mala miska 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 nikoli nisem zasledila verzov dejte mi jih napisat Citiraj svet je lep uzivajmo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Uf, kak ikona Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Karkoli že počneš, naj ti bo to pravilo, ne pozabi, na življenjsko silo, ne pozabi, na njeno ljubezen, da ti prej ne odpelje vlak, tvojih, zamujenih nebes. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Božansko povabilo Povabljeni ste bili na srečanje s Prijeteljem. Nihče se ne more upreti Božanskemu Povabilu. Tako se vse naše izbire omejijo na samo dve: k Bogu lahko pridemooblečeni za Ples, ali pa nas v njegovo bolniško soboprinesejo na nosilih. (Hafis) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Mala miška pa tak velike .... no anyway, par verzov, tile sicer niso moji, ampak sem se pa zbudil vmes.... Whitesnake - The Deeper The Love When I look backOn everything I’ve doneI know you must have criedA river of tears,But, you were thereWhen I was feeling lowTo walk me through my darkest fears So when the sun goes downAn’ those nights grow colder,I will be thereLooking over your shoulder An’ the deeper the loveThe stronger the emotion,An’ the stronger the loveThe deeper the devotion There were timesI almost let you goWhen I thought I needed to break free,But you were thereTo whisper in my earWhy don’t you share my dreams with me. So when the sun goes downAn those nights are growing colderI will be thereLooking over your shoulder. An’ the deeper the loveThe stronger the emotion,An’ the stronger the loveThe deeper the devotion I don’t mind, what you’re doing to me,I don’t mind, ’cause you’re all I can seeI don’t mind, baby, you mean the world to me When the sun goes downAn’ those nights are growing colder,I will be thereLooking over your shoulder, baby, baby, baby. So when the sun goes downAn’ those nights are growing colder,I will be thereLooking over your shoulder. ’cause the deeper the loveThe stronger the emotion,An’ the stronger the loveThe deeper the devotion... I never gonna let you go,In my heart, I know.I love you, I love you.Oh baby, I really love you... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Par besed, ker je glih polna luna.... Spletli so mi gnezdona najvišjem vrhu....Mene pa brez krilpustili so na dnu globeli... Da nau pomote........ avtor neznan (pozabljen) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Life is a bitch,enjoy it! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 They say love,love is blind,and true love,so hard to find. It makes you wonder,now you're yestedays news,at the bitter end of a love affair,some you win some you lose. They say time can heal the pain,but sooner or later it's back again,but don't be angry that your hear could be so wrong,when that all familiar felling got you singing the same old song... pismu je težko pisat ful hitr.. sori za napake tale je od Davida Coverdala (pevec od Whitesnake) naslov pa Love is Blind Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 VERZ, PIŠI SE. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 In sreča je,da je pred mano pot,in to, da vem,da slast je v tem,da grem. (Menart) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Za svoje se borimo.Končana so dejanja mnogih,polja z mrtvimi so posejana.Zemlja kri preliva, gnije,največ sveta otrokom sliši slave.Našli bomo pot in vero in postave!Če pa naklonijo nam smrt bogovi,manj strašna noč je v črne zemlje krili,kot so pod svetlim soncem sužnji dnovi. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 svakog dana setala sesultanova kcerka divnau suton kraj sedrvanagdje zubore bijele vode svakog dana rob je mladistajao kraj sedrvanagdje zubore bijele vodesvakog dana bivo bljedji jednog dana mu mladasultanija naglo pridje'tvoje ime hocu znatii otkud si kojeg roda' Muhamed je moje imemoj zavicaj zarki Jemenod roda sam onih Azrakoji umiru kad ljube... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 VSE JE LE KORAK.....IZ TEME.....V TEMO! 666 zlomkou....tralalauuuufffff....kaki bonglni Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 uuuufffff....kaki bonglniod kod se ti jemlje BONGLNI hih, hihi morem kr v svoj besednjak dodat, danes bom celi dan ponavljala bonglni, bonglni... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ja no....kajdudike se temu ne da recht,jozlni tut ne,joshke so ponavad bl mejhna zadevshnaergo:bonglni,k tko lepo opletajo ke okol,BINGLAJO BONGLNI BINGLAJO!!!! 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 si ti pravi......bingl bongl obstaja tud sadna varianta razvrstitve za cicike, ne? melonce Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 si ti pravi......bingl bongl obstaja tud sadna varianta razvrstitve za cicike, ne? melonce itaq pa cheshpla med nogami 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Evo Mala Miška, še nekaj od mene Sanjaj, kar bi rad sanjal;Pojdi tja, kamor si želiš;Bodi kar si želiš biti,ker imaš samo eno življenje in samo eno priložnost, da storiš vse, kar si želiš storiti. A ni lepo , iiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ....bubs melonas twins baloni balkoni .... melona pa češpla? AAAA SADNA KUPA? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ....bubs melonas twins baloni balkoni .... melona pa češpla? AAAA SADNA KUPA? che mash skisane mozhgane pol ne 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Amazonka, IIIIIIiiiii..nice... zdej morm pa res še jest mal pobrskat po mojmu čurunalniku.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 che mash skisane mozhgane pol ne hvala bogu so zaenkrat še zdravi,mladi, delujoči..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 che mash skisane mozhgane pol ne hvala bogu so zaenkrat še zdravi,mladi, delujoči..... .....skratka.....v chasu zorenja........tko k breskvice, melonce in cheshplce 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna. Pravi prijatelj je tisti, ki ti poda roko in se dotakne srca. Najhujsi nacin, da nekoga pogresas je, da sedis poleg njega in veš, da ga ne moreš imeti. Nikoli se ne mrši, niti ko si slabe volje,saj nikoli ne ves, kdaj se nekdo zaljublja vate zaradi tvojega nasmeha. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 .....v chasu zorenja........ ...glih dovolj zrele, da niso preveč mehke, ampak so take za ugriznt.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.