Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Ruby: dvomim, da bi se kdaj lotila hobotnice, ker izgleda tako zdrizasto, čeprav je dobra....

To stvar naj raje počnejo strokovnjaki...

Ma ni zdrizasno x:Dx , na taler dobiš lepe nežno roza koščke hobotnice.

...in pozabila sem, kdo je dal recept za rdeče zelje na oljčnem x^x olju+jabolka+rozine...skratka...PRVA liga :palec:

Sončk, pridna, je objavila.

Enja, sem jaz takoj preizkusila recept, res odlična jed.

Tudi sama med oboževalci zelja x^x

Imam še eno mini porcijo sarmičk zamrznjenih x:px xDDx

Deli na socialnih omrežjih

Evo samo zate nosorog nekaj receptov

x:Xx x;)x

Evo pa še tale z zeljem za nosoroga

x;)x

Danke* x:Xx

*Legenda: Danke - niso mišljene prebivalke Danske, niti ni to množina drugega izraza za zadnjico. Hm, hotu sm rečt hvala.

lalala pa še tralalero

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Glih ki smo pri tem, kaj mislite da to finke pa danke, da je to zanalašč ustvarjeno v našem jeziku, tam v semdesetih prejšnjega stoletja s poplavo raznih pregrešnih revij za tantrike?

Kok s ti tresnjen ... xokx xsuperx

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Za zajtrk: sveže stinsjen pomarančni sok, alpski kruh s skutno-zeliščnim namazom ter lahki jogurt

Za kosilo: cvetačna kremna juha (brez smetane), pira z zelenjavno omako in solata

Malica:jabolko

Večerja: tunina solata in pira, ki je ostala od kosila (brez zelenjavne omake)

x:px x:px

Smisel življenja je največja sreča

Jst sm dons u trgovin jogurte kupvou, pa mi ni blo treba vzet lahkih, ker sem bil z avtom. :inocent:

lalala

Vidiš, tukaj si pa v prednosti....jaz pa špecerijo hodim vedno peš nabavljat....torej gledam na to, da so moje vrečke čim lažje.... x:)x

ti itak pol življenja kuhaš x:o)x

Za zdrav in kvaliteten obrok sploh ne potrebuješ veliko časa.... x^x Se vidi, da si strokovnjak samo na enem (omejenem) področju.

Sicer pa, bolje porabiti 5 minut več svojega življenja za dobro hrano in kvalitetno jesti, kot pa se pehati za denarjem in jesti svinjarijo, ki ti potem skrajša pol življenja.....Vsak se odloči za svoj način življenja.....tvoj je pač takšen kot je..... :o|o: :O:

kak sn dans žrl :o|o:

gulaš pa testenine poleg s solato, pol pa zvečir še čufte pa pire, zaj mi neke čokolade dišijo še x:o)x

včeri sn sam šit jedel x:o)x

sendviče, pizzo, kekse, čokoljat, smokije, bonbone, lalalaa

požrl lepinjo s kajmakom in čebulo, haaaa kak smrdim xDDx

...na kterem pa?

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

koki kokica xcivx

x:o)x x:o)x ooooo, bobi bobika..........glede na tvoje poste (pa so to samo dve strani nazaj) je več kot jasno, da si strokovnjak za žrtje.....kot kanta za smeti...... :xx!: :O:

Saj sem rekla.......OMEJENO...... xcivx xcivx xcivx

Kokica CARICA!!!! :palec: x:Dx

*

Danes smo pomlatili zelenjavno musako (krompir, blitvica, sir in smetanov preliv)

Sila natančni gospe, ki se vedno obregne ob moje zmečkane prte s sliko dokazujem, da se popravljam! :vragec: x^x

x:Dx :palec:

bi pa rada tisto videla , ki se pritožuje čez tvoje pogrinjke x8Dx meni si ti ustava, nekaj kar ne bom nikoli uspela uvest v svoji jedilnici.....komaj bo mularija nehala pacat po mizi pa frajhat po stenah, se bodo pa men roke tresle :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

koki kokička, še nisi slišala za raznoliko prehrano?

x:o)x

moja vsekakor je.x;)x

---

no, današnji jedilnik pa je (da te sproti obveščam, hahaah) :

za zajtrk kos kruha s sirom in kakav,

za kosilo juhica, svinjski kotlet s krompirjem in solata,

pol sn si drznil x:o)x pojest dve kepici sladoleda,

zdajle sem spil 3 deci oranž, morda še pojem kak jogurt ali skuto pred spanjem...

za jutri pa še ne vem , veš

:8):

ker sem omejen

x:Dx

sam zgledam pa še kr dobr za omejenca x:Dx x:Dx x:Dx xcivx

lalalaa

hehehe, si me nasmejal...... x:Dx

Raznolika prehrana? Ja, seveda....sendvič, pizza, čokolada, keksi, bombončki, lepinja s fajn mastnim kajmakom, čufte, krompir......Raznoliko že, kalorično tudi, ampak popolnoma neuravnovešeno, slabo prehranjevanje....že kar vidim kolk bele moke je padlo v tisto omako s čufti, pa na pizzi cele toone fajn mastnega sira, ki ti veselo maši tvoje žile....

Ni kaj Bobika, obvladaš zadevo, predvsem nezdravo prehranjevanje x:o)x

A veš kako so včasih rekli krompirju? Gomolj za prašičke....Je popolnoma brezvredno hranilo, ki premore tisto malo vitamina takoj pod olupom, ki ga pa tako in tako odstranimo predno ga pripravimo. Skratka, za d... štukat vredu, drugače pa :xx!: brezvredno živilo.

No, današnje kosilce ti je mamica kar vredu skuhala.... x:o)x , sam svinjsko, po možnosti s cm debelim mastnim robom....ja, no.... :o|o:

Ej, Bobika, to je pa res lepo, da sam o sebi meniš, da ŠE KAR dobro izgledaš.... :palec: Upam, da nam boš kdaj dal možnost, da te še mi ocenimo????? :O:

Drugače pa še tole, ni važno kako izgledaš zunaj, važna je predvsem notranjost...., ker če ta ni lepa potem ti tudi izgled ne pomaga. x;)x

Pridno in zdravo papaj jutri.... x:px

Jaz sem pa danes popapala:

Z: jogurt z otrobi in alpski kruh

M: jabolko

K: mi ga je pridno skuhal moj dragi: cvetačna juha, zajček v zelenjavni omaki, polnovredne pririne testenine in solata s paradižnikom

M: pest indijskih oreškov

V: skuta (cottage cheese-trenutno mi je ful dober) in tunina iz konzerve v lastnem soku

RUBY, tole krasno izgleda...... :palec: :palec: :palec:

Luba Lia x:Xx tnx x:Ix ,

jaz bi pa bila rada v prihodnjem življenju abonirana na tvojo kuhinjo x^x xokx :yumy:

Pameten človek dopusti lekcije: ker si me povsem upravičeno okrcala xcivx zaradi gretja bučnega olja, odslej pogrejem fižol za na solato kar v fižolovki. Šele potem zabelim z bučnim oljčkom in balzamskim kisom.

Aja, še prej pa izvedem v skledo nekaj potegov po ribežniku svežega hrena x:px

*

V četrtek dobim rdeč krompir iz Štajerlanda xDDx

Spet bomo mesili njoke, da bo veselje x^x

* Sveta resnica in praksa x:Dx :ni je mularije pod tem soncem, ki ne bi bila presrečna ob vsaki uri dobrega dunajskega s pomfijem

* Prti & umazani zidovi: v odličnih gospodinjstvih se prah dviga x^x

:eek: Zakaj :vragec: si izbrisala svoj izvrstni nedeljski menu? :eek:

x:Dx :palec: zarad ovega mukija,ki se vtika skoz neki v oldtajmerke :madpro:

pa napišem še enkrat

omaka z lisičkami, pražen krompirček, zeljnata solata, dunajska šnicla, čokoladna rolada....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

hehe, še ena kura ki ne loči kotleta od šnicla xDDx

in to kvazi gospodinje x:Dx xcivx

Bob, ti ki si tako lep od znotraj x:Dx , a si morebiti zainteresiran tudi za perfektnost?

Vsaj enkrat se premagaj in se zavestno odloči, da ne boš žaljiv. xcivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...