Ruby72 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Ruby: dvomim, da bi se kdaj lotila hobotnice, ker izgleda tako zdrizasto, čeprav je dobra....To stvar naj raje počnejo strokovnjaki... Ma ni zdrizasno , na taler dobiš lepe nežno roza koščke hobotnice. ...in pozabila sem, kdo je dal recept za rdeče zelje na oljčnem olju+jabolka+rozine...skratka...PRVA liga Sončk, pridna, je objavila. Enja, sem jaz takoj preizkusila recept, res odlična jed. Tudi sama med oboževalci zelja Imam še eno mini porcijo sarmičk zamrznjenih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Evo samo zate nosorog nekaj receptov Evo pa še tale z zeljem za nosoroga Danke* *Legenda: Danke - niso mišljene prebivalke Danske, niti ni to množina drugega izraza za zadnjico. Hm, hotu sm rečt hvala. lalala pa še tralalero Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Glih ki smo pri tem, kaj mislite da to finke pa danke, da je to zanalašč ustvarjeno v našem jeziku, tam v semdesetih prejšnjega stoletja s poplavo raznih pregrešnih revij za tantrike? Kok s ti tresnjen ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 danes bomo pa mehiško kuhal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Za zajtrk: sveže stinsjen pomarančni sok, alpski kruh s skutno-zeliščnim namazom ter lahki jogurtZa kosilo: cvetačna kremna juha (brez smetane), pira z zelenjavno omako in solataMalica:jabolkoVečerja: tunina solata in pira, ki je ostala od kosila (brez zelenjavne omake) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 lahki jogurt Jst sm dons u trgovin jogurte kupvou, pa mi ni blo treba vzet lahkih, ker sem bil z avtom. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Jst sm dons u trgovin jogurte kupvou, pa mi ni blo treba vzet lahkih, ker sem bil z avtom. lalalaVidiš, tukaj si pa v prednosti....jaz pa špecerijo hodim vedno peš nabavljat....torej gledam na to, da so moje vrečke čim lažje.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 17. marec 2006 Prijavi Deli 17. marec 2006 Pica s hoferja z gozdarsko salamo. Neverjtno popolnoma enak okus ima kot v emonski kleti! Pa je bila najbrž zmrznjena dost cajta. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Včeri sem jedla golaž v Lovcu Za večerjo pa 2 pira danes pa gobovo juho v Grajski gostilnici pa zelenjavco z žara Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Rižoto iz bučk Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Gobice po mamino Res hudo dober.Vegiji rulamo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Jaz ko se, se od sladkarij.Zdaj se ne. Sem zadovoljna. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 sm lih zmazal 100g pljučne in 150g piščačjih prsi pa neki polnozrnatih testenin zravn pa zelenjave... mesa sicer mal preveč, ampak je bla rees lakota po tem dolgem teku Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 pravkar pokončala še zadnjo milko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 js dones nam nč več jedu, samo še pijačo bom konzumiral, sam še ne vem še katero Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Pravkar pripravljam ribo (ostriž) na žaru, pa dušen rjav riž in malo zelenjavne priloge. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 ti itak pol življenja kuhaš Za zdrav in kvaliteten obrok sploh ne potrebuješ veliko časa.... Se vidi, da si strokovnjak samo na enem (omejenem) področju. Sicer pa, bolje porabiti 5 minut več svojega življenja za dobro hrano in kvalitetno jesti, kot pa se pehati za denarjem in jesti svinjarijo, ki ti potem skrajša pol življenja.....Vsak se odloči za svoj način življenja.....tvoj je pač takšen kot je..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 kak sn dans žrl gulaš pa testenine poleg s solato, pol pa zvečir še čufte pa pire, zaj mi neke čokolade dišijo še včeri sn sam šit jedel sendviče, pizzo, kekse, čokoljat, smokije, bonbone, lalalaa požrl lepinjo s kajmakom in čebulo, haaaa kak smrdim ...na kterem pa? koki kokica ooooo, bobi bobika..........glede na tvoje poste (pa so to samo dve strani nazaj) je več kot jasno, da si strokovnjak za žrtje.....kot kanta za smeti...... :xx!: Saj sem rekla.......OMEJENO...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Danes je bil rjavi riz, bučkova omaka z dodanim ingverjem in solata iz kumaric Za posladek so bili bananini muffni, ki pa jih jaz nisem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Kokica CARICA!!!! *Danes smo pomlatili zelenjavno musako (krompir, blitvica, sir in smetanov preliv)Sila natančni gospe, ki se vedno obregne ob moje zmečkane prte s sliko dokazujem, da se popravljam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 bi pa rada tisto videla , ki se pritožuje čez tvoje pogrinjke meni si ti ustava, nekaj kar ne bom nikoli uspela uvest v svoji jedilnici.....komaj bo mularija nehala pacat po mizi pa frajhat po stenah, se bodo pa men roke tresle Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 koki kokička, še nisi slišala za raznoliko prehrano? moja vsekakor je. ---no, današnji jedilnik pa je (da te sproti obveščam, hahaah) : za zajtrk kos kruha s sirom in kakav,za kosilo juhica, svinjski kotlet s krompirjem in solata,pol sn si drznil pojest dve kepici sladoleda,zdajle sem spil 3 deci oranž, morda še pojem kak jogurt ali skuto pred spanjem... za jutri pa še ne vem , veš ker sem omejen sam zgledam pa še kr dobr za omejenca lalalaa hehehe, si me nasmejal...... Raznolika prehrana? Ja, seveda....sendvič, pizza, čokolada, keksi, bombončki, lepinja s fajn mastnim kajmakom, čufte, krompir......Raznoliko že, kalorično tudi, ampak popolnoma neuravnovešeno, slabo prehranjevanje....že kar vidim kolk bele moke je padlo v tisto omako s čufti, pa na pizzi cele toone fajn mastnega sira, ki ti veselo maši tvoje žile.... Ni kaj Bobika, obvladaš zadevo, predvsem nezdravo prehranjevanje A veš kako so včasih rekli krompirju? Gomolj za prašičke....Je popolnoma brezvredno hranilo, ki premore tisto malo vitamina takoj pod olupom, ki ga pa tako in tako odstranimo predno ga pripravimo. Skratka, za d... štukat vredu, drugače pa :xx!: brezvredno živilo. No, današnje kosilce ti je mamica kar vredu skuhala.... , sam svinjsko, po možnosti s cm debelim mastnim robom....ja, no.... Ej, Bobika, to je pa res lepo, da sam o sebi meniš, da ŠE KAR dobro izgledaš.... Upam, da nam boš kdaj dal možnost, da te še mi ocenimo????? Drugače pa še tole, ni važno kako izgledaš zunaj, važna je predvsem notranjost...., ker če ta ni lepa potem ti tudi izgled ne pomaga. Pridno in zdravo papaj jutri.... ************************************************************ Jaz sem pa danes popapala: Z: jogurt z otrobi in alpski kruhM: jabolkoK: mi ga je pridno skuhal moj dragi: cvetačna juha, zajček v zelenjavni omaki, polnovredne pririne testenine in solata s paradižnikomM: pest indijskih oreškovV: skuta (cottage cheese-trenutno mi je ful dober) in tunina iz konzerve v lastnem soku RUBY, tole krasno izgleda...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Luba Lia tnx , jaz bi pa bila rada v prihodnjem življenju abonirana na tvojo kuhinjo Pameten človek dopusti lekcije: ker si me povsem upravičeno okrcala zaradi gretja bučnega olja, odslej pogrejem fižol za na solato kar v fižolovki. Šele potem zabelim z bučnim oljčkom in balzamskim kisom.Aja, še prej pa izvedem v skledo nekaj potegov po ribežniku svežega hrena *V četrtek dobim rdeč krompir iz Štajerlanda Spet bomo mesili njoke, da bo veselje * Sveta resnica in praksa :ni je mularije pod tem soncem, ki ne bi bila presrečna ob vsaki uri dobrega dunajskega s pomfijem * Prti & umazani zidovi: v odličnih gospodinjstvih se prah dviga Zakaj si izbrisala svoj izvrstni nedeljski menu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 zarad ovega mukija,ki se vtika skoz neki v oldtajmerke *** pa napišem še enkrat omaka z lisičkami, pražen krompirček, zeljnata solata, dunajska šnicla, čokoladna rolada.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 hehe, še ena kura ki ne loči kotleta od šnicla in to kvazi gospodinje Bob, ti ki si tako lep od znotraj , a si morebiti zainteresiran tudi za perfektnost?Vsaj enkrat se premagaj in se zavestno odloči, da ne boš žaljiv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.