principesa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Dobro jutro zapeljiva....... najlepša rožica sredi parka, povej mi ako pridem na B...... kdaj povabiš me na sladoled, mi boš dala piti sladki med, z jezičkom mi pokazala sled? Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dobro jutro zapeljiva....... najlepša rožica sredi parka, povej mi ako pridem na B...... kdaj povabiš me na sladoled, mi boš dala piti sladki med, z jezičkom mi pokazala sled? wauuuuuuuu če pa tole ni...................... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>wauuuuuuuu če pa tole ni...................... ha ha bom bla vidla.... ko boma sladoljed lizala... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ha ha bom bla vidla.... ko boma sladoljed lizala... njaaaaaaaaamsiiiii..... bo ziher Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>njaaaaaaaaamsiiiii..... bo ziher misliš al veš... to je zdaj vprašanje... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> misliš al veš... to je zdaj vprašanje... vem da mislim prav...hehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 boma vidli je rekel slepi.... vse ob svojem času ---- pride na pravo mesto... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Bojim se, da izgubim.Nimam meča, da bi se bojevala,nimam učitelja bojevanja.Ničesar nimam in nikogar, ki bi mi pomagal,sama sem...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Nekje zgubljen-moj sen Vse je meglenoGozd skriva belinaVse je bolj lenoPovsod le sivina Na drevju pticeSe ne odzovem na kliceV megli tavam zgubljenAli pa je vse le sen? nols Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekje zgubljen-moj sen Vse je meglenoGozd skriva belinaVse je bolj lenoPovsod le sivina Na drevju pticeSe ne odzovem na kliceV megli tavam zgubljenAli pa je vse le sen? nolsV megli tavam zgubljena-čutim solze, ki drsijo po licu,se ne odzovem klicu. V megli tavam zgubljena,pod drevesom zagledam fanta(nolsa),zdi se mi nekam odtujen,sedem poleg njega,oba vsa zamišljena,se ne odzoveva na klice,poglej nols- na drevju ptice,poglej skozi meglo in videl boš.... Ni vse megleno,gozd ne skriva beline,ni vse leno,ni povsod le sivina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 uf tole sm napisov ze kaksni 2 leti nazaj (ko sm se velik pisov)zdej ze dovg nism nc napisov(beri: redko, na pol leta). res pa je da so (skor) vse bl al mn pesimisticnetko da ne skrb zame, zadn let se pocutm kt en Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 uf tole sm napisov ze kaksni 2 leti nazaj (ko sm se velik pisov)zdej ze dovg nism nc napisov(beri: redko, na pol leta). res pa je da so (skor) vse bl al mn pesimisticnetko da ne skrb zame, zadn let se pocutm kt en sam v pesmih pa res ni vazn a so optimisticne al pesimisticne. zame je lepota v tem, da takrt ko pisem ne razmislam kaj hocem povedat. to nardi podzavest nekak sama. in ko preberem pesem si recm: ja to je to, (ni mogoce na 5 listih A4 povedat bolj natancno)tko sm se takrt pocutu. skor lahko podozivis obcutke, custva ki so te takrat preplavljala in v tem je lepota. zame. pa tale tvoja cinicna sprememba moje pesmi.. no ni mi vsec. vem kaj si mi hotla povedat, sam napis si svojo optimisticno pesmco, ker tale ni, in tud ne more bit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 zdele vidm, da tud tvoja pesmca ni prevec optimisticna. tko da oprost k sm kr mal grobo odgovoru na tvojo predelavo (ki mi sicer res ni prevec vsec) sam ne bi se enkrat tko reageru, sm te narobe razumev.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 človekVeš,a ni tako?A ni včasih prav lepo,prav lepo , ko vidiš vse to....otrok ki se smeji, voda ki žubori...rastlina ki brsti...sonce ki žari..ljubezen.... Pa se vprašam, a vse to z mano živi ?Da, človek, del tega si tudi ti... vsakega imam nekaj, to je moja vrlina....Ti, ki se ti vse to strašno sanjsko zdi...pa torej to sem tudi jaz.... otroksonce,voda, rastlina in ljubezen... Smejem se, drvim, žarim,brstim....delam vse , kar si želim..skačem....moj obstoj na zemlji je žlahten.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 NOLS nikar se ne razburjaj. (čeprav mi je všeč, ko se ljudje razburjajo ) - en lep nasmeh samo zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Vse kar je lepo Dremež pred svetomOkrog s ptičjim poletomPogled na poletna drevesaZalet za predaljna nebesa Rahel veter ob meni vejeVsej naravi se blaženo smeješumlja poletna glasba na gozdni jasi(in jest sm spet na basi ) moja marjetica cveti v vazivedno čaka sramežljivo natekot prvošolček sem zaljubljen vate nols Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Kadar grem mimo,mimo, kjer sva midva sedela,odrevenim, na mestu obstojim,v srcu tiho, a komaj slišno kričim....Tiho si zaželim,da odpotovala bi nazaj,nazaj, a le zakaj?!Za hip pomislim, da bi se vpisala na fakulteto,kjer bi me učili, kako postati genij-prekletoizumila časovni bi stroj,da odpotovala bi nazaj,nazaj, a le zakaj?! Kadar grem mimo,mimo, kjer sva se poljubila,odrevenim, a le za hip, v srcu tiho, a komaj slišno izgovorim- ZBOGOM! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Ko sem sama,pomislim nate,ko nikogar ni... pomislim nate...ko zvečer ugasnejo luči..pomislim nate... in ko slonim pri oknu...gledam v nebo... pomislim nate, kadar mi je hudo....Pomislim nate,ko se z jutrom novi dan rodi... pomislim nate in zaprem oči.....ko me vonj poletnih trav zbudi.... in ko na licu začutim, da solza mi polzi.... Kjerkoli boš bom našla te..kjerkoli bom , boš našel me..samo zapreš oči in poiščeš me v temi.... xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 moje misli hitijo k tebi,bila bi s teboj, a te ni,ni življenja brez tebe.Zakaj si odšel te vprašam?Duša trpi,boli.Solze niso več biseri sreče.V smrtni želji zaspim.. ..zbudim se v tvojem objemu.. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ti,ki čakam te, čeprav se ne zbudiš.Ti,ki kličem te,čeprav mi ne odgovoriš Greješ mi srce, a v tebi veje mrazzaprte imaš oči,a vidiš več kot jaz. Make up2 Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 So dnevi,ko me v srcu peče... in so noči..brez sreče...,ker le v sanjahpoljubljam te drhteče... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 LJUBEZEN JE TAKO LEPA........ SAMO POČAKATI JE TREBA DOKLER NI DOVOLJ ZRELA Začni dan z ljubeznijo,napolni ga z ljubeznijo,preživi ga v ljubezni,in končaj ga z ljubeznijo! Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 V nebo vpijoč nasmeh sivega vsakdana...brezsladje praznih besed...ko se v hladu mesta znajdem...iščem sledi v produ prebujenja...ki tok deročih jih zaliva...mar upanje s seboj vzame? Vklenjena v spoznanjuda smeh varljive note ubira...ko misel Nate še kako je živa...me v tvojo reko zliva...večno na poti s teboj v srcu...toplina polnih besed..ki živo slikajo spomine.... xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mukica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 ČE HOČEŠ BITI SREČEN - BODI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mukica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 In še verz zaradi katerega sem zacela drugace gledati na zivljenje in se jevelikokrat izkazal za pravilnega: VSAKA STVAR JE ZA NEKAJ DOBRA, PA CE JE SE SLABSA.Vsaka se slabsa izkusnja ti bo s casom prinesla nekaj dobrega, samo duistancirati se moras in pogledati.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.