Ksenia 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Nimbus, rabim tvoje mnenje če lahko, predvsem zato tvoje ker poznaš te kraje ... včeraj sem šla tečt... pričela nad Vinsko cerkvijo (tam kjer prideš na ravnino), nadaljevala do Klančiš - 15 minut, nato naprej proti Čemšeniku, Zaloki, se spustila na Rove - na mostičku ura kazala 1 uro teka, nato naprej proti Kotredežu in končala v Štulmu... čas 01:34:pa še nekaj sekund... pa me zanima kje sem? je to slabo, zadovoljivo? sem bila prepričana da je vsaj 15 km, no pa baje ni... danes pa ne čutim nobenih posledic... torej kondicijsko ok, sam hitrost????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Nimbus, rabim tvoje mnenje če lahko, predvsem zato tvoje ker poznaš te kraje ... včeraj sem šla tečt... pričela nad Vinsko cerkvijo (tam kjer prideš na ravnino), nadaljevala do Klančiš - 15 minut, nato naprej proti Čemšeniku, Zaloki, se spustila na Rove - na mostičku ura kazala 1 uro teka, nato naprej proti Kotredežu in končala v Štulmu... čas 01:34:pa še nekaj sekund... pa me zanima kje sem? je to slabo, zadovoljivo? sem bila prepričana da je vsaj 15 km, no pa baje ni... danes pa ne čutim nobenih posledic... torej kondicijsko ok, sam hitrost????? sorry k nisem prej tole vidu. ja, to je super. 15km ni, sam je pa klanc. npr. tm od one kapelce v zavinah po poti gor po hosti k je ful strmo do kapelce na vrhu potem ko se pot poravna in gre naprej na klančiše sem delu pozim intervale in ti povem, da to komi lahka laufaš gor. same j*bene kapelce... v nedeljo radodaren človekoljub pri maši, v ponedeljek že zategnjen kapitalist na šihti. krščanska etika enaindvajsetega stoletja... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 hvala za tole... mam trenutno mal krizice ne da se mi ne da, sam napredka ni... 9. je pa zeloooo blizu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 hvala za tole... mam trenutno mal krizice ne da se mi ne da, sam napredka ni... 9. je pa zeloooo blizu devetga boš ti to brez problema prelaufala. za kakšen ekstra dvig forme je zdej že itak prepozn. zdej se moreš sam še spočit. do tazadnjega tedna laufi 3 krat po eno urco brez pretiravanja (km-ji niso važn), mogoče v kakšen klanček na tempo al pa po par minutk po ravnem, zadnji teden pa pejd raj mal na sprehod. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 tnx sem ugotovila da imam en zanimiv pristop, se ga moram rešit... v bistvu - tud ko hodim se zaženem pa ustavim pa malce naokrog se zazrem, pa se zaženem... in imam to v krvi - moram zdejle te nujne postanke iz glave izbit...ja ta teden imam namen še mal na kao hitrosti delat , pa v klanček, za vikend upam, da bom ob morju tekla, drug teden pa mogoče kakšen tek na začetku tedna, potem pa sam sprehod do klančiš pa tam okrog - Čemšeniškaodpade itak, mam prepoved - baje se medved tam zadržuje, sem nazadnje atiju vse živčke popila ko sem tam gor šetala sem že tekla vmes do jesenovega in nazaj pod eno uro, s tem da sem po obratu porabila okrog 23 minut (nekak 5 km ane?)... sam se pa s slabokrvnostjo zdejle mal spopadam... pa res, kaj pa naj v petek pa pol pred tekmo jem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 tnx sem ugotovila da imam en zanimiv pristop, se ga moram rešit... v bistvu - tud ko hodim se zaženem pa ustavim pa malce naokrog se zazrem, pa se zaženem... in imam to v krvi - moram zdejle te nujne postanke iz glave izbit...ja ta teden imam namen še mal na kao hitrosti delat , pa v klanček, za vikend upam, da bom ob morju tekla, drug teden pa mogoče kakšen tek na začetku tedna, potem pa sam sprehod do klančiš pa tam okrog - Čemšeniškaodpade itak, mam prepoved - baje se medved tam zadržuje, sem nazadnje atiju vse živčke popila ko sem tam gor šetala sem že tekla vmes do jesenovega in nazaj pod eno uro, s tem da sem po obratu porabila okrog 23 minut (nekak 5 km ane?)... sam se pa s slabokrvnostjo zdejle mal spopadam... pa res, kaj pa naj v petek pa pol pred tekmo jem medved x?x ne me jebat js sm hotu js gor za kakšen teden... into the wild teeesteeeniiiiiiineeeeeee sicer pa za eno uro laufajna ni tak hudič... to gre tut na t'še fak... medved Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 ja teb je lahko rečt... no ja bodo pa testenine mislim v kaj se jst spuščam hahati a so ti divje svinje bolj všeč kot medved... mam na fotkah kraj kjer so se sigurno zadrževale jp medved... jst bi kr šla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 ja teb je lahko rečt... no ja bodo pa testenine mislim v kaj se jst spuščam hahati a so ti divje svinje bolj všeč kot medved... mam na fotkah kraj kjer so se sigurno zadrževale jp medved... jst bi kr šla ja, svinje so kul, sam medveda se pa bojim. bi biu čist trd. dej ga f*kat. bejžu bi ko norc. šou bi enkrat prespat gor na vrh k majo lovci opazovalnico. tam bi se vsaj malo varnega počutu, ko bi ponoč začel vse naokol gomazet. zjutri bi pa s zarjo vstau, ko zaratustra pozdravil veliko rdeče sonce, in se s polnim srcem odpravil nazdol v dolino. ja, v kaj se spuščaš. to je čisto normalo... treba ga žgat dokler ne padeš naokol. vse ostalo je eno navadno jajcanje za en navaden prazen nič. tuki si pol vsaj tolk z*eban, da se tega vsaj ne zavedaš. nč tuhtat... zobe stisnt pa ciglo na gas Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 ja tista opazovalnica gor na vrh... ful dobra... a veš tista točka tam ko so skale pa imaš razgled da dol padeš... no tam mislim da je nekaj medvedu podobno po velikosti ležalo... sem že razmišljala da bi dala ruzak na rame in bi preživela dopust tkole v naravi, sama al pa s frendo... noro.. uf.. al pa da bi kr šla ... ne glih Camino pot, ampak neki sličnega... itak pravjo da sem nora...kako svinje so kul ... poznam lovca ki mu je ušlo ko je svinja iz grmovja skočila.... mene je blo groza, vse razrito.. sem tuhtala, bučnice za svinje, za medveda pa jabka... ampak če sem odkrita sem glih tolk nora, da bi to dožviela tko nekaj metrov stran ne ozirajoč se name, pa fotoaparat,... jeee sanje. drugi sanjajo o bogastvu pa o tipih jst mam pa take Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 ja tista opazovalnica gor na vrh... ful dobra... a veš tista točka tam ko so skale pa imaš razgled da dol padeš... no tam mislim da je nekaj medvedu podobno po velikosti ležalo... sem že razmišljala da bi dala ruzak na rame in bi preživela dopust tkole v naravi, sama al pa s frendo... noro.. uf.. al pa da bi kr šla ... ne glih Camino pot, ampak neki sličnega... itak pravjo da sem nora...kako svinje so kul ... poznam lovca ki mu je ušlo ko je svinja iz grmovja skočila.... mene je blo groza, vse razrito.. sem tuhtala, bučnice za svinje, za medveda pa jabka... ampak če sem odkrita sem glih tolk nora, da bi to dožviela tko nekaj metrov stran ne ozirajoč se name, pa fotoaparat,... jeee sanje. drugi sanjajo o bogastvu pa o tipih jst mam pa take ja.. ti že maš tipa in bogastvo. ja nič... dava ruzak na rame pa greva Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 haha itak... bogastvo ni vedno v kešu ane ja nič - velja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Tole bi verjetno bolj sodillo v rubriko saj ni res pa je, pa vendar... Vceraj zvecer, okoli enajste, tecem po gozdu, ista pot kot ponavadi,ene 10m pred mano stoji precno na potki divji prasic,ne prevelik, ene 70, 80 kg, po obcutku.Miren kot da bi bil narisan, kar stoji tam,jaz malo upocasnim, sem mislil,se bo umaknil, ko pridem blizje, pa nic.No, potem sem ze bil preblizu za kakrsenkoli manever, pa sem ga kar preskocil. Svinjo jedna Ko sem bil ze ene 15m naprej, se ozrem, on se kar tam stoji,valjda je treniral za oviro za tek cez ovire na blizajocih OI,kdo bi poznal te svinjske finte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 adio jst bi mela polne hlače majke mievo sem danes še 6 km naredila v malo več kot 30 minutah... zdej pa bo kar bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 adio jst bi mela polne hlače majke mievo sem danes še 6 km naredila v malo več kot 30 minutah... zdej pa bo kar bo fajn ga žgi jutr cigu na gas... prva, druga, treta pa douge Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 hvala , svetovlec ... mogoče je moj spanec deš rešil... mi sploh ni treba ven da slišim še kakšen nasvet zame? greš danes? maš da razturaš! Ena izmed dečv v mot.spremstvu bo moja mala .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 nimbus se danas super osječa... komi čakam pir na vrh... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 sem bila blizu štarta upam, da si naredu tko kot si hotel in da je bil pir še slajši car Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robertson 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 Jaz bom poskusil s tekom zvečer na stadionu....mam že dolgo časa v planu, da bi se lotil. Nekaj mesecev nazaj mi je že uspelo, da sem šel celo trikrat mislim da, tečti. Pretekel sem približno 2 km. Res, bil je dober občutek.....kar bil sem nekam dobre volje, pa ne vem od kod...najbrž zaradi teka.Gleženj me je bolel in sem prenehal....ampak zdaj me ma, da bi spet poskusil, mogoče bolj počasi z občutkom, da ne bom že na začetku pretiraval. Lp Citiraj Prisluhnimo Naravi, saj smo del Nje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 sem bila blizu štarta upam, da si naredu tko kot si hotel in da je bil pir še slajši car sm biu kr na soki. tut pir mi več ne paše.... in kako si laufala Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 01.10. pa ne vem kolk sekund ... slabo s tem da sem pristala na infuzijah železa potem ma se ne dam, še vedno tečem... tole je copy iz ene druge teme od včeraj dogodivščina ene polžke na jutranjem teku... zgodnje jutro, mokrota, očitno je ponoči deževalo. namen polžke je, da preteče eno traso v obratni smeri kot ponavadi - to pomeni v hrib - tko nekak pol urce če ne več lepo pričnem, metri minevajo, gre mi super, sem sredi gozda narave tišina, tud muzka me moti in uživam... premagujem tole kar z lahkoto. pot postane ravna, povečam tempo, zdi se mi, da na poti vidim psa... zmanjaš tako da hodim, sem bojazljivec kar se tiče psov... kje je lastnik? izgine v grmovje, čaki enmal tamle je še eden, sam tole pa ni pes čisto počasi stopam naprej, kar naenkrat zagledam čekane in nekaj ogromnega črnega, ki na spodnji strani poti zre vame. o j.... ti. merjasec OGROMEN MERJASEC, pa zraven njega še nekaj zelo podobnega njemu pa še nekaj... ustavim se, v delčku sekunde se odločim, grem ritensko nazaj - a veste kaj je bila moja edina misel... da imam rdečo jakno... jo pričnem slačit, pa ugotovim, da ravno ni dobro da preveč gibov izvajam... še vedno stopam ritensko, upam, da ne bo preveč kamenja, pa kakšnih korenin... in izginejo... jst pa pozabim da imam fotoaparat s seboj. smolaaa!!! no pa se je po 20 minutih končal moj tek v hrib... in to je bilo malo stran od hiš... kaj mislite bom še šla??? ja takle mamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 danes zelo zadovoljna s časom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 ej, tole s prašiči. kje je blo to kolkor je men znan so prašiči zlo plašljiv. a je bla slučajno prasica z mladiči Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 ja bila sta najmanj dva mladiča in dve odrasli (če ne več) živali... pogled sem izmenjala z moškim pripadnikom. tudi jaz vem da so plašljivi... sam mladiči na zgornji strani poti, ostali na spodnji jaz pa na poti, tko da nisem želela preverjati koliko so tile plašni... srečala sem jih pa na poti če greš na Klančiše (sam naokrog) čisto blizu vikenda ko prideš iz gozda... hja, se vidi da nisem Zagorjanka V glavnem na Letališču zavijem desno namesto v hrib proti kapelci, mimo vikendov, zagorske klopce (si jo že videl ) in naprej po tisti poti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 aha... ti kar mal zavidam pol tole. sam daš jim svobodo in to je to... sam adrenalin pa šprince ha Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.