NATHY 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 želim si da.....,kaj če bi jaz in ti ........... no,če bi midva enktrat .................., saj ni treba, da kdo izve.....,lajko bi tako na skrivaj .........pisala božičku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekje preprala, pa se ne spomnm več kje =) Nekateri pravijo da je poljub greh,doda če ne bi bilo zakonito,ga odvetniki nebi dovolili,če ne bi bilo sveto,se ga duhovniki nebi lotili,če ne bi bilo skromno, ga s cvetjem dekletom ne bi deliliin če ga ne bi bilo v izobilju, se reveži ne bi nikoli poljubili. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 POKRIJ SE S KLOBUKOM SREČE,PRESENETIJO NAJ TE LJUBEZNI VREČE, ZRNA SONCASPREMLJEJO TE DAN NA DAN,NAJ NOBENA PREŽIVETA URA NE BO ZAMAN. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Mal kruta verza, sam vseno. Lep si kot svinski rep, manjka ti še glava pa si svinja prava. Hodiš kot antilopa, misliš da si miss evropa a zame le navaden si kreten, jebi se zdaj si njen. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Je zaspal in še sanjal: Sanjam,zapuščen v temni kleti,stari svet, zapor prekleti,okovi suženjsko železni,ne pustijo do moje me ljubezni. Ja deklica, sanjaš lahko tudi tako, tako grdo.Sanjariš pa lahko lepo, oh tako lepo! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ni da ni,sam men se zdi,da tole nekam v cudne situacije drvi kontrola moje krvi....ob transfuziji se mi zdi,da v men so najmanj vsaj osebe 3. ce tko pravjo mi ze fsi,da ze sam seb se v ogledalu mi moj dvojnik zdi,kt da on to ni, tist kar pred 5 minutami se zdi vidm, da vec to igra sploh ni,ker v situaciji trpijo vsi trije mi,pa se drugi, ki bozajo enega od teh 3. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Najprej en najstniski verz: Crnilo se je zlilo, svincnik se je strl, najino ljubezen pa je macek pozrl. Pa en tak mal....: Zivljenje je ku**a in spet se goni. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 maHlet(Dih starega mahu v pomladnem letu)Bi, ti - ali ne biti? To je! Se daj v špraanje nje nje … Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Bi refošk pa pršut Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ima s kim, ima gdje, ali nema s cim - penzionerIma s kim, ima s cim, ali nema gdje - studentIma s kim, ima s cim, ima gdje, ali nesmije - popIma s kim, ima s cim, ima gdje, ali zasto bi - filozof neprevecfilozofirat.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Bile so svetle sanje in prešle,zdaj je življenje takšno,kakor je. Pravice ni in je nikdar ne bo,velike ribe zmerom majhne žro. Svobode ni-svoboden je le duh,a duh je v mesu, ki presnavlja kruh. Resnica je - a v vseh stvareh tičitako globoko, da se v njih zgubi. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 To niso poezije sestre Lije, ko me prime pisat same rime... Ko zavili so se v molksem postal samoten volkvčasih užival ignoriranda jih močno iznoriralkdor obrne se mi stranga bo takoj na stranče kdo povsem je zdravpove naj, mu damzdravilo da bo prav. Pimko Rimko Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 To so same drobnarije,tule ni nobene poezije.Pimko v klošter naj zavije,najde tam si sestre Lije. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 xrosex Če biti ne moreš borovec vrh grička, pač bodi le grm v dolini- najlepši grmiček na bregu potočka, če nisi drevo na višini. xrosex Če nisi grmiček,pač bodi le bilka in cesto okrasi samotno.. Če nisi za bobra pa bodi vsaj ščuka,gladino razburkaj tihotno... Je dosti posadke , en sam kapitan,za vsakogar prostor se najde.Če složni smo skupaj , ni delo zaman,že barka pred ciljem se znajde... če nisi kot cesta pač bodi le steza..in zvezda, ko sonce zaspi... Velikost ne odloča , kdo vzpne se,pogreza.... A bodi najboljši , karkoli že si... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ne reci -NE, če hočeš reči NE, raje molči &mi pusti vsaj upanje. Ne reci NE,če hočeš reči ne, obžaloval boš še &in pusti si, da tvoje srce po meni hrepeni.Ne reci NE.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Čarobno in neponovljivo! Sonček sije in morje vabi. ....Diši po poletju, vse je v cvetju, v varnem zavetju..hrepeni po doživetju.. . Se popek razpira, čebelica si pot utira,da sladki nektar popije, se radosti naužije.... xrosex Eno prav lepo sredo in poljubček na sredo... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
newagegoga 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Prerokba Kot Eva prvinski grehna sebi čutim tvoj dihčeprav dobro vemda tega početi ne smem!Zame si le eksotično sadje,prepovedano jabolko v Božjem vrtu,občudujem te, a dobro vemtega zares početi ne smem!Bog za vsakega ima svoj plan,za vsakega določeno pot,jaz svojega še vedno iščem-tebi je tvoj od vekomaj znan.Čutim - ko Eva prvinski greh,čutim, a dobro vem,pozabiti moram na tebe,ker sanjati preprosto ne smem! 02. 12. 2001. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Rodil sem se v zaspani deželi,ki ni poznala ne ljudi in ne boga.Med borovnicami sem sedelin obiral dolg časter pozabil na pristavljeno mleko.Nikogar ni,da bi pel božične pesmi,pa sem segel pod klobukin zadušil žabo. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
newagegoga 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Vesolje Gledam večernjo zarjo,nebo rdečo kakor kri,le mala zvezdica se premika-vesolje že spokojno spi! 27. 11. 2001. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 S pogledom se zatikampo podobah s plahim dihom...,tonem v orjaški lonec greha,zadušim se v smelosti bližine tvoje sodbe.Pred zoro bom spet samsprehajal pesem.…Ples srčnega utripasteka se z bilko nemega objema...Odrivaš in ogrinjašmoj načeti svet...,skomin bo na pretek v moji katedrali,kjer gaz posiljene zavestizbledi pod senco belega tunela. Ogenj mi stali obraz,lomi kost na zlomljeno preteklostin glineni je moj plašč...,za vekomaj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
newagegoga 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 PRINC Čakala sem na princain veliko romancokatere se bom spomnilako bom osivela in stara,prišel pa si le tiin mi tiho zašepetal"tudi ti nisi princeska -saj si kot jaz rdeče krvi!" 26. 11. 2001. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
newagegoga 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 BOGASTVO V meni je nevihtasolze namesto dežja,v očeh nosim zvezdeta zaklad samega neba... 26. 11. 2001. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>BOGASTVOV meni je nevihtasolze namesto dežja,v očeh nosim zvezdeta zaklad samega neba...26. 11. 2001.Ta mi je všeč Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Grizem svoja stara krila,otipi so samo skrbi brezčasnedrami me bližina ledeneče sencein nikoli več v sen zazibajo me tvojega telesa note. Ne sedim na tronu svojega kraljestvaod takrat, ko ljubezni sem napil se strupa,Valu nisem zmogel biti veterigro in objeme še pred svitom je odnesla kazen. Trese pod bremenom se pajčevina obnemoglaapokalipsa s solzami poigrava žalostinko zadnje urenisem rasel tam kjer so očem ljubezni Mile, izdal okope svoje duše sem pred vragomjih za pičle groše mu prodal v veseljein smeji se zmoti strtega srca mi zdaj glasno. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 wauuuuuuu vše mi je vse tole napisano Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.