Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

dones sm si kupu 200g pljučne(baje najbolše meso, kar jih obstaja) no ja cena je bla tud taka, 980 sit. in sm si lepo speku "well done" pa zravn skuhal samo 100g polnozrnatih testenin pa celo skledo zelen solate pa paradižnika zravn x:Dx x:o)x za sladico nič... zej za večerjo si bom pa naredu neki lahkega, verjeno sam neki skute pojedu..še ne vem še x:)x
honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

jogurt, skuta, orehi, banana, jagode, pšenični kalčki, laneno seme x:px

pol kosa črnega kruha

rjavi riž, zelenjavna omaka s tofujem, namesto solate pa kisla repa

(bi sam repo jedla zadnje čase) xnckrivx

suhe brusnice

melona, ananas x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

x:o)x danes naju je mami povabila na kosilo x:px x;)x bo naredila burek in regrad :palec: xcivx x:o)x

Zdaj bom kar nekaj časa jedla regrad, ker je od mojega dragega mami tako pridna, da vsak dan nabere ful regrada x:Xx xsrcx potem ga pa seveda še nam potala x:px In vedno pravi, da slučajno ne boš kaj kupovala ti samo meni reči, jaz bom šla nabrat x:Dx x;)x . Res je pravi xsrcx

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

x;)x

kupite soool, kupite soool, kupite soool, danes akcija, jutri ni sploh, kupite sooool, kupite sooool, jutri ni sploh, danes akcija...... xcivx

tralalalaaaa hopsasaaaa, soool me bo obšla :lol:

honor and respect

Mmmmm, jst sm pa včer celo za nekoga kuhala..in sicer špagetke z omakco iz tune, koruze, kisle smetane, majoneze in seveda zdrave soli...pa še sirček povrh...je blo pohvaljeno. x:px

Sej ne vem, če nom dons kr še enkrat tole spacala...jst lohk to zmer jem. x:px

pika, te bom najel 3x na teden, da mi narediš omakco za špagete x:px x:Xx

pa kar velik lonec pristavi x:Dx ker pojem veliiiiiiik špagetov x^x x:o)x xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Dons sem samo riž jedla pa brstični ohrovt xrolleyesx :xx!: groza od dolgega časa :o|o: Pol sem skoz neki lačna, če ne pojem nič z okusom.

Ne znam si nič pametnega skuhat - pa, da ne redi, pa da je okusno - nimam idej.

Razen solatke - to razturam!

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Kako ne, saj si lahko fino zelenjavno omakco zraven narediš.... :palec:

Jaz sem si danes na hitro popražila por, papriko, bučko, dodala še malo česna, pelate....na koncu še malo provansalskih začimb in to je to...No, jaz sem si to dala čez pirine špagete, pa en kup solate zraven... x:px x:px x:px Ti si bi pa lahko to na riž ruknila... x^x

Lahko pa vso zelenjavo kombiniraš še z ribo, piščancem....npr. na žaru pečene melancane, papriko, bučke....ali pa blitvo s česnom....Se mi zdi, da predvsem začimbe naredijo svoje...če je zelenjava samo kuhani ni ne vem kaj.... :xx!: Pa še redi ne...

Smisel življenja je največja sreča

Tole je ziher dobr :palec:

Sej tudi razne paradižnikove omakice z različnimi dodatki si delam, samo zdej sem na tej 90 dnevni dieti, pa se mi teli dnevi tako hitro vrstijo, da mi zmanjka idej :sori: - enkrat bom ponucala tale tvoj receptek :palec: ! Sam a veš ta desetič pa tud to že preseda. Eh, sej bo :o|o: - mora bit x^x

Ja! Fajn mi je, zdej že ta drugič. Bom vidla, če bom šla še ene 3 kile dol - to bi blo zakon :palec:

torej deluje?

V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan)

A ti si tudi na 90 dnevni????...ma, to je zdaj manija....vsi okoli mene so na tej dieti....

Mislim, da obstaja celo neka knjiga receptov za to dieto...A je nimaš? x?x

Jaz bi se pa naveličala jesti en dan beljakovine, pa škrob, pa OH....i tako 90 puta.... :o|o: A se ne naveličaš? meni se zdi, da bi se potem samo obremenjevala kaj bom jedla zdaj, pa potem, pa jutri, pojutrišnem...Mislim, da bi samo na hrano študirala.... x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz npr., če hočem shujšat jem kruh pač samo zjutraj in malo gledam na to, da mi večino obroka predstavlja zelenjava, malo mesa, pa kakšen rjav riž, polnozrnate testenine, kus-kus.......pa seveda, telovadba in ziher te zmanjka...Da bi se pa morala nečesa točno držat..Ne,ne...to pa ni zame.... x^x

Sama zase vem kaj mi najbolj škodi in mi nobeden ne more reči kaj naj delam in jem, da bom taka in taka...njp :o|o: Ja, pa kakšen vodni dan tudi pade in moram priznati, da mi včasih prav paše.... :palec:

Smisel življenja je največja sreča

js tud najlažje shujšam oz. skurim maščobo tako, da postopoma zaužijem čim manj OH in ker se mi glikogenske rezerve redno praznijo(s telovadbo), na račun tega kurim zelo hitro, tko da so rezultati kar hitro tu x:Dx je pa res, da počutje je pa slabše in retorične sposobnosti se tud mal poslabšajo.. so + in - tko kot pri vseh stvareh...
honor and respect

Se naveličaš, verjem! :sori: Na vsake 4 dne eno in isto xrolleyesx . Sej z navadno prehrano se pač nisem zredila, samo shujšala pa tudi ne. Tole je bila sploh prva-prva dieta v mojem življenju in sem videla, dan deluje in sem se jo držala - pa po nekaj mesečni pavzi, se tudi nisem nazaj zredila, ker imam še kar u redu prehranjevalne navade. Najbolj mi je :xx!: sadni dan, ker ne maram sadja bog ve kako! Kej že spravim dol, pa tudi kakšen dan je lažje kot drugi, samo potem čez 3 dni spet isto xrolleyesx - sej ne bom držala po moje do konca - tud ta prvič nisem, sem zaključila ene 2 tedna prej.

js tud najlažje shujšam oz. skurim maščobo tako, da postopoma zaužijem čim manj OH in ker se mi glikogenske rezerve redno praznijo(s telovadbo), na račun tega kurim zelo hitro, tko da so rezultati kar hitro tu x:Dx je pa res, da počutje je pa slabše in retorične sposobnosti se tud mal poslabšajo.. so + in - tko kot pri vseh stvareh...

Men je najhujš, ko ne morem zbirat, kaj bom jedla kakšen dan in potem se zgodi, da pade sadni dan ravno takrat, ko sem full aktivna in potem crknem, al pa moram neki pojest bolj konkretnega - sej veš prazen žakelj ne stoji pokonc.

x:px regrat...pa to tak ta prav iz krtin in globoko iz zemlje ....ves nežno rumen in svetlo zelen.....
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest sstane
js pa sam mal piškotov s toplim mlekom x:o)x ma nč dones bom tko jedu zunej po gostilnah, se bom lahk preseraval x:Dx x:o)x

Ti si pa že dolgočasen s svojimi gostilnami :o|o: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...