Ksenia 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 tudi jaz tekaško stezo pridno uporabljam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 jaz pa usposobila eliptični trenažer.. ni ravno tek, je pa dost blizu ta teden bom čist na izi, večino časa na najmanjši obremenitvi pa ene 15 -20 minut... pol pa počas naprej.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 men tole ni jasno... 15 minut 1,7 km... v naravi sem v petnajstih minutah pretekla bistveno več. A sem čisto brez kondicije (pa toe kar redno uporabljam, pa veliko hodim po hribih) al kaj drugega ne štekam?mam pa tko namen, vsako jutro tole (čeprav ropota moram poklicat mojega stručkota da tole pogleda) popoldne pa tek v naravi oz. ravno obratno, odvisno od službe... vikende pa kombinirat s hojo naokrog... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Ne, tudi jaz porabim na stezi veliko več časa, kot v naravi. Kakšen naklon si pa naštimaš? Ful bi si kupila en kvaliteten steper. Kakšen predlog? Naveličana sem mojih napravic... Danes grem sicer na kolo za kakšno uro... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 ...zakaj pa sploh tecete???...jaz tecem samo kadar mi kadar mi pase. bolj kot ene vrste meditacija... za to, da si v formi ali pa za zgubljat tezo so veliko ucinkovitejse metode... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Meni tek predstavlja sprostitev. Jaz, narava in iPod - čisti odklop. Vedno sem najraje tekla v hrib (zdaj ne, ker nimam kondicije). Tako svobodno sem se zmeraj počutila, sploh ti ne morem povedati.Nima samo hujšanje toliko veze... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 neeeeeeeeeeeeeeeeeeee iPod (tek v naravi) pa iPhone pa iMack... pa kaj maš iTV pa iPeglezn... Michelle... zame si zdej upravičeno iMichelle Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 ..to tut meni ni blo nkol jasno.. v naravo z iPod-om... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 neeeeeeeeeeeeeeeeeeee iPod (tek v naravi) pa iPhone pa iMack... pa kaj maš iTV pa iPeglezn... Michelle... zame si zdej upravičeno iMichelle Hja, še dobro, da smo si tako različni Mene prava glasba sprošča oz. mi da še več energije, tako da je popolnoma dobrodošla (pa še fora je v tem, da mi gre na živce, če se slišim glasno dihat vem, da se sliši smešno, ampak tako pač je). Včasih ptički le niso dovolj A daj no Pač sem zvesta določeni znamki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r89 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 jaz tecem pol ure skoraj vsak dan cene ... na kratko povedano pocim !! Citiraj Igre Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Hja, še dobro, da smo si tako različni Mene prava glasba sprošča oz. mi da še več energije, tako da je popolnoma dobrodošla (pa še fora je v tem, da mi gre na živce, če se slišim glasno dihat vem, da se sliši smešno, ampak tako pač je). Včasih ptički le niso dovolj A daj no Pač sem zvesta določeni znamki sej smo se sam mal hejcali... po drugi stran pa tale iTek ne more bit tolk, tolk, toooolk švoh jst tut vzamem na dolge fure kdaj pa kdaj mp3 player, sam kakšno urco je ok, pol pa ne več. mam veliko raj veter v ušesih pa poslušanje dihanja, bitje srca... tko, bolj pr seb se člouk počut fajn, da si začela migat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Nimbus, k si ravo tule, a si bil v teh dneh kaj na čemšeniški oz. rabim strokovno mnenje... a misliš da bo fejst blatno pa vodovno ta vikend tam gor... mam namen jutri it, iz Prvin pa do Kleka, pa mam občutek da bom v živo blat padla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 ne, nisem biu... čeprau vsak dan z namenom je zmer kej vmes pršlo so pa v nedeljo turno smučal po njej in pravjo, da je blo meter snega to bi blo fajn laufat gor ja, mokr zna bit, k je zdej od juge... sam sej nis iz cukra. nimaš kej bat... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 tnx... sej ne mislim laufat gor (še )ej se bom dol proti Vrhem po rit peljala al pa plavala mam občutk... nič mam rada izzive... hvala danes pa do Klančiš (haha mi je prav smešno ko folk pravi a na Klančiše? pa se ti da) jst mam pa slabo vest, če samo do tam lep vikend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Odkarje naša babica zvedla za yogging.. se dans ne vemo kje je.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 sej smo se sam mal hejcali... po drugi stran pa tale iTek ne more bit tolk, tolk, toooolk švoh jst tut vzamem na dolge fure kdaj pa kdaj mp3 player, sam kakšno urco je ok, pol pa ne več. mam veliko raj veter v ušesih pa poslušanje dihanja, bitje srca... tko, bolj pr seb se člouk počut fajn, da si začela migat Ne, ne, iTek je the best, tako kot ostale iStvari Drugače se pa strinjam s tabo, tudi jaz nimam skos. Ampak bitje srca, poslušanje dihanja...mi povzroča drugačne probleme Polar mi raje pove, kako mi srce bije Sem ti fouš, da lahko tečeš eno uro. Tudi jaz sem pred enim letom... Danes sem tekla dobrih 45 minut, ampak sem na tisto foro: 5 minut teka, minuta hoje, 5 minut teka, minuta hoje... Se pa kar dobro počutim, da sem začela spet... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Ne, tudi jaz porabim na stezi veliko več časa, kot v naravi. Kakšen naklon si pa naštimaš? Ful bi si kupila en kvaliteten steper. Kakšen predlog? Naveličana sem mojih napravic... Danes grem sicer na kolo za kakšno uro...nič nakona, menda... kupila sem pa ne drago zadevico... sej pravim me moti ropot... pa itak je v naravi drugače (sem preizkusila danes) ampak glede na moje plane v letošnjem letu moram tudi v deževnih dneh pa v dneh ko ima familija prvo mesto (moja proga zunaj je kar nekaj časa oddaljena od kraja bivanja in nikakor se do tja ne peljem z avtom) pa ko služba pa ko... v bistvu nimam več izgovora aja za jutri je spremenjen plan, bom šla nazaj kar proti Zagorju, bo dolga pot počakala da se teren posuši... tolk trmasta pa tud nisem tamala si je Armband omislila tud jst se ravnam po občutku in tud mene spremlja moj žvižovc potem pa odvisno od situacije... rada bi si naštimala dve mapci (eno za hojo eno pa za tek) pa ne znam... ja no tamala ma ipod, jst pa njen mp4 al kva je že (itak dobim potem skor novo od nje) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 No ja sej, forsirat je brezveze. Ma tudi jaz sem rada iskala izgovore, ampak v bistvu vedno najdem čas. Začnem ob osmih, torej lahko komot grem ob šestih zjutraj na en tek. Pokonci sem tako ali tako... Pa tuš, pa potem vsa energična loviti nove izzive Vedno se lahko najde čas.... Komaj čakam, da bom spet zmagala v boju proti trim stezi na Rožniku Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 in men danes zaradi ljubega miru odpade tale pot (ne da se mi pregovarjat pa kregat, ful bo še lepih vikendov ), mogoče bom šla pa en predel gozda raziskat, tam kjer je nastala tale fotka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 Res je lepa, zanimiva naravica Sem že tekla danes...tudi malo intervalov, ampak nisem še čisto pripravljena na to...Bo že, glavno, da je volja.Tekla sem in poslušala soft jazz. Najbrž ni prav veliko takih Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 jst uživam kadar je Bublček z menoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 Si mislila rečt "Michellin Bublček" Jaz ga zadnje čase ne poslušam več prav dosti, ker znam vse komade na pamet. Je pa zato Diana Krall Lahko bi naredili enkrat en tak "športni zmenek". To bi se pa še jaz udeležila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 moram tole poslušat ja da kakšen hrib osvojimo a? jst bi bla tud zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 Le daj! Ja, tako sem mislila! Na kakšen hribček... prav prijetno bi bilo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.