Alya 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Ti, jaz mi vsi živimo zato, da iščemo srečo in ne zato da bi jo našli. Življenje - to niso dnevi, ki so minili,temveč dnevi, ki smo si jih zapomnili. Citiraj Vsi smo angeli z eno samo perutjo,zato lahko letimo samo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Ne počuti se šibka kadar jokaš,to je v tvojem srčku moč in ne briši solz,kergledam v njih sijaj tvoje duše,povejo mi,kaj čutiš....Dotik globine.TI VEŠ!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 i want to give you everything,but not myself.i want to give you all, but not my heart. one day, i messed up.i gave you all, what i had. but now, i'm fucking alone,'cause i gave youall the things and i'mwithout everything. i only have you andthe words i love youon my mind. but it doesn't matter.'cause i'm happy theway i am now,and i have you. these are the only thingsi need. Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Prinesi mi rože, ki divje cvetijoodpelji me v goro,kjer škrati živijo....Pokaži mi zvezdo z mojim imenom...zloži mi pesem z bizarnim refrenom... Povabi me včasih v kraje neznanemi zjutraj pod okno pripelji cigane.... Povej mi o sanjahčetudi so grešne zaupaj mi želje četudi so smešne Napravi to zmeraj,ne bodi kot drugi,ljubezen ni rekaki teče po strugi.... Napravi to zopetne hodi po poti, saj sreča ni nekajkar pride naproti... Poljubi me nežno ko drugi hitijopovabi me v mesto , ko drugi že spijo... Usoda je živa in mrtvi junaki, naj še hrepenijo postaje in vlaki...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 obema je bilo lepo...ona je imela njegovo dusho,on vchasih....njeno telo. ...OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 zlomghk Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Sanjska Sanjati pri belem dnevu. V tihi mreži belih meglic,se nežno dotikati tvojih lics poljubom osušiti žalost in dotikati se rahlo tvojih spečih ptic. Poleti visoko, do neba in še čez,se srečava vmesv objemu nebes. Leti, leti visokotam ni več gorja.Toplina z nebagreje oba. Saj pada zdaj dežin pere oba...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 sred čokolade vse črvivevidim zobe rumenosive... vidim čuka sredi mrakaskoz okno veje krive Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Nekaj me boža,nekaj me greje,ledeni mi koža,se kr nekaj mi smeje. da ni na obisku PUBER teta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Nekaj me boža,nekaj me greje,ledeni mi koža,se kr nekaj mi smeje. da ni na obisku PUBECOVA teta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Tuki sm čist nova, pa vidm, de folk išče razne verze. Koko bi vam bli všeč tile: Življenje stalen je napad na sebe samega!Nekdo si ves čas nohte grizel bo do živega,spet drugi s cigaretnim dimom si bo pljuča žgal,cirozo jeter tretji s pitjem bo pritegoval, četrti z vilico in žlico si bo kopal grob,zadolževal se peti bo, ker domišljav je snob,z drogo šesti na možgane izvedel bo napad -vse to zato, ker sebe samega nič nima rad! Verzi so iz knige "Modrosti zbrane iz verzov stkane" avtorice Ljube Žerovc in so mi ful všeč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 ce bi bil ta trenutek dance bi bil ta nasmeh res nasmejance bi bila tvoja usta spet mehkace bi bila groza...kreativno blokado mam ze en let... :xx!: :xx!: Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 SVILENA RUTICA Ko mož odprl je predal ženine omare,med stvarmi zagledal je rutico svileno,prepleteno z zlatom in nadvse dragoceno.Zlata rutka v njem vzbudila je spomine stare. Ob posebnih dnevih jo soproga je nosila.Le ob rojstvih, krstih, obletnicah, porokahjo spet je vzela ven, jo podržala v rokahin si jo nato skrbno okrog vratu ovila. "Danes je poseben dan," z drhtečimi je prstirutico vzel v roke, in, kot bi se pogrezal,s težkimi koraki odšel in jo zavezalokrog vratu z ljubeznijo mrtvi ženi v krsti. (Verzi so objavljeni v knjigi MODROSTI ZBRANE IZ VERZOV STKANE!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Jaz sem mala rožaaaa,roža mamina,mamica me božaaa,rada me imaa. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 PREŠERN DANDANAŠNJI Sem si punce zazelelin v bar sem odhitel,sem za mizo dol se vsedu,da program si bom ogledu. Dečve ruske, ukrajinske,so skakale in vriskale,so sampanjce naročvale,in se z mene norčevale. Gledal v riti sem okrogle,oči imel sem obnemogle,od dima rdeče in pekoče,so zrle v joske se tresoče. "Bi fukal," me je vprasala,striptizeta tuja mala,mednozje obme je drgnilana plesisču lepa vila. Koktelj vase je zlivala,in za tiča me slatala,da me hoče, je trdila,lepa moja ta Kobila. Sva za v sobo se zmenila,jaz in moja lepa vila,dvesto mark je koj dobila,da bi joske razgalila. "Pusim ne", mi je se rekla,preden se je cela slekla,se na hrbet zavalila,glavo v steno obrnila. Sem oblekel si silaka,v gumo tanko, korenjaka,sem prelizal pizdo suho,za vse moje delo gluho. Suval v meso sem mlado,jo med joske drgnil z brado,sopel sem v blond frizuro,ona gledala je uro. "Konec", je naenkrat rekla,izpod mene se izvlekla,ostal sem sam s trdo curo,fukal bi se celo uro. Tam sem drkajoč zaspal,dneva novega se bal,v zepu strasil je hudič,doma me čakal je "birič". Me zbudi sesalca sumin na vratih bum,bum,bum.Me je klicala odpret,čistilka čedna srednjih let. "Je odprto", sem zavpilin z rjuho se pokril,na kurcu drzal sem si dlan,"sotor" je strlel v dan. Sem začutil roko voljnoin mrmranje zadovoljno,preden se je razgalila,mi "sotorček" je odkrila. Glav' co je lepo lizalain se z jajčki poigrala,drkala ga in stiskala,vsega mi je posesala. Sem zabadal trdo zilo,v domačo to "kobilo",sem pozabil lepo vilo,pizdo suho, duso gnilo. Sta se sok in znoj mesala,v potokih sta curljala,ptička neobrita mala,mi je kurca pokončala. Kadar skačem zdaj čez plot,ognem tistih se "sirot",ognem tuje lepe vilein zlagane sex idile. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
galaksija 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Napisala bi te verze katere posvecam vsem vam... Posiljam ti svoje misli,da ti povem, da mislim nate,da ti bo lazje,da ti olepsam dan,da ti povem,da te pogresam... A beri pocasi,beri takokot bos cutil/ain odgovor bos naslav globini svoje dusenekje na srcni straniin takrat mi posljisvojo misel.... Le misli so hitrejsekot zarek sonca,kot sekundni kazaleckot utrip najine srca... Lep vecer vsem in Tebi,ker ves, da te POGRESAM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Moje delo ni, da vam lajšam vaše simptome,odpravljam depresije in strahove,razrešujem notranje konflikte;razrešujem težave v odnosih,moje delo je,da vas naučim,da to storite sami. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 I want to see the blue skyI want to feel the breezeI want to hear the summer windSinging in the treesI want to touch foreverAnd drift into its soulPut my troubles in my right handHold them upAnd let them go! Sweet summer dayTalking about a sweet summer dayTake your troubles and let them fly awayI'm talking about a sweet summer day So much time is wasted, pulling the lineFor sure you are running fasterBut you're only running blindI want to touch foreverI want to really knowPut my troubles in my right handHold them up and let them go Sweet summer dayI'm talking about a sweet summer dayTake your troubles and let them drift awayTalking about a sweet summer day Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Prisel bo en dan, ko me bos srecal.Z malo vec gubic okrog oci. Z malo vec resnosti v pogledu.Z mal vec ugasle bolecine v srcu.Prisel bo en dan.Nasmejan.Srecen ker je solza rodila novo srce.Srecen ker me spet vidis.Mene z malo vec gubic okrog oci.Mal vec ugasle bolecine v srcu.Objel me bos in sel z mano prek Amsterdamskih mostickov.Poljubil bos veter namesto mojih ustnic. Bila bo samo ljubezen brez dotika. Bil bo samo neizgovorjen pogled najine bolecine in najinih sanj.Prisel bos in sla bova cez mosticke.Brez besed.Samo jaz in ti in najin Amsterdam. Prisel bo en dan. Nasmejan. Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Ljubiti je greh, zato ljubim!!! <------ tale mi je ze kar nekej let zlo pri srcu Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 " Zvezde govorijo druga z drugo. Duša sonca se odziva na ječanje cvetlic. Harmonija spaja vsa bitja narave." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubiti je greh, zato ljubim!!! <------ tale mi je ze kar nekej let zlo pri srcu grešiti je človeško Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Ne preklinjajmo usode,če ne dobimo, kar želimo, ker nam rada jo zagode! Vzemimo, kar od nje dobimo x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Pri nas je tako prekleto mraz,čutim hlad, ki obliva tvoj obraz,zakaj prihajaš v ta nesrečni čas.Iz senc somraka zbujaš čudne slutnje, misli blodne... Počivaj v miru,ničesar več nisamo nekaj spominovtu in tamostaja. Pridemmogočepa ne še zdaj,ne vidim enegasamega zakaj. Spi...počijne begaj tod in tamSe spomnim očivseh lepih nočisamo zdaj sem tu sam. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.