Michelle 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Se vidi, da nisi ženska Vsak gram je važen!!! Ma, lahkoten tek je tudi za sprostitev Sej veš, jaz pa tek pa moje iZadeve... Se vidmo na kakšnem teku kje? Radenci? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 michelle, mogoče prideš na Zagorski tek pa še tule, vse najboljše veliko užitkov ob vsakem km Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Hvala Ksenja! Kdaj pa? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 ja... sej sem se že u prejšnjem postu ustrašu, da mi boš hvalila kakšne iCopate ja... enkrat bom tut maratone šou laufat, sam zdej sm čist u kolesarstvi, pa ni to fajn preveč mešat. aja, pa še plezat bom začeu tko, da se pakistanski helikopterji lahka začnejo počas ugrevat. ah... j*beš grame. prou zdejle sem pobasal pet tortic Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 hehe... prsežem neki čudnga se mi dugaja. zdele že dva tedna ne prenesem mesa v obliki pečenk, kremenatlcou, klobas in ostale navlake. včeraj sm kosilo kr preskoču. sam neki kolesarskega futra sem si namešu. enostavno se mi je ustavl. po drugi stran pa trenutno fizično delam, zraven pa še treniram in telo pravi... jej, jej, jej. no, in moja sekica ma ta teden rojstni dan in ji je mat spekla čokoladno torto, katere polovico sem pojedel "mua". sladkarije so mi ahilova tetiva. še nikol v živlejni nisem odprl milko, jo odlomil eno tablico, ostalo pa zavil s stilu "jutri dalje". če jo odprem jo pol ni več to je njena usoda. vidiš, in si človek misli, da je svoboden. fige-mige svobodenx:px Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 . še nikol v živlejni nisem odprl milko, jo odlomil eno tablico, ostalo pa zavil s stilu "jutri dalje". če jo odprem jo pol ni več to je njena usoda. taka bla pa jaz včasih vglavnem, takle je. začela teči, pa pol nehala, me gleženj neki matra, če tečem.tak da nič z laufanjem. furam pa hitro hojo. popoldan. po kaki dve uri. od tega tedna pa tudi pred zajtrkom ura hitre hoje.in rezultat: rit me boli Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 jst tud komaj čakam, da se ena zd. zadevica umiri in sem spet v igri Mich, kolk pa misliš tečt na omenjenem teku? Naš je ponavadi za občinski praznik, tam okrog 9 avgusta, razen če bo odpadel, tega pa ne vem... mam občutek da bo Nimbus takrat na kolesu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 druidka... probi kolo, tam ni nobenih poškodb. no, razen če padeš na glavo ja, za občinski praznik je vzpon na sveto goro zjutraj ob 10h, popoldne je pa tek izpod trojan do zagorja cca. 15km (ne vem točn, ne me za jajca držat).morm pa rečt, da je ful dobr organiziran, cela cesta zaprta, levo-desno ljudje spodbujajo in prvi friki grejo res na polno tako, da je vse. dila, konkurenca, družba, vzdušje itd. tko, da če boste takrat v kondicij, je lepa priložnost. aja, pa ni štartnine. tako na vzponu kot na teku. sem tuhtu, da bi šou pol še laufat ampak bi se preforsiru, pa trenirat bi mogu. sem pač take narave, da se mi uzadi ne da jajcat. sam shujšat bo treba... zdej sm dobu dve kile gor čokolada, tortice pa mkdonalds... japka me pa že tri dni, zdaj že čist posušena, čaka v torbi j*bat ga... tak mamo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 mislim, da je okrog 10 km...me mika, ful Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 ja... natreniraj pa pejt laufat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 mogoče bi pa šlo oz. verjetno pa uspem... sam enga da me v rit brcne rabim pa pravilno usmerja... v bistvu pa želim le uživat v teku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 to morš spucat pr seb. je pa res, da je it na trening včasih najtežje. ker si zjeban in bil kar neki ždel nekje ali kaj podobnga. no, pol ko pa začneš pa vidiš kaj je to fajn. in ko končaš se sploh počutiš bolj polnega. je pa uživanje sestavni del tega. in najbolj se uživa ko gre najbolj na polno brez matranja. to je pa na žalost samo kakšen teden ali dva u sezon. vmes so hribi pa doline. ko čustveno razpoloženje. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 sem mela tri dni pavze pri elipsanju..danes pa spet, rabla mal se zgonit, tale ful mun me ubija :xx!: pa upoštevala tele nasvete o intervalih, je kul ja mah.. sej še dobr, da tole kdo od mojih frendov ne bere, ker ne bi verjel, da jaz to pišem... ampak paše Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 tud jst se vračam naslednji mesec bom malce neposlušna pa bom vseeno vsaj malce probala med menstro tečt... pa nabavit si moram ene fajn copate za tečt, ...mimogrede Nimbus, te je danes prebudilo tresenenje? to morš spucat pr seb. vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 jst tud komaj čakam, da se ena zd. zadevica umiri in sem spet v igri Mich, kolk pa misliš tečt na omenjenem teku? Naš je ponavadi za občinski praznik, tam okrog 9 avgusta, razen če bo odpadel, tega pa ne vem... mam občutek da bo Nimbus takrat na kolesu Glede na to, da zdaj tečem 4-5krat na teden in nameravam tako nadaljevati , mislim, da bi avgusta lahko pretekla 10 ali 15 km brez problema. Tako, da ja Dejva, Ksenči no.... Bova skupaj, pa zraven prepevale Michaela B. (kot, da je to izvedljivo). Ajde, dejva :onfire: Potem se pa dobiva oktobra še na 21km v Lj? No, to je še predaleč... Sem tekla ob obali, bilo je luuušno Ta teden grem pa na trim stezo na Rožnik... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Ajde, dejva :onfire: Potem se pa dobiva oktobra še na 21km v Lj? No, to je še predaleč... Sem tekla ob obali, bilo je luuušno Ta teden grem pa na trim stezo na Rožnik...pa dajva ampak tko an luštn ne da zdej to visi nad nama... do tja je še kar nekaj časa ps mogoče bi pa že kdaj prej odtekli progo skupaj evo prišla domov, danes nisem tekla ampak hodila in to cca 6 hoje, mal sem se zakalkulirala, nisem vedela da je od Kleka do odcepa za Potoško skor ena ura hoje (ok, počasne hoje po 5 urah hoje ) torej štart Prvine - Čemšeniška, Vrhe, Partizanski vrh, Klek, Potoška vas in domov... moram najdit iz Kleka bližnjico... ker do tam je prav fletna turca... al pa se navadit ane... v glavnem mrtvasem imela pa eno luštno amntro, mi je pomagala... sem pa ugotovila nekaj drugega - recimo telo je bilo zmožno še, tekla bi... um je pa odpovedal, ni se mi dal ama baš niti enega koraka več, v telesu sem čutila pa prav adrenalin... neverjetni filingtko grem pod tuš umret Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 No, sklepam, da umrla nisi Si pa carica, ne vem, če bom dobra tekaška partnerka, ker si ti ful bolj v formi Danes sem delala intervale....Vse skupaj je trajalo dobre pol ure, potem sem pa še 15 minut zelo na lahko tekla. Nekako danes ni bil moj dan. Imela sem večji utrip kot ponavadi, tudi manj moči in volje... Jutri bo boljše! Drugače se pa definitivno strinjam s teboj, da greva avgusta na easy.... Nisem tekmovalna v športu, tek mi predstavlja čisto nekaj drugega kot željo po tem, da premagam nekaj ljudi. Čisto poseben odnos imam do teka. Ful bi šla rada na kakšen maraton (oz polmaraton ali večkilometerski skupinski tek), ker me zanima filing pri tem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 še živim... s tem da gleženj in koleno štrajkata jutri bo boljšeok, važi za avgust Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. april 2008 Prijavi Deli 24. april 2008 Kako vam kaj gre? Jaz sem bolj malo tekla ta teden. Včeraj pa v torek edino.... Skos je bil dež, danes pa čez dan nisem imela niti ene ure časa... Jutri bom pa 100%, tudi če bo dež (ampak ne tisti pretirani )...Sem šla na trim stezo, pa delala še tiste vaje zraven in sem potem na Rožniku sedela 15 minut, da sem prišla k sebi, potem pa počasi dol Sramota Mich, sramota... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. april 2008 Prijavi Deli 25. april 2008 v nedeljo sem prehodila skor 40 km, v ponedeljek sem bila na Taboru, nad Klekom (enkratna energija, se vid da se tam čarovnice zbirajo) v torek sem počivala (beri komaj vstala ), sreda - tek 6 km, izboljšala za kar precej čas, četrtek od 9 do 18 obrezovala grmovje na poseki, razbijala skalo s krampom - v glavnem fizikalec... danes če bo uspelo (doma dela nad glavo) pa tečt... aja za jutri so mi mal plane pokvaril,.. jaja tud to se desi lep dan želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 Super si Ksenči! 40 km si sama hodila? Ne vem, če bi se mi sploh dalo Jaz sem danes zjutraj v hrib... Pričakujem, da bo danes dežek, tako da bom šla zvečer še na sobno kolo...Danes se mojemu psu ni dalo laufat Je bilo prezgodaj zanj in sem ga mogla prosit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 šport je najboljše sredstvo za izganjanje hudiča zdej bo pršu ven en film o drogeraši, ki je potem postal svetovna špica u triatloni. "Lauf um dein Leben" kao naslov. ker to morš res bit mal prtisnjen... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 Super si Ksenči! 40 km si sama hodila? Ne vem, če bi se mi sploh dalo Jaz sem danes zjutraj v hrib... Pričakujem, da bo danes dežek, tako da bom šla zvečer še na sobno kolo...Danes se mojemu psu ni dalo laufat Je bilo prezgodaj zanj in sem ga mogla prosit men je pa to najboljša meditacija sej ko si nekrat na poti je ravno v tem čar, da tud če se ti ne da moraš it, naprej ... sem v temi razširjena zavest al kako ma že naslov pisala o tem... jst sem šla pa včeraj tečt in me je dež dobil... sem vedrila pod kozolcem, z enim stricem... luštna debata, potem sem imela pa angela zraven in sem prišla domov med kapljami tud to je fajn filing ko grmi, ti pa tečeš... tudi tu ni lahko ne moreš - moraš... basta jutri imam namen it zgodaj zjutraj potem pa na motor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 ha kako se vam da ej ... Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 ha kako se vam da ej ...?Pač, vsak ima svoje veselje a ne? Drugače pa ja, da da, zelo da Ksenč, imaš prav! Prej sem šla na sprehod za 2 urci. Sem hodila v hrib (zmotila sem se pri napovedi - ni bilo dežja). To je terapevtsko Samo ne predstavljam si 40km. Sej mogoče sem jih že kdaj naredila, pa še vem ne No, samo da se nis prehladila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.