Ksenia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ja leto 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
heart_on_fire 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Kdo je ta, ki sanjat zna in ki se ne boji..Ki vsako noč, ko zrak je vroč v srcu mi gori..Zakaj ne vpraša, zakaj ne reče..Zakaj je tiho in brez besed..Če bi mi rekel, da naj ga ljubim, bi zanj odšla na drugi svet.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 koko to misliš "tanajtavečji"? koko to misls kako mislm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 sm sam en mejhen vazic.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 koko to misliš "tanajtavečji"? ja, mene tud zanima, kako? tanajtavečji pivec med pevci, ali tanajtavečji pevec med pivci? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Ljubezen je najina malo drugačna -jaz moški, ti moški - a komu to mar x!x Je najina res odločitev napačna,da bova postala ljubezenski par Je čustvo ljubezni zakoncem le dano So čustva stvar duše, so le stvar teles Področje ljubezni je neraziskano -Je strast Je to čustvo Morda nekaj vmes Uživanje v strasti nam je prirojeno,zakaj naj izrodek bila bi midva Sva moška, sva ženski - to res je vseeno x!x Le čustvo odnosu vso vrednost doda x!x Bi morala zveze se te sramovati Zakaj le, če ljubiva se iz srca x!x Ljubezni vseh vrst treba je spoštovati,ker vsaka iz božjega izvira duha Adonis si moj , jaz pa sem Afrodita Je važno, kdo vodstvo si v zvezi lasti Sva kot dva plamenčka, ki skupaj gorita Vem le, da zares osrečuješ me ti (Ljuba Žerovc - "Verzi za tkanje vezi med ljudmi") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ja, mene tud zanima, kako? tanajtavečji pivec med pevci, ali tanajtavečji pevec med pivci? cashy na provokacije js ne odgovarjam! al pa sam ne vem kaku bi jo nazaj zabrusu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Zaupaj tem ljudem, čeprav drvijo v brezno temne noči.Naj govorijo pa čeprav vedo, da skupaj eno so.Kaj pa moreš ti za to, če nočejo pogledat v nebo.Drugemu bi dušo vzeli,a svoje rešili ne.Kaj boš storil, kaj govoril, da čreda ne pogoltne te? Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ne hodi pred mano, ne bom sledil,ne hodi za mano, ne bom vodil,hodi ob meni in bodi moj prijatelj. Težko je na svetu živet,lepo je prijatelja imet,največja tragedija se zgodi,ko te dober prijatelj zapusti. Prijatelj navadno sedi v isti klopi kot ti in gleda enake reci,prijatelj nikoli ne izda skrivnosti ki boli,prijatalj je en sam in tisti pravi je res zlati. Vsi morali radi bi se imeti in ne drug zaradi drugega trpeti,a tega dejstva ne moremo sprejeti, se ne moremo z lahkoto objeti in si vrjeti,zato pa moramo vsak po svoje na svetu trpeti, kleti in biti prizadeti, nekje na dnu srca moramo skrivnost in bolečino objeti in jo sprejeti,saj je del nas, če se že ne moremo radi imeti. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Kadar misliš, da si sam, da te nihče nima rad, da ne čaka te nihče, vedi le, da motiš se. Kadar žalost te mori, solza pade ti v oči, kadar vidiš le temo,vedi, da s tabo je nekdo! Mi smo v stiski, pijemo viski, mislimo nate, ga pijemo zate! Ko se rodiš so vsi veseli, ko umreš so vsi žalostni, KO ŽIVIŠ JIM JE VSEENO! Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Že pozna je ura, ko pismo ti pišem.Povsod je tišina, spokojna je noč.Od daleč se sliši le pes lajajoč,jaz pa že vso noč vroče solze si brišem. Edini, ki sem te resnično ljubila,edini, ki si mi osvojil srce,si zdaj mi povzročil neznosno gorje,ki se dolga leta ne bom ga znebila. Resnica še najbolj je, žal, neverjetna,četudi me bode naravnost v oči.Bolj ko premišljujem, tem bolj se mi zdi,da končno sem zanjo postala dovzetna. Od žalosti ranjena moja je duša,spoznanje, da varaš me, žge mi srce.Želim si, da čustvo ljubezni umre,saj vse preveč grenkega te dni okuša. Verjamem, da so tvoja čustva zbledela,da tvoje srce je otrpnilo v led,da svoj si od mene odvrnil pogled,da tvoja ljubezen je zdaj ovenela. Cilj nov se morda mi že kmalu obeta,a tebi v ljubezni želim le uspeh!Le ljubljena dlan naj bo v tvojih dlaneh,le prava ljubezen naj v srcu bo ujeta! (Ljuba Žerovc - "VERZI ZA TKANJE VEZI MED LJUDMI") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 nols, hudo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Nekje zgubljen-moj sen Vse je meglenoGozd skriva belinaVse je bolj lenoPovsod le sivina Na drevju pticeSe ne odzovem na kliceV megli tavam zgubljenAli pa je vse le sen? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Spominjanje III Večno iskanje,beg in sanje.... Skoz okno zresinica,ta tihi let,poglej se smeje,tam v mrazuse stiska v veje.... Vidim nasmehin slišim njeno pesem... Vidim tvojemačje gibe....Že dolgo je ,kar srečala sva se.... Se stiskaš tudi ti,kam v tople veje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Če kdaj odideš v daljni širni svet,iz prelepe naše domovine,ohrani v srcu si najlepši cvet -prijateljske spomine. Ko v življenju srečo boš iskala,glej da te ne vara svet,premnogokrat ti bo strupa d'jalaprav tista roka,ki ti ponuja cvet. Nikdar ne odnehaj,bolje in pametneje je vedno upati,kakor enkrat obupati. Einstein je umrl,se iz groba ve je zadrl:"Pijte pivo Laško,vsak dan po eno flaško!" Po gozdu skačem,zajce lovimin na liter vina hitim. Prijateljstvo je edino lepilo,ki bo vedno držalo skupaj. Pot, ki te vodi do sreče,pelje čez prepade in vode šumeče.Da dosegla cilj svoje boš sreče,stopaj trdno, nikdar boječe. If somebody hurts me,I don't cry, I just say:"Fack you and die!" Pravi prijatelj je tisti,ki čaka, ko vse drugo zbeži.Pravi prijatelj je vedno tam,kamor ne upaš sam. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 super! same lepe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Evo, ena kjut še iz otroških (najstniških) let: Zakaj ne smem sedet na tleh? Zakaj ne smem sedet na tleh,ko sonček na lase mi sije,ko cvet k čebelici zavije,ko morje se v ocean razlije,zakaj ne smem sedet na tleh? Zakaj moram pozabiti in iz pravljice oditi?Zakaj se mora cel svet zapreti,zakaj mora ogenj zanj v srcu nehati goreti,zakaj moram pozabiti,iz otroštva stran oditi? Zakaj ne smem sedet na tlehin gledat risanke ob dveh?Je mar to greh, če smeh odmeva,če se ne sekiram zarad' slab'ga dnevače mi matematika probleme delain sem kljub temu vesela? (ziher sm mogla bit u über kjut najstnik oz. najstnica no ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 kjut, pa ne sam kot najstnica **** Stopinje Stopam po skalahstopam po peskuranjenakožakliče stoj.... Ne stojlezi na mah... Jaz pa naprejin naprejkakorda ne čutimveč mej... Korakza korakomvbreznagloboka... Da ne slišijomene pticene brezene rekabrezkončna. Le temain mraksta blizumizdaj... Ne sprašujetamekako in zakaj... Tu stanežna in mehkaopojnabrezčasnažeod vekomaj.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Nežno me zibajo veje.Oblaki drvijo mimo,v tvojem objemu izkušam širino neba.Njegova električna modrina budi željo po daljnih krajih.Kot odbleski strel se pokrajine menjavajo na obzorju.Najini telesi, objeti, skupaj;vseobčutni, vsevedni.Prepotovala sva vrtince časa,da bi se srečala v tem trenutku. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ODA KURČKU Nisem kurčka dobila, se nisem potešila,ga bom cel dan sanjala, za njim vzdihovala.Je kurček moja slabost, požene me v norost.Medlim za korenjakom,strumnim junakom.Ko se postavi v naskok, ja, to, o moj bog.Sveta korenina je zdaj na oblasti,ritkica, joškice raje ne v nemilost pasti. Jajčka svetleča, nebrekla, rdeč,vaša mehkoba jezičku gre v slast.Glavica že kima, smeji se, izziva. Tiček požen, mi smo prpravlen. to je pa tko če ne dobiš dva dni in se ti mede po glavi, in ne nisem perverzna, bolna v glavo ali kakorkoli že.. Svobodno se naslajajte Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 englbengl in lia in nols..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 aja a js pa nč veš kok ustvarjalne energije sem porabla,da je moj lubi srečen ko takele dobi Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ene par verzov od Bon Jovija, So let's re-enact that sceneFrom what's-his-name's one act playI'll be your heroAnd you'll be the one who got away (the one that got away) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 aja a js pa nč veš kok ustvarjalne energije sem porabla,da je moj lubi srečen ko takele dobi tudi tebi... ...sam okusi so različni.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.