Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

hehe, koki kokica, pizza je bla s tuno in čebulo, njamsi x:px

o mesu pa itak nimaš pojma, ker ne vem na kterem kotletu si ti vidla kako mast x:o)x

xcivx

v nedeljo jem pr starih, in? :8):

ja, morda je krompir (bil) hrana za praseta, sam koruza pa je ŠE vedno hrana za kure in kokice x:Dx

otrobi pa itak za praseta prvovrstni posladek da se pitajo lepo...

x:Dx

huh, od znotraj sn šele lep :8): x:Xx

sam tisto šparam veš x:Dx da ne bo preveč gužva xDDx starih bab niam rad xcivx

lalallaaa

hehehe, kje si pa še videl tunino pizzo brez sira....aja, ti si imel tako spešl-dietno, ja, ja....upam vsaj, da so ti testo naredili iz polnovredne pšenične moke (če sploh veš, kaj je to)...x:o)x

meso, ja....svinje že ne maram, tak, da res bolj malo vem o njem....ampak tudi kotlet z mastnim robom sem že vidla....nea ti men pamet solit..., ker tak pameten pa tud nisi.

Saj sem vedela, da edino takrat, ko ješ pri mamici imaš juhico, pa glavno jed in sladico....zdaj, kolk je pa to zdravo pa tako vemo, da naši starši ravno ne dajo veliko na zdravo prehrano. Sicer pa Bobi, ti si že velik fant in bi si lahko kaj pametnega skuhal tudi sam, ne pa, da sam sendviče ješ in vun na pizzo hodiš.... x:o)x

Ja, še to, malo bolj spoštljiv bi lahko bil vsaj do svojih staršev.....da jim rečeš "stari"-ja, res si na nivoju....OMEJEN x:o)x

NIČ, te bom dala a.a., ker si mi zoprn in se mi zdi, da sva enkrat rekla, da se izogibava eden drugega, pa ti ne moreš, da bi vedno znova ne začel s svojimi bedastimi komentarji:o|o:

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

Sila natančni gospe, ki se vedno obregne ob moje zmečkane prte s sliko dokazujem, da se popravljam! :vragec: x^x

:eek: x:px x:Dx x:px

x:Dx :palec:

bi pa rada tisto videla , ki se pritožuje čez tvoje pogrinjke x8Dx meni si ti ustava, nekaj kar ne bom nikoli uspela uvest v svoji jedilnici.....komaj bo mularija nehala pacat po mizi pa frajhat po stenah, se bodo pa men roke tresle :o|o:

:shuriken:

naj gospe v obrambo povem, da je redno prekontrolirana in ustrezno **komentirana** s strani Višje sile o spretnostih in radostih likanja :vragec: ....potem pa ko se je Janezek, že navadil na **neumestne pripombe** je to želel podeliti s širnim vesoljem.

nigačeztaščo.press

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

I'm not hungry at all... :eek: xnckrivx

Jaz pa danes zeloooo x:px

Komaj cakam, da bo kaj. Mi kruli.

Zazelela sem si krompirčka! Po zeeeeeeloooooooo dolgem času. Kar pečenega v pečici v peki papirju in zraven solato. Ja ja x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

gobova juha(jurčki)

goveji golaž

kruhovi cmoki

kromšnite

kaj bom pa js jedla pa še ne vem, zaenkrat sem samo pol litra bele kave :fiju:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Kuskus s čebulo in mal pikanten, zraven pa sladko rdeče zelje. Mi je ful zadišalo, sem šla zmrznjenega iskat v trgovino. Zdaj se pa najedla ko pujs, ker ne znam sam za eno osebo skuhat pa predobro je, da bi stran metala x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

okej.

sam jaz sn vsaj odkrit.

ti (in večina) pa ne.

se raje po OSih usajate.

no, sj vseen...

Odkrit? Saj ni bilo govora o odkritosti. Ti si zelo pogosto zelo žaljiv .

Zakaj pa jaz nisem odkrita? In drugi? Komu podtikuješ zahrbtnost? Kako veš, da se usajamo po os-ih?

Znam brati med vrsticami in grem mimo tistega tvojega kroničnega bahanja, kako si v vsem zmagovalec, največji znalec na vseh področjih, in vendar zaznam, da si tudi muzičar, se spoznaš na serijo zadev, imaš v sebi zdravo radovednost...., da si kljub vsemu duvanju - en čisto povprečen ok dečko iz province.

Kar ti pa ne daje pravice da žališ. Kajti dobre manire( meddrugim- reči hvala) so pa tvoja šibka točka.

x:)x

sam jaz sn vsaj odkrit.

sicer te pa en drek briga.

dans sn jedo pol lira jogurta za malco veš? :8):

Pa ne Bobi, da na tak beden in nizkoten način kažeš svojo odkritost. Če bi ti bil odkrit sem prepričana, da bi tukaj brala popolnoma nekaj drugega.

Si le nekdo, ki se nam kaže v takšni luči kot bi želel biti, drugače pa si, kot je rekla Ruby eden povprečen pobč, ki si ne želi biti tako povprečen, potem se pa tukaj vun mečeš in želiš pohoditi vsakogar, ki ne verjame tvojim ah in oh zgodbam, bednim komentarjem, ter se ne smeji tvojemu humorju ali pa mirno ne gleda kako žališ.

Sicer pa, res me en drek briga zate, ker zame si le eden več na svetu, ki ne pozna manir.....takšni pa so zame poden od podna, s humorjem in obnašanjem na nivoju triletnega otročaja, ki se hoče venomer dokazovati, se vsemu posmehuje, vse zna in ve......

Sicer me pa res ne briga, ker zame nisi pomemben osebek, za katerega bi bilo sploh vredno napisati še kakšno besedo ali izgubljati čas.

Ja, pa en drek me briga kaj si jedel včeraj, danes, jutri........

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Hm, ne vem kaj mate od tega, da se tu nekaj usajate drug nad drugim... xrolleyesx

No, kar se mene tiče, grem pravkar jest enkratne skutne palačinke, polite z jagodnim prelivom, njami! Se kdo pridruzi? x;)x

P.s.: Bobnar, ne vem zakaj sploh odgovarjaš na neke provokacije, tak majo samo še večje veselje. Opažam, da se ljudje, ki nimajo pestrega lastnega življenja, zelo radi ukvarjajo z drugimi, zato se jim nikar ne pusti. Moje skromno mnenje, brez zamere! x;)x

Ciao xDDx

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

Požrla vrečo kokic med gledanjem NMK x:o)x

(da ne bo zdej tle kakih asociacij.. kokice une iz koruze.. palomitas... )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:wOOt: :wOOt: :switz: :switz:

x:Dx x:Dx x:Dx

Evo, pravkar popapala kosmiče,narezano jabolko,pomarančo, banane,lešnike....vse skupaj prelito s kefirjem in dodano žlico kisle smetane..... x:px

Kokica :palec: , tole so prave dobrote. Tudi jaz si večkrat obogatim jogurt ali kefir. Obožujem. Pa razne oreščke tudi. V Mečkatorju imajo kilsko škatlo naravnih datejnov (1064 tolars). Nobene glukoze na njih kot na tistih v bancah, polnih konzervansa.. Odlični. Tudi v jogurtu.

Samo :sori: ...a ti ni malo pozno, tak popoln obrok? Praviloma po 19. ne jem več. O, saj bi...samo mi linija več pomeni.:fiju: xflirtx

Zato pa no limits ob uri kosila, pa ob vikendih doooooooooolg zajtrk, ker v običajni repertoar dodamo še kak kokec˝= mehko kuhano jajce in kruhove paličice zraven, v bistvu brunch :fiju:

včeraj imela za kosilo špagete s fajn omakco x:px in pa veliko skledo motovilca in koruze, bilo je res super x:px

Danes zjutraj snedla čokolino, zdaj se že sladkam z Milky Way minute x:px :palec:

Za kosilo bo danes čajnizz food xokx

Še razmišljam kako bi naredila, samo verjetno bom piščančje fileje na koščke narezala, jih malo v sojino potunkala x:Dx x:px , vmes narezala vso živo zelenjavo, ki se najde v našem hladilniku + mislim, da bom uporabila malo une vrečke od magi, kjer piše mešanica za kitajsko hrano, samo malo, tako za okus x;)x

In seveda zdraven bo basmati riž kot priloga :vio: :palec: + solatka - motovilec, danes s fižolom in kar nekaj česna + zdrava sol x:px x:Dx x;)x

:onfire: xrosex

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

[quote name=Bobnar' date='21. Mar 2006 ob 08:40' post='659350'

kake kure x:o)x

Heheheh….Bobi, Bobička….kako sa pa ti obremenjuješ z mojo prehrano. Daj pazi, da ti nau tvoja štirioglata rit, ki cele dneve poseda v službi in doma pred računalnikom začela ploskati od veselja…….

Veš, bi bilo bolje, da se malo več posvetiš svoji »zdravi« prehrani in začneš malo migat, saj boš spoznal, da rekreacija in svež zrak krepi telo in duha, prav tako tudi zdrava prehrana. Boš mogoče življenje videl z bolj svetle plati, postal boš boljši, pozitiven človek.

Tralalala, …..si pravi Bobnar, ki kar naprej nekaj brezveze ropota, pa še to brez ritma. x:o)x

Ruby, saj ponavadi moje večerje ne izgledajo tako energijsko bombastične, tudi sadje ponavadi jem zgodaj zjutraj, pred zajtrkom, mogoče tudi za kakšno malico, ampak obvezno gledam časovni razmik med OH,B obrokom in sadjem.

Včeraj sem pač grešila, ker se temu grehu nisem mogla odpovedat. Ko sem gledala mojega dragega, ki si je to pripravljal, ni šlo, da bi ne zmaknila eno porcijo zase (veš Bobi, jaz vem kaj in kako s sadjem, torej mi nisi nič novega povedal-Kaj pa zdaj? Boš prenesel to?). :O:

Pa kaj, sploh nimam slabe vesti in 1x na 10 let mi moje telo oprosti majhen greh, saj nisem takšna kot nekateri, ki iz dneva v dan ne gledajo kaj vržejo v sebe. Ane Bobi? :o|o:

Nikoli pa ne veš, morda boš pa enkrat diplomiral tudi na področju kulinarike, ker moraš priznat, da vsega pa le ne veš? Jao, jao…boš to preživel?xcivx

Ti kar stare babnice poslušaj, ki te bodo morda naučile skuhati kaj dobrega……. x^x

Drugače sem pa danes popapala:

Z: pomaranča, ržen kruh s svežim namazom iz skute in drobnjaka

K: kremna zelenjavna juha brez smetane (por, česen, bučke, cvetača); na žaru pečeno ribo (orada), blitvo in polnozrnat kus-kus, zelena solata

V: še ne vem, ampak glede na to, da si bom privoščila eno uro rekreacije-danes si glede na vreme privoščim tek in naredim svoj krog, si bom sigurno nekaj beljakovinskega.

x:px x:px x:px

x:o)x

danes sploh ne vem kaj naj naredim za kosilo, sem razmišljala, pa mislim, da se bom odločila za eno korenčkovo juhico in pa skutine palačinke x:px x;)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...