BelaCvetica 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 hehe tale se je meni zdel zanimiv : So many men, so little asprin pa nekaj love quotes : The world is a puzzle and we're two pieces that fit perfectly together Do I love you? My God, if your love were a grain of sand, mine would be a universe of beaches One word frees us of all the weight and pain in life. That word is love You are like love; so irresistible She loves him more than he'll ever know. He loves her more then he'll ever show went to sleep last night with a smile because I knew I'd be dreaming of you ... but I woke up this morning with a smile because you weren't a dream It's not that I am afraid to die, it's if I die, who will love you as I do?" Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Če jočeš, ker je izginilo sonce iz tvojega življenja, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 LEPO JE, ČE SPOZNAŠ,DA NA SVETU NEKAJ VELJAŠ,DA NEKDO MISLI NATE,TI ZAUPA IN VERJAME VATE! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .moški ljubosumen je na predhodnike, ženske pa na tiste, ki bodo prišle Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ej, res je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 .DA NEKAJ JE POSEBNEGA, NIKDAR SE NE PRETVARJA,DA HVALE VEČ ZASLUŽI SI, NIKDAR NE POVDARJA lastnost dobrega voditelja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Srček dela tika, taka, ko na tebe ljubca čaka, srček dela tika, taka, ko na tebe ljubček čaka... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ni dneva ne noči, da nate pomislila nebi,zato v noči zazrem se v nebo in se spominjamkako lepo nama je bilo.Le kje si ti, ljubezen mojih dni? Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Tvoje besede nov svet so gradile,tvoja dejanja vse so porušila.Ne morem verjeti, minilo je vse,ne pozabi me, naj luna name spomni te! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ti si moja huda bolezen, moja velika ljubezen,ti si tisto, v kar nisem nikoli verjela,čeprav sem si to močno želela. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ti in jaz, midva sva kakor sanje,kakor dih pomladi, vonj poletja in jeseni.Ti in jaz, midva sva kakor čas življenja. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 ....jaz sem color=red]sladkor[/color], ti si med, oba skupaj pa sva sladoled[/b] Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Dobra beseda je sonce,dobra beseda je luč,rožnata pot do ljubezni,je do zaupanja ključ. Dobra beseda je hrana,dobra beseda je kruh,vsem zaželena, vedno iskana,če zanjo človek ni gluh. Dobra beseda je sreča,je razumevanja vir,v noči je zvezda blesteča,je končno spet najdeni mir. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Evo jih še ene par... (objavljeno v reviji Karma plus št. 39, kot uvodnik k številki, posvečeni Škorpijonu) (copyright Karma plus, razumljivo) : POD MASKO KDO Glej, eno lice snežno belo, drugo kot razlil bi oglje. In usta čudna – se smeji mogoče? Ali pa nemara joče? Ta maska, ki za njo se skriva, ne izda ničesar, ne joka niti ne nasmeha – nič ne vemo, kdo je, in ne, kaj misli, namerava, hoče. To, kar v njem je, je zares globoko, ljubezen, bol, veselje, tudi tuga neizmerna. Ne kaže nam, a vse zaznava budno, na plano plane, če na dnu v sebi čuti,da ga bo razneslo in tedaj izbruhne. Takrat nori in zganja vragolije, a čustva skriva, da ne ostal bi ranjen od mimoidočih čudnega pogleda. Oddirja dalje in nas tam pusti na pol koraka –še zdaj ne vemo, koga maska krije. Tako skrivnostnež črnobeliizgleda vedno, kot da iz nas se norca brije, napetost strašna pa v njemu raste, razgnati utegne ga, če komu tajne ne odkrije! A s tem bi uničil se, zato seli se znova dalje. In smeh njegov! - enak je kakor želo, je bridek, trpek in nikomur se ne izogne. A tudi njemu ne, čeprav o tem nikjer ne piše, in kam se želo obrne, bolj ko od sape mrzleodvisno je od tega, kaj nabralo se je v teku, igri in v spoznanju, ali igre je prišel že konecali čaka ga še nov krog, dva, življenje celo, dokler naloga preobrazbe končno zanj se izteče in dokončno pride čas …,da maska pade. Lep pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
twinny 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 (popravljeno) nekje preprala, pa se ne spomnm več kje =) Nekateri pravijo da je poljub greh,doda če ne bi bilo zakonito,ga odvetniki nebi dovolili,če ne bi bilo sveto,se ga duhovniki nebi lotili,če ne bi bilo skromno, ga s cvetjem dekletom ne bi deliliin če ga ne bi bilo v izobilju, se reveži ne bi nikoli poljubili. Popravljeno 7. januar 2005 -> twinny Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 ..ena izmed mnogih... Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca. Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice, jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice, v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice, v sebi do rdečice čez eno in drugo lice. A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova poskusi: vnovič in zopet in znova. (Tone Pavček) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ŽIVJO! NUJNO RABIM VERZE ZA VELIKO NOČ! NA POMOČ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Z zlato nitko srečenaj usoda plete dneve,skrbno trenutke naj izbira,previdno naj poti utira,da prijateljstva ne zradira. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ŽIVJO! NUJNO RABIM VERZE ZA VELIKO NOČ! NA POMOČ Pisanica, pisanka, kakor mini risanka, zajčki se na njej igrajo, veselijo, se trkljajo. V koških nosijo pogače in velikanske krače. Pisanica, pisanka, zavijati na levo zna, zavijati na desno zna. Moja pa le trmoglavi, vedno obtiči na travi. Se trkljati več ne grem, jo olupim in pojem. no nekaj sem našla upam da ti bo v pomoč praznikom.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 HI! KAJ IMA ŠE KDO KAKI VERZ O VELIKO NOČI!PROSIM!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo Mala Miška, še nekaj od mene Sanjaj, kar bi rad sanjal;Pojdi tja, kamor si želiš;Bodi kar si želiš biti,ker imaš samo eno življenje in samo eno priložnost, da storiš vse, kar si želiš storiti. A ni lepo , iiiiii SE STRINJAM S TEM!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 SEM MAJHEN ZAJČEK S PLNO KOŠARO DOBROT IN POTUJEM NAOKROG. TUDI TEBE OBIŠČEM, NA IHO POZVONIM IN TI VESELE VELIKONOČNEPRAZNIKE ŽELIM!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 TVOJ DANAŠNJI HOROSKOP:- SUŽBA: zvezde se ti nasmihajo,- LJUBEZEN: zvezde se ti nasmihajo,- ZDRAVJE: zvezde se ti nasmihajo,- SEX: zvezde crkavajo od smeha!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ZVEČER SE PRIKRADEŠ V MOJE SANJE,PRIBLIŽAŠ SE MOJEMU NAJINTIMNEJŠEMU DELU TELESA, ZAČNEŠ ME SESATI.............................................MARŠ KOMAR!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>TVOJ DANAŠNJI HOROSKOP:- SUŽBA: zvezde se ti nasmihajo,- LJUBEZEN: zvezde se ti nasmihajo,- ZDRAVJE: zvezde se ti nasmihajo,- SEX: zvezde crkavajo od smeha!! hi hi zato jih zdej ni...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.