aakhut 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 .....v chasu zorenja........ ...glih dovolj zrele, da niso preveč mehke, ampak so take za ugriznt.... mmmmm.....tole v tole kombinacijo bi se pa chist ujela she moja banana....she ravno prau chvrsta in sladka 666 zlomkou....tralalapa smo sfukal she eno temo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 tole v tole kombinacijo bi se pa chist ujela she moja banana....she ravno prau chvrsta in sladka KAKA REKLAMA.... pa smo sfukal she eno temo Pa sej so umes tut verzi....lepi.... Ne izgubljaj casa za moskega ali zensko, ki noce prebiti casa s teboj. Mogoce hoce Bog, da spoznamo nekaj napacnih ljudi zato, da smo takrat, ko spoznamo pravega, zares hvalezni. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Ni Verza,Trebačakat,danastane Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Aha...in kok časa se čaka pol na to, da verz nastane.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 počak ,de te mine, pole pa bo pišejo se zarad navdiha, rešitve, prijaznosti,željenosti,..je dan,ko se kr sam napiše, je tko Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Aha...AHA...AHA x!x Point taken! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ura je devet, nate mislim spet ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 naj ti bo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ne maram za naše,so slabe krvi,mam rajši Taljane,k' jim boljši stoji;šla bom na Laško,v mesto Turin,prinesla bom "mačko"nazaj brez kocin. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 " ... tole jest nek prepisala sm... Walking through the crowd,I see the scatered faces,They're all of different religions and are all from different places.They all have different coloured eyesand different coloured hair.I can see they are that they are not alike,By all the clothes they wear.some are big, some are smallSome are in between.Some people are dirty but others are so clean.No two people look the same,They're all different in some way.But I guess it doesn't matterit's just looks anyway.Everyone has a pounding heart,A soul and a brain,So even though we are different,In a way we're still the same. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 nikoli nisem zasledila verzov dejte mi jih napisatA se ne spomniš, ko sem jaz nekaj napisal v zvezi z joški Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Na ena kitica... več ne dam gor.... I feel like writing a song tonight,a song about you,I feel like i have to put down these words,no matter what i do. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*girl* 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return!Come what may! Citiraj The greatest thing you`ll ever learn, is just to love and be loved in return. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 The greatest thing you`ll ever learn is just to love not requesting to be loved in return! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Poljubcek na tvoj gobcek, ti pošilja tvoj golobcek. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 kraj bejbi kraj,put d finger in jor aj 666 zlomkou....tralala zlomek pesni akor krava,naj mu sije vechna slava Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 REKA Zivljenje je kot reka,reka je kot zivljenje.Na zacetku je poskakajoca,hitra in igriva.Z igrivostjo preskakuje in premikase tako velike ovire.Niti mogocno skalovje gora je ne zadrzi.Nekje na sredini svoje poti, se malo umiri, vendar se vednoz lahkoto premaguje ovinke in mogocno nadaljuje svojo pot in slisimo jo kako veselo poje.A, kmalu se njena pot spremeni.Za vsakim ovinkom jo caka se en ovine in v vsakem ovinku in ob vsaki se tako majhni oviri,izgubi del svoje moci in hitrosti.Zdaj je njena pesem otozna,vedno vec je ovinkov,bolj pocasnejsa ratuje.Kmalu je ne slisimo vec. Pocasi in zmatrano nadaljuje pot k morju,k svojemu koncu.Se preden pa se pribliza morju, da bi za vecno zaspala in izginila,zacuti njegove ostre, slane roke,kako jo vlecejo v mirno neskoncnost. to je moja stvaritev, leta nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 List se zvije, Cvet ovene, Vse se spremeni, A prijateljstvo ostane za vse zive dni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Če se neguje pa tolk dlje... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Ne bos ti meni zizike majal,ne bos ti meni hlacice dol dal,ne bos pri meni spal... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Zakaj pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 K spis lohk sam! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Draga...ko bos imela dosti let se bos hodila k meni gret. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 jagodni izbor .bolj,ko pišem bolj te čutim,.bolj,ko bom pisal, bližje bom,.bolj,ko bom sanjal, lepše bom spal..bolj,ko bom f...l,bolj bom govoril..bolj,ko pišem, bolj se te dotikam.(njemu) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.