robidica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 i love my lovemy love is youso i love you lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...Želim si biti veter... veter, vetrič in vihar, da bi preplavala lahko nebesni svod in vso zemljo... (sam te kitice se zdej spomnim - bom pa poiskala celo pesmico, so minila že leta odkar sm jo napisala) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 nobady is perfect.....i am nobadynobady is perfect.....exept me pač sem se jih zaj spomnila.....sma se nekaj s prijateljico menle o tem.......niso glih verzi pa vseeno..... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 aja pa popravek onega ko sem napisala: i love my lovemy love is youso i love you sem eno vrstico spustila tak da je: love is lovei love my lovemy love is youso i love you lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Spominjanje I. V tihem koraku me spremlja tvoj obris,v ušesih zveni zapis,božajoči glas v somraku. Še čutim tvoj pekoč dotikobjem noči, ki več je ni,kar pogrešam nisi ti. Pogrešam tisto hrepenenje,tisto milost in cvetenje,tisto rožnato tančico,ki vsak še tak grenkoben dan,spremeni v slastno mi medico. .... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
veruska 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 (popravljeno) pridi in šepni,da upaš.upanje je pol ljubezni. zaman -rečeš in me pustiš upati. ... vendar upanje je samo pol ljubezni........ Popravljeno 31. oktober 2005 -> veruska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 TEBI... Tolažbe želim si, ko mislim na te,Edinega, ki mi prevzel je srce.Borim se s solzami, borim se z nočjo,In svoje rotim srce, naj mirno bo. Minilo že mnogo tesnobnih je dni,Odkar še poslednjič objel si me ti.Jokalo mi v nemi je stiski srce,Naznanjajoč, da izgubila sem te. Alarm mi v duši je rezko zvonil,Jeklen zvok njegov me do dna je zmrazil.Dih mi je zastal, ko odhajal si stran,Rekoč, da vse moje so solze zaman. Adijo za vedno, če res to želiš!Življenje na rane bo dalo obliž.Jasnina ves čas naj nebo ti modri,In ves čas usoda naj se ti smeji! (iz "VERZI ZA TKANJE VEZI MED LJUDMI") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Bacaj mi pjesak u oči ... pogledat ču.Napravi mi žive rane ... izdržat ču.Rani mi srce, neka krvavial ne diraj mi snove,jer u njima si ti. Pojdi svojo pot,tudi jaz bom šla,pusti me pri miru,ne glej me,ne kliči me,da bo lažje pozabila te! Roža cveti,trnje drhti, v srcu gori,ne pozabi me ti. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Če nekega dne začutiš, da moraš jokati ... pokliči me.Ne obljubljam ti, da te bom spravila v smeh, toda lahko jolčem s teboj.Če nekega dne želiš zbežati, ne boj se ... pokliči me.Ne obljubljam ti, da te bom ustavila, toda morda lahko zbežim s teboj.Če nekega dne ne želiš slišati nikogar ... pokliči me.Obljubljam ti, da bom s teboj in da bom molčala.Toda, če me nekega dne pokličeš in ti ne odgovorim, pohiti k meni, morda te potrebujem! Prišel je čas slovesa,raziti moramo se mi,iz oči solze polzijo,v naših mislih se dogodki s prijatelji vrtijo.Vsak od nas pokaže prisiljen nasmeh,s solzami v očeh in upanjem,da se še kje, kdaj dobimo,se nazadnje poslovimo. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Rada bi ti povedala, a tega ne znam, da ljubim le tebe,od kar te poznam!!! -------- Kakor struna violine, ljubezen pride in izgine. ------- Bilo je poletje,poletje s teboj,ostale so sanje,v njih vedno bos moj Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 lepčkano Nols in Diana Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 nolsi sej ti ni treba brisat svojih verzov, jih ne bo nihče poždru. :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Ta knjiga je moje srce,v njo prijatelji podpišite se,kar v njo boste zapisali,meni v srce boste dali,zato v njej prostora niza slabe in grde reči. Lepo je verjeti v ptice,ki ponosno visoko letijo.Lepo je verjeti v veter,ki ti nežno šepeta pesem srca.Lepo je verjeti v nekoga in verjeti v to, da rad te ima. Prolaze dani,vrijeme se gubi,ne daj me ljubavi-žele me drugi.Ne daj me ljubavii čuvaj me za sebe,kunem se,volim samo tebe. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Spominjanje II. Vonj vetra in majskih zvezd,vonj pokošene travein strasten tvoj pogledmed iskrice razpet,med kresničkami izgubljenimiv poljub potopljena,v strast izgubljena. Ti nisi ti in mene ni več,pod nebeškim obokom,v nevihtnem ozračju,pod kopico temačno,samo sva. Glej , zelenja ni večv tihi globeli zdaj jesen samuje,dih hladu zdaj tu kraljuje,nekje globokopa tista majska noč spiin greje mrzle dni. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 smrc...zelim si, da bi meni kdo napisal kaj takšnega... sej je..sam zate. lia a to je tvoja? super je! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 hvala coccinelle , nols.... sama spacala.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 gore nebo, dole travapazi mujo vit se glava Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 gore nebo, dole travapazi mujo vit se glava katera pa...zgornja al ta spodnja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 dans zgleda da obe sicer pa kwa mene sprasujes, mujota vpras, jst sm raj mizu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 jst sm raj mizu zakaj že? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 nols matr kolk mamo tuki pesnikov... sploh ob upoštevanju, da šefica ne obrajta glih poezije Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 pih...tole je pa res dobro Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 leto 2003 je pa sekalo...madoniš kaka inspiracija, kaki duh...mali spomni se me s kakim posvetilom v knjigci, ko boš postal velik Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 eh, kasn posvetil.. cak, da se dobiva pa bom kr pesmco o teb napisov sam glej, da bom dobu inspiracijo drugac pa u moji glavi skos neki seka.. pa nehi me zezat js sm ze zdej tanajtavecji! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.