druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ... zapomni si in nikoli ne pozabi,da je življenje lepo,da je to najlepši dar, ki si ga lahko zamisliš in dragocenost, vredna samokreacije.vsakdo si lahko v vsakem trenutkuustvari svoj najlepši, najboljši svet... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 danes je dan, da bi jokav.pa ceprav semi ne joka.pa kljub temu je danes dan da bi jokav.potem razmislam al bi useen joku, al pa tut nebi.ker ce je dan za jokat, mam 2 moznosti:ena, da se prilagodim in jokamdruga: da se ne in se ne jokam ampka, danes je se vedno dan, da bi jokav.odlocu sn se za drugo variantone bom jokav. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 le čevlje sodi naj Kopitar podrepna muha morm kuj enga prcinat, da mi ne zasmradiš teme Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 spol ne sodim... in ce zE, tvoje pesmi vredne hvale so tE! das globino sirino ednino in mnozino... in tudi kdaj vedrino... komu drugemu pa se kaj... sam ce dobim istocnico mi je lazi kej napisat... sam da jst pac iz sebe ane. oz. uma. torej, bolje da jas tebi napisem o cevljarju eno! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 VREJI ...samo lejpo te prosim, nea se norce delaj z mojih pesmic, kr inači nea vem če se bom še lehko brzdala.....tota polna luna mi že seka nekam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 saj se neja delam norca no. saj to ti pravim ane ma ko j. luno. name se spomni, pa us takoj dobre volje Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 pa da nea ti spet kaj eksperimentiraš, kake nove minerale, pa maš kake hude stranske učinke Lepi Freesoslav najde to kar išče,globoko v lastno postelj zakopano. Naj v sanjahdobra vila te obiščeda boš lažejutri zjutraj obiskal stranišče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 o hvala. sam men to tko zgleda kt da ti ves vec o men kt sm mislu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 touch my neck slowlylet your fingers circle round my lipskiss that velvet cheeksand touch my faceinslave melet me be your toy... (alternative ego) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Jaz sem blazno vate,stalno mislim nate...Ti pagledaš mimo mene, moje sanje sozgrešene...Ti za drugo se oziraš,svet mi nevede podiraš... 4 alex Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ne pozabi, da nas na koncu presodijo po tem, kar smo dali in ne, kar smo dobili.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.