MIKEE 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 tek je odličen za dušo. če si jezen/a probaj it laufat. pozabi na vse. :) Citiraj Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Točno sej tud deluje, sm že probala Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIKEE 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 no lepo da si probala. js sm nabolj vesel ko me ni nikol doma k treneram non stop. in vso negativno energijo dam vn z tekom ali kaj podobnega.. no meni pomaga tebi tut. verjetno večini. sam sm meu pa sošolko ki ji to ni pomagal.. hmm Citiraj Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Pr nas v šoli itak noben ne mara teka. Jst pa se rada tko sproščam da grem vn tečt, pa poslušam zvoke narave .... no, sej že tko al tko atletiko treniram Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 danes počivam, nič teka, samo trebušnjakimoram pa reči, da prav fajn napredujem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 danes počivam, nič teka, samo trebušnjakimoram pa reči, da prav fajn napredujem pridna , jst mam tut pavzo , sam trebušnjakov ne obožujem,tko da jih redno spuščam pa treba mal migat. evo, še vedno vztrajam. če ne grem teči, grem pa rolat.danes pretekla okoli 5, 6 km, vmes naredla še mal trebušnjakov ti pa le ne pretiravi delam na tem, dons naprimer Ti pa nisi kr tko , to je pa kr kilometrina Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 pridna , jst mam tut pavzo , sam trebušnjakov ne obožujem,tko da jih redno spuščam delam na tem, dons naprimer Ti pa nisi kr tko , to je pa kr kilometrina ma trebušnjakov tudi jaz ne obužujem, samo treba mal jih delat včeraj bla tak jezna sama nase, sem vso jezo dala ven skozi tek, pretekla ene 6 km, naredla 150 trebušnjakov pa se kar bolje počutla evo, jutri pa spet tek na vrsti aha, me veseli, da delaš na tem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 ma trebušnjakov tudi jaz ne obužujem, samo treba mal jih delat včeraj bla tak jezna sama nase, sem vso jezo dala ven skozi tek, pretekla ene 6 km, naredla 150 trebušnjakov pa se kar bolje počutla evo, jutri pa spet tek na vrsti aha, me veseli, da delaš na tem pametno , sam 150 trebušnjakov , to bi jst par dni rabil , se vidi, da sivčasih resno trenirala Jst tut laufam jutr Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIKEE 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 js drgač laufam vsak dan. večkrat. 150 trbušnjakov ja lepo to. sam odvisno kakšne delaš:? . Citiraj Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Uf ja 150 trebušnjakov je ful dost ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 dons bom spustil trebušnjake , no, ja, kot da jih pridno delam Sem kr priden čez praznike, v petek, soboto sem laufal, včeraj sem skočil naGrmado pri Šmarni Gori, nekam kratko se mi je zdel vse skupaj , donsje pa gospodov dan Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIKEE 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 js sm se meu pa na enmu seminarju kot v vojski. Citiraj Empty your mind, be formless, Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water my friend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Madonca že lep čas nisem nič čveknila na forumu?! Samo tekam pe še vedno! Kondicija se nabira, vsak dan bolje, samo...pismu, tok cvetijo razno razne zadeve, da je na trenutke kar težko dihati, ko "pridrviš" mimo kakšnih grmičkov... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Tek trojk je za mano :hepko:, fajn je bilo, pa kr hitro sem moral laufat, ni šlo tko na izi kot sem pričakoval, izkazalo se je namreč, da sem bil jst najšibkejši člen , finiš sem mal zabremzal, nisem šprinter , sem šele proti koncu dojel, kaj je mislila sotekačica, ko je rekla, da bomo začeli bolj počasi, na koncu pa finiš , dobro laufa bejba Madonca že lep čas nisem nič čveknila na forumu?! Samo tekam pe še vedno! Kondicija se nabira, vsak dan bolje, samo...pismu, tok cvetijo razno razne zadeve, da je na trenutke kar težko dihati, ko "pridrviš" mimo kakšnih grmičkov... ooo, poglej jo, našo tekačico , sem te dal že skoraj med pogrešane Ob teh grmičkih mam pa jst neke čudne asociacije , ki tut vplivajo na dihanje ,aja jst bolj proti večeru laufam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Tek trojk je za mano :hepko:, fajn je bilo, pa kr hitro sem moral laufat, ni šlo tko na izi kot sem pričakoval, izkazalo se je namreč, da sem bil jst najšibkejši člen , finiš sem mal zabremzal, nisem šprinter , sem šele proti koncu dojel, kaj je mislila sotekačica, ko je rekla, da bomo začeli bolj počasi, na koncu pa finiš , dobro laufa bejba ooo, poglej jo, našo tekačico , sem te dal že skoraj med pogrešane Ob teh grmičkih mam pa jst neke čudne asociacije , ki tut vplivajo na dihanje ,aja jst bolj proti večeru laufam Čestitam za tele trojčke!! Mene pa ne spraviš več na tekmovalno raven. Pa naj bo zadevščina še tako v rekreativnem duhu zasnovana. Je bilo v ranih letih preveč tega, sedaj res samo še za dušico oziroma za lastno rit, če se še primerneje izrazim! Samo kot kaže imamo bejbe podobno taktiko - po pameti, potem pa zvizzz mimo folka, ki že misli, da je na ziher mestu. Samo kot se še spomnim, je za to potrebna kar lepa kondicija... Pa...glej ti to, kaj dedcem po glavi roji meseca maja?! x:Dx Jaz tu nekaj totalno resno o cvetnem prahu pa to... Se maaalo hecem, da ne bo zamere Pa ja, odkar se jutra prepozno začnejo (don't ask! )in je sonce prehudo za dopoldanski trimček, tudi jaz raje počakam na večerni hlad. Sploh ko sem en dan preiskusila to "jutranjo" varianto in prišla v sobo kot žlahta od purana, me je malo minilo...Ne moreš no, oz. kaj bodo pa sosedi rekli x:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Čestitam za tele trojčke!! Mene pa ne spraviš več na tekmovalno raven. Pa naj bo zadevščina še tako v rekreativnem duhu zasnovana. Je bilo v ranih letih preveč tega, sedaj res samo še za dušico oziroma za lastno rit, če se še primerneje izrazim! Samo kot kaže imamo bejbe podobno taktiko - po pameti, potem pa zvizzz mimo folka, ki že misli, da je na ziher mestu. Samo kot se še spomnim, je za to potrebna kar lepa kondicija... Pa...glej ti to, kaj dedcem po glavi roji meseca maja?! x:Dx Jaz tu nekaj totalno resno o cvetnem prahu pa to... Se maaalo hecem, da ne bo zamere Pa ja, odkar se jutra prepozno začnejo (don't ask! )in je sonce prehudo za dopoldanski trimček, tudi jaz raje počakam na večerni hlad. Sploh ko sem en dan preiskusila to "jutranjo" varianto in prišla v sobo kot žlahta od purana, me je malo minilo...Ne moreš no, oz. kaj bodo pa sosedi rekli x:Dx hvala , a tko si bla ti pridna , jst sem v mladih letih bolj lenaril, pol mam pa zdej več energije, sicer pa ne pretiravam, na Radence še grem,pol pa najverjetneje nič do Ljubljanskega maratona , je pa to edina prilika, da sprobam, kako zgleda teč dopoldne Drugač pa laufam tko kot ti Na teku trojk sem bil drugič, sotekača in sotekačico sem spoznal kakšno uro pred štartom, pa ravno sotekaču razlagam, kako ne bi začeli ful počasi, ker bo pol, ko se proga zoži ful gužva, pa pride sotekačica, pa se tko pogovarjamo o tem in onem, pa pravi, da v OŠ tekla na krosih, pol jst že ufff, ampak tega je že dolg pravi, pa se spet mal oddahnem. Pa letos obadva nista kej dost laufala. V resnici je pa tko zgledal, da sem bil jst bolj ali manj v zavetrju, no kakšno smo še rekli vmes, pa kakšnega še srečaš , ampak laufal smo pa skoz, po gozdu je blo čist fajn, ko pa pridemo ven, na asfalt, pa onadva čedalje hitreje, prehitevamo mal po levi, mal po desni, vmes mal promet gledam, pa ugotovim, da sta mi par metrov ušla, pa me sotekač počaka, pa pravi, da sta se pogovarjala, da bi od Šuštarskega mosta še en finiš udarli, jst pa že na škrge , tko da finiš ni bil tak kot bi onadva lahko, sam noben nas ni prehitel zadnja dva km, s cajtom sem pa zadovoljen Ja, ja, mi deci , no, ja, jst nisem kriv, če so tko topli večeri Jutra so pa men vedno prezgodaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 hvala , a tko si bla ti pridna , jst sem v mladih letih bolj lenaril, pol mam pa zdej več energije, sicer pa ne pretiravam, na Radence še grem,pol pa najverjetneje nič do Ljubljanskega maratona , je pa to edina prilika, da sprobam, kako zgleda teč dopoldne Drugač pa laufam tko kot ti Na teku trojk sem bil drugič, sotekača in sotekačico sem spoznal kakšno uro pred štartom, pa ravno sotekaču razlagam, kako ne bi začeli ful počasi, ker bo pol, ko se proga zoži ful gužva, pa pride sotekačica, pa se tko pogovarjamo o tem in onem, pa pravi, da v OŠ tekla na krosih, pol jst že ufff, ampak tega je že dolg pravi, pa se spet mal oddahnem. Pa letos obadva nista kej dost laufala. V resnici je pa tko zgledal, da sem bil jst bolj ali manj v zavetrju, no kakšno smo še rekli vmes, pa kakšnega še srečaš , ampak laufal smo pa skoz, po gozdu je blo čist fajn, ko pa pridemo ven, na asfalt, pa onadva čedalje hitreje, prehitevamo mal po levi, mal po desni, vmes mal promet gledam, pa ugotovim, da sta mi par metrov ušla, pa me sotekač počaka, pa pravi, da sta se pogovarjala, da bi od Šuštarskega mosta še en finiš udarli, jst pa že na škrge , tko da finiš ni bil tak kot bi onadva lahko, sam noben nas ni prehitel zadnja dva km, s cajtom sem pa zadovoljen Ja, ja, mi deci , no, ja, jst nisem kriv, če so tko topli večeri Jutra so pa men vedno prezgodaj Jah, samo kaj mi pomagajo ti odlaufani krosi, gorski teki, švic na stadionu, treningi ene 3-4x/teden, pa maltranje še v lastni režiji...če se ti potem zameri vse skupaj in imaš daljšo pavzo (na žalost se jo da meriti celo v letih!).Sem se pa spomnila na eno tekmovanje...tudi nekaj v stilu 3., samo je bila štafeta po mestnih ulicah. Sicer na neko kratko razdaljo, ampak je bilo pa super! - ne moreš verjeti, kaj človek spravi iz sebe za dobro teama! Tako da tale tek trojk se mi sploh ne zdi zgrešena zadeva in če imaš fajn sotekače pa sploh mora biti kul! ...da me slučaaajno ne zamika! Pa tako za mimogrede iz golega firbca:kakšna je pa kaj kilometrina, pa sama proga na tem teku trojk? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Jah, samo kaj mi pomagajo ti odlaufani krosi, gorski teki, švic na stadionu, treningi ene 3-4x/teden, pa maltranje še v lastni režiji...če se ti potem zameri vse skupaj in imaš daljšo pavzo (na žalost se jo da meriti celo v letih!).Sem se pa spomnila na eno tekmovanje...tudi nekaj v stilu 3., samo je bila štafeta po mestnih ulicah. Sicer na neko kratko razdaljo, ampak je bilo pa super! - ne moreš verjeti, kaj človek spravi iz sebe za dobro teama! Tako da tale tek trojk se mi sploh ne zdi zgrešena zadeva in če imaš fajn sotekače pa sploh mora biti kul! ...da me slučaaajno ne zamika! Pa tako za mimogrede iz golega firbca:kakšna je pa kaj kilometrina, pa sama proga na tem teku trojk? Kilometrina pravijo, da je 12 km, ta daljša varianta pa 28 km Proga je pa taka, najprej se začne v klanec, sicer ne prehud, se pa vleče, ene tri kilometre do Orl, pol je pa luštna proga po Golovcu, v glavnem gozdne poti, pa mal PST-ja, mal gor, dol, levo, desno,tko fajn, pol se pa spustiš po kockah dol na Hradeckega (cesta, ki gre čist ob Golovcu), pol pa mimoPrul, pa čez Karlovški most v mesto, cilj je pa na Tromostovju Sam občutek je pa res drugačen,kot če sam laufaš, bolj je zanimivo To je 12 km proga, 28 km imaš pa najprej 16 km ravnicedo teh 12 km Ufff, sam ti si bla res profesionalka zame Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Kilometrina pravijo, da je 12 km, ta daljša varianta pa 28 km Proga je pa taka, najprej se začne v klanec, sicer ne prehud, se pa vleče, ene tri kilometre do Orl, pol je pa luštna proga po Golovcu, v glavnem gozdne poti, pa mal PST-ja, mal gor, dol, levo, desno,tko fajn, pol se pa spustiš po kockah dol na Hradeckega (cesta, ki gre čist ob Golovcu), pol pa mimoPrul, pa čez Karlovški most v mesto, cilj je pa na Tromostovju Sam občutek je pa res drugačen,kot če sam laufaš, bolj je zanimivo To je 12 km proga, 28 km imaš pa najprej 16 km ravnicedo teh 12 km Ufff, sam ti si bla res profesionalka zame Sounds interesting! Sploh ta, krajša, 12 km razdalja. Edino malo mi tale klanec ne zveni čisto povšeči... Dokler ne bo bodo ravnine fajn nalaufane, se ne spravim v noben hribček! Da še omagam kje, potem pa pa-pa, motivacija! Pa saj sem rekla, kaj mi pomagajo stare lovorike, na njih se ne da sedeti...Danes sem prav običajna rekreativka, lepo na easy...potem se mi pa dogajajo take, da me takole zvizzz prehiti nek trop natrenirancev, ki še čveka med tekom?! (v svojo lastno čast upam, da nisi bil med njimi) Ali pa zadnjič, ko sva z mamo malo beciklar'li, pa sicer res nekoliko zmanjšali tempo in jaz tako zaslišim nekaj za hrbtom in "Pazi, avto!" mimo pa pridrvi beciklist! Še dobro, da se znam nasmejati na svoj račun in da sploh v Lj vidiš svašta folka, ki đoga, da je malo lažje Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Sounds interesting! Sploh ta, krajša, 12 km razdalja. Edino malo mi tale klanec ne zveni čisto povšeči... Dokler ne bo bodo ravnine fajn nalaufane, se ne spravim v noben hribček! Da še omagam kje, potem pa pa-pa, motivacija! Pa saj sem rekla, kaj mi pomagajo stare lovorike, na njih se ne da sedeti...Danes sem prav običajna rekreativka, lepo na easy...potem se mi pa dogajajo take, da me takole zvizzz prehiti nek trop natrenirancev, ki še čveka med tekom?! (v svojo lastno čast upam, da nisi bil med njimi) Ali pa zadnjič, ko sva z mamo malo beciklar'li, pa sicer res nekoliko zmanjšali tempo in jaz tako zaslišim nekaj za hrbtom in "Pazi, avto!" mimo pa pridrvi beciklist! Še dobro, da se znam nasmejati na svoj račun in da sploh v Lj vidiš svašta folka, ki đoga, da je malo lažje saj ni tko strmo, tko da nč bat Pa sej omagat ni tko slaba stvar, greš pa mal peš , sicer pa po pameti, pa ne pretiravat, jst jogiram že 14 let, pa mi je še vedno fajn in se ne sekiram kej dosti, če me prehiti kdo, ki laufa šele tri leta Se lohk izgovorim na predispozicije No, sej z eno tako rekreativko sem zdej laufal, pa sem bil prijetno presenečen, na koncu pa fino zgonjen , to je pa tko, če človk ne pričakuje, pa misli, aha, ena bejba bo zraven, pol bo šlo pa bolj na izi , pa ni glih zmeraj tko. Med temi tropi natrenirancev pa mene ni, se pa spomnim kakšnih, ki imajo dolge suhe noge in sem jim glih do popka , pa mam spet en izgovor, ne morem tko hitro, lej kakšne dolge korake delajo v glavnem uživi, pa ne pretiravi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 saj ni tko strmo, tko da nč bat Pa sej omagat ni tko slaba stvar, greš pa mal peš , sicer pa po pameti, pa ne pretiravat, jst jogiram že 14 let, pa mi je še vedno fajn in se ne sekiram kej dosti, če me prehiti kdo, ki laufa šele tri leta Se lohk izgovorim na predispozicije No, sej z eno tako rekreativko sem zdej laufal, pa sem bil prijetno presenečen, na koncu pa fino zgonjen , to je pa tko, če človk ne pričakuje, pa misli, aha, ena bejba bo zraven, pol bo šlo pa bolj na izi , pa ni glih zmeraj tko. Med temi tropi natrenirancev pa mene ni, se pa spomnim kakšnih, ki imajo dolge suhe noge in sem jim glih do popka , pa mam spet en izgovor, ne morem tko hitro, lej kakšne dolge korake delajo v glavnem uživi, pa ne pretiravi Še tole čveknem in grem res še kaj (drugega) pametnega prebrat pred spanjem Bejbe, pa na easy...kje si že to slišal?! Se malo hecam - spet - mislim pa seveda bolj na kakšno drugo žensko vrlino, kot tekaško kondicijo! So pa ene kar dobre v teku, ja! Danes me je povsem presenetilo, koliko ljudi je bilo zunaj in tekalo! Hard! Samo vroče je pa bilo, vroče! Sem pa prav vesela, ker iz dneva v dan lažje pretečem zastavljeno razdaljo?! Jupi! :hepko: And don't worry, ne pretiravam, ker se mi tega ne da več početi. Če se mi ne da več/muhasto pomislim, da sem izmučena, se pač ustavim, malo sprehodim, gledam pomlad okoli sebe... Za konec pa še vsem želim veliko veselja ob takšnih in drugačnih športnih aktivnostih na svežem zraku! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 jest sm pa ze parkrat prsla do tega, da se rabm ful entenzivn vsakic razmigat, da pridm do tiste tocke "zadoscenja", ko si mal zmatran a mas nek posebn obcutk, skor kukr pr orgazmu (skor)? j mega a ma gdo podobne izkusnje Itak.Zato vedno tečem zjutraj, "na tešče" . Pretečem med 8 in 10 km, laufam med 45 min in 1 uro, po gozdni poti. Mega je, trenutno ne poznam nič boljšega x!x x!x x!x Bejbe, pa na easy...kje si že to slišal?!Zdejle sem se na neki spomnila. Zadnjič sem srečala enega gospoda, ki se mi včasih za nekaj metrov pridruži pri teku. Pa sem mu rekla, da jaz malenkost počasnej kot on štartam. In mi on reče: "Ja sej... ženske običajno počasnej tečete, ja."Tolk mi je šlo na smeh, da sem se komaj zadržala (ker je zelo prijazen možakar in tega ni mislil niti zajedljivo, niti omalovaževalno), da ga nisem postavila na realna tla, da mogoče zato, ker "ženske" tečemo na 10km, on laufa pa na 2,4. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 uf, se že dolgo nisem tule oglasila še vedno tečem, hodim na dolge sprehode Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 evo, danes prebila led, prav fajn se počutim med tekom, sicer izbrala krajšo pot ko je bila lani, ampak za začetek sem zadovoljna. Mogoče pa uresničim en cilj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 evo, danes prebila led, prav fajn se počutim med tekom, sicer izbrala krajšo pot ko je bila lani, ampak za začetek sem zadovoljna. Mogoče pa uresničim en cilj Kakšen pa je ta cilj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.