Skoči na vsebino

Tek, jogging :)

Sončna Vila

Recommended Posts

jaz pa usposobila eliptični trenažer.. ni ravno tek, je pa dost blizu x:)x

ta teden bom čist na izi, večino časa na najmanjši obremenitvi pa ene 15 -20 minut... pol pa počas naprej..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

men tole ni jasno... 15 minut 1,7 km... v naravi sem v petnajstih minutah pretekla bistveno več. A sem čisto brez kondicije (pa toe kar redno uporabljam, pa veliko hodim po hribih) al kaj drugega ne štekam?

mam pa tko namen, vsako jutro tole (čeprav ropota moram poklicat mojega stručkota da tole pogleda) popoldne pa tek v naravi oz. ravno obratno, odvisno od službe... vikende pa kombinirat s hojo naokrog...

Ne, tudi jaz porabim na stezi veliko več časa, kot v naravi. Kakšen naklon si pa naštimaš?

Ful bi si kupila en kvaliteten steper. Kakšen predlog?

Naveličana sem mojih napravic...

Danes grem sicer na kolo za kakšno uro...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

...zakaj pa sploh tecete???...

jaz tecem samo kadar mi kadar mi pase. bolj kot ene vrste meditacija... za to, da si v formi ali pa za zgubljat tezo so veliko ucinkovitejse metode...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Meni tek predstavlja sprostitev. Jaz, narava in iPod - čisti odklop.

Vedno sem najraje tekla v hrib (zdaj ne, ker nimam kondicije). :2src: Tako svobodno sem se zmeraj počutila, sploh ti ne morem povedati.

Nima samo hujšanje toliko veze...

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee iPod (tek v naravi) x:px

pa iPhone pa iMack... pa kaj maš iTV pa iPeglezn...

Michelle... zame si zdej upravičeno iMichelle x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

..to tut meni ni blo nkol jasno.. v naravo z iPod-om...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee iPod (tek v naravi) x:px

pa iPhone pa iMack... pa kaj maš iTV pa iPeglezn...

Michelle... zame si zdej upravičeno iMichelle x:Dx

xrainbowx

Hja, še dobro, da smo si tako različni :2src: x;)x

Mene prava glasba sprošča oz. mi da še več energije, tako da je popolnoma dobrodošla (pa še fora je v tem, da mi gre na živce, če se slišim glasno dihat x:Ix vem, da se sliši smešno, ampak tako pač je). Včasih ptički le niso dovolj x;)x

A daj no x:o)x

Pač sem zvesta določeni znamki x:Ix

Hja, še dobro, da smo si tako različni :2src: x;)x

Mene prava glasba sprošča oz. mi da še več energije, tako da je popolnoma dobrodošla (pa še fora je v tem, da mi gre na živce, če se slišim glasno dihat x:Ix vem, da se sliši smešno, ampak tako pač je). Včasih ptički le niso dovolj x;)x

A daj no x:o)x

Pač sem zvesta določeni znamki x:Ix

sej smo se sam mal hejcali... po drugi stran pa tale iTek ne more bit tolk, tolk, toooolk švoh x:Dx

jst tut vzamem na dolge fure kdaj pa kdaj mp3 player, sam kakšno urco je ok, pol pa ne več. mam veliko raj veter v ušesih pa poslušanje dihanja, bitje srca... tko, bolj pr seb se člouk počut x;)x

fajn, da si začela migat :palec:

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Nimbus, k si ravo tule, a si bil v teh dneh kaj na čemšeniški oz. rabim strokovno mnenje... a misliš da bo fejst blatno pa vodovno ta vikend tam gor... mam namen jutri it, iz Prvin pa do Kleka, pa mam občutek da bom v živo blat padla...

ne, nisem biu... čeprau vsak dan z namenom je zmer kej vmes pršlo :vragec: so pa v nedeljo turno smučal po njej in pravjo, da je blo meter snega :2src: to bi blo fajn laufat gor x:Dx ja, mokr zna bit, k je zdej od juge... sam sej nis iz cukra. nimaš kej bat... x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

tnx... sej ne mislim laufat gor (še ;))ej se bom dol proti Vrhem po rit peljala al pa plavala mam občutk... nič mam rada izzive... hvala

danes pa do Klančiš (haha mi je prav smešno ko folk pravi a na Klančiše? pa se ti da) jst mam pa slabo vest, če samo do tam ;)

lep vikend

sej smo se sam mal hejcali... po drugi stran pa tale iTek ne more bit tolk, tolk, toooolk švoh x:Dx

jst tut vzamem na dolge fure kdaj pa kdaj mp3 player, sam kakšno urco je ok, pol pa ne več. mam veliko raj veter v ušesih pa poslušanje dihanja, bitje srca... tko, bolj pr seb se člouk počut x;)x

fajn, da si začela migat :palec:

xrainbowx

Ne, ne, iTek je the best, tako kot ostale iStvari x;)x x:px

Drugače se pa strinjam s tabo, tudi jaz nimam skos. Ampak bitje srca, poslušanje dihanja...mi povzroča drugačne probleme x:Ix xrolleyesx

Polar mi raje pove, kako mi srce bije x;)x

Sem ti fouš, da lahko tečeš eno uro. Tudi jaz sem pred enim letom... Danes sem tekla dobrih 45 minut, ampak sem na tisto foro: 5 minut teka, minuta hoje, 5 minut teka, minuta hoje...

Se pa kar dobro počutim, da sem začela spet... :palec:

Ne, tudi jaz porabim na stezi veliko več časa, kot v naravi. Kakšen naklon si pa naštimaš?

Ful bi si kupila en kvaliteten steper. Kakšen predlog?

Naveličana sem mojih napravic...

Danes grem sicer na kolo za kakšno uro...

nič nakona, menda... kupila sem pa ne drago zadevico... sej pravim me moti ropot... pa itak je v naravi drugače (sem preizkusila danes) ampak glede na moje plane v letošnjem letu moram tudi v deževnih dneh pa v dneh ko ima familija prvo mesto (moja proga zunaj je kar nekaj časa oddaljena od kraja bivanja in nikakor se do tja ne peljem z avtom) pa ko služba pa ko... v bistvu nimam več izgovora ;)

aja za jutri je spremenjen plan, bom šla nazaj kar proti Zagorju, bo dolga pot počakala da se teren posuši... tolk trmasta pa tud nisem ;)

tamala si je Armband omislila ;)

tud jst se ravnam po občutku in tud mene spremlja moj žvižovc potem pa odvisno od situacije... rada bi si naštimala dve mapci (eno za hojo eno pa za tek) pa ne znam... ja no tamala ma ipod, jst pa njen mp4 al kva je že (itak dobim potem skor novo od nje)

No ja sej, forsirat je brezveze.

Ma tudi jaz sem rada iskala izgovore, ampak v bistvu vedno najdem čas. Začnem ob osmih, torej lahko komot grem ob šestih zjutraj na en tek. Pokonci sem tako ali tako... Pa tuš, pa potem vsa energična loviti nove izzive :D

Vedno se lahko najde čas....

Komaj čakam, da bom spet zmagala v boju proti trim stezi na Rožniku x:o)x

Res je lepa, zanimiva naravica :palec: :2src:

Sem že tekla danes...tudi malo intervalov, ampak nisem še čisto pripravljena na to...

Bo že, glavno, da je volja.

Tekla sem in poslušala soft jazz. Najbrž ni prav veliko takih x:o)x

Si mislila rečt "Michellin Bublček" x;)x Jaz ga zadnje čase ne poslušam več prav dosti, ker znam vse komade na pamet. Je pa zato Diana Krall :palec: xsrcx

Lahko bi naredili enkrat en tak "športni zmenek". To bi se pa še jaz udeležila x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...