X~EDGE~X 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 POROČILO O IZJEMNEM USPEHU NAŠIH ŠPORTNIKOV! Kot je že poročal Tomaž, se je včeraj zgodil že 21 DOLOMITENMANN v Lienzu ob Dravi. Kot član navijaške ekipe, ki je prišla navijat in pomagat naši slovenski ekipi Rotech.si, bom malo opisal včerajšnje dogajanje. Organizator vsako leto sprejme omejeno prijavo - 110 ekip. Ženske ne smejo tekmovati. Ekipo sestavljajo štirje člani: gorski tekač, padalec, kajakaš na divjih vodah in gorski kolesar. Obstajata dve kategoriji: profesionalne ekipe in amaterske. Letos se je uspelo prijaviti dvema slovenskima ekipama, že omenjeni Rotech.si in 4 rocks. Del članov prvo omenjene ekipe je nastopil že lani in osvojili so absolutno 27. mesto. Letos so še izboljšali uvrstitev in se uvrstili kar na 14.mesto, drugo omenjena ekipa pa je bila 66. In ker obstajata dve kategoriji - tekmovalo je 15 profesionalnih ekip in 95 amaterskih ekip - je prišlo do tega, da je ekipa Rotech.si prvič v zgodovini Dolomitenmanna uspela priti na stopničke, saj so se v kategoriji amaterskih ekip uvrstili na senzacionalno tretje mesto, kar je bilo eksplicitno povedano na razglasitvi v centru Lienza pred približno 3000 gledalci! Pred njimi torej zgolj 11 profesionalnih ekip in 2 amaterski! Izreden uspeh in vse čestitke vsem štirim fantom. Najprej tekmuje gorski tekač, ki iz centra Lienza teče na 2411 sedlo v Dolomitih in premaga 1950 višinske razlike. Letos je bila konkurenca naravnost fantastična. Zmagal je JONATHAN WYATT iz Nove Zelandije, najboljši gorski tekač vseh časov, prava medijska zvezda, že zmagovalec Grintovca in Šmarne gore, s časom 1.22, kar je 2 minute slabše od njegovega rekorda. Niso manjkali: Gaiardo, Krupicka, Dlugosz, Skalsky, Bartak,Brydl, pa seveda Kroell in Schiessl. Celo Andreas Goldberger je tekel. Od naših sta tekla Klemen Triler, ki je bil odličen 21. s časom 1.36 in Klemen Dolenc s časom 1.51, kar je prav tako odlično. Naj omenim, da se je na sedlu zbralo najmanj 500 ljudi, do sedla pa je vsaj 3 ure hoda. Jasno, da ni manjkal niti glavni organizator, bivši smukač, sedaj pa uspešen debelušček Werner Grismann (brez helikopterja ne bi šlo). Zaradi močnega vetra na sedlu, štafeta ni bila predana na sedlu padalcem, ampak so padalci po zaostankih z gorskega teka, startali v bližini Lienza. V ekipi Rotech.si je nastopil padalec Simeon Klokočovnik, ki je zadržal 21. mesto in predal štafeto divjemu kajakašu v vseh pogledih Gregorju Brovinskemu, ki je nastopil fantastično in pridobil 5 mest in ekipo zavihtel že na izredno 16.mesto. Zadnji je nastopil še gorski kolesar Lenart Noč, najprej izgubil mesto, potem pa pridobil kar 3 in suvereno, navkljub pomanjkanju izkušenj na progi, ki se je povzpela najprej na vrh smučišča v Lienzu do višine 2057 m in potem naravnost po smučišču dol v center Lienza ( noro in adrenalinsko) zadržal prednost pred zasledovalci in ekipa se je lahko veselila nepričakovanega in senzacionalnega uspeha. Vesel sem, da sem se lahko udeležil izredno zanimivega in adrenalinskega tekmovanja ter da sem bil del uspešne in ponosne slovenske ekipe v osrčju Tirolske! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 POROČILO O IZJEMNEM USPEHU NAŠIH ŠPORTNIKOV! Kot je že poročal Tomaž, se je včeraj zgodil že 21 DOLOMITENMANN v Lienzu ob Dravi. Kot član navijaške ekipe, ki je prišla navijat in pomagat naši slovenski ekipi Rotech.si, bom malo opisal včerajšnje dogajanje. Organizator vsako leto sprejme omejeno prijavo - 110 ekip. Ženske ne smejo tekmovati. Ekipo sestavljajo štirje člani: gorski tekač, padalec, kajakaš na divjih vodah in gorski kolesar. Obstajata dve kategoriji: profesionalne ekipe in amaterske. Letos se je uspelo prijaviti dvema slovenskima ekipama, že omenjeni Rotech.si in 4 rocks. Del članov prvo omenjene ekipe je nastopil že lani in osvojili so absolutno 27. mesto. Letos so še izboljšali uvrstitev in se uvrstili kar na 14.mesto, drugo omenjena ekipa pa je bila 66. In ker obstajata dve kategoriji - tekmovalo je 15 profesionalnih ekip in 95 amaterskih ekip - je prišlo do tega, da je ekipa Rotech.si prvič v zgodovini Dolomitenmanna uspela priti na stopničke, saj so se v kategoriji amaterskih ekip uvrstili na senzacionalno tretje mesto, kar je bilo eksplicitno povedano na razglasitvi v centru Lienza pred približno 3000 gledalci! Pred njimi torej zgolj 11 profesionalnih ekip in 2 amaterski! Izreden uspeh in vse čestitke vsem štirim fantom. Najprej tekmuje gorski tekač, ki iz centra Lienza teče na 2411 sedlo v Dolomitih in premaga 1950 višinske razlike. Letos je bila konkurenca naravnost fantastična. Zmagal je JONATHAN WYATT iz Nove Zelandije, najboljši gorski tekač vseh časov, prava medijska zvezda, že zmagovalec Grintovca in Šmarne gore, s časom 1.22, kar je 2 minute slabše od njegovega rekorda. Niso manjkali: Gaiardo, Krupicka, Dlugosz, Skalsky, Bartak,Brydl, pa seveda Kroell in Schiessl. Celo Andreas Goldberger je tekel. Od naših sta tekla Klemen Triler, ki je bil odličen 21. s časom 1.36 in Klemen Dolenc s časom 1.51, kar je prav tako odlično. Naj omenim, da se je na sedlu zbralo najmanj 500 ljudi, do sedla pa je vsaj 3 ure hoda. Jasno, da ni manjkal niti glavni organizator, bivši smukač, sedaj pa uspešen debelušček Werner Grismann (brez helikopterja ne bi šlo). Zaradi močnega vetra na sedlu, štafeta ni bila predana na sedlu padalcem, ampak so padalci po zaostankih z gorskega teka, startali v bližini Lienza. V ekipi Rotech.si je nastopil padalec Simeon Klokočovnik, ki je zadržal 21. mesto in predal štafeto divjemu kajakašu v vseh pogledih Gregorju Brovinskemu, ki je nastopil fantastično in pridobil 5 mest in ekipo zavihtel že na izredno 16.mesto. Zadnji je nastopil še gorski kolesar Lenart Noč, najprej izgubil mesto, potem pa pridobil kar 3 in suvereno, navkljub pomanjkanju izkušenj na progi, ki se je povzpela najprej na vrh smučišča v Lienzu do višine 2057 m in potem naravnost po smučišču dol v center Lienza ( noro in adrenalinsko) zadržal prednost pred zasledovalci in ekipa se je lahko veselila nepričakovanega in senzacionalnega uspeha. Vesel sem, da sem se lahko udeležil izredno zanimivega in adrenalinskega tekmovanja ter da sem bil del uspešne in ponosne slovenske ekipe v osrčju Tirolske! kraljevsko... za tole sem že enkrat slišu. wyatt ga res žge, noč pa tut. fajn za prebrat tole Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 To je resnično vrhunski rezultat in naša ekipa je lahko opravičeno ponosna na 3.mesto! To so pač tekmovanja o katerih ne vemo veliko in niso medijsko razpihnjena ampak zato nič manj zanimiva! BRAVO NAŠI! http://www.redbulldolomitenmann.com/en Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2008 Prijavi Deli 8. september 2008 To je resnično vrhunski rezultat in naša ekipa je lahko opravičeno ponosna na 3.mesto! To so pač tekmovanja o katerih ne vemo veliko in niso medijsko razpihnjena ampak zato nič manj zanimiva! BRAVO NAŠI! http://www.redbulldolomitenmann.com/enčestitam! jaz pa upam, da mi bo uspelo it na tole http://www.europadonna-zdruzenje.si/index....amp;news_id=129 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 mi je uspelo in bilo je super!!!!v fajni družbi sem bla, anredila dobro stvar, se nasmejala, načvekala, naredila luštn trening in to je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 No, jaz sporočam, da sem bedna glede tega.Tu gledam Ksenio, ki preteče 10km v eni uri, jaz sem potrebovala malo manj kot uro in pol.Vsa čast, Ksenija!21 km pač spet odpade. Ne bom si več postavljala tekaških ciljev, ker sem vedno razočarana. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2008 Prijavi Deli 30. september 2008 ne spravljaj me v zadrego... je razlika al tečeš ravno al gor al dol... na Zagorskem teku sem odpovedala. hodila uro deset minut verjamem v to, da če greva skup tečt da me neseš v lahkotnosti !!!!!prijavljena za LM 10 km, zdej pa sam tačko saniram pa bo... boliiii imam pa željo ki ne vem kako jo bom uresničila (predvsem prevoz pa te fore) da bi šla 21.12. tečt semlehttp://www.maratonumag.hr/prijevodi_slo/sv...UPM%20Istra.HTM, bi bilo fletno prvič pretečt 21 km ob morju na svoj r. dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 danes se odločila in šla "skor" tečt mojo najljubšo turco (tačka še vedno boliii) - sem trmasta... Špar - Zavine - Jesenovo-Spodnje Znojile - Partizanski vrh-Planinska vas-Prapreče in Potoška vas .. iz Planinske vasi dol poznam kar nekaj bližnjic... se mi zdi je tole blizu 20 km (sam ko greš v hrib se ti zdi velikkk več), čas ni pomemben - ga bo luštn izboljševat. narava pa nora, pa gozd pa žuborenje kotredeščice... fulll sem uživala... zdej pa počitek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 čeprav tačka boli grem jutri uživat v belo ljubljano... predvsem uživat hahapotem pa bomo videli naprejmimogrede vprašanje - prepona kter gel mi priporočate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 kaj, a na lublanskiga ne gre n'ben Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Ksenč je tam.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Wuhu js sem bil, na 10,5 km prvič letos... Odlično, 1:05: pa neki je bil moj čas, morem še na uradne počakat, vljudno vabljeni vsi naslednje leto, za 1/4 maraton ali rekreativni tek kot se mu reče... Aaaah, bom poročal še kaj v tej temi k zadnje čase veliko tečem, mi pomaga s prebolevanjem bivše pa to, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 no fajn... mene zanima, če obstajajo pacemakerji tut za navadne smrtnike. tko, da bi mel za hrbtni strani majce napisan 3:00:00 al pa 3:15:00 itd. in pol bi se vsak nalimu na tizga k misle, da mu je še dosegljiv izziv. ker si enostavno ne predstavljam, da bi zvozu maraton prvič in to konkretno in da bi mi uspel prav porazporedit moči. sploh pa na začetki ko vsi bezlajo. dej ksenja povej kolk si letela. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Laufa se na easy. Usklajeno z dihanjem. V lastnem tempu, ne glede na tempo drugih [v kolker je kdo bolj malo treniral, pozna pa "meditativni - relax tek na easy"]. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 no fajn... mene zanima, če obstajajo pacemakerji tut za navadne smrtnike. tko, da bi mel za hrbtni strani majce napisan 3:00:00 al pa 3:15:00 itd. in pol bi se vsak nalimu na tizga k misle, da mu je še dosegljiv izziv. ker si enostavno ne predstavljam, da bi zvozu maraton prvič in to konkretno in da bi mi uspel prav porazporedit moči. sploh pa na začetki ko vsi bezlajo. dej ksenja povej kolk si letela. ja obstajajo zajčki...ksenija je imela soliden čas glede na šepajočo tačko... 1.06.26 nettoglede na to, da od Donna teka nisem tekla nič, ker prepona fulll boli sem zadovoljna s temle EL Nino, super! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 no, to je pa fajn... sem pa mal rezultate gledu. govorijo o 10000 udeležencih, ampak moških na 42 je blo manj ko šesto. in če prideš naokol v treh urah si že kar med 50 s tem, da je polovica kenijcu. 42 je res mal dolga. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 no, to je pa fajn... sem pa mal rezultate gledu. govorijo o 10000 udeležencih, ampak moških na 42 je blo manj ko šesto. in če prideš naokol v treh urah si že kar med 50 s tem, da je polovica kenijcu. 42 je res mal dolga. No, si končno ugotovil , sploh v Lj, ko moraš dva ista kroga delat Odlaufal ta tretjih 21 km, te so mi šli najtežje , zadnje priprave so bile v stilu, požrtije, pa mal vinčka in pirčka in pol me po enih 6km, ko mi je šlo fajn, zamika osebni rekord , na 10. km doslej najhitrejše, 50 sekund hitrejekot lani, na 16 km še spredaj, za 22 sekund, na koncu 2 minuti 52 sekund zadaj, zadnji km je bil daleč najpočasnejšiod vseh, je šel v 7 minut +, no pod 2 uri je blo tut bruto , neto pa 1:56:24. Naslednje leto sem se odločil, da bom začel počas, pa da jst na koncu finiširam in prehitevam, ker tole ni bil filing, če mal pretiravam, 500 tekačev me je koncu prehitelo, 200, 300 pa zihr, pa zajček za 3:45 maraton v zadnjih metrih, sam on je šel še en krog Pa El Ninota sem uspel videt, ko so se že odpravljali proti domu, jst pa preobleč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 No, si končno ugotovil , sploh v Lj, ko moraš dva ista kroga delat Odlaufal ta tretjih 21 km, te so mi šli najtežje , zadnje priprave so bile v stilu, požrtije, pa mal vinčka in pirčka in pol me po enih 6km, ko mi je šlo fajn, zamika osebni rekord , na 10. km doslej najhitrejše, 50 sekund hitrejekot lani, na 16 km še spredaj, za 22 sekund, na koncu 2 minuti 52 sekund zadaj, zadnji km je bil daleč najpočasnejšiod vseh, je šel v 7 minut +, no pod 2 uri je blo tut bruto , neto pa 1:56:24. Naslednje leto sem se odločil, da bom začel počas, pa da jst na koncu finiširam in prehitevam, ker tole ni bil filing, če mal pretiravam, 500 tekačev me je koncu prehitelo, 200, 300 pa zihr, pa zajček za 3:45 maraton v zadnjih metrih, sam on je šel še en krog Pa El Ninota sem uspel videt, ko so se že odpravljali proti domu, jst pa preobleč ja, js grem na začetk leta u sežano na tempo treh ur. sm se že odloču. sicer nisem letu še dlje kot ene petnajst naenkrat in tut ne mislim. pa nič na uro gledat kolk minut za kilometer in to, ker enostavno nimam izkušenj. plan je pa čist simpl. prvo polovico bom letu tko, da se ne bi mogu zraven pogovarjat (tik nad mejo), torej relativno u izi. pol mal hitrej do 35km, zadnjih sedem pa ko da bi biu čisto vsak zase "tazadnji" km. mal se zezam. sam bom res šou. ker me zanima kolko je to napora itd. mi je mal izziv in to. se bom pa mal prpravu... bom mal letu okol bajte, pa nivo bo treba tut štihat počas in bo to vse v sklopu. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Pa El Ninota sem uspel videt, ko so se že odpravljali proti domu, jst pa preobleč To je glavno, hehe more človk dobr zgledat, 1:04:46 al nekaj takega je bil pa moj čas na deset, kar skromno glede na to da nekateri ljudje tečejo pod 4 ure za celih 42km, se pa vidim drugo leto na 21km, malo več treninga, malo bolj načrtno pa tko, ni da ni, boots were made for walking, but feet were made for running! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 To je glavno, hehe more človk dobr zgledat, 1:04:46 al nekaj takega je bil pa moj čas na deset, kar skromno glede na to da nekateri ljudje tečejo pod 4 ure za celih 42km, se pa vidim drugo leto na 21km, malo več treninga, malo bolj načrtno pa tko, ni da ni, boots were made for walking, but feet were made for running! lepo , jst sem šel tut prvič na desetko, drugo leto so pa desetko prestavili na zgodnejšo uro in sem imel še dodaten razlog za 21 km ja, js grem na začetk leta u sežano na tempo treh ur. sm se že odloču. sicer nisem letu še dlje kot ene petnajst naenkrat in tut ne mislim. pa nič na uro gledat kolk minut za kilometer in to, ker enostavno nimam izkušenj. plan je pa čist simpl. prvo polovico bom letu tko, da se ne bi mogu zraven pogovarjat (tik nad mejo), torej relativno u izi. pol mal hitrej do 35km, zadnjih sedem pa ko da bi biu čisto vsak zase "tazadnji" km. mal se zezam. sam bom res šou. ker me zanima kolko je to napora itd. mi je mal izziv in to. se bom pa mal prpravu... bom mal letu okol bajte, pa nivo bo treba tut štihat počas in bo to vse v sklopu. tebi bo šlo, ti imaš itak kolesarske maratone za sabo , sam ta tvoj izi je zame Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lukcek 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 Uh, koliko časa že nisem pošteno tekel kakšno uro. Jao jao, se bo treba kdaj spravit iz hiše ter gasa kamor me bojo nesle noge. Citiraj Prevajalci ki preprosto obvladajo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 Mater je mraz zategno...treba rokavice poiskati pocasi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 Mater je mraz zategno...treba rokavice poiskati pocasi.... jp, sm se glih napravu. dolge gate, dolge rokave, dres, kapa, rokavice in špegli, ker sonce nabija na polno. zdej grem pa u izi za eno urco laufat. nisem biu že dva tedna. jutri pa prviii sneeeeeg. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 jp, sm se glih napravu. dolge gate, dolge rokave, dres, kapa, rokavice in špegli, ker sonce nabija na polno. zdej grem pa u izi za eno urco laufat. nisem biu že dva tedna. jutri pa prviii sneeeeeg. men pa tui gate dolge nič ne pomagajao...zebe me do kosti in niti na kraj pameti mi ne pade d a šla laufat, pa sn drgač sadomazohist po duši..... je pa tui res da me čist vse boli, vsaka koščica in vsaka mišična celica....pa glih razmišljam kaj je večji napor, preplesat sedem ur skup al tričetrt ure laufat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. november 2008 Prijavi Deli 23. november 2008 men pa tui gate dolge nič ne pomagajao...zebe me do kosti in niti na kraj pameti mi ne pade d a šla laufat, pa sn drgač sadomazohist po duši..... je pa tui res da me čist vse boli, vsaka koščica in vsaka mišična celica....pa glih razmišljam kaj je večji napor, preplesat sedem ur skup al tričetrt ure laufat sadomazohist šport je droga. v glavi se dogaja isto ko športaš, ko ješ čokolado al pa če si ga v žile šopaš. men se sam zdi, če športam, da je to nekak bolš. nisem pa čist prepričan. u glavnem, danes je bilo kraljevsko. če ne bi biu fizikalc po poklici, bi ga žgau ceu dan. tko sm pa popoldne mal zabušavu... za knjigo. plesat je težje... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.