maticml 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ojoj, kaj sem pa zdaj vidu, naša gostilna je bolj nezdrava kot mcdonalds: Fotr je pripravljal pečenko ali nekaj takega in je v pekač namazan z oljem dal mastne kose prašičjega stegna in jih zvegetiral in posolil z nezdravo soljo (ni bila salesalute definitivno ) Ko mi je že postajalo počasi slabo je na vso to mastno hrano vrgel še svinjsko mast ! Se pravi mastno svinjsko meso z dodatno svinjsko mastjo! Da ne govorim o ocvirkovi potici, ki je neverjetno priljubljena med gosti iz mesta in predvsem babnicam; vse skupaj je taka bomba energije in holesteroja da konc. Mal sem mogu si dušo olajšat Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 njoke. He he, mene tudi čakajo doma njoki (z gorgonzolo). Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Dons sn maznu mesne kanelone z velik bešamel omake in sira, eno čudno salat, nism še nkol jedu, sam bla dobra, na konc pa borovničevo pito s šljag Pa porto sn zravn piu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Popapala dobro omleto z malo sira in eno skledo zelene solate. Jutri grem pa nad regrat...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Motovilec pa mal rukole pa fizol.Drugega sploh nocem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Lej jo, repinc bo mazala .....to se tud pr men zna zgodit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Oči pa spodaj peče pleskavice na kajmaku Naj najprej onadva pojesta, pol bom pa jaz sla na travo po kosilu bo pa sekiranje, kaj je jedu...k paz na vse skp, se bolj kt jst. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Kam gre peteln da vidi nago babo? ...v mesnico Skratka kupu sem eno nago babo (kuro) in sem jo zdaj neusmiljeno prerezal na pol in vrgel v pečico. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Danes za kosilo je bilo:- Cvetačna juha- Orada, blitva s česnom, brokoli, rjav riž Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Kokica, a se lahko povabim na to oradico bi danes ribico jedlajaz pa regrat - ma kako se pravilno reče regrat ali regrad... no regrat pa krompirček gor ... mmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 RegraT . Sem že hotela napisat, pa bi zgledalo, da skozi nekaj Sončk popravljam O njokarji! Najboljši tržaški njoki so narejeni s štajerskim krompirjem! Podaril nekaj kil moj neprecenljivi Prijatelj Nič, en dan moram upalit sem detaljirano proceduro izdelovanja njokov. Obožujem morske stvari. V Ts imamo reci in piši preko 50 ribarnic Strašno razvita kultura konzumiranja rib. Po nekem nenapisanem pravilu vse kar leze in gre ob petkih mlati ribe.Zadnje čase mi strašno dišijo brancinčki v soli (ne kupujte brancinov nad 300g) Velikan ne mara rib kontinentalac... Porny Franco Sporco ...kakšen bizaren tip ...bila nekajkrat tam, mislim, da nazadnje pred desetimi leti.... ...meni se ne zdi neka ful fora, če je vse umazano in oštir vulgaren :xx!: FS je pač kot v Rimu 'La parolaccia', atrakcija....za mone No, Franco je imel tudi take fore, da je imel rezerviran cel avtobus turistov, in ko se je folk pojavil- je bilo zaprto (dostikrat v kakšnem jarku obležal ali na urgenci po zapiti noči). Enkrat sem bila tam z televizijsko ekipo milanskega Rai-a. En kameramen se je nekaj zmrdoval nad rižotom in je skoraj vse pustil na krožniku. Nasednji gir mu Franco, ki je ribič, lastnik ošterije, kuhar, natakar in PR v isti osebi, ni več prinesel novega krožnika. In do konca tip ni dobil več niti skorje kuha . A si ni upal zinit, ker je imel Franco itak skozi tak mrk, godrnjav in nepotrpežljiv nastop. P.s. Komaj čakam slike remakeja Enjine poročne torte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Velikan ne mara rib kontinentalac... čist prav ma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 danes so bili pa špageti z gobami na smetanovi omaki dobr jih je mami naredila Samo postreči jih mora še z dobro voljo, ne pa s pritoževanjem, kako smo moški nekoristni in da je sama za vse Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Ruby ma anka ti si triještinka vaka mastela? Tako dobro pišeš slovensko, da te imam na sumu, da si od kakih Pahorjev al pa Košut al Spacalov v žlahti Velikan je kot jaz s transparentom Freškin ne seže do planin Posvojena Trieštinka, oramai,... ...orkotočo, če pomislim, nikoli nisem živela v samostojni Sloveniji... Nisem pa del slovenske manjšine Imam osvojeni dve zlati Cankarjevi nagradi! P.s. Zavijati po tržaško ne pomeni ne obvadati sklonov! *Klarus, ribe so ZDRAVE! In dobreeeeeeeeeeeeee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 P.s. Komaj čakam slike remakeja Enjine poročne torte Ruby ima dober spomin.....Torej, torta narejena..1/2 že pojedena ...za izdelavo je potrebno imeti 2-3 dni, če pa imaš pri hiši netrpneže,potem dobiš kubistično izvedbo torte ....slike so malo čudne, ampak okus je fantastičen... Biskvit:6 jajc30 dkg sladkorja18 dkg mokepec. prašek( osnovni recept ga nima)Mešaj beljake in sladkor..v sneg dodaj rumenjake in moko.Speci( 3/4 ure na 150-200 stopinj) Pečen biskvit ohladi in nareži na tanke rezine. Krema:1l mleka1 jajce +5 rumenjakov6 žlic sladkorja6 žlic moke V vrelo mleko zamešaj jajca moko in sladkor... Tako in potem sestavljaš torto...plast biskvita, ki ga namočiš s kompotovo vodo, krema, ananas...pa zopet biskvit, krema, ananas.... Narejena torta naj počiva 24 ur, da se krema strdi in da torto lahko oblikuješ(obrežeš) in okrasiš.Če preveč hitiš, dobiš pa tole: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Zajtrk: sveže jagode z navadnim jogurtom Kosilo: porova juhapolnjen piščanec z zelenjavobrokoli na masluREGRAT z jajcemjagode ( brez smetane) za večerjo pa spat........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 enja Motovilec bom Pa kuskus z necem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 danes sta šla "ta stara" drugam na kosilo, pa ne vem, kaj naj si skuham...špagetov pa ne bi sploh kake kupljene omake čez, ker mi draži želodec, in imam zaradi kisline non-stop vneto grlo, da ne morem nič peti si bom že kaj izmislil, če pa ne uspe, mi pa že zmeraj ostanejo sendviči, ali pa čokolino Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 mlečni riž Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Motovilec bom Pa kuskus z necem Cisto narobe. Jedla sem mesano solato ( zelena, neka rdeca, rukola ) pa zraven sejtanove zrezke. Za znort dobri. Kupljeni v Italiji, ampak na zalost mnogo boljsi kot v Slo. Res super danes sta šla "ta stara" drugam na kosilo, pa ne vem, kaj naj si skuham...špagetov pa ne bi sploh kake kupljene omake čez, ker mi draži želodec, in imam zaradi kisline non-stop vneto grlo, da ne morem nič peti si bom že kaj izmislil, če pa ne uspe, mi pa že zmeraj ostanejo sendviči, ali pa čokolino Daj si porihtaj obroke no Skuhaj si riz, pa ga pojej s tuno naprimer. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Kremenatelc, pečen krompir in motovilc z popivnano maščobo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 mah nič, vseen sem si špagete naredu , sicer brez omake, da se malo navadim skromnosti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Mene pa že tri dni zanima čokolada v vseh oblikah V petek sem si kupila novo milko s karamelo Drugo hrano jem ker jo pač moram. Danes sem med drugim jedla motovilc s krompirjem. Od sadja mi pa najbolj pašejo rdeče pomaranče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 kaj, ko bi tale lnf preimenovali v "maj" forum - motovilec-ananas-jagode forum Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Jaz sem si pa kar prvoščil pico s hoferja. Enih lepih 1000 kalorijc za malco zmer paše. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.