janif 18. september 2009 Prijavi Deli 18. september 2009 ja, itak. js grem pa ke ko gospod in dam še 20e tringelda. po pa suh kruh pa toplo vodo naprej. pozimi laufam po vseh terenih, vseh urah in vsakemu vremenu. to je tut prednost laufajna. še njaboljš mi je laufat ko pada sneg, ker je takšna tišina, da te kar reže v ušesa. spodaj imam dolg oprijet dres (tanek, nič zimskega), spodaj pa unterhose, ki so neki športnega. drugače pa kar dolge gate od ata - ma ni važno to. zgoraj pa švic majco čist spodaj, potem pa kolesarski dres čez (to je un materijal od kopalk), čez pa windstoper. in če laufaš, ko je peč itak zakurjena, greš to lahko tut v minus deset. edin čez usta si dam eno tako zadevo, ki je tut za kolesarjenje namenjena, ampak pride tu prou... ker drugače v zobe zebe. laufam pa od doma do doma tko, da mi ni treba tuhtat al naj se spreublečem, ko grem v bmwja al ne. edina dilema k me spremlja je al naj grem najprej jest al naj se grem prej stuširat. so pa možne tut vmesne kombinacije. jst grem najprej jest , je pa res, da laufam zvečer Ti si vroč , men se zdijo pozimi še zimske pajkice premalo, mam še eno staro trenirko s podlogo, za ta mrzle dneve še zmeraj kar njo uporabljam Gor si pa navlečem eno švic s kratki, pa eno švic z dolgimi čez in športni flis čez. To še ni vse še športno jakno ali bundo čez in z leti rata človek bolj moder tut rokavice Kape pa ne, to rabim samo v hribih, če je res mraz. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. september 2009 Prijavi Deli 18. september 2009 ja, ja... jest, jest js tut ponavad. ja... ko grem ven iz bajte me more zebst, da je šele pol k laufam ok. ker če je prevroče, ko zagreješ motorje, pol sam švicaš pa kuhaš in ni lušn laufat. ko se pa peč zagreje je pa telo samozadostno oz. se enostavno ogradi od okolja. sej to je keč konstantne telesne temperature. in ko tečeš krvni obtok poskrbi, da so udi ogreti. samo ustavljat se ne smeš, to je pa res. in če se že v bajsti raztegneš pa narediš par počepov, pol ni da ni. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. september 2009 Prijavi Deli 19. september 2009 Danes nabavila windstoper. Se mu da rokave snet, tako da bo ravno prav brezrokavnik za sedaj.Za čuvanje križa. Jutri zjutraj zmenjena za tekaško via crucis Aja, pa za boleče noge;-povedal en Lunatik, ki tudi laufa -v škaf dam čim bolj toplo vodo in ene 2 deci domačega jabolčnega kisa.-potem namočim notri stopalaPovleče ven bolečino in regenerera kožo. Super zadeva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2009 Prijavi Deli 20. september 2009 Danes nabavila windstoper. Se mu da rokave snet, tako da bo ravno prav brezrokavnik za sedaj.Za čuvanje križa. Jutri zjutraj zmenjena za tekaško via crucis Aja, pa za boleče noge;-povedal en Lunatik, ki tudi laufa -v škaf dam čim bolj toplo vodo in ene 2 deci domačega jabolčnega kisa.-potem namočim notri stopalaPovleče ven bolečino in regenerera kožo. Super zadeva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. september 2009 Prijavi Deli 20. september 2009 Čau Ksenč 12 km viee Crucis pretekla Moj sosed, karabinjer v pokoju, 72 let, bil z nami tokrat, on na primer teče 3 x tedensko mini maratonček 21 km Vsaka čast! Moja ekipa smo bili že čisto hin na koncu, no moj Pino se je pa šele dobro segrel.Koliko over 60 letnikov tule laufa, tudi gospe , super tole. Windstoper je odlično prestal test. Prava stvar! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2009 Prijavi Deli 20. september 2009 me veseli!jaz imam eno progico 15 km in če se le da dušo polnim na njej zadnje čase priznam bolj malo... imam en mesec odmora, tako da komaj čakam da spet začnem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robertson 14. oktober 2009 Prijavi Deli 14. oktober 2009 Zdravo!Kak teden nazaj sem bill na ultrazvoku... mam počeno kost na podplatu...boli me že ene 2 leti....včasih bolj, včasih manj....so mi odsvetovali tek in podobno....za nekaj mesecev.... kortikalis baze IV. metatarzne kosti je prekinjena... http://www.tekaskiforum.net/images/smilies/cry.gif..zelo pogrešam tek.Zdaj pa hodim na fizioterapijo.....še nič ne vem, kako bo vse skupaj....fizioterapija še kak teden, potem pa bojo zdravniki povedal, kaj naprej...Zdaj sem pa začel telovadit, ker me tudi hrbet matra....delam tibetance (5 tibetanskih vaj). Toliko zaenkrat, LP robertson Citiraj Prisluhnimo Naravi, saj smo del Nje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2010 Prijavi Deli 24. februar 2010 A mi lahko poveste čimprej, če so tile dobri:http://www.clecle.si/index.asp?tn=productview&pid=89287 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2010 Prijavi Deli 25. februar 2010 Ma ne, sej moram it tja in najti nekaj, kar mi res ustreza. V bistvu že vem, ker sem ful tekla, samo te Nike in Mizumke niso uresničile mojih pričakovanj. Z marcem začnem (če bo zdravje že OK) tečt.... pa pač, da bom oktobra zakon! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šport 25. februar 2010 Prijavi Deli 25. februar 2010 Revija Šport magazin je nova revija na slovenskem trgu. Revija je spletni brezplačnik, najdete pa jo na naslovu www.sportmag.si Pišite nam, veseli bomo vseh vaših predlogov kako narediti revijo še boljšo. Veseli pa bomo tudi vaših prispevkov in idej o sodelovanju. Veliko užitkov v branju... www.sportmag.si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. april 2010 Prijavi Deli 29. april 2010 Ooooo. Ma, ce bi se kaj vec napisal, bi spet izpadlo, da se samo duvam super.vreme.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2010 Prijavi Deli 1. maj 2010 Ti kar napiši! Jaz se nimam s čim duvat...Kupila sem si ene super superge, ki mi res ustrezajo... upam, da bojo vsaj nekaj časa zdržale. Pa da vidimo še Asics. Tečem povprečno 5krat na teden. ČE LE lahko, grem že zjutraj, pred tušem... Ker mi pa ni vedno do tako zgodnjega vstajanja, grem vsaj 3krat na teden popoldne.Tečem najraje po gozdnih poteh, asfalta se strogo izogibam. Aja tečem pa cca 40 minut, včasih malo več.... Pač, začenjam znova. Razmišljam da bi se prijavila na DM tek. 5 km. Počas pa do kaj več.. prestara sem, da bi se nekaj silila. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. junij 2010 Prijavi Deli 1. junij 2010 A je tu kje rubrika, nista ne prodajem, samo se duvam ? No, vglavnem, pred enimi petimi leti, ko sem zacel teci, sem si za eno progo dejal:to bi bilo mozno preteci v eni uri. No, danes, dobih pet let pozneje, sem jo pojedel v 59:46:77. Ni bilo ognjemeta, publika ni norela, komentatorju se ni tresel glas, hej, se Kingston ni pel Cela ulica nori ali.ipak.ego.do.Tokia.press "It doesn't get any easier, you just get faster." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
III 14. avgust 2010 Prijavi Deli 14. avgust 2010 Za tek so super superge 'Mizuno'; sicer malo dražje, a vredne denarja. So pa vsekakor boljše od 'Asics' ('Puma' sploh ne pride v poštev). Pač, za tiste ki bolj redno tečete. Mizuno superga ima (po moji izkušnji) isto pozitivno lastnost, kot jo imajo adidas tekaške hlače - občutek da imaš na sebi le kožo. Ta lahkotnost najmanj 10% pripomore k 1.boljšemu počutju --->2.Boljši gibljivosti in poskočnosti --->3.hitrejšemu in pravilnejšemu gibanju-teku.Imam pa vprašanje za koga ki ima izkušnje s športnimi poškodbami: Imam strgano ali natrgano mišico soleus - nekdo mi je svetoval, naj preneham s tekom in ostalimi aktivnostmi ki bi to mišico obremenjevale dokler se popolnoma ne zaceli( Kar pomeni kar nekaj tednov!). Spet drugi prijatelj (dolgoletni športnik) mi je svetoval naj nadaljujem 'v istem ritmu', dokler mišica sama od sebe ne neha boleti. Ne eno ne drugo mi ne ustreza, prvega ne morem, drugega ne zmorem. Zdaj preizkušam način -malo manj, malo počasneje, a vendar me bolečina močno ovira; sicer s to obremenitvijo šele ob postanku, a vendar včasih po aktivnosti kar ne gre denimo po stopnicah, ne gor ne dol... Kar je malce nadležno. Ker se že od nekdaj ukvarjam s športi (ali bolje aktivnostmi) me predvsem moti, da 'se ne morem znoreti' kot se spodobi, saj je to postala nujna spremljevalka 'dobrega dneva' in ob lahkotnem teku čutim da imam na zalogi še za par mišičastnih konj moči, ki čakajo. Če se je kdo znašel v podobni situaciji, ali se malo bolje spozna, lepo prosim za kak nasvet. Citiraj III Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 9. september 2010 Prijavi Deli 9. september 2010 Tekaški dogodek: Tek od Slovenskih Konjic do Zreč Se vidimo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 27. september 2010 Prijavi Deli 27. september 2010 Tekaški dogodek: Tek od Slovenskih Konjic do Zreč Se vidimo? Se vidi, da je dež in se zgleda manj teče. . Pride kdo iz LN v Slov. Konjice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2010 Prijavi Deli 10. november 2010 jaz tečem tud če je dež 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jackie 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Mene zanima če kateri tu tudi preko zime kaj tečete in če imate mogoče za to obdobje kakšne druge superge?Se dobi kakšna zimska izvedba tekaških copat? Citiraj Life is too short for long faces. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mordenom 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 Lep pozdrav, odločil sem se, da se začnem ukvarjati s tekom. Kako naj začnem oz. rabil bi načrt, da bi pridobil kondicijo in kasneje izgubil kilograme. Hvala za odgovore! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 5. april 2011 Prijavi Deli 5. april 2011 Na teh dveh straneh najdeš ogromno informacij - si jih že pregledal? Moja povezava 1 Moja povezava 2 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Če poješ lubenico, ni pametno iti takoj zatem tečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 K teku bi jaz moral spravit samo problem je ker se spravljam že pol leta pa nič od nič.. Potem pa se čudim, ko na treningih crkujem zarad teka.. bo treba kar začet vsaj malo teči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fido89 10. junij 2011 Prijavi Deli 10. junij 2011 Če radi tečete bi vam priporočil, da se letos udeležite športnega vikenda Ljubljanica. Lani sem bil na njihovem nočnem teku in sem bil resnično zadovoljen, tako da letos ponovim http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Več informacij na njihovi spletni strani. Če pa imate račun na facebooku, se pa lahko pridružite njihovi skupini in sodelujete v nagradnih igrah http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 25. avgust 2011 Prijavi Deli 25. avgust 2011 Tek je zakon! Popolni "workout", gibanje v naravi, svoboda. Potem pa prebereš še kakšno knjigo kot je "Born to Run", pa itak... Zaenkrat sem še na klasičnih čevljih, v prihodnosti pa nameravam poskusiti s temi minimalističnimi variantami... bos pa najbrž ne - prevroč asfalt, preveč občutljiv na ostre reči, ne maram stopat na pljunke in glaževino, itd. Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_klavdy_ 25. september 2011 Prijavi Deli 25. september 2011 Zame je najbol sprostitveni tek po gozdnih poteh npr. trim steze.spravljala sem se celo poletje pa je bil vedno izgovor "je prevročee"zdj pa ni več izgovorov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.