Cookie 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Z: kos kruha "Korenina s čebulo" pa metin čajM: solata iz kitajskega zelja, leče, fižola v zrnju, basmatega riža, čičerike.K: špageti z Barillino omako iz melancanov in paradižnika, pa mal naribanega sirčka gor.V: čaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 kava, salata, kava...sem mislila rižoto z morskimi sadeži, pa salatko, kompot pripraviti pa smo se premislili...hm... jaz bi tud zdejle krompirčka ta novega, pa kremenatelc ala jaz, salatko, sladoled... pa ammmm regret bi mi že pasal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Danes chineese food Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Pojma nimam, me ma da enmu vrat zavijem, kaj pa majo v priporu na jedilniku pa neb vedu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Jaz sem imela pa danes dober dan... in sem naredila tole:popekla melancane, bucke... rdečo ta ozko papriko tudi popekla...Papriki sem dodala žličko "sušenega paradižnika" v olju, paradižnik v kockah in peperončin (kako se reče to po slo?)..Skuhala testenine... polnozrnate, in obložila z vso zelenjavo.. mmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 peperončin (kako se reče to po srbsko....?).. Ljuta papričica Kako se temu reče pravilno slovensko? Posušena pekoča paprika, majhne sorte, v kosu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 lačn sm... kaj da jem? eee, pa to je zdaj vprašanje.....hmmmmmm že vem! bye bye Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Stevo Karapandža! , kje si pa njega našel Topinambur: krompir severno ameriških indijancev.Skoraj povsem potonil v pozabo, uporaljali so ga do nedavnega zgolj za pripravo aznih grenčic / digestivov, ima značilen okus sladikavo trpek (a la Cynar, če poznaš) Trenutno pa spada med ultra moderne jedi, ker je pač tak trend, da bi se vsak želel ubadati z zdravo prehrano in je topinambur postal zverinsko draga top zadeva raznih trgovin z makrobiotično hrano ipd.Pripravlja se kot kromprir, torej zaužije kuhanega, baje obstaja tudi moka.Pripisujejo mu čudežno delovanje proti zaprtosti, spodbujevalec metabolizma, energetsti napoj, za hujšanje, baje za dojenje in da razkužuje organizem. Ecco, to je vse, kar mi iz šuba pride na misel v zvezi s topinamburjem ob tej uri Nisem probala, za nobeno zgoraj našteto tegobo ne trpim namreč Pa velik skeptik raznih modernih čudežnih hran in prehrambenih režimov in manij sem (razne diete; makrobiotika,....samo presno... ) Jaz sem bolj Ruby My Love od Cat Stevensa (pol pa je tip prešaltal v islam, postal Jussuf, si navil turban okoli glave in nehal pisat komade ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 s tem da nima veliko škroba in ga uporbjajo pri sladkorni....drugače pa če jo nasadiš se ga zelo težko znebiš, tak se razraste no vsaj moja mama se ga je komi znebila ko sem ji ga enkrat posadila Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 včeraj naju je moja bodoča taščica pocrkljala in naju povabila na kosilo, Smo jedli golaž z makaroni in pa regrat, čisto seveže nabran Bilo je res dobro Tako, da mi danes preostane včeraj planirano kosilo Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ... zdele jem jabolko... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Na bon...ogabne torteline z ogabno sirovo omako. pravzaprav sem jedla solato. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Z: metin čajM: bela kava pa krajček "Črne korenine"K1: 0,5L EGO navadnega jogurta pa bio sezamovo ploščico z medomK2: bom razmislila...ajdova kaša z bučnim oljem in sojino omako sounds nice and quick (a sploh mam kašo) V: metin čaj Tak Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 in pol sm mislila da sm jz čudna k včas nč zjutri ne jem.... cookie Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Tinal, men zjutri več pomeni 10 min poležavanja v pojstli, kot pa zajtrk. Le-tega največkrat pojem kar v službi; grem na kavomat po kavico, zraven pa naskrivaj (če sem sama v pisarni) pa poglodam kak kos kruha al pa prepečenca. Znabit pa tut, da sploh ni cajta za zajtrk in se tko čas zajtrka prevesi v malico - pol je pa malca Sicer pa ne razumem ljudi, ki lahko zjutraj, takoj ko odprejo oči, že začnejo glodat? Jst se najprej nalijem s čajem (skuhanim prejšn večer in zjutraj samo pogretim), včasih je dobra pa tut sam topla voda. Tak Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Tinal, men zjutri več pomeni 10 min poležavanja v pojstli, kot pa zajtrk. Le-tega največkrat pojem kar v službi; grem na kavomat po kavico, zraven pa naskrivaj (če sem sama v pisarni) pa poglodam kak kos kruha al pa prepečenca. Znabit pa tut, da sploh ni cajta za zajtrk in se tko čas zajtrka prevesi v malico - pol je pa malca Sicer pa ne razumem ljudi, ki lahko zjutraj, takoj ko odprejo oči, že začnejo glodat? Jst se najprej nalijem s čajem (skuhanim prejšn večer in zjutraj samo pogretim), včasih je dobra pa tut sam topla voda. Tak Evo še mene,k nikol še nism fruštku No mogoče,ampak samo po .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Z: pomaranča, ržen kruh, zeliščni namaz, kefirK: domača pizza: testo iz pirine moke, nadevano s pelati in popečeno zelenjavo (bučke, melancane, paprika), malo mozzarele in žlica manj mastne k. smetane, obvezne kapre in provansalske začimbe.... Aja, pa na koncu je še Ssol gor padla. V: še ne vem-nekaj bolj na IZI Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Z: metin čajM: bela kava pa krajček "Črne korenine"K1: 0,5L EGO navadnega jogurta pa bio sezamovo ploščico z medomK2: bom razmislila...ajdova kaša z bučnim oljem in sojino omako sounds nice and quick (a sploh mam kašo) V: metin čaj Tak tolk obvladat recepte, pol pa takole jest.... ...tumač.... in pol sm mislila da sm jz čudna k včas nč zjutri ne jem.... cookie pišuka, kdo pa lahko zjutraj je......če pomislim, da bi morala takoj po 6ih jest, mi je kar slabo.....brrrrr..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 pišuka, kdo pa lahko zjutraj je......če pomislim, da bi morala takoj po 6ih jest, mi je kar slabo.....brrrrr.....A ne men tud ni jasn... tako zgodaj še vem ne kako mi je ime Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Ljuta papričica Kako se temu reče pravilno slovensko? Posušena pekoča paprika, majhne sorte, v kosu? to,to.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Včerej in danes sem se najedel da me je bolel želodec. Zdaj sem zbasal vase ogromen kos kruha z sirom in skledo čokolešnika, včeraj pa 250 hramov nesquicka in 4 pudinge za večerjo. Kdaj kar zgubim kontrolo in začnem jest ogljikove hidrate k norc. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Mela varstvo pri men doma, sva s tamalo se spravli ta pravo kosilo delat.. Spekli piščanca in riž zraven pa motovilc (je kar pasalo malo mesa, ga v bistvu nisem že kar nekja časa jedla..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Včerej in danes sem se najedel da me je bolel želodec. Zdaj sem zbasal vase ogromen kos kruha z sirom in skledo čokolešnika, včeraj pa 250 hramov nesquicka in 4 pudinge za večerjo. Kdaj kar zgubim kontrolo in začnem jest ogljikove hidrate k norc.Ker ne rasteš več v višino, se ti bo to poznalo na širini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 grem zej si futr spečt, mam piščančji file okol 200g pa neki rjavega riža pa solata... idealno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 jaz pa milko jem zdaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.