Aeval 14. marec 2007 Prijavi Deli 14. marec 2007 ja, če bi šla pa 70 mim pol si pa za ožent ammm... (tuhtajoči ammmm )... nič ne joggam drugač (to stick with the thread ) Odpade! Sicer teoretično bi se dalo tudi za kakšen avto, kasonar prijet in se švercat... :D...pa saj ne, da nisem za adrenalin, ampak......bajk ne bi zdržal, to je to! Pa da še sama poprimem za rdeč konopec ....Jutri me nič več ne zadrži not - grem joggat! Edino...če me ne bodo naši zaj****, pa žur uštimal takoj, ko se bom s šihta privlekla... Sej ne rečem, da me ne tudi že malo žurerska kondicija skrbi, samo...Oboje ne bo šlo! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 včeraj bil po sredi spet priden , sam nekam težko je šlo, do cerkve na Rožniku pa nazaj, dobrih 41 minut, po cajtu sodeč ni blo tko počas , čeprav se mi je v klancu zdel, da mam prav svinčene noge Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 sam še jest laufam, al kako Da mal osvežim tole, dons je blo razgibano, slabih 55 minut, nisem pretiraval, za tek trojk glih ta prav tempo , sam začet mi je blo nekam težko, sem se mal polenil čez praznike, potica se pa tut prileže Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 jst pa počas s hojo nabiram kondicijo. včeraj bil prekrasen dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 jst pa počas s hojo nabiram kondicijo. včeraj bil prekrasen dan To je pa dobr. Enim se mudi npr. shujšat pa hitijo pa so živčni ... bolš je, če greš pooočaaaassss. Mimgrede, obožujem tek včeraj bil po sredi spet priden , sam nekam težko je šlo, do cerkve na Rožniku pa nazaj, dobrih 41 minut, po cajtu sodeč ni blo tko počas , čeprav se mi je v klancu zdel, da mam prav svinčene noge Cerkev na Rožniku?? Tam sm jst živela do svojega petega leta (s starši v študentskem domu, ki je malo nižje). Lepo. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Cerkev na Rožniku?? Tam sm jst živela do svojega petega leta (s starši v študentskem domu, ki je malo nižje). Lepo. ja, ta, glih prav klanca za mene, ki nisem glih ljubitelj laufanja v klance Imaš pa mlade starše Dons sem mel tut namen laufat, pa sem šel mal zalegnit za pol urce, pol je blo pa skor 2 uri , je že za kej dobr, nisem čist 100 % zdrav, se mi že neki cajta vleče, par dni je dobr, par dni slabš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 ja, ta, glih prav klanca za mene, ki nisem glih ljubitelj laufanja v klance Imaš pa mlade starše Dons sem mel tut namen laufat, pa sem šel mal zalegnit za pol urce, pol je blo pa skor 2 uri , je že za kej dobr, nisem čist 100 % zdrav, se mi že neki cajta vleče, par dni je dobr, par dni slabš Klanci :xx!: Grem že raje okoli... do Mosteca Imam pa trenutno pavzo z đoganjem - sem odkrila bicikl! Pa hitro ozdravi! Je škoda bit notri, ko je pa zunaj tako lepo vreme! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Klanci :xx!: Grem že raje okoli... do Mosteca Imam pa trenutno pavzo z đoganjem - sem odkrila bicikl! Pa hitro ozdravi! Je škoda bit notri, ko je pa zunaj tako lepo vreme! Hvala , sej ni tko hudo, da bi sam notri ležal, čist kul pa ni , dons se bom po moje spravil laufat, jutr je itak petek, pa sem že po defaultu boljš A tako, pa smo zgubili še eno sotrpinko , no tut kolo je fajn , naj ti bo Pa saj ni tko hudo do Rožnika , dol gre pa še lažje , do Mostecamam jst tolk blizu, da bi moral pol ene petkrat okol Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 bože moj. danes sem zlaufala pb. 10 km. seveda tudi vmes hodila....pa še to v klanec. tako, da mi bodo zdaj noge odpadle. ni pomagalo 5 minutno raztezanje.. ko pretečem krajšo razdaljo, je vse ok. po dolgih pa me še kosti bolijo. kako se vi na koncu teka, jogginga "odgrevate", raztezate? prosim za nasvet. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 A tako, pa smo zgubili še eno sotrpinko , no tut kolo je fajn , naj ti bo Naa, tako hitro se pa ne dam! Tek je za v Lj, ko sem doma, raje dam sončne špegle na nos in zvizzzz mimo vseh firbčnih tetk v okolici! P. S.: Ni tako hudo! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Naa, tako hitro se pa ne dam! Tek je za v Lj, ko sem doma, raje dam sončne špegle na nos in zvizzzz mimo vseh firbčnih tetk v okolici! P. S.: Ni tako hudo! Za to pa takoj mal poskočit , pol te pa lohk še kje srečam , če ne bom preveč crknjen in poležaval kot zadnja dva popoldneva,no dons sem boljši, petek Firbčne tete si pa kar predstavljam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 bože moj. danes sem zlaufala pb. 10 km. seveda tudi vmes hodila....pa še to v klanec. tako, da mi bodo zdaj noge odpadle. ni pomagalo 5 minutno raztezanje.. ko pretečem krajšo razdaljo, je vse ok. po dolgih pa me še kosti bolijo. kako se vi na koncu teka, jogginga "odgrevate", raztezate? prosim za nasvet. Jst se ogrevam pred tekom, dobrih 5 minut in to po vrsti, standardne vaje, najprej gležnji, potem kolena, meča, stegna, pa še mal z boki zaokrožim, pa grem Na koncu teka pa ponovim vse skupaj, le v daljši izvedbi, pa še štango se grem vzdigovat Ne vem kaj ti smatraš kot krajšo razdaljo, glede na posledice , bi rekel, da je blo to mal preveč zate trenutno, drugič bo šlo zihr lažje. Jst redko tolk laufam, mogoče kdaj čez vikend, več sem pa laufal samo kot pripravo na 21 km. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Jst se ogrevam pred tekom, dobrih 5 minut in to po vrsti, standardne vaje, najprej gležnji, potem kolena, meča, stegna, pa še mal z boki zaokrožim, pa grem Na koncu teka pa ponovim vse skupaj, le v daljši izvedbi, pa še štango se grem vzdigovat Ne vem kaj ti smatraš kot krajšo razdaljo, glede na posledice , bi rekel, da je blo to mal preveč zate trenutno, drugič bo šlo zihr lažje. Jst redko tolk laufam, mogoče kdaj čez vikend, več sem pa laufal samo kot pripravo na 21 km. hvala! Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 stoja na glavi...v zaupanju samemu sebi...ti sprosti vse mišice...samo z dihanjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 stoja na glavi...v zaupanju samemu sebi...ti sprosti vse mišice...samo z dihanjem tudi to. hvala! Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Imam pa trenutno pavzo z đoganjem - sem odkrila bicikl! Kolesarjenje ... jst obožujem kolesarjenje Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Za to pa takoj mal poskočit , pol te pa lohk še kje srečam , če ne bom preveč crknjen in poležaval kot zadnja dva popoldneva,no dons sem boljši, petek Firbčne tete si pa kar predstavljam Hi hi, saj prav množno, da smo se že kdaj srečal Sicer pa se mi na trenutke zazdi, kot da vsa Lj teka po Rožniku in v bližini. Da niti ne omenim zasičenega Tivolija. Hm...šment je, če si bolj bad volje in hočeš imeti trenutek zase, se nekam umaknit v naturo...pa se ne moreš Včasih se mi ljubljančani/ke kar zasmilijo. bože moj. danes sem zlaufala pb. 10 km. seveda tudi vmes hodila....pa še to v klanec. tako, da mi bodo zdaj noge odpadle. ni pomagalo 5 minutno raztezanje.. ko pretečem krajšo razdaljo, je vse ok. po dolgih pa me še kosti bolijo. kako se vi na koncu teka, jogginga "odgrevate", raztezate? prosim za nasvet. Hm...sicer jaz športam samo še v veselje svoji dušici, na resne treninge, tekmovanja sem že popolnoma pozabila (s tem vred pa na žalost tudi cel kup napotkov, nasvetov...stvari ki sem se jih takrat naučila). Samo...raje malo pazi. Sicer ne vem kako kaj tvoja kondicija (sicer gl. na pretečeno kilometrino kaže super ), ampak ne boš verjela, kako hitro lahko pride do vnetja mišic, ahilove tetive...Saj je super, če pretečeš tako razdaljo, si zadovoljna s sabo, ampak...če naslednjih nekaj dni potem nič ne moreš, pa tudi ni Ok.Prav je, da se pred tekom ogreješ - saj ti je Janif lepo napisal. Mi smo navadno pred treningi delali cel halo od ogrevanja , ampak tega sedaj ne počnem več tako intenzivno, ker tudi moje tekanje ni več tako intenzivno ((pa tudi ni mi do tega, da bi že med ogrevanjem crknila! )) Pa tek začneš na začetku počasneje in se tako počasi utečeš.Na koncu pa stretching.Če se bojiš, da te bodo naslednji dan bolele noge - priporočam, da si jih po tuširanju/pred spanjem fajn zmasiraš! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 evo, končno se spet spravla teči po dolgem času včeraj začela, sploh nisem v taki slabi kondiciji, kot sem mislila Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 Hi hi, saj prav množno, da smo se že kdaj srečal Sicer pa se mi na trenutke zazdi, kot da vsa Lj teka po Rožniku in v bližini. Da niti ne omenim zasičenega Tivolija. Hm...šment je, če si bolj bad volje in hočeš imeti trenutek zase, se nekam umaknit v naturo...pa se ne moreš Včasih se mi ljubljančani/ke kar zasmilijo. Hm...sicer jaz športam samo še v veselje svoji dušici, na resne treninge, tekmovanja sem že popolnoma pozabila (s tem vred pa na žalost tudi cel kup napotkov, nasvetov...stvari ki sem se jih takrat naučila). Samo...raje malo pazi. Sicer ne vem kako kaj tvoja kondicija (sicer gl. na pretečeno kilometrino kaže super ), ampak ne boš verjela, kako hitro lahko pride do vnetja mišic, ahilove tetive...Saj je super, če pretečeš tako razdaljo, si zadovoljna s sabo, ampak...če naslednjih nekaj dni potem nič ne moreš, pa tudi ni Ok.Prav je, da se pred tekom ogreješ - saj ti je Janif lepo napisal. Mi smo navadno pred treningi delali cel halo od ogrevanja , ampak tega sedaj ne počnem več tako intenzivno, ker tudi moje tekanje ni več tako intenzivno ((pa tudi ni mi do tega, da bi že med ogrevanjem crknila! )) Pa tek začneš na začetku počasneje in se tako počasi utečeš.Na koncu pa stretching.Če se bojiš, da te bodo naslednji dan bolele noge - priporočam, da si jih po tuširanju/pred spanjem fajn zmasiraš! lepa hvala za nasvete! sem upoštevala, 15 min ogrevanja pred tekom, 20 min stretchinga na koncu! danes sem pretekla 5 km, tako intenzivno kot že dolgo ne! počutim se polna energije, čeprav je kar teklo z mene..pa še 22 stopinj smo tu imeli! zdaj pa malo masaže in bo! lp Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
arthur 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Kolesarjenje ... jst obožujem kolesarjenje Meni je pa najboljše kombinirat kolesarjenje in laufanje. Pogosto hodim do rožnika s kolesom iz bežigrada, tam zaklenem kolo in odlaufam svoje, pa se nazaj spet odkolesarim. to mi je še fajn varianta za umirjanje tempa na koncu, čeprav ni fajn, če je prehladno, ker te lahko napiha. Citiraj dissapear here Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 evo, končno se spet spravla teči po dolgem času včeraj začela, sploh nisem v taki slabi kondiciji, kot sem mislila Bravo, Druidka Jst pa še vedno upoštevam tvoj predlog iz Celja ,ne pretiravam s tekom, tut počivam dostkrat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Sem bil priden tri dni zapored , nisem pretiraval, no za 2h teka sem nabral, tut zdravje ni čist kul, nepovabljen gost v meni je kr trdovraten, ne da kr tko , počas pa zihr ga bo treba , mal ga imam že dost , dons počivam , od športa edino hokej na TV Hi hi, saj prav množno, da smo se že kdaj srečal Sicer pa se mi na trenutke zazdi, kot da vsa Lj teka po Rožniku in v bližini. Da niti ne omenim zasičenega Tivolija. Hm...šment je, če si bolj bad volje in hočeš imeti trenutek zase, se nekam umaknit v naturo...pa se ne moreš Včasih se mi ljubljančani/ke kar zasmilijo. škoda, da nimamo kakih majc lunin forum , kakor tekaški, pol se mi je zgodil, da se enkrat ogrevam, že bolj temno je blo, pa se dva ustavita, uuuuu, ta je pa naš , pa gledam, pa je bla glih žena od šefa foruma, pa še en, ki ga tut slučajno nisem poznal , no saj tut z njo se nisem prej še nikoli pogovarjal Jst grem dostkrat laufam bolj zvečer, včasih že po temi, takrat pa ni take sile , v Tivoli pa redko zaidem, moram imet že kakšno daljšo turo Tut Ljubljančani lohk najdemo kake place sam zase, čeprav Rožnik ni glih najboljši zato, kakšen drug je boljši Od kod pa si ti, če ni skrivnost lepa hvala za nasvete! sem upoštevala, 15 min ogrevanja pred tekom, 20 min stretchinga na koncu! danes sem pretekla 5 km, tako intenzivno kot že dolgo ne! počutim se polna energije, čeprav je kar teklo z mene..pa še 22 stopinj smo tu imeli! zdaj pa malo masaže in bo! lp uuuu, pridna , to je čist spodobna razdalja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Meni je pa najboljše kombinirat kolesarjenje in laufanje. Pogosto hodim do rožnika s kolesom iz bežigrada, tam zaklenem kolo in odlaufam svoje, pa se nazaj spet odkolesarim. to mi je še fajn varianta za umirjanje tempa na koncu, čeprav ni fajn, če je prehladno, ker te lahko napiha. Ja ja to je ful fajn kombinacija. Jst grem večkrat s kolesom do bližnjega "hriba", odhodim svoje pa se odpeljem nazaj. Včasih pa se kr odpeljem gor. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Bravo, Druidka Jst pa še vedno upoštevam tvoj predlog iz Celja ,ne pretiravam s tekom, tut počivam dostkrat pa treba mal migat. evo, še vedno vztrajam. če ne grem teči, grem pa rolat.danes pretekla okoli 5, 6 km, vmes naredla še mal trebušnjakov ti pa le ne pretiravi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 pa treba mal migat. evo, še vedno vztrajam. če ne grem teči, grem pa rolat.danes pretekla okoli 5, 6 km, vmes naredla še mal trebušnjakov ti pa le ne pretiravi Opa to je pa dobr Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.