butl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Sem prašal enga, k je glih dobr pršu v dom za ostarele, kako da se kaj ima.Je reku "u dobr, skor vsak dan jemo" Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 dones sm si kupu 200g pljučne(baje najbolše meso, kar jih obstaja) no ja cena je bla tud taka, 980 sit. in sm si lepo speku "well done" pa zravn skuhal samo 100g polnozrnatih testenin pa celo skledo zelen solate pa paradižnika zravn za sladico nič... zej za večerjo si bom pa naredu neki lahkega, verjeno sam neki skute pojedu..še ne vem še Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 jogurt, skuta, orehi, banana, jagode, pšenični kalčki, laneno seme pol kosa črnega kruharjavi riž, zelenjavna omaka s tofujem, namesto solate pa kisla repa (bi sam repo jedla zadnje čase) suhe brusnicemelona, ananas Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 danes naju je mami povabila na kosilo bo naredila burek in regrad Zdaj bom kar nekaj časa jedla regrad, ker je od mojega dragega mami tako pridna, da vsak dan nabere ful regrada potem ga pa seveda še nam potala In vedno pravi, da slučajno ne boš kaj kupovala ti samo meni reči, jaz bom šla nabrat . Res je pravi Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 kupite soool, kupite soool, kupite soool, danes akcija, jutri ni sploh, kupite sooool, kupite sooool, jutri ni sploh, danes akcija...... tralalalaaaa hopsasaaaa, soool me bo obšla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Men se zdi pa to mal too much ze.Sej je stane faca in vse, ampak tale reklama je pa ze too much. Prevec je tega no. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ma mene sploh več ne mot, men je sam smešno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Mmmmm, jst sm pa včer celo za nekoga kuhala..in sicer špagetke z omakco iz tune, koruze, kisle smetane, majoneze in seveda zdrave soli...pa še sirček povrh...je blo pohvaljeno. Sej ne vem, če nom dons kr še enkrat tole spacala...jst lohk to zmer jem. pika, te bom najel 3x na teden, da mi narediš omakco za špagete pa kar velik lonec pristavi ker pojem veliiiiiiik špagetov Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Dons sem samo riž jedla pa brstični ohrovt :xx!: groza od dolgega časa Pol sem skoz neki lačna, če ne pojem nič z okusom. Ne znam si nič pametnega skuhat - pa, da ne redi, pa da je okusno - nimam idej. Razen solatke - to razturam! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Kako ne, saj si lahko fino zelenjavno omakco zraven narediš.... Jaz sem si danes na hitro popražila por, papriko, bučko, dodala še malo česna, pelate....na koncu še malo provansalskih začimb in to je to...No, jaz sem si to dala čez pirine špagete, pa en kup solate zraven... Ti si bi pa lahko to na riž ruknila... Lahko pa vso zelenjavo kombiniraš še z ribo, piščancem....npr. na žaru pečene melancane, papriko, bučke....ali pa blitvo s česnom....Se mi zdi, da predvsem začimbe naredijo svoje...če je zelenjava samo kuhani ni ne vem kaj.... :xx!: Pa še redi ne... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Tole je ziher dobr Sej tudi razne paradižnikove omakice z različnimi dodatki si delam, samo zdej sem na tej 90 dnevni dieti, pa se mi teli dnevi tako hitro vrstijo, da mi zmanjka idej - enkrat bom ponucala tale tvoj receptek ! Sam a veš ta desetič pa tud to že preseda. Eh, sej bo - mora bit Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 a to maš uno ta'popularno 90 dnevno ločevalno dieto? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Ja! Fajn mi je, zdej že ta drugič. Bom vidla, če bom šla še ene 3 kile dol - to bi blo zakon Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Ja! Fajn mi je, zdej že ta drugič. Bom vidla, če bom šla še ene 3 kile dol - to bi blo zakon torej deluje? Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Ja deluje, 100% preverjeno. Več maš preveč, več zgubiš. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 A ti si tudi na 90 dnevni????...ma, to je zdaj manija....vsi okoli mene so na tej dieti....Mislim, da obstaja celo neka knjiga receptov za to dieto...A je nimaš? Jaz bi se pa naveličala jesti en dan beljakovine, pa škrob, pa OH....i tako 90 puta.... A se ne naveličaš? meni se zdi, da bi se potem samo obremenjevala kaj bom jedla zdaj, pa potem, pa jutri, pojutrišnem...Mislim, da bi samo na hrano študirala.... Jaz npr., če hočem shujšat jem kruh pač samo zjutraj in malo gledam na to, da mi večino obroka predstavlja zelenjava, malo mesa, pa kakšen rjav riž, polnozrnate testenine, kus-kus.......pa seveda, telovadba in ziher te zmanjka...Da bi se pa morala nečesa točno držat..Ne,ne...to pa ni zame.... Sama zase vem kaj mi najbolj škodi in mi nobeden ne more reči kaj naj delam in jem, da bom taka in taka...njp Ja, pa kakšen vodni dan tudi pade in moram priznati, da mi včasih prav paše.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 js tud najlažje shujšam oz. skurim maščobo tako, da postopoma zaužijem čim manj OH in ker se mi glikogenske rezerve redno praznijo(s telovadbo), na račun tega kurim zelo hitro, tko da so rezultati kar hitro tu je pa res, da počutje je pa slabše in retorične sposobnosti se tud mal poslabšajo.. so + in - tko kot pri vseh stvareh... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Se naveličaš, verjem! Na vsake 4 dne eno in isto . Sej z navadno prehrano se pač nisem zredila, samo shujšala pa tudi ne. Tole je bila sploh prva-prva dieta v mojem življenju in sem videla, dan deluje in sem se jo držala - pa po nekaj mesečni pavzi, se tudi nisem nazaj zredila, ker imam še kar u redu prehranjevalne navade. Najbolj mi je :xx!: sadni dan, ker ne maram sadja bog ve kako! Kej že spravim dol, pa tudi kakšen dan je lažje kot drugi, samo potem čez 3 dni spet isto - sej ne bom držala po moje do konca - tud ta prvič nisem, sem zaključila ene 2 tedna prej. js tud najlažje shujšam oz. skurim maščobo tako, da postopoma zaužijem čim manj OH in ker se mi glikogenske rezerve redno praznijo(s telovadbo), na račun tega kurim zelo hitro, tko da so rezultati kar hitro tu je pa res, da počutje je pa slabše in retorične sposobnosti se tud mal poslabšajo.. so + in - tko kot pri vseh stvareh... Men je najhujš, ko ne morem zbirat, kaj bom jedla kakšen dan in potem se zgodi, da pade sadni dan ravno takrat, ko sem full aktivna in potem crknem, al pa moram neki pojest bolj konkretnega - sej veš prazen žakelj ne stoji pokonc. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 regrat...pa to tak ta prav iz krtin in globoko iz zemlje ....ves nežno rumen in svetlo zelen..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 pravkar pojedla banano, melono, jogurt, orehe, pšenične kalčkezdaj pa grem še čaj spiti: zeleni jasmin, pa oolong orange flower Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 js pa sam mal piškotov s toplim mlekom ma nč dones bom tko jedu zunej po gostilnah, se bom lahk preseraval Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Danes bom kakšne špagete...........bom tud šla kar ven jest Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 njoke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 js pa sam mal piškotov s toplim mlekom ma nč dones bom tko jedu zunej po gostilnah, se bom lahk preseraval Ti si pa že dolgočasen s svojimi gostilnami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.