... avokado... pa kaj tAcga...

vse te hrane, priprave... sam nek... uzitek... kao...

Vidim zdaj - NATANCNO ISTO tezho imam (torej nic ne zgubljam), tud ce tko jem - !po svoje!

x^x :vtz:

Sory - ni ne za v hujsanje z luno in ne za splosni post...

Pac pa je za v "Kaj bomo danes kuhali?"

Nic.

Kot nismo vceraj. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...